Bunu bende merak ediyorum. Çünkü verem aşısı yarın olacak 1 hafta sonra da rota. Sağlık ocağı hemşiresi olur dedi ama ben çocuk doktoruna da danışmak istiyorum. Bence çok yakın olacak ikisinin arasında.Kızlar acil bişey sormam lazım bcg yani verem aşısı olan bebeğinize ne kadar sonra rotavirüs aşısı yaptırdınız yani aralarında kaç gün var ya bildiğim aynı yoldan yapılancanlı aşılar arasında 1 ay bırakılmalı yada aynı gün olmalı ama bcg ve rota farklı yoldan ikiside canlı 15 gün evvel bcg olduk yarın rota yapmak istiyorum özelde doktorlar nadıl yapıyor merakediyorum
Bizim de 2 Kasım evlilik yildonumumuzdu. Hepimiz de Kasım da hamile kaldık ya.Bizim evlilik yıldönümü de 30 Kasım bakalım bizimki hatırlayacak mı. ağustos aannelerinden ne çok Kasım ayında evlenen var yahu
Bunu bende merak ediyorum. Çünkü verem aşısı yarın olacak 1 hafta sonra da rota. Sağlık ocağı hemşiresi olur dedi ama ben çocuk doktoruna da danışmak istiyorum. Bence çok yakın olacak ikisinin arasında.
Evet mama veriyorum sütüm az diye demedin mi? Bende emzirdikten sonra az mama veriyorsan bırak dedim. Ama ne oldu şimdi bilemedim.
Canım benim byin yandığından anlayamadımneyi bıraksam mamayı mı
Ay masallah nasıl tatlı yaa. Gözler açılmaya bilinçle bakmaya başladı kuzuların. Ben de @gelinbuketi_gelintaci arkadaşın bebeğine çok benzetiyorum Nevayı.Eki Görüntüle 1908348 Eki Görüntüle 1908347
Senin bebiş kendi bebişimi hatırlatıyor maşşallah çok tatlı, eklediğim fotoya çok benzettim
Yalnız bu ataklar 6 yasa kadar devam ediyor.Yuksek ihtimal :) bak haftaları ekliyorum doğuma gore değilde 40. Haftaya gore hesaplanıyor. Hani takvimlerimizde yazan tarihe göre
Eki Görüntüle 1908349
Ay masallah nasıl tatlı yaa. Gözler açılmaya bilinçle bakmaya başladı kuzuların. Ben de @gelinbuketi_gelintaci arkadaşın bebeğine çok benzetiyorum Nevayı.
Yalnız bu ataklar 6 yasa kadar devam ediyor.
Kızlar atak sonundan bildiriyorum
Gordugu bir şeye elleriyle uzanıyor yakalıyor ve hoop ağzına götürüyor artık. Yapamadığı zaman da sinir olup ağlıyoruz :))
Bir de oyunlardan anlamaya basladik uçtu uçtu yapınca guluyoruz önceden şaşkın şaşkın bakıyordu :)
Şimdilik farkettigim bunlar.
Bende eşime diyorum, bende ataktayim üstüme gelmeanne olmayı öğreniyoruz bizde dimi bundan büyükgelisim mi olur
Iyice yemelik oldular desene canim maşallah :) kac gunluk minik kuzu?
8 ağustos doğumlu yarın dolduruyoruz üçüncü ayı
Bana da yazar mısın ona göre yaptırayım bende.Ben de bugün gideceğim doktora bunu mutlaka soracagim canim. Çünkü bizim verem 28inde oldu rota da haftaya olacak
Maşallah paşaya ne yakışıklı ya.Günaydın kızlaaarrr nasıldı geceniz ?? Enesi ilk defa beşiğine koydum oda yatağmla bitişik anne yanı beşik sabaha kadar ona baktm uyuyamadm yaduyamazsam sesini ya ağzı burnu kapanırsaa diyee:)) yanmdayken rahatsız yatıodum sıkışık sıkışk şimdi yayıla yayıla yatarsam uykum ağırlaşırsa diye nikdiğnz kendimi uuyutmadm :))
Bide sağ kulak biraz ayrı bi cumhuriyetlik kurmuş tipe bakın çözüm
Ay evet yaa. Biz de atakliyiz tabi. Haftaya da biz atak zamanindayiz. Hayırlısı olsun bakalım. Kaç gün sürdü atak?Bende eşime diyorum, bende ataktayim üstüme gelmeanne olmayı öğreniyoruz bizde dimi bundan büyükgelisim mi olur
Canım hakkında hayırlı olan neyse o olsun... eşin kaç yaşında bilmiyorum ama Zamanla bunlar akıllanıyor... mesela benim evliliğimin ilk yılı berbattı melek ailesi şeytana dönmüştü eşimin banaolan saygısı sevgisi onlara ağır geldi eşim de arada doluyordu tabi... Rabbim çok büyük iyi niyetli olan yolda kalmıyor... biz onlardan ayrı bir semtte ev almıştık o zamanlar 1 hafta sonra görümcemle kv de de aldılar ben şok... ve hep laf çarpmalar "oğlum" "kardeşim" nereye biz oraya... ben yine şok ama o zamanlar sessizim ben üni okurken evlendim ve eşimle aramda 7 yaş var... neyse ben hep yalvarıyorum Allahım hayırlısını ver ben yapamam onlarla aynı site de vs ama hep yalvardım.. sonra ne oldu evimiz 5 sene geçti yapılamadı... görümcem parasını geri çekti, kv evi alınca satıcaz dedi ve biz de başka yerden ev aldık 2 ay sonra ordayız inşaAllah... sonsuz kere şükürrr Rabbime...
İlk çocuğum oldu eşim anladı ki benim anam babamdan ayrı bir ailem var önce onlar sonra anam babam... ve şimdi ikinci çocuğumuzla çok daha aile olduk... kimse umrumuzda değil
İnşallahh kocan akıllanır, ailesi akıllanır demiyorum çünkü üzgünüm onlar öyle giderler... ama evladın çok küçük sabrının sonu selamet olsun... çok öperimmm
Günaydın kızlaaarrr nasıldı geceniz ?? Enesi ilk defa beşiğine koydum oda yatağmla bitişik anne yanı beşik sabaha kadar ona baktm uyuyamadm yaduyamazsam sesini ya ağzı burnu kapanırsaa diyee:)) yanmdayken rahatsız yatıodum sıkışık sıkışk şimdi yayıla yayıla yatarsam uykum ağırlaşırsa diye nikdiğnz kendimi uuyutmadm :))
Bende eşime diyorum, bende ataktayim üstüme gelmeanne olmayı öğreniyoruz bizde dimi bundan büyükgelisim mi olur
Çok üzüldüm cidden yok yere yasanılanlara bak erkeklerin vurdumduymazlığı zaten biz Kadınları delirtiyo bi de yetmezmiş gibi böyle cahil insanlarla uğraşmak cidden can sıkıcı Allah'ım hepsine akıl fikir vicdan versin eşinede hidayet versin inş aklını basına toplar ve eşini çocuğunu kimseyle bir tutmazKizlar herkese iyi aksamlarr...
Kizimin karsisina gectim nasil bi dusunceler icindeyim anlatamam..
Esimle bosanma derecesine geldik...
Sebebi hep ayni seyler. Guler yuz yok, sevkat sevgi yok. Daha 2. Evlilik yildonumumuzu unuttu adam!!! Hic bi sey umrnda degil gibi. Hic mutlu degilim.
Bir de ustune hala beni nenesine suruklemeye calismasi. Annem geldinde sadece annemin degil benim ve kizimin da suratimiza bakmamasi vs. Vs....
Ve dun o mubarek kv bana kuzenini getirdi her seye ragmen agirladm ama sakayla guya kizima s..r git demesi. Ve benm bunu sonra kendisine mesaj atarak yakistiramadimi soylemem. Ve esimin beni hakli bile bulmamasi ve benm kizimi bu insanlara emanet edemeyecek olmamm...
Istanbula gideyim bi ay ayri kalalm dedm gidersen gelme dedi yine. Peki dedm. Kendi gorememe ihtimali varken cocugunu hala aksam yemege neneme gidelm diyo beyn yoksunu adam.
Allah hakkimizda hayirlisini versn. Ama burda kalinca kizimin daha iyi bakilacagini yetisecegini bilsem her seyi yutardm ama ben bu insanlara cocugumu emanet edip birak ise gitmeyi bakkala gitmem!!!!
Allah hakkimizda en hayirli olani versin insallah. O da nenesiyle mutlu olsun. Annesi de bugun aglamis zirlamis ben geliyom size el gibi kaliyom iste her seyi izin alip yapiyoz demis!!! Allah Allah ben annesi degilm zaten sen karar vercektin! Hadsiz!! Gercekten olmamis bu insanlar cehalet!! Bana da gecen kv diyo ki biz izin verdk de sana sen buyutuyosn Allahimmmm.... Of offf nasil bi aile bu yaa.. Bizim ailemiz dagiliyo bunlr esim olcak adami doldurma derdinde hala. Allaha siginiyorum. Bi melege s.. Git nasi denir ki, sakaya bak. Yazik!!!
Cnm bi keresinde eşimle kavga ettik haklı olmama rağmen eşim tavır yapıyodu sinirlendim biraz sakinlim diye ailemin evine gittim habersiz habersiz dediğimde yoldaydım aradı nerdesin diye dedim annemlere gidiyorum 1 hafta ne aradı ne sordu arada msjlaştık yok zamana ihtycm var şimdi Konuşmak istemiyorum falan megersem boşucakmış beni nasıl habersiz evi terk edermisim kv lerde durumu biliyo ve beni arayıpta hiç uyaran yok benim zaten Dünya'dan haberim yok :) 1 hafta sonra döndüğümde kv şok eşim desen dağılmış durumda ama oğlum hatalısın diye destekleyen Olmayınca haklı oldugunu sanıp beni aramıyo falan ah ah hiç bişey unutulmuyoCanım benimmm inanamıyorum eşinin yaptığı olağan şeyler inan benimki de aynı sevgi ilgi alaka hiçbişe yok iletişim yokk konuşamıyoruz bile cocuk olmadan da öyleydik ve bn ne kadar konuşup çözmek istesemde eşim hep üstünü kapatıyoo bişey yokmuş gibi davranıyor bnde bi gün ayrılırsanm anası babası yüzünden ayrılırım..
Ama senn kv ve nene çok fenaa gercekten s.git nedemek ya sen s.git pardon da bide o izin veriyormuş da sen cocuğuna bakıyomuşsub hadi ordan köpek sen kimsin yaaa..... sen mi taşıdın 9 ay sen mi doğurdun sen mi emzirdin terbiyesizzz eşinn haberi olmadan bebenn eşyalarını topla bin otobüse tut baba evinn yolunu ozaman bitaraflarıntutuşur merak etme ayrılma durumunda olan insana gaz verilir öi doldururlur muu daha cok Allahından bulsunlarr ....
Hödük işte sen hiç üzülme ne kadar olur benimki ilk tanıştığımız günü bile unutmuştu adamlarda Nasıl bir hafıza varsa sistemlerini resetliyorlarSevgisizlesen bir eş de benden ve bunu kabul etmiyor8 kasim 2. evlilik yil donumumuz o gun izinliydi. Dun diyor ki arkadaşlara gidelim izinli oldugum gun oturmaya :) bu günde izni değişmiş çarşamba olmus oyle diyor
İyi tatiller tatlım bol huzurlu günler geçirin ben büyük oğlum 9 aylıkken yaz tatiline gittim muhteşemdi bu yaz herkese öneririm :)Kızlar biz tatile geldik abant a sonbaharda abant güzel olur diye düşündük gerçekten de çok güzel rengarenk ağaçlar vs. neyse oğlumla ilk tatilimiz biraz kanguru ya biraz da emzirme önlüğüne güvenerek çıktık yola. astronot ta almıştım 6 9 ay carters tan onu giydirdim dışarıda.
Bebek yatağında uyuyor odada
Bebeksiz tatillerimiz gibi değil tabi bebeksiz gelsek buraya gelir gelmez tüm gölü turlamıştık yürüyerek. akşam yemeğinde tam huysuzluk saatiydi yemekleri aceleyle nasıl yedim bilmiyorum :). evdeki gibi aynı huysuzlanıyor ediyor ama en azından yemek yapma derdi yok temizlik ev toplama derdi yok yine de güzel yani :).
Seneye yazın acaba deniz tatili nasıl olur bu bebelerle kumda oynamayı fln becerirler mi oyalanırlar mı.
Maşallah bu kuzuya annesiEki Görüntüle 1908348 Eki Görüntüle 1908347
Senin bebiş kendi bebişimi hatırlatıyor maşşallah çok tatlı, eklediğim fotoya çok benzettim
Tipini bakışlarını yerim maşallah o nedenle güzel bakışGünaydın kızlaaarrr nasıldı geceniz ?? Enesi ilk defa beşiğine koydum oda yatağmla bitişik anne yanı beşik sabaha kadar ona baktm uyuyamadm yaduyamazsam sesini ya ağzı burnu kapanırsaa diyee:)) yanmdayken rahatsız yatıodum sıkışık sıkışk şimdi yayıla yayıla yatarsam uykum ağırlaşırsa diye nikdiğnz kendimi uuyutmadm :))
Çok geçmiş olsun yavruyaKizlar gunaydin doktordan geldik simdi moralim cok.bozuldu zeynep bronsit olmus o kadar dikkat ediyordum daha dogrusu ettigimi saniyordum ama edememisim bi cocuga bakamadim anliyacaginiz igne verdi doktor iki tane bir de surup ve burun spreyi yazdi insallah ilerlemeden atlatabiliriziğnenin bi tanesini yaptirdik hastanede o kadar cok agladi ki cok yaktı heralde ilk kez boyle agladi icim.parcalandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?