2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Günaydın kızlaaarrr nasıldı geceniz ?? Enesi ilk defa beşiğine koydum oda yatağmla bitişik anne yanı beşik sabaha kadar ona baktm uyuyamadm yaduyamazsam sesini ya ağzı burnu kapanırsaa diyee:)) yanmdayken rahatsız yatıodum sıkışık sıkışk şimdi yayıla yayıla yatarsam uykum ağırlaşırsa diye nikdiğnz kendimi uuyutmadm :))
Bide sağ kulak biraz ayrı bi cumhuriyetlik kurmuş tipe bakın çözüm

Eklentiler

• IMG_6332.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 95
Bunu bende merak ediyorum. Çünkü verem aşısı yarın olacak 1 hafta sonra da rota. Sağlık ocağı hemşiresi olur dedi ama ben çocuk doktoruna da danışmak istiyorum. Bence çok yakın olacak ikisinin arasında.

Ben de bugün gideceğim doktora bunu mutlaka soracagim canim. Çünkü bizim verem 28inde oldu rota da haftaya olacak

Eki Görüntüle 1908348 Eki Görüntüle 1908347
Senin bebiş kendi bebişimi hatırlatıyor maşşallah çok tatlı, eklediğim fotoya çok benzettim
Ay masallah nasıl tatlı yaa. Gözler açılmaya bilinçle bakmaya başladı kuzuların. Ben de @gelinbuketi_gelintaci arkadaşın bebeğine çok benzetiyorum Nevayı.
Yuksek ihtimal :) bak haftaları ekliyorum doğuma gore değilde 40. Haftaya gore hesaplanıyor. Hani takvimlerimizde yazan tarihe göre
Eki Görüntüle 1908349
Yalnız bu ataklar 6 yasa kadar devam ediyor.

Kızlar atak sonundan bildiriyorum
Gordugu bir şeye elleriyle uzanıyor yakalıyor ve hoop ağzına götürüyor artık. Yapamadığı zaman da sinir olup ağlıyoruz :))
Bir de oyunlardan anlamaya basladik uçtu uçtu yapınca guluyoruz önceden şaşkın şaşkın bakıyordu :)
Şimdilik farkettigim bunlar.

Ay masallah nasıl tatlı yaa. Gözler açılmaya bilinçle bakmaya başladı kuzuların. Ben de @gelinbuketi_gelintaci arkadaşın bebeğine çok benzetiyorum Nevayı.

Yalnız bu ataklar 6 yasa kadar devam ediyor.

Bende eşime diyorum, bende ataktayim üstüme gelme anne olmayı öğreniyoruz bizde dimi bundan büyükgelisim mi olur

Iyice yemelik oldular desene canim maşallah :) kac gunluk minik kuzu?

Ben de bugün gideceğim doktora bunu mutlaka soracagim canim. Çünkü bizim verem 28inde oldu rota da haftaya olacak
Bana da yazar mısın ona göre yaptırayım bende.
Maşallah paşaya ne yakışıklı ya.

Allah gonlune gore verms canm cok sevindm gercekten.
Hakkimizda hayirlisi olsn insallah canm. Gecekten hayatimizdan biraznuzak dursalar belki daha iyi olurdu, bu sene farkettm bunu da ki cok dolduruyolar. Bebegimi tuzlamadm diye olay oldu neden nenesi doldurdu doldurdu geldi. Iste onun hevesi yok mu neden yapmadn nolcakti bilmem ne oraya gidene kadr bi sey yoktu.. Gercekten cekilmiyorlar artk bu ara iyice cozudular zaten.

Kocam akillanir mi bilmem ama akillanmazsa da yavrum kucuk de olsa ben bu ortamda saglikli kalamam psikolojimi saglam tutamam dolayisiyla evladima da yetemem Allah korusun.

Oyy pek tatli masallah cozum de superr

Bende eşime diyorum, bende ataktayim üstüme gelme anne olmayı öğreniyoruz bizde dimi bundan büyükgelisim mi olur

Hahah ay cok haklisinn

Çok üzüldüm cidden yok yere yasanılanlara bak erkeklerin vurdumduymazlığı zaten biz Kadınları delirtiyo bi de yetmezmiş gibi böyle cahil insanlarla uğraşmak cidden can sıkıcı Allah'ım hepsine akıl fikir vicdan versin eşinede hidayet versin inş aklını basına toplar ve eşini çocuğunu kimseyle bir tutmaz

Cnm bi keresinde eşimle kavga ettik haklı olmama rağmen eşim tavır yapıyodu sinirlendim biraz sakinlim diye ailemin evine gittim habersiz habersiz dediğimde yoldaydım aradı nerdesin diye dedim annemlere gidiyorum 1 hafta ne aradı ne sordu arada msjlaştık yok zamana ihtycm var şimdi Konuşmak istemiyorum falan megersem boşucakmış beni nasıl habersiz evi terk edermisim kv lerde durumu biliyo ve beni arayıpta hiç uyaran yok benim zaten Dünya'dan haberim yok :) 1 hafta sonra döndüğümde kv şok eşim desen dağılmış durumda ama oğlum hatalısın diye destekleyen Olmayınca haklı oldugunu sanıp beni aramıyo falan ah ah hiç bişey unutulmuyo

Kizlar gunaydin doktordan geldik simdi moralim cok.bozuldu zeynep bronsit olmus o kadar dikkat ediyordum daha dogrusu ettigimi saniyordum ama edememisim bi cocuga bakamadim anliyacaginiz igne verdi doktor iki tane bir de surup ve burun spreyi yazdi insallah ilerlemeden atlatabiliriz iğnenin bi tanesini yaptirdik hastanede o kadar cok agladi ki cok yaktı heralde ilk kez boyle agladi icim.parcalandi

Sevgisizlesen bir eş de benden ve bunu kabul etmiyor 8 kasim 2. evlilik yil donumumuz o gun izinliydi. Dun diyor ki arkadaşlara gidelim izinli oldugum gun oturmaya :) bu günde izni değişmiş çarşamba olmus oyle diyor
Hödük işte sen hiç üzülme ne kadar olur benimki ilk tanıştığımız günü bile unutmuştu adamlarda Nasıl bir hafıza varsa sistemlerini resetliyorlar

İyi tatiller tatlım bol huzurlu günler geçirin ben büyük oğlum 9 aylıkken yaz tatiline gittim muhteşemdi bu yaz herkese öneririm :)

Eki Görüntüle 1908348 Eki Görüntüle 1908347
Senin bebiş kendi bebişimi hatırlatıyor maşşallah çok tatlı, eklediğim fotoya çok benzettim
Maşallah bu kuzuya annesi

Tipini bakışlarını yerim maşallah o nedenle güzel bakış

Çok geçmiş olsun yavruya inşallah ilerlemeden geçer Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…