2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
kelebek.hill cnm senin yazdiklarini okudum simdi cok üzüldüm bazi hoduk kocalar var boyle seninki gibi en destek olmasi en anlayisli olmasi gerekn zamanda sirt ceviriolar cok sukur benimki oyle degil hatta cocugu olduktan sonra daha bi baglandi bana .sakin uzme kendini sende ailen ne guzel arkanda bak baban da gelsin son kez oturup cozmeye yonelik konusun insallah hakkinizda hayirlisi neyse o olur yuva kolay kurulmuyor kolay da bozulmamali ozellikle arada cocuk varsa ama esine de bagli tabi kendini degistirirse ne ala baktin olmuyor dusunursun artik biseyleri kuzunu en guzel sekilde buyutmen icin once senin iyi hissetmen lazim. Sizin icin cok dua edicem cnm insallah sorunlariniz çözülür.tez zamanda

Anliyorm tabi canm . Insan ilac faln istemiyi ama olmasi gerekiyomus demekki. Sakn kendini suclama. Ins tez zamanda iyilesir Zeynepcik.

Aman canm masallah de esine Allah daim etsin.
Oyle canm kesinlikle kolay yikilmaz yuva ama bu kacinci bu hale gelisimiz. Bu kadr ailemin evini ozledigimi hatirlamiyorm. Nefret ettm ailesinden bi de ustunr kendi kabaliklari.. Neyse Allah razi olsn canm ins dualarimz kabul olur

Kızma kendine canımm çok geçmiş bi kaç güne iyileşir istemior ilaç almaları ı ama mecbur alıyorlar bnm yavru 3 günlükkdn antibiyotik tedavisi gördüü herşeyde elimizde değil maaleseff bunlarla geçmiş olsun Allah beterinden korusun tatlımm

Haklisinvallaaaa, onlar daha cok sey yaotiriyorlar, biz evlendigimizde ailesi bize hicbisey yapmadi bugunlere kendimiz geldi, nisanliyken kv dedi ki, oglum istedi seni biz hicbisey yapamayiz, tum gosterdigimiz kizlar bu sekilde gelmeye raziydi ama oglum onlari istemedi, istiyorsan gel bizdenbu kadar dedi. Bende ogunbugundur kv demi hic sevmem. Zorla evereydi oglunu baskasinin basini yaksaydi keske. Bazendiyorum ne belamvar diki kabul ettimde geldim. Kendimiz didinerek bugunlere geldik coksukur.

Canim senin ne suçun var? Hiç anne ister mi hasta olsun. Üstüne titriyorsun eminim. Hiç hasta olmadan çocuk buyur mu? Allah daha büyük dert vermesin. Sen kendine iyi bak dinç ol ki kuzun da hemen iyi olsun.
Canim sen kendi aileni bırakıp onların oraya mı taşındın ben mi yanlış anladım. İl olarak. Eğer öyle ise çok ezme hakkı görüyorlar kendilerinde. Ben eşimle ilk tanıştığımız zaman şart koştum sakın bana ailelerin yaşadığı yere yerleşelim deme dedim. Esimin ailesi de çok sıkı fıkı. Sürekli gelelim görüşelim isterler. Ben doğumdan sonra 10 gün kaldım da her gün geldiler sülalece. Bir de eşimi alıp götürüyorlar kafası dağılsın diye dışarı gece yarılarına kadar. Ulan lohusa benim eşime ihtiyacım var düşünen kim. Balkon sefası yapıp yiyip içip gittiler. İyi ki dedim burada yaşamıyorum.

Kızlar uzun süredir giremedim. Geçmişi okuyacağım vakit buldukça. Bebeğimize Mevlüt yaptık bu hafta. Çok şükür güzel geçti. Bu da kara oğlumuz

Onun dışında doğum iznim 18 kasımda bitiyor. İş yeri ile görüşmeye gittim canım çok sıkıldı. Bizim iş yerinde çocuk 3 yaşına gelene kadar evden çalışma ve yarı zamanlı çalışma diye uygulama var. Evden çalışmada 1 gün işe gidiyorsun. Geri kalan 4 gün toplam 1.5 gün olacak şekilde evden çalışıyorsun. Yarı zamanlıda haftada 2.5 gün işe gidiyorsun. O kadar. İkisinde de maaşının yarısını alıyorsun kıdemin de 1/3 işliyor. Tabi bu müdürünün insiyatifinde.

Ben evden çalışmayı en azından 2 yaşına kadar kullanırım diyordum. Bir de yıllık izinlerim var. Bu sene önümüzdeki sene ve süt izni derken 30 günü buluyor. Bunu da işe gitmem gereken 1 günlere girerim böylece Bebiş neredeyse 1 yaşına gelene kadar işe gitmem evden çalışırım diyordum.

Ama müdürüm doğum izninden sonra 9 ay evden sonra da 9 ay yarı zamanlı çalışmayı kabul ederim. Daha fazlası olmaz dedi:/ Bir de 10 günlük iznimi blok girmem gerekiyormuş. Bu durumda mayıstan sonra işe gitmem gerekecek.

Annem kv yok burada. İstanbul'da yaşıyorum. Güvenemez olduk kimseye. Bakıcı vs kime bırakacağım hadi 1 gün bir şekilde idare ederim ama 2.5 gün çok fazla. Buna da şükür ama çok canım sıkıldı kara kara ne yapacağımı düşünüyorum. Müdürüm ilerde insafa gelir inşallah

Bir de kızlar aşı yaptırmamaya karar verdik. Ğçeriğinden dolayı çocuklarda otizm kanser vs gibi bir çok şeyi tetikleyebiliyormuş. Hepatitler karma ve zatürreyi yaptırmış bulunduk. Bundan sonrakileri yaptırmayacağız.

DUYURUUUUU!!!!
Selam anneler tatli bebeklerrr!
Biz anadolu yakasi anneleri olarak bulusma karari aldik. Tabii ki gelebilecek olan tum annelerimizin davetli! Bu pazar 13 kasim saat 10:00 tepe nautilus avm kadikoy de. Bu avm secme sebebimiz marmaray ile metro duraginda olmasi ulasim cok kolay yani karsidan da gelmek isteyen de olursa diye... simdilik nymeria-burcu K kaskas12 honeybee_34 C Candylee ok iz. Baska gelmek isteyen var miiiiii???

Ama o gün Avrasya maratonu var

Sagolun kizlar umarim atlatiriz kisa zamanda .tsk ediuorum destekleriniz icin

Kizlar tecrubeli annelere sormak istiorum onceki bebeklerinizden bronsit geçirenler oldu mu nelere dikkat ettiniz doktor ilac verdi ilaca devam edicem ama evde nelere dikkat edebilirim baska neler yapabilirim dogal yontemlerle

Aynen öyle cnm benide kv istemiyodu eşimde hiç bişeye karıştırmadı herseyi kendimiz aldık yaptık Takı bile almadılar bizim aldıklarımızı bize taktılar her Oğluna mal paylaştırıldı onlar kira alıyo güya bize verdikleri evlerinde tekinde kendileri oturuyo digerininde kirasını yiyolar yetmiyomuş gibi her ay kendi faturalarını bize getiriyorlar eşim ödüyo en ufak ihtyçlarında eşimi arıyolar Ayrım yapıp eşimi enayi yerine koyduklarıniçin bende helal etmiyorum Allah biliyo ya

sen de şakadan sen sittir deseydin.
manyak. kocan ayrı alem. gidene kadar blöf zannediyor galiba. inşallah düzelir canım.

Cnm asi yaptirmamak cok daha tehlikeli. Otizm kanser vs bicok calisma okudum ispatlanmis hicbir calisma yok otizm hele tamamen sacmalik. Biri ortaya birsey atmis snr bikac aile ortaya bnm cocuk buyuzden otizm oldu diye ortaya cikmis ole dilden dile yayilmis. Yayilmadaki en buyuk sebep asilarda domuz jelatini bulunma ihtimali. Yani dindar kesim sirf bu supheden hem kendi hemde cevredeki cocuklari riske atiyor. Bilincsiz egitimsiz yobaz seyhler de destekliyor. Senin evladin senin kararin da degil olay. Senin bebegin yuzunden diger cocuklara bulasma ihtimali yukseliyor yani vebal senin evladınla da sinirli degil. Iyi dusun derim. Ben inan cok okudum arastirdim. Asi yaptirmamak daha kotu. Ufacik grip gibi atlatilcak bi su cicegi kizamik beyin iltihabi memenjit felc yapabilir. Ates yuzunden olabilcek havaleler ic organlardaki tahribata deginmiyorum bile... biraz daha arastir derim cnm ama kanitlari olan bilimsel acilardan...

Bende Varım :)

Bir hafta sonra yine kürkçü dükkanına döndüm kızlar.. 9 agustos dogumlu kızıma rota yaptırıp yaptırmamak konusunda çok kararsızım sizler ne yaptınız? 9 agustos dogumlu basla kim vardı sitede?
ben yaptırmadım, düşünmüyorum da canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…