2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Gecmis olsun canim.kendine haksizlik etme bakamadim filan diye.cocuklar iste cok hassas fazlasiyla dikkat ediyoruz.bi laf var ya sakinan goze vop batar diye.o hesap.allahim daha beterinsen sakinsin.insallah hemencik gecer .rabbim sifa versin kuzuya.oksrugu var diyordun dimi bide burnu tikaliydi jeralde.valla bende cok korkuyorum bizimde hiriltilar oluuor bende hep ondan korkuyorum.rabbim butun co uklarimizi korusun....

Kızlar bu kurulan zayıflama grubu sayfası nerde
Bugun buyuk gun dimi bende gece ruyamda girsum valla.diyet yapman gerekiyor diyip elime liste veriyorlardi.bende ama diyorum benim bebegim var bunlari yersem benim cocugum nasil beslenecek sutum olmazki diyip kafamda deli deli sorular vardi

Ayy canımm öyle düşünme bi cpcuğa bakamadım ne demek kolay iş mi cocuk bakmak cok gecmiş olsun bnde enesden şüpheleniorm çünkü o burun hep hırıl hırıl sürekli de temizlemk istemiorm burnhndan kendi atabilsin hem aspiratör cok ii bişi değil sürekli kullanmamak lazım e bazısını hapşurarak cıkarı bazısı genzine gidio naplm elimizde değil inş bian önce atlatır.. belirtisi varmıydı canm bnm ??

Allah öylr kv öyle anneyi bildiği gibi yapsın insaan nası ister cocuğnn yuvasını dağılmasını yaa kocana da hiçbişe demiom gurur yapmış bu erkekler hep üste çıkma cabasında zatenn unutulur mu gel de o kv evinde ağırla şimdi surat asmican da napcan bu evlilik lanet ve gereksiz sırf bu yavrular için mecbur evlenilio :/

Yaratılışımız erkeklerle o kadar farklı ki mümkünatı yok bizim gibi ne düşünebilir nede hissedebilirler aslında olay sanırım onları bu şekilde kabul etmekte ama işte bizde onu yapamıyoruz bizim gibi sevsinler düşünsünler istiyoruz aslında sormamız Lazım eşlerimize sen seni nasıl sevmemi ya da düşünmemi istiyosun diye bide kaçan kovalanır sözü doğru bence eger ilgi Gösteren bi eşsek kendimizi geri çekmeliyiz

Biz onlara sorsak seni nasıl sevmemi istersin die tapmamızı isterler töbee aşa ilahlar çünkü biz onların bel kemiğinden yaratıldık çünkü aciziz yardıma muhtacız ayyyyy sinirlerim hopladı beyinsizler

Ve ilk olarak ben enayisi kendimi geri cekiyorm. Kv me bile o kadar seyler yaptm ki o kadr iyi davrandm ki araba altimda her yere aldm goturdm gezdirdm. Yaziklar olsun!!! Kv neneden komple geri cekiyorm zaten ve esimden de uzun bi sure cekiyorm. Hatasini kabullenip bi seyleri degistirmicekse ondan da komple cekiyorm yeter artk. Benimki de can!!!

Zaten istemiyorlardı farklı Kültür'den oldugum için o zaman çocukta yoktu olmayışını benden sanıyorlardı heralde kurtuldum diye seviniyordu istediği gibi gelin alıcaktı unutmuyorum tabi kötü davranmıyorum ama allaha havale ediyorum kırılan kalbimin Hakk'ını helal etmiyorum

Çok geçmiş olsun yavruya inşallah ilerlemeden geçer Allah şifa versin
Sagol cnm bnm insallah atlatabiliriz ilerlemeden

Amin cnm insallah korur Rabbim butun melekleri...cnm eger hiriltiniz ilerlerse ve oksurmeye baslarsa hemen götur bak ben arayada haftasonu girince bekleyeyim biraz dedim kendim dogal yontemlerle ve burnunu surekli temzileyerek atlatmaya çalıştım ama keske ilk oksurdugu gun goturseydim

Cnm temizle burnunu ihmal etme doktor gunde 3 kez aspiratorle çekebilirsin dedi . .bizim belirtiler bitmek bilmeyen hirilti ve istahsizlik ve en son da öksürüktu eger Allah korusun oksuruk baslarsa hemen gotur doktora bekleme tmm mi ben bi kac gun bekledim dogal yollarla atlatmaya çalıştım ama basaramadim keske ilk oksurdugu gun goturseydim ama bilemedim bosa götürmiyim hastaneler salgin hastalik dolu hasta degilse de hasta etmiyim demistim

Canm gecmis olsunnn neyiniz varr??

zeynep-ahmet simdi okudumm kuzum benim gecmis olsn. Senle ne alakasi var eminim cok guzel bakiyosun zeynep bebege. Olacagi varms canm benm, zaten ilac almasi diye hemen goturmek istememissindir ben de yaptm aynisini yani. Burnunu aciyor surekli kendm bitki cayi falan ictm hep. Bizim sadece burnu tikanirsa oksuruyodu hemen aciyodm azaldi sukr. Oksuruge cevirmedi.

Köy kızı diye bişey yok artık asıl o köy kızları anasının gözü eşimin tarafı kızları okutmayan erken yaşta evlendiren cinsten ki bi kısmı Köyden yeni geldi onları tanıdıkça ve evlenirken ki isteklerini yaptırışlarını görünce asıl köy kızı iş bilmez benim :)

Aslında şunu demek istedim şöyle diyebiliriz ben seni seviyorum ve Sevdiğim için bunları bunları yapıyorum bu durumdan rahatsızsan artık bunların hiç birini yapmam sen yeterki iste bizim de işimize gelir yani aslında bizde odun olsak hersey Tmm

Sagol cnm bnm o agladikca oksurdukce kendimi cok kötü hissediyorum bakamadim gibi gelio dedigin gibi hastalik kapmasin hastanelerde ve de kucucuk daha ilac kullanmasin diye kendim iyilestirmeye çalıştım ama olmadi 3 surup bir iğneyle geldik eve insallah ilerlemeden atlatiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…