Gecmis olsun canim.kendine haksizlik etme bakamadim filan diye.cocuklar iste cok hassas fazlasiyla dikkat ediyoruz.bi laf var ya sakinan goze vop batar diye.o hesap.allahim daha beterinsen sakinsin.insallah hemencik gecer .rabbim sifa versin kuzuya.oksrugu var diyordun dimi bide burnu tikaliydi jeralde.valla bende cok korkuyorum bizimde hiriltilar oluuor bende hep ondan korkuyorum.rabbim butun co uklarimizi korusun....Kizlar gunaydin doktordan geldik simdi moralim cok.bozuldu zeynep bronsit olmus o kadar dikkat ediyordum daha dogrusu ettigimi saniyordum ama edememisim bi cocuga bakamadim anliyacaginiz igne verdi doktor iki tane bir de surup ve burun spreyi yazdi insallah ilerlemeden atlatabiliriziğnenin bi tanesini yaptirdik hastanede o kadar cok agladi ki cok yaktı heralde ilk kez boyle agladi icim.parcalandi
Bugun buyuk gun dimiKızlar bu kurulan zayıflama grubu sayfası nerde
Allah iyiligini versin ya cok hosEki Görüntüle 1908492
Ay keşke memeler böyle portatif olsa. Akşam adamın boynuna dolar biraz uyurdum.
Puhahahahshsgshaha valla tek hayalim hep diorm şunları bıraksam babasına geceleri o emzirse :))))Eki Görüntüle 1908492
Ay keşke memeler böyle portatif olsa. Akşam adamın boynuna dolar biraz uyurdum.
Ayy canımm öyle düşünme bi cpcuğa bakamadım ne demek kolay iş mi cocuk bakmak cok gecmiş olsun bnde enesden şüpheleniorm çünkü o burun hep hırıl hırıl sürekli de temizlemk istemiorm burnhndan kendi atabilsin hem aspiratör cok ii bişi değil sürekli kullanmamak lazım e bazısını hapşurarak cıkarı bazısı genzine gidio naplm elimizde değil inş bian önce atlatır.. belirtisi varmıydı canm bnm ??Kizlar gunaydin doktordan geldik simdi moralim cok.bozuldu zeynep bronsit olmus o kadar dikkat ediyordum daha dogrusu ettigimi saniyordum ama edememisim bi cocuga bakamadim anliyacaginiz igne verdi doktor iki tane bir de surup ve burun spreyi yazdi insallah ilerlemeden atlatabiliriziğnenin bi tanesini yaptirdik hastanede o kadar cok agladi ki cok yaktı heralde ilk kez boyle agladi icim.parcalandi
Allah öylr kv öyle anneyi bildiği gibi yapsın insaan nası ister cocuğnn yuvasını dağılmasını yaa kocana da hiçbişe demiom gurur yapmış bu erkekler hep üste çıkma cabasında zatenn unutulur mu gel de o kv evinde ağırla şimdi surat asmican da napcan bu evlilik lanet ve gereksiz sırf bu yavrular için mecbur evlenilio :/Cnm bi keresinde eşimle kavga ettik haklı olmama rağmen eşim tavır yapıyodu sinirlendim biraz sakinlim diye ailemin evine gittim habersiz habersiz dediğimde yoldaydım aradı nerdesin diye dedim annemlere gidiyorum 1 hafta ne aradı ne sordu arada msjlaştık yok zamana ihtycm var şimdi Konuşmak istemiyorum falan megersem boşucakmış beni nasıl habersiz evi terk edermisim kv lerde durumu biliyo ve beni arayıpta hiç uyaran yok benim zaten Dünya'dan haberim yok :) 1 hafta sonra döndüğümde kv şok eşim desen dağılmış durumda ama oğlum hatalısın diye destekleyen Olmayınca haklı oldugunu sanıp beni aramıyo falan ah ah hiç bişey unutulmuyo
Çok teşekkür ederizz canım :))Bana da yazar mısın ona göre yaptırayım bende.
Maşallah paşaya ne yakışıklı ya.
Yaratılışımız erkeklerle o kadar farklı ki mümkünatı yok bizim gibi ne düşünebilir nede hissedebilirler aslında olay sanırım onları bu şekilde kabul etmekte ama işte bizde onu yapamıyoruz bizim gibi sevsinler düşünsünler istiyoruz aslında sormamız Lazım eşlerimize sen seni nasıl sevmemi ya da düşünmemi istiyosun diye bide kaçan kovalanır sözü doğru bence eger ilgi Gösteren bi eşsek kendimizi geri çekmeliyizkelebek.hill Can'ım o kadar iyi anlıyorum ki seni, ben de aynı şeyleri yaşıyorum eşimle, ki biz 9 yıldır beraberiz evlilikte 3. Seneyi doldurduk. O kadar Bebek istedik 3. Yılımızda Rabbim onu da verdi ama loğusalığımdan beri çok mutsuzum. Normalde yoğun bi şekilde çalışıyordum ama evde olunca o kadar değişti ki herşey,ailesi yüzünden loğusalığımda kavga ettik dedim ki ben çok duygusalım ondan, loğusalığımda bitti, Bebek neden ağlıyor, aileme şöyle davran, yok sakız çiğneme, yok sempati duyduğum siyasi görüşe bişey demeye kadar gidiyor olay. Sersem gibi oldum, deliricem zannediyorum bazen, hep üstünü kapatıyoruz ama olmuyor. Eşimi de seviyorum halbuki o da beni çok seviyormuş. Zaten sevgim olmasaydı Nasıl katlanırdım bilmiyorum. Diyelim boşandım ailemin yanına da gidemem ben, orda bebeğimi büyütebileceğim bir ortam yok. Bugün dedim ki kızım büyüsün biraz boşanalım. Neden böyle olmak zorunda? Onu sıkmıyorum sosyal hayatına karşmıyorum sadece evini bilsin bizi artık bir çekirdek aile olarak gördüm istiyorum. O kadar moralim bozuk ki bugün oturdum ben de düşünüyorum öyle..
Biz onlara sorsak seni nasıl sevmemi istersin die tapmamızı isterler töbee aşa ilahlar çünkü biz onların bel kemiğinden yaratıldık çünkü aciziz yardıma muhtacız ayyyyy sinirlerim hopladı beyinsizlerYaratılışımız erkeklerle o kadar farklı ki mümkünatı yok bizim gibi ne düşünebilir nede hissedebilirler aslında olay sanırım onları bu şekilde kabul etmekte ama işte bizde onu yapamıyoruz bizim gibi sevsinler düşünsünler istiyoruz aslında sormamız Lazım eşlerimize sen seni nasıl sevmemi ya da düşünmemi istiyosun diye bide kaçan kovalanır sözü doğru bence eger ilgi Gösteren bi eşsek kendimizi geri çekmeliyiz
Yaratılışımız erkeklerle o kadar farklı ki mümkünatı yok bizim gibi ne düşünebilir nede hissedebilirler aslında olay sanırım onları bu şekilde kabul etmekte ama işte bizde onu yapamıyoruz bizim gibi sevsinler düşünsünler istiyoruz aslında sormamız Lazım eşlerimize sen seni nasıl sevmemi ya da düşünmemi istiyosun diye bide kaçan kovalanır sözü doğru bence eger ilgi Gösteren bi eşsek kendimizi geri çekmeliyiz
Zaten istemiyorlardı farklı Kültür'den oldugum için o zaman çocukta yoktu olmayışını benden sanıyorlardı heralde kurtuldum diye seviniyordu istediği gibi gelin alıcaktı unutmuyorum tabi kötü davranmıyorum ama allaha havale ediyorum kırılan kalbimin Hakk'ını helal etmiyorumAllah öylr kv öyle anneyi bildiği gibi yapsın insaan nası ister cocuğnn yuvasını dağılmasını yaa kocana da hiçbişe demiom gurur yapmış bu erkekler hep üste çıkma cabasında zatenn unutulur mu gel de o kv evinde ağırla şimdi surat asmican da napcan bu evlilik lanet ve gereksiz sırf bu yavrular için mecbur evlenilio :/
Ay evet yaa. Biz de atakliyiz tabi. Haftaya da biz atak zamanindayiz. Hayırlısı olsun bakalım. Kaç gün sürdü atak?
Ay evet yaa. Biz de atakliyiz tabi. Haftaya da biz atak zamanindayiz. Hayırlısı olsun bakalım. Kaç gün sürdü atak?
Sagol cnm bnm insallah atlatabiliriz ilerlemedenÇok geçmiş olsun yavruyainşallah ilerlemeden geçer Allah şifa versin
Amin cnm insallah korur Rabbim butun melekleri...cnm eger hiriltiniz ilerlerse ve oksurmeye baslarsa hemen götur bak ben arayada haftasonu girince bekleyeyim biraz dedim kendim dogal yontemlerle ve burnunu surekli temzileyerek atlatmaya çalıştım ama keske ilk oksurdugu gun goturseydimGecmis olsun canim.kendine haksizlik etme bakamadim filan diye.cocuklar iste cok hassas fazlasiyla dikkat ediyoruz.bi laf var ya sakinan goze vop batar diye.o hesap.allahim daha beterinsen sakinsin.insallah hemencik gecer .rabbim sifa versin kuzuya.oksrugu var diyordun dimi bide burnu tikaliydi jeralde.valla bende cok korkuyorum bizimde hiriltilar oluuor bende hep ondan korkuyorum.rabbim butun co uklarimizi korusun....
Cnm temizle burnunu ihmal etme doktor gunde 3 kez aspiratorle çekebilirsin dedi . .bizim belirtiler bitmek bilmeyen hirilti ve istahsizlik ve en son da öksürüktu eger Allah korusun oksuruk baslarsa hemen gotur doktora bekleme tmm mi ben bi kac gun bekledim dogal yollarla atlatmaya çalıştım ama basaramadim keske ilk oksurdugu gun goturseydim ama bilemedim bosa götürmiyim hastaneler salgin hastalik dolu hasta degilse de hasta etmiyim demistimAyy canımm öyle düşünme bi cpcuğa bakamadım ne demek kolay iş mi cocuk bakmak cok gecmiş olsun bnde enesden şüpheleniorm çünkü o burun hep hırıl hırıl sürekli de temizlemk istemiorm burnhndan kendi atabilsin hem aspiratör cok ii bişi değil sürekli kullanmamak lazım e bazısını hapşurarak cıkarı bazısı genzine gidio naplm elimizde değil inş bian önce atlatır.. belirtisi varmıydı canm bnm ??
Sagol cnm bnm insallah atlatabiliriz ilerlemeden
Amin cnm insallah korur Rabbim butun melekleri...cnm eger hiriltiniz ilerlerse ve oksurmeye baslarsa hemen götur bak ben arayada haftasonu girince bekleyeyim biraz dedim kendim dogal yontemlerle ve burnunu surekli temzileyerek atlatmaya çalıştım ama keske ilk oksurdugu gun goturseydim
Cnm temizle burnunu ihmal etme doktor gunde 3 kez aspiratorle çekebilirsin dedi . .bizim belirtiler bitmek bilmeyen hirilti ve istahsizlik ve en son da öksürüktu eger Allah korusun oksuruk baslarsa hemen gotur doktora bekleme tmm mi ben bi kac gun bekledim dogal yollarla atlatmaya çalıştım ama basaramadim keske ilk oksurdugu gun goturseydim ama bilemedim bosa götürmiyim hastaneler salgin hastalik dolu hasta degilse de hasta etmiyim demistim
Köy kızı diye bişey yok artık asıl o köy kızları anasının gözü eşimin tarafı kızları okutmayan erken yaşta evlendiren cinsten ki bi kısmı Köyden yeni geldi onları tanıdıkça ve evlenirken ki isteklerini yaptırışlarını görünce asıl köy kızı iş bilmez benim :)Ne diyim ki nasil insanlara karismisiz rezillik
Bende onu dudunuyirdum, bizimde esimle cocuk olduktan somra ailesi yuzunden cok problemli ginlerimiz oldu. Ailesi burda degil, 2-3 ayda bir geliyorlar ve her gelislerinde aile yasantimiz bitiyir. Her seferinde bosanmak geciyor aklimdan,esimi cok seviyorum ve ailesi gidince bir sekilde biz duzeliyoruz.bize 3. Kisiler gereksiz ama bir turlu kabul etmiyor,cocuggum buyudukten sonra daha ciddi dusunucem bu konulari,bu insanlarin bize dsha sik gelme durunlari olacak o zaman ip kopacak biliyorum
kelebek.hill canim benim yaaa, bu erkekler okuz odun,bilgisiz cahil onlari yetistiren cahil anneler yuzunden seviyesizler. Ne kadar kit bakiyorlar hayata,onlara gore sadece gordugumuz kocamiz olsun ev isinden baska hicbisey anlamayalim evin sozu daima adamda olsun. Yooook oyle yagma,bal gibide ben boyleydim evlendik noluyo simdi,bazi seyleri sendrn daha iyi biliyorum ve yapabiliyorum diye ustubluk yarisina mi girdik sandin kendini,o senin beyninin oyunu tatlim ben o seviyelere inemeyecek kadar bilincliyim. Ozguven problemi olan asil sensin okuzun onde gideni,neymis yani ses cikarmicakmiyim beni rahatsiz eden konularla ilgili,ne yani herseye he he demek zorundamiyim ben yani. Koyden gozu acilmamis bir kiz bulaydi nenem sana,onla daha iyi gecinirdiniz,uzgunum canim ben sana fazlayim bir kere, sansliyim diye dusunecegine,git birilerinin doldurusuyla uzerime gel sen,kendin kaybettin al sana omur boyu nerde hata yaptim da bu hallere dustum diye dusunme firsati veriyorum,gigt annanla nenele dedikoduna devam et sen,sana bu yakisir.....
Sana dedim ama benim icimden gecenlerdi benim okuze. Allah hepsini oyle bir duruma soksun ki,dovune dovune bir hal olsunlar,asla son pismanlik fayda etmrz,bende de biten bitmistir ve son demlerimdeyim. Yuzumu sesimi oglumu senden mahrum birakip gidicem,ayak izimi dahi bulamayacaksin.
Cok pis gazs geldim kusura bakmayin.
Canim yazamadim sana,yarin sunnetiniz guzel sorunsuz gecsin ibsallah,en dogru karari verdin,biz cok rahatiz suan,
Aslında şunu demek istedim şöyle diyebiliriz ben seni seviyorum ve Sevdiğim için bunları bunları yapıyorum bu durumdan rahatsızsan artık bunların hiç birini yapmam sen yeterki iste bizim de işimize gelir yani aslında bizde odun olsak hersey TmmBiz onlara sorsak seni nasıl sevmemi istersin die tapmamızı isterler töbee aşa ilahlar çünkü biz onların bel kemiğinden yaratıldık çünkü aciziz yardıma muhtacız ayyyyy sinirlerim hopladı beyinsizler
Sagol cnm bnm o agladikca oksurdukce kendimi cok kötü hissediyorum bakamadim gibi gelio dedigin gibi hastalik kapmasin hastanelerde ve de kucucuk daha ilac kullanmasin diye kendim iyilestirmeye çalıştım ama olmadi 3 surup bir iğneyle geldik evezeynep-ahmet simdi okudumm kuzum benim gecmis olsn. Senle ne alakasi var eminim cok guzel bakiyosun zeynep bebege. Olacagi varms canm benm, zaten ilac almasi diye hemen goturmek istememissindir ben de yaptm aynisini yani. Burnunu aciyor surekli kendm bitki cayi falan ictm hep. Bizim sadece burnu tikanirsa oksuruyodu hemen aciyodm azaldi sukr. Oksuruge cevirmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?