2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kizlar bisey sormak istiyorum doktor bize rhinfant diye bir burun spreyi yazmış ama simdi prospektusu okudum 2 yas altindaki cocuklar kullanmamalidir yazio bu burun spreyinden kullanan var mi

Okyanus suyu olan spreylerden al eczaneden . Şimdi kullanmadım ama 1 numarada " xlear "diye sprey kullanmistim. Bunda da sprey lazım olursa onu alırım yine

Yazın keyifle tatil yapabieceğimize sevindim bu çoğunlukla odada geçti çünkü :) akşam yemeğine de eşimle sırayla indik zira huysuzlanıyor ben de hızlıca yiyeyim derken midem karman çorman oluyor .
Merak ettim canım nereye gitmişiniz tatile çocuk sıkılmadı oyalandı dimi. seneye yazın kumla oynayabilir durumda olurlar inşallah. deniz tatiline gitmek istiyorum ben otellerde akşam animasyonlsr fln oluyor ya uyursa akşam odadan çıkamayız muhtemelen nasıl bir yere gitsek ne yapsak insan şimdiden hayalini kuruyo. Yürüyor olursa şuursuzca koşturur mu ya da yürümüyor olursa her bulduğunu ağzına almaya çalışır mı . Bu sene de hamileliğin son dönemlerine geldiği için bir yere gidemedik zaten içimde kaldı :)

Ben de çok kararsızım ya.. bakalım dr u ne diyecek.
çocuk hastalıkları dışındaki aşılara olumlu bakmıyorum. bazı aşı karnelerinde 50 ye yakın aşı tavsiye ediliyor. bağışıklık için aşırı doz olduğunu düşünüyorum.

kelebek.hill çok üzüldüm gerçekten . Sadece şunu diyebilirim her evliliğin başında bunlar yaşanıyor sanki. Hatta evlilik süresince ilk hamileligimde ağlaya ağlaya sokaklarda az gezmedim(o zaman evliligin ilk yillarindaydim) . Şimdi ilerleyen zamanlarda olmama rağmen şeytan arada yoklamıyor değil .
Her zaman mı zordu yoksa bu dönemde mı zor bu evlilik. Kizin sana en büyük hediye . İnsanı hayata çocukları bağlıyor. İnşallah herşey yoluna girer . Begümcük annesiyle babasıyla mutlu mesut büyür.

Okyanus suyu olan spreylerden al eczaneden . Şimdi kullanmadım ama 1 numarada " xlear "diye sprey kullanmistim. Bunda da sprey lazım olursa onu alırım yine
Cnm ben zaten onu kullaniodum doktora da soyledim eger o burnunu acmazsa bu spreyi kullan dedi

Bizim evlilik yıldönümü de 30 Kasım bakalım bizimki hatırlayacak mı. ağustos aannelerinden ne çok Kasım ayında evlenen var yahu

Hakkaten ha. enimkide kasim 1 di. ama benim okuz i buket cicekle geldi. ve bana yeni telefon almis. tabisi ben sokkk

Bizimde 25 kasim :)

Bizim de kasım olmasa da 21 ekim. Yok mu daha arttıran :))

Ben hediye almadim ama bi suslendim puslendim. muthis bi sofra kurdum pasta yaptim. haberi yoktu tabi hazrlik yaptigimdan ama oda tahmin etmiski hazrlikli gelmisti

Can'ım Nasıl hazırlayabildin. Maşallah. Bizde anca eşim bebeği tutacak da ben öyle hazırlayacağım. Onda da pek birşey yapamıyorum:/

Maşallah canım oturuyor mu senin oğlan?
Artık durmuyor. Yatarken başını gövdesini kaldırıyor neredeyse kalkacak. Ben de destekli bir şekilde oturtuyorum.

Kızlar ne oldu bizim zayıflama grubuna ya
Konumu yanlış yerde açılmış
Yoksa başka bişimi anlamadım ?
Üstelik kimsede uğramıyor
Su içmeyi genelde unutan ve sevmeyen bir insanım
Bugün zorlaya zorlaya şiştim yaf :)))
Yürüyüşümüde yaptım

Kizlar dun zeynep cok istahsizdi ve dogru duzgun emmedi ben de uyumadan once gogusler rahatlasin diye sutumu sagdim sagar sagmaz buzdolabina koydum derin dondurucu kismina degil ama simdi cikarsam isitip versem olur mu bozulmamıstır dimi bi de nasıl ısıtmam gerekiyor kızlar baktım simdi koyulasmış normal mi

Ana başka konu mu var ben kaçırmışım . rejim diye konuştuktan sonra hepten tatlıya sardım bilinç altım karşı çıkıyor sanırım.

Ben de hamileligim de ayni seyleri de yasadim. Bilemiyorm tabi kinilk yillar daha zordur ama bunakdr da zor olmamali ki olmayan da var biliyorm. Hayirlisi diyelim. Kimse mutsuz olmak ya da ayrilmak icin evlenmiyo tabi ki ama bi yerde de insan bana da yazik herkesi neden sirtimda tasiyim diyo.. Insallah Allahim en hayirli olani gormeme yardimci olur. Kizim kesinlikle bana en guzel hediye nimet. Sukurler olsun.

Canm yagi toplanmistir koyulsmasi ondandir. Buzdolabinda 3 gune kadar duruyor sut, dondurucu kismida 3 aya kadar, oda sixakliginda 3 saat. 3 kurali yani boyle hatirla :) kaynar suyun icinde kabiyla ya da biberonla isitip verebilirsin. Yine de soru isaretin olursa vermeden kokla zaten bozuk sut bildigin kokar.

Canım 3 güne kadar buzdolabında duruyor. kaynardan daha ılık suyu bi kaseye doldur içine koy biberonu ısınsın süt o şekilde. benmari usulü yani.

Canım dolapta 3 gün saklanabiliyor benmari usulü ısıtıp verebilirsin yağı yukarı çıkmıştır biraz çalkala normale döner

Canım 3 güne kadar buzdolabında duruyor. kaynardan daha ılık suyu bi kaseye doldur içine koy biberonu ısınsın süt o şekilde. benmari usulü yani.
Sagolun kızlar içirmeye calisim.uyurken uyanıkken emmio doğru durust iyice iştahı kesildi cocugun hastalıgındn dolayı.

zeynep-ahmet canım ben odasına soğanı 2 ye bölüp koydum kalorifer üzerine su koydum odasında kettilla su kaynatıyorum burnuna her tıkandığında fizyololojik damlatıyorum günde 15 dk banyoda Buhari'de banyosu yapıyoruz nefesini acıyor bir de oda sıcak olmasın rahatsız oluyorlar cok giydirme.tez Zaman'da saglıgına kavuşur insallah yavrularımız cok iyi anlıyorum senı

Canım geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda iyileşir. Kızlar nasıl isitacagubu cevaplamışlar. Şifa olsun inşallah

Ana başka konu mu var ben kaçırmışım . rejim diye konuştuktan sonra hepten tatlıya sardım bilinç altım karşı çıkıyor sanırım.

Evet bugün itibariyle diyete başlayıp
Başka topik açtık ama
Sanırım konu yanlış yere açılmış
Hiç sorma benide tatlı krizi bastı bu saate
Psikolojik sanırım ben gebelikten önce hiç tatlı sevmezdim bu süt hormonumu böyle yapıyor anlamadım ya

Ay masallah nasıl tatlı yaa. Gözler açılmaya bilinçle bakmaya başladı kuzuların. Ben de yesil_ela arkadaşın bebeğine çok benzetiyorum Nevayı.

Yalnız bu ataklar 6 yasa kadar devam ediyor.
Canım bu liste bile bana çok uzun gelirken 6 yasa kadar boyle sürecek mi surda 12. Haftada kısacık atakta beter olduk önümüzdeki atak zamanların da bi kaç hafta sürenlerde neler olacak kimbilir
Amaan eskiden atak mi varmış sağlık olsun ne yapalım

Cnm içeceği ısıdaki suyun içine koy uygun ısıya gelince kullan

Kaynar suya direk koyulmamalı diye biliyorum poşetin içinde zaten çabuk ısınıyo içeceği ılıklıktaki suya koyulup uygun ısıya gelene kadar beklenmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…