Kizlar bisey sormak istiyorum doktor bize rhinfant diye bir burun spreyi yazmış ama simdi prospektusu okudum 2 yas altindaki cocuklar kullanmamalidir yazio bu burun spreyinden kullanan var mi
Hödük işte sen hiç üzülme ne kadar olur benimki ilk tanıştığımız günü bile unutmuştu adamlarda Nasıl bir hafıza varsa sistemlerini resetliyorlar
İyi tatiller tatlım bol huzurlu günler geçirin ben büyük oğlum 9 aylıkken yaz tatiline gittim muhteşemdi bu yaz herkese öneririm :)
Maşallah bu kuzuya annesi
Tipini bakışlarını yerim maşallah o nedenle güzel bakış
çocuk hastalıkları dışındaki aşılara olumlu bakmıyorum. bazı aşı karnelerinde 50 ye yakın aşı tavsiye ediliyor. bağışıklık için aşırı doz olduğunu düşünüyorum.Ben de çok kararsızım ya.. bakalım dr u ne diyecek.
Cnm ben zaten onu kullaniodum doktora da soyledim eger o burnunu acmazsa bu spreyi kullan dediOkyanus suyu olan spreylerden al eczaneden . Şimdi kullanmadım ama 1 numarada " xlear "diye sprey kullanmistim. Bunda da sprey lazım olursa onu alırım yine
Bizim evlilik yıldönümü de 30 Kasım bakalım bizimki hatırlayacak mı. ağustos aannelerinden ne çok Kasım ayında evlenen var yahu
Hakkaten ha. enimkide kasim 1 di. ama benim okuz i buket cicekle geldi. ve bana yeni telefon almis.tabisi ben sokkk
Bizimde 25 kasim :)
Ben hediye almadim ama bi suslendim puslendim. muthis bi sofra kurdum pasta yaptim. haberi yoktu tabi hazrlik yaptigimdan ama oda tahmin etmiski hazrlikli gelmisti
Artık durmuyor. Yatarken başını gövdesini kaldırıyor neredeyse kalkacak. Ben de destekli bir şekilde oturtuyorum.Maşallah canım oturuyor mu senin oğlan?
Ana başka konu mu var ben kaçırmışım . rejim diye konuştuktan sonra hepten tatlıya sardım bilinç altım karşı çıkıyor sanırım.Kızlar ne oldu bizim zayıflama grubuna ya
Konumu yanlış yerde açılmış
Yoksa başka bişimi anlamadım ?
Üstelik kimsede uğramıyor
Su içmeyi genelde unutan ve sevmeyen bir insanım
Bugün zorlaya zorlaya şiştim yaf :)))
Yürüyüşümüde yaptım
kelebek.hill çok üzüldüm gerçekten . Sadece şunu diyebilirim her evliliğin başında bunlar yaşanıyor sanki. Hatta evlilik süresince ilk hamileligimde ağlaya ağlaya sokaklarda az gezmedim(o zaman evliligin ilk yillarindaydim) . Şimdi ilerleyen zamanlarda olmama rağmen şeytan arada yoklamıyor değil .
Her zaman mı zordu yoksa bu dönemde mı zor bu evlilik. Kizin sana en büyük hediye . İnsanı hayata çocukları bağlıyor. İnşallah herşey yoluna girer . Begümcük annesiyle babasıyla mutlu mesut büyür.
Kizlar dun zeynep cok istahsizdi ve dogru duzgun emmedi ben de uyumadan once gogusler rahatlasin diye sutumu sagdim sagar sagmaz buzdolabina koydum derin dondurucu kismina degil ama simdi cikarsam isitip versem olur mu bozulmamıstır dimi bi de nasıl ısıtmam gerekiyor kızlar baktım simdi koyulasmış normal mi
Canım 3 güne kadar buzdolabında duruyor. kaynardan daha ılık suyu bi kaseye doldur içine koy biberonu ısınsın süt o şekilde. benmari usulü yani.Kizlar dun zeynep cok istahsizdi ve dogru duzgun emmedi ben de uyumadan once gogusler rahatlasin diye sutumu sagdim sagar sagmaz buzdolabina koydum derin dondurucu kismina degil ama simdi cikarsam isitip versem olur mu bozulmamıstır dimi bi de nasıl ısıtmam gerekiyor kızlar baktım simdi koyulasmış normal mi
Kizlar dun zeynep cok istahsizdi ve dogru duzgun emmedi ben de uyumadan once gogusler rahatlasin diye sutumu sagdim sagar sagmaz buzdolabina koydum derin dondurucu kismina degil ama simdi cikarsam isitip versem olur mu bozulmamıstır dimi bi de nasıl ısıtmam gerekiyor kızlar baktım simdi koyulasmış normal mi
Canm yagi toplanmistir koyulsmasi ondandir. Buzdolabinda 3 gune kadar duruyor sut, dondurucu kismida 3 aya kadar, oda sixakliginda 3 saat. 3 kurali yani boyle hatirla :) kaynar suyun icinde kabiyla ya da biberonla isitip verebilirsin. Yine de soru isaretin olursa vermeden kokla zaten bozuk sut bildigin kokar.
Sagolun kızlar içirmeye calisim.uyurken uyanıkken emmio doğru durust iyice iştahı kesildi cocugun hastalıgındn dolayı.Canım 3 güne kadar buzdolabında duruyor. kaynardan daha ılık suyu bi kaseye doldur içine koy biberonu ısınsın süt o şekilde. benmari usulü yani.
Canım geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda iyileşir. Kızlar nasıl isitacagubu cevaplamışlar. Şifa olsun inşallahKizlar dun zeynep cok istahsizdi ve dogru duzgun emmedi ben de uyumadan once gogusler rahatlasin diye sutumu sagdim sagar sagmaz buzdolabina koydum derin dondurucu kismina degil ama simdi cikarsam isitip versem olur mu bozulmamıstır dimi bi de nasıl ısıtmam gerekiyor kızlar baktım simdi koyulasmış normal mi
Ana başka konu mu var ben kaçırmışım . rejim diye konuştuktan sonra hepten tatlıya sardım bilinç altım karşı çıkıyor sanırım.
Canım bu liste bile bana çok uzun gelirken 6 yasa kadar boyle sürecek miAy masallah nasıl tatlı yaa. Gözler açılmaya bilinçle bakmaya başladı kuzuların. Ben deyesil_ela arkadaşın bebeğine çok benzetiyorum Nevayı.
Yalnız bu ataklar 6 yasa kadar devam ediyor.
Cnm içeceği ısıdaki suyun içine koy uygun ısıya gelince kullanKizlar dun zeynep cok istahsizdi ve dogru duzgun emmedi ben de uyumadan once gogusler rahatlasin diye sutumu sagdim sagar sagmaz buzdolabina koydum derin dondurucu kismina degil ama simdi cikarsam isitip versem olur mu bozulmamıstır dimi bi de nasıl ısıtmam gerekiyor kızlar baktım simdi koyulasmış normal mi
Kaynar suya direk koyulmamalı diye biliyorum poşetin içinde zaten çabuk ısınıyo içeceği ılıklıktaki suya koyulup uygun ısıya gelene kadar beklenmeliBen de hamileligim de ayni seyleri de yasadim. Bilemiyorm tabi kinilk yillar daha zordur ama bunakdr da zor olmamali ki olmayan da var biliyorm. Hayirlisi diyelim. Kimse mutsuz olmak ya da ayrilmak icin evlenmiyo tabi ki ama bi yerde de insan bana da yazik herkesi neden sirtimda tasiyim diyo.. Insallah Allahim en hayirli olani gormeme yardimci olur. Kizim kesinlikle bana en guzel hediye nimet. Sukurler olsun.
Canm yagi toplanmistir koyulsmasi ondandir. Buzdolabinda 3 gune kadar duruyor sut, dondurucu kismida 3 aya kadar, oda sixakliginda 3 saat. 3 kurali yani boyle hatirla :) kaynar suyun icinde kabiyla ya da biberonla isitip verebilirsin. Yine de soru isaretin olursa vermeden kokla zaten bozuk sut bildigin kokar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?