2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benmarı usulu ıstıyorsun dımı canımm

Kizlar iyi geceler herkese iyi nobetler..bugun yan etkisi sut artirmak olan bir mide ilaci aldim .kusma ishal olmustum.saglik ocagi Verdi.ilac emzirdigim icin internetten arastirayim dedim .bir baktim ki prolaktin artiriyomus.duyan varmi ??

Kızlar dogum izni bıtınce rapor alabılen oldu mu benım de wlmam gerekkk

Kizlar iyi geceler herkese iyi nobetler..bugun yan etkisi sut artirmak olan bir mide ilaci aldim .kusma ishal olmustum.saglik ocagi Verdi.ilac emzirdigim icin internetten arastirayim dedim .bir baktim ki prolaktin artiriyomus.duyan varmi ??
Motilium demi duymuştum

Kızlar play store da bebek gelişim takip diye bi program var kırmızı zemin üzerine beyaz anne ve bebek trsmi var çok süper diş çıkarma zamanlarına kadar not alıyosun ne zmn emzirdin ne verdin daha biçok şey var tavsiye ederim ilk 6 yıldan açevinkinden çok daha iyi ikisinide indirdim ama bu süper

Bende bi anlasam neden öyle yaptıklarına
Nasıl geçti ilk günün ? :)

Diyetçi kızlar anca geldim , diyetisyenden sonra alışverişe gittim eve geldim oratalığı topla Bebeşibebişi uyut falan bu saat oldu. Öncelikle diyetisyen yaktığın kadar kalorili diyet veriyor, önemli olan emzirmek çünkü emzirdikten asıl zayıflama oluyor,yani diyetten almamız gerektiği besini alıyoruz emzirmek cabası oluyor böylece zayıflıyoruz. Ben 94 le gittim şimdi 84 buçuk Muş. İç yağlanma yok hep deri altında önümüzden daha kolay olcak dedi. Tabi bunları uzay mekiği tartısında tartıldığımız için görebiliyoruz :) ben günde 1600 kalori yakıyormuşum. Ekte menüm, değişim tablosu ve vücut analizim var, haftaya bugün tekrar gidicem :)

Eklentiler

• image.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 97
  • image.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 94
  • image.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 88
Bende bi anlasam neden öyle yaptıklarına
Nasıl geçti ilk günün ? :)

Valla istem dısı su hariç akşama kadar biley yiyemedim sonrada içimden gelmedi benim oğlan. Dün den beri bir tuaf butun gun ağlıyor gibi mızırdanıyor meme veriyorum almıyor mama almıyor zorla veriyorum gece hariç uyku 5 dakika çok düzenli değildi ama bu kadarda değildi kollarım koptu açlıkdan öldüm duşa girdim şimdi bir çay yaptım kendime uzanıcam sonrada inş gecemiz gündü gibi olmaz biterim valla bide eşim yurt dişına cıkacak guvenipde uyuyamam üç gün o gelene kadar gezecek zaman buldu adam vazda grçmiyor diğer tanıdıklarım arasında eşim farklıdır ama bu sefer odunluğu tuttu ayyy sen ne sordun ben ne anlatıyorum kocadım bende

Ay süper
Ben bu sabah kahvaltıyı aynı şekil yapmışım zaten
Geriside aşağı yukarı aynı .
Tşk ler liste için

Ç

Hehe
Benim eşimde İstanbul'da Cuma'ya kadar
Zormuş he herifsiz evde çocuklarla yalnız
Hiç değilse işten sonra kızları hep o oyalıyordu.
Bana bi pilates bile yaptırmadılar doğru dürüst
Ama 1 saat tempolu yürüyüşümü yapmıştım öğleye doğru

Peki hergün aynı listemi tekrarlanacak ??

Kıyametler koptu evde akşam.yiğit o kadar kötü ağladı ki anlatamam.pansuman yspacaktım.azıcık da kan gördü babası.hadi hastaneye dedi bi panik bi panik adam.ben holdeydim hay sünnetine diye söylenirken kafana göre iş yaparsan dedigini duydum.kavga kötek hırla gitti.o sakin anlayışlı sessiz adam meğersem neymiş.affetmeyeceğim onu.ne demek kafama göre...hayır deseydin madem.cok bozuldum cok.

Oooowwww çiş yaptıkça ağlıyordurr pansumanı nasıl csnm yeğenine ddr bi fısfıs bi krrm vermişti gazlı bez gibi bişeyle kapatıp bağlıodu altını :/
Bandajı bir kereligine ilk koydu iki saat sonra at dedi.karton bardak kesip koydu.
Baticon damlatip krem suruyoruz.bezini kapatiyoruz sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…