- 27 Temmuz 2014
- 1.071
- 624
- 133
Ben bugün rotayı yaptım verem 20 ekimde olmuştu şimdi durum şu normalde cansız aşılar aynı gün yada arada isyediğin kadar gün bırak yapılıyor fakat canlı aşılar ya aynı gün olmalı yada aradı 4 hf dan az olmamalı ama biz genelgeye göre yapıyoruz ona göre de aynı yoldan yapılancanlı aşılar için geçerli yani bcg yani verem kkk su çiçeği kızamık iğne yoluyla yapılancanlı aşı opa ve rota ağız yoluyla yapılancanlı aşı .biliyorum ama yinede özelde doktorlar nadıl yapıyo içim rahatladın diye merak ettim ama yaptım beklemedim 4 hf çünkü yapılma şekli başka.yinededoktoruna sorunca beni etikeyleyip cevabı banafa söylermisin bu arada bensağlık ocağında hemşireyim ama ben rota yapmıyorum yani dışardan gelen hiçbir aşıyı yapmıyorumnedeni şu o aşıları eczane yada kişi nasıl muhafaza etti bilmiyot0rum aşılar 2,8 derece arasında tutulmalı uyulmazsa sorumluluk almamak içinBunu bende merak ediyorum. Çünkü verem aşısı yarın olacak 1 hafta sonra da rota. Sağlık ocağı hemşiresi olur dedi ama ben çocuk doktoruna da danışmak istiyorum. Bence çok yakın olacak ikisinin arasında.
Ne şanslın canım.en başından 8 agustosta olsun istedim doğumu.8 8 16 ne güzel doğum günü dimi?8 ağustos doğumlu yarın dolduruyoruz üçüncü ayı
sen de şakadan sen sittir deseydin.
manyak. kocan ayrı alem. gidene kadar blöf zannediyor galiba. inşallah düzelir canım.
kelebek.hill Allah yardımcın olsun canım. Allah sabırlar versin en iyi şekilde çıkın şu sıkıntılardan inşaAllah.
@Kaswa_ masallah darısı başımıza. Biz hala atakliyiz ama biraz daha iyiyiz.
Gecmis olsun hayırlı olsunSünnetimizi yaptırdık kızlar.local yapıldı.uyusturmak için yapılan iğne esnasında bi ağladı.bir de dikişler atılırken ağladı.dr.eşime siz çıkın beyfendi dedi kötü oldunuz.o da çıktı.işlem 15 dk da bitti.katıla katıla agladı kuzum uyuyakaldı sonra.
Eve geldik çişini yaptığında ağladı simdi yine uyudu.
Oy kuzum benım gecmiş olsun toparlar hemen inş.Sünnetimizi yaptırdık kızlar.local yapıldı.uyusturmak için yapılan iğne esnasında bi ağladı.bir de dikişler atılırken ağladı.dr.eşime siz çıkın beyfendi dedi kötü oldunuz.o da çıktı.işlem 15 dk da bitti.katıla katıla agladı kuzum uyuyakaldı sonra.
Ayni cnm bizim kizda oyleydi bu gece bi de meme de almadi her gece gözleri kapali aliodu memeyi uykuya devam ediodu bu sefer bagris cagris oldu almadi bi turlu uykusu da kacti zaten uyusa da derin uyuyamio oksurukten yavrumOy kıyamam cok gecmiş olsun bizim kızda büyün gün uyumadı tam uyuyor hırıltı öksürük ağlayarak uyanıyor hiç uyuyamadı gece acil de cocuk Dr varmıs götürdük sırtını göğsünü dinledi hava oksijen aldı bir tane de iğne yaptılar öksürük için şurup verdi biraz rahatladı carsamba kendi Dr umuza götüreceğim
Sagol cnm bnm insallah atlatiriz bi poset ilac alio yavrum insallah bosa almiyodur
Geçmiş olsun canım çabucak iyileşicek kuzucukSünnetimizi yaptırdık kızlar.local yapıldı.uyusturmak için yapılan iğne esnasında bi ağladı.bir de dikişler atılırken ağladı.dr.eşime siz çıkın beyfendi dedi kötü oldunuz.o da çıktı.işlem 15 dk da bitti.katıla katıla agladı kuzum uyuyakaldı sonra.
Geçmiş olsun canım hadi atlattınız sayılır rahar durdu mu eli ayağı peki nasıl yaptı de canm?Sünnetimizi yaptırdık kızlar.local yapıldı.uyusturmak için yapılan iğne esnasında bi ağladı.bir de dikişler atılırken ağladı.dr.eşime siz çıkın beyfendi dedi kötü oldunuz.o da çıktı.işlem 15 dk da bitti.katıla katıla agladı kuzum uyuyakaldı sonra.
Ben de çok kararsızım ya.. bakalım dr u ne diyecek.ben yaptırmadım, düşünmüyorum da canım.
Hayirli.olsun allah damatligini göstersin cok gecmis olsun kuzuyaSünnetimizi yaptırdık kızlar.local yapıldı.uyusturmak için yapılan iğne esnasında bi ağladı.bir de dikişler atılırken ağladı.dr.eşime siz çıkın beyfendi dedi kötü oldunuz.o da çıktı.işlem 15 dk da bitti.katıla katıla agladı kuzum uyuyakaldı sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?