2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ben bugün rotayı yaptım verem 20 ekimde olmuştu şimdi durum şu normalde cansız aşılar aynı gün yada arada isyediğin kadar gün bırak yapılıyor fakat canlı aşılar ya aynı gün olmalı yada aradı 4 hf dan az olmamalı ama biz genelgeye göre yapıyoruz ona göre de aynı yoldan yapılancanlı aşılar için geçerli yani bcg yani verem kkk su çiçeği kızamık iğne yoluyla yapılancanlı aşı opa ve rota ağız yoluyla yapılancanlı aşı .biliyorum ama yinede özelde doktorlar nadıl yapıyo içim rahatladın diye merak ettim ama yaptım beklemedim 4 hf çünkü yapılma şekli başka.yinededoktoruna sorunca beni etikeyleyip cevabı banafa söylermisin bu arada bensağlık ocağında hemşireyim ama ben rota yapmıyorum yani dışardan gelen hiçbir aşıyı yapmıyorumnedeni şu o aşıları eczane yada kişi nasıl muhafaza etti bilmiyot0rum aşılar 2,8 derece arasında tutulmalı uyulmazsa sorumluluk almamak için

Kızlar doktor elifin gayet sağlıklı olduğunu bir sıkıntısının olmadığını söyledi çok şükür kulağında falan sorun yokmuş. Kaka problemi normal dedi. Yapamayınca geceleri çok ikiniyor uyuyamiyor dedim o makarna değildir gaz sancısıdır o da zamanla azalacak dedi. Bağırsak hareketlerini duzenleyici şurup verdi bu kutu bitince başka kullanmana gerek yok dedi. Şurubu verdim ama içim rahat değil sanki kizima fazladan bisey veriyorum gibi hissediyorum. Şurubu verince rahatladı sanki biraz hemen etki eder mi onu da bilmiyorum ama gece anlaşılır

Kubrah canım koskoca devlet dr.larla bir aşı takvimi belirlemiş,milyonlarca çocuk ta bu aşıları oluyor canım.eskiden yaşanan bu hastalıklar aşı sayesinde yok olmak üzere.çocuk ölümleri eskilerde kaldı canım.ben 40 yaşındayım.hatırlarım etrafımda falancanın çocuğu menenjit geçirmiş,filanca boğmaca olmuş,çocuk felcinden sakat bir arkadaşım bile vardı.ve şükürler olsunki ilim var bilim var ki çareleri bulunmuş. geri kalmış ülkelerde örnegin suriyeli çocuklarda var halâ,ve yayadabilirler bu hastalıkları.
Dediğin konu Amerikada çıktı bir çocuk dr.u anlattı bunu.kesinliği olmayan ithamlar sadece dedi.sadece kendi çocuğunuz değil toplum sağlığı açısından da zaruri bu aşılar seklinde açıklamalar yaptı.

Sünnetimizi yaptırdık kızlar.local yapıldı.uyusturmak için yapılan iğne esnasında bi ağladı.bir de dikişler atılırken ağladı.dr.eşime siz çıkın beyfendi dedi kötü oldunuz.o da çıktı.işlem 15 dk da bitti.katıla katıla agladı kuzum uyuyakaldı sonra.
Eve geldik çişini yaptığında ağladı simdi yine uyudu.

Gecmis olsun hayırlı olsun

Oy kuzum benım gecmiş olsun toparlar hemen inş.

kelebek.hill tatlım valla ben bıktım bu tarz kaynanalardan lafa bak yakışıyor mu yasını basını almış kadınsın dimi.eşin de bu tarz konularda hep kendi tarafını tutuyor orta yolu bulmuyor anladığım kadarıyla iyi düşün güzelim ama sakın o ağzı bozuk kadına cocuk baktırma

Ayni cnm bizim kizda oyleydi bu gece bi de meme de almadi her gece gözleri kapali aliodu memeyi uykuya devam ediodu bu sefer bagris cagris oldu almadi bi turlu uykusu da kacti zaten uyusa da derin uyuyamio oksurukten yavrum ne dedi peki cnm acildeki doktor göğsünü dinleyince bizimki direkt dinler dinlemez bronsit olmus dedi 3 surup biri antibiyotik bi de iki gun vurulmak uzere igne verdi ve yanlis bilmiyosam kortizonlu bi igne doktoruma guveniuorim aslinda bosa ilac yazmayan bi doktor olarak bilinio cok araştırdım öğretmen arkadaslarim onu tavsiye etti bi onceki kontrolde kendi de hemen ilac veren doktorlari anlamıyorum yazik degil mi küçücuk bebeklere falan diodu bugun bi poset dolusu ilac verince sasirdim ama gerek olmasa vermezdi diye dusunuyorum.

zeynep-ahmet cnm çok geçmiş olsun minik kuzu çabucak atlatır inşallah kiyamam ben ona
Sagol cnm bnm insallah atlatiriz bi poset ilac alio yavrum insallah bosa almiyodur

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım çabucak iyileşicek kuzucuk

Geçmiş olsun canım hadi atlattınız sayılır rahar durdu mu eli ayağı peki nasıl yaptı de canm?

Kızlar benim özellikşe geceleri tatlı krizlerim tutuyo. Canım hiç yemek istemiyor ama tatlı diye ölüyorum. Gece kalkıp çikolata yiyorum. Onun kalorisini dengelemek için gündüz bi şey yemiyorum. Nasıl geçer bu durum?

Hayirli.olsun allah damatligini göstersin cok gecmis olsun kuzuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…