- 11 Ocak 2016
- 1.651
- 3.023
- 133
- 45
Ne şanslın canım.en başından 8 agustosta olsun istedim doğumu.8 8 16 ne güzel doğum günü dimi?
kelebek.hill Allah yardımcın olsun canım. Allah sabırlar versin en iyi şekilde çıkın şu sıkıntılardan inşaAllah.
OrganikParasetamoL masallah darısı başımıza. Biz hala atakliyiz ama biraz daha iyiyiz.
Maşallah kuzuna annesi seninde Allah yardımcın olsunKızlar uzun süredir giremedim. Geçmişi okuyacağım vakit buldukça. Bebeğimize Mevlüt yaptık bu hafta. Çok şükür güzel geçti. Bu da kara oğlumuz
Eki Görüntüle 1908543
Onun dışında doğum iznim 18 kasımda bitiyor. İş yeri ile görüşmeye gittim canım çok sıkıldı. Bizim iş yerinde çocuk 3 yaşına gelene kadar evden çalışma ve yarı zamanlı çalışma diye uygulama var. Evden çalışmada 1 gün işe gidiyorsun. Geri kalan 4 gün toplam 1.5 gün olacak şekilde evden çalışıyorsun. Yarı zamanlıda haftada 2.5 gün işe gidiyorsun. O kadar. İkisinde de maaşının yarısını alıyorsun kıdemin de 1/3 işliyor. Tabi bu müdürünün insiyatifinde.
Ben evden çalışmayı en azından 2 yaşına kadar kullanırım diyordum. Bir de yıllık izinlerim var. Bu sene önümüzdeki sene ve süt izni derken 30 günü buluyor. Bunu da işe gitmem gereken 1 günlere girerim böylece Bebiş neredeyse 1 yaşına gelene kadar işe gitmem evden çalışırım diyordum.
Ama müdürüm doğum izninden sonra 9 ay evden sonra da 9 ay yarı zamanlı çalışmayı kabul ederim. Daha fazlası olmaz dedi:/ Bir de 10 günlük iznimi blok girmem gerekiyormuş. Bu durumda mayıstan sonra işe gitmem gerekecek.
Annem kv yok burada. İstanbul'da yaşıyorum. Güvenemez olduk kimseye. Bakıcı vs kime bırakacağımhadi 1 gün bir şekilde idare ederim ama 2.5 gün çok fazla. Buna da şükür ama çok canım sıkıldı kara kara ne yapacağımı düşünüyorum. Müdürüm ilerde insafa gelir inşallah
Bir de kızlar aşı yaptırmamaya karar verdik. Ğçeriğinden dolayı çocuklarda otizm kanser vs gibi bir çok şeyi tetikleyebiliyormuş. Hepatitler karma ve zatürreyi yaptırmış bulunduk. Bundan sonrakileri yaptırmayacağız.
Hayırlı olsun bide çok geçmiş olsun Paşa'yaSünnetimizi yaptırdık kızlar.local yapıldı.uyusturmak için yapılan iğne esnasında bi ağladı.bir de dikişler atılırken ağladı.dr.eşime siz çıkın beyfendi dedi kötü oldunuz.o da çıktı.işlem 15 dk da bitti.katıla katıla agladı kuzum uyuyakaldı sonra.
Eve geldik çişini yaptığında ağladı simdi yine uyudu.
Sus sus yeni gördüm çokta üZüldüm ben başka grupta olmayalım diye kendi çapımızda geç uygular hem eğlenerek kilo veririz dedim amaKizlar diyet topigimizi kapadilar mi? Ona gore gidip dolaptaki pastadan yiycem
Bizim genelde 4 -5 arası sürüyor inşallah bugün biter senin kiNe kadar suruyordu bu atak,4. Gundeyiz bir haftamiydi
Ne kadar suruyordu bu atak,4. Gundeyiz bir haftamiydi
Aynı senin gibiyim Ben dün gece tuttum kendimi onun yerine meyve yedim istersen sende bu şekilde yapKızlar benim özellikşe geceleri tatlı krizlerim tutuyo. Canım hiç yemek istemiyor ama tatlı diye ölüyorum. Gece kalkıp çikolata yiyorum. Onun kalorisini dengelemek için gündüz bi şey yemiyorum. Nasıl geçer bu durum?
Of ben korkuma yaptiramiyorum esimde musade etmiyo kendi ailemdeSünnetimizi yaptırdık kızlar.local yapıldı.uyusturmak için yapılan iğne esnasında bi ağladı.bir de dikişler atılırken ağladı.dr.eşime siz çıkın beyfendi dedi kötü oldunuz.o da çıktı.işlem 15 dk da bitti.katıla katıla agladı kuzum uyuyakaldı sonra.
Eve geldik çişini yaptığında ağladı simdi yine uyudu.
Cok atakli cook, huyu degistiBugün nasıl canım senin ataklı :)
Denedim ama kesmiyor meyve beni. İncir kurusu ve kayısı kurusu yiyeceğim artık.Aynı senin gibiyim Ben dün gece tuttum kendimi onun yerine meyve yedim istersen sende bu şekilde yap
Oyaladım canım .iğne yapilırken ellerini tuttu babası.emzik te biberon da kullanmiyor eldiveni şişirip parmağı emdirdik:)rahat yaptı dr.en son dikislerde basladı aglamaya.Geçmiş olsun canım hadi atlattınız sayılır rahar durdu mu eli ayağı peki nasıl yaptı de canm?
İlk gün zorlanirsin sonra iyi ki yaptirmisim diyeceksin hayırlı mübarek olsun çok geçmiş olsun kuzuyaOyaladım canım .iğne yapilırken ellerini tuttu babası.emzik te biberon da kullanmiyor eldiveni şişirip parmağı emdirdik:)rahat yaptı dr.en son dikislerde basladı aglamaya.
Evde de durup durup ağlıyor.
Cnmm ozelden ayrintilari konusurz ozmnBende Varım :)
Of ben korkuma yaptiramiyorum esimde musade etmiyo kendi ailemdeartik dile gelsin de oyle yaptiririm napim. Aglayinca oturup bende agliyorum kafayi yerim yoksa aciyomu acimiyomu nasil tutucam kucagimda vs vs. Korkuyorum anlicagin
M mertur gecmis olsun canim.. Evde bi doktor olmasi mukemmel bisi olsa gerek :)
Oyaladım canım .iğne yapilırken ellerini tuttu babası.emzik te biberon da kullanmiyor eldiveni şişirip parmağı emdirdik:)rahat yaptı dr.en son dikislerde basladı aglamaya.
Oooowwww çiş yaptıkça ağlıyordurrOyaladım canım .iğne yapilırken ellerini tuttu babası.emzik te biberon da kullanmiyor eldiveni şişirip parmağı emdirdik:)rahat yaptı dr.en son dikislerde basladı aglamaya.
Ayy ben cok tatlı yiyorum dehşet bugün bi sufle gömdüm şimdi aklım künefede yigahaha a101den aldm ilk defa denicem :))Aynı senin gibiyim Ben dün gece tuttum kendimi onun yerine meyve yedim istersen sende bu şekilde yap
kelebek.hill tatlım valla ben bıktım bu tarz kaynanalardan lafa bak yakışıyor mu yasını basını almış kadınsın dimi.eşin de bu tarz konularda hep kendi tarafını tutuyor orta yolu bulmuyor anladığım kadarıyla iyi düşün güzelim ama sakın o ağzı bozuk kadına cocuk baktırma
Kızlar benim özellikşe geceleri tatlı krizlerim tutuyo. Canım hiç yemek istemiyor ama tatlı diye ölüyorum. Gece kalkıp çikolata yiyorum. Onun kalorisini dengelemek için gündüz bi şey yemiyorum. Nasıl geçer bu durum?
Ayy ben cok tatlı yiyorum dehşet bugün bi sufle gömdüm şimdi aklım künefede yigahaha a101den aldm ilk defa denicem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?