2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar aşının yapılma şekli ve zamanı hakkında kafanızdakileri atmak için gbp genelgesini okuyun bakanlık bunu baz alıp aşıları yapar genişletilmiş bağışıklık programı genelgesi sağlık bakânlığında bu genelge dışına çıkılmaz işte bu nedenle 20 ekimde bcg karma ve kpa yapılan kızıma bugün rotarix yaptım

Ne şanslın canım.en başından 8 agustosta olsun istedim doğumu.8 8 16 ne güzel doğum günü dimi?

Evet benimde hoşuma gidiyor doğduktan sonra fark ettim bende :)
Bi dahakini 9.9.18 de dogurursun sende

Çabuk biter inşallah sizinki de. Benimki heeep huysuz çok zor bi bebek ama atak zamanı iyice çığrından çıkıyor bi buyuseleer

Maşallah kuzuna annesi seninde Allah yardımcın olsun

Hayırlı olsun bide çok geçmiş olsun Paşa'ya

Kizlar diyet topigimizi kapadilar mi? Ona gore gidip dolaptaki pastadan yiycem
Sus sus yeni gördüm çokta üZüldüm ben başka grupta olmayalım diye kendi çapımızda geç uygular hem eğlenerek kilo veririz dedim ama o pastayı da çabuk masaya geri bırak şaka bi yana ye tabi ama fazla yeme Can'ım biz hiç yemicez demiyoruz sadece daha dikkatli olacaz malum minnoşlarımıza süt olacak

Ne kadar suruyordu bu atak,4. Gundeyiz bir haftamiydi
Bizim genelde 4 -5 arası sürüyor inşallah bugün biter senin ki

Aynı senin gibiyim Ben dün gece tuttum kendimi onun yerine meyve yedim istersen sende bu şekilde yap

Of ben korkuma yaptiramiyorum esimde musade etmiyo kendi ailemde artik dile gelsin de oyle yaptiririm napim. Aglayinca oturup bende agliyorum kafayi yerim yoksa aciyomu acimiyomu nasil tutucam kucagimda vs vs. Korkuyorum anlicagin

M mertur gecmis olsun canim.. Evde bi doktor olmasi mukemmel bisi olsa gerek :)

Geçmiş olsun canım hadi atlattınız sayılır rahar durdu mu eli ayağı peki nasıl yaptı de canm?
Oyaladım canım .iğne yapilırken ellerini tuttu babası.emzik te biberon da kullanmiyor eldiveni şişirip parmağı emdirdik:)rahat yaptı dr.en son dikislerde basladı aglamaya.
Evde de durup durup ağlıyor.

Oyaladım canım .iğne yapilırken ellerini tuttu babası.emzik te biberon da kullanmiyor eldiveni şişirip parmağı emdirdik:)rahat yaptı dr.en son dikislerde basladı aglamaya.
İlk gün zorlanirsin sonra iyi ki yaptirmisim diyeceksin hayırlı mübarek olsun çok geçmiş olsun kuzuya

Bahsettiğin sunnetse şuan daha rahat. Dile gelince daha zor olur. Ben 10 gunlükken yaptırdım elhamdülillah hemen iyileşti.

Evde doktor olması hem iyi hem kötü

Anestol al onu sür bol bol ağlatma . Ben 3 paket fln bitirdim hiç ağlatma yavuyu

Oooowwww çiş yaptıkça ağlıyordurr pansumanı nasıl csnm yeğenine ddr bi fısfıs bi krrm vermişti gazlı bez gibi bişeyle kapatıp bağlıodu altını :/

Kizlar bisey sormak istiyorum doktor bize rhinfant diye bir burun spreyi yazmış ama simdi prospektusu okudum 2 yas altindaki cocuklar kullanmamalidir yazio bu burun spreyinden kullanan var mi

Gercekten bikmicak gibi degil ki. Yuvamin huzurunu kacirdiklari yetmiyo bi de bebegimi yanlarina birakamama endisesi... Zaten dusunmuyorm canm. Diyorm ya istanbula bu gidisim gayet ciddi bi gidis. Olur da donersem yani dondurebilirse bile cok kati kurallarim olacak.

Ayy ben cok tatlı yiyorum dehşet bugün bi sufle gömdüm şimdi aklım künefede yigahaha a101den aldm ilk defa denicem :))

Kizlar ben de ayniyim yaaa.. Tatli diye deliriyormm ama fitinzo olmak da istiyorm napiciizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…