Öyleymiş aynen:/problem de ağlaması yani.Geçmiş olsun canımm yaa klasik baba hata yapaa yaramaLık yapsa senden bilinir iyi bişe yapsa babasınn cocuğudur hesabı problem cıkmasaydı ne iyi ettirdik problem cıkınca senn yüzünden :/
Aman kuzum yqq ne kadar sessiz olursa olsun erkek değil mi ..
Aksam 9da uyudu .simdi uyaniyo daha yavrum.Canm gecmis olsn ve hayirli olsn sunnet olmussunuz :) aman esini hic takma hep mi ayni olurlar yani.. He ben yaptm her seyi kafama esti oyle..
Sen oglusunla ilgilen salla canm ya. Nasil oglun sabaha kadr cok sorun olmadi insallah
Allaha havale ettm ben onlari canm. Bi yuvanin huzurunu kacirip mutlu olan cinslerden demekki.
Evlendigimizin ilk zamanlariydi daha bi pazar esimle sinemaya gidiyoduk. Nenesi aradi. Esim kivraniyo iate eve bi seyler alcaz da disardayiz da bilmem ne. Ne alaka dedm esime o zman dedi iste bekler simdi ondan dedm. Haha simdi daha iyi anliyorm ikimizin elele gezmesi onlra batiyorms megersem :))
Eskiden eti yarılıyor ona agliyor varmış.Canım bu liste bile bana çok uzun gelirken 6 yasa kadar boyle sürecek misurda 12. Haftada kısacık atakta beter olduk önümüzdeki atak zamanların da bi kaç hafta sürenlerde neler olacak kimbilir
Amaan eskiden atak mi varmışsağlık olsun ne yapalım
Böyle huysuz ise sebepsiz deli gibi ağlıyorsa ve bu birkaç gün sürüyorsa atak oluyor genelde. Atak bitince bebe güncelleniyor daha önce yapmadığı birşey yapmaya başlıyor. Mesela elleriyle birşey tutmak gibiAtak gunler ne demek anneler o gunler oldugunu nasıl anlıyorsunuz nasıl gecıyorr
Kiz masallah seninki saat basi mama yiyor biz 3 saat 4 saatte bur yiyoruz pek nazli bu arlralarGunaydin kizlar,bu gece cok ikinmadi oglum ama saatte bir mama istedi, hep verdim
Aksam 9da uyudu .simdi uyaniyo daha yavrum.
Sabah eşim muhabbet kuşumuzu işe gitmeden kafesten çıkardı odamıza getirdi. Kızımın altını değiştirirken omzuma kondu konuşmaya başladı sıpakızımda ben konuşuyorum sanıp bana gülüyo kız aşkım götünü yerim senin diyo. Amanin babası yesin,babasının kuzusu diyo
Sabah leş gibi kalktım.iki kez majör depresyon geçirdim ben canım.yine geldi sandım.o kadar kötü oldum dün o lafına.m.beauty cnm cok gecmis olsun ne guzel iste simdiden sunnet olmasi. Sen bakma eşine ileri de daha zor bence en iyisini yapmışsınız. Ben doğum yaptığım ayda komsumuzun oglu sunnet oldu. Bana diyor ki iyiki kızın oldu sunnet olmayacak :) düşün ileri de cocuklar erkek olduğuna pişman oluyor sunnetten dolayi. Eşler oyle zaten iyi olunca kendilerine kötü olunca bize atiyorlat hemen
Cok koniksin canım yaaa guncellenıyorrr demekkEskiden eti yarılıyor ona agliyor varmış.
Çabuk büyüdüğü için derileri aciyormus ondan ağlıyormus ya da solundan kalktı bugün.
Böyle huysuz ise sebepsiz deli gibi ağlıyorsa ve bu birkaç gün sürüyorsa atak oluyor genelde. Atak bitince bebe güncelleniyor daha önce yapmadığı birşey yapmaya başlıyor. Mesela elleriyle birşey tutmak gibihangi haftalar atak gösteren çizelge var geçmiş sayfalarda.
Dedim çiş yapınca uyanır mı..ama güzel uyudu kuzum.sağol.canım.Iyi canm en azndn uyumus sevindm.
Maşallah kuzuyaCok koniksin canım yaaa guncellenıyorrr demekkbenim ki iki gundur bıseye uzanıyor elını yumruk yapıyor tutmaya calısıyorr dun ılk kez kahkaha attıı
Hiçbirsey bu kdr guzel gelmezz coook tatlıııı yaaaaa delırdım resmennnMaşallah kuzuya,delirmişsindir,yememek için zor tutmuşsundur kendini.
Fitilin yok mu cnm fitil koy bi taneMama vermiyorum, zeytinyağı da artık son birkaç gün vermeye başladım.
Lavman yapılır diye götürmek istemedim ama artık götürmemiz lazım sanırım.
Ah yapsa gerek kalmadan...
Sağol canım.
İyi gidiyor tatlım. 1 saat önce yatmadan tüm ışıkları kapatıyorum sessizce geziyoruz fon sesi acik. Ninni söylüyorum en son da emzirip uyutuyorum.La Lune cnm rutin oluşturma nasıl gidiyor var mi önerilerin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?