2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Öyleymiş aynen:/problem de ağlaması yani.

Aksam 9da uyudu .simdi uyaniyo daha yavrum.

Eskiden eti yarılıyor ona agliyor varmış.
Çabuk büyüdüğü için derileri aciyormus ondan ağlıyormus ya da solundan kalktı bugün.
Atak gunler ne demek anneler o gunler oldugunu nasıl anlıyorsunuz nasıl gecıyorr
Böyle huysuz ise sebepsiz deli gibi ağlıyorsa ve bu birkaç gün sürüyorsa atak oluyor genelde. Atak bitince bebe güncelleniyor daha önce yapmadığı birşey yapmaya başlıyor. Mesela elleriyle birşey tutmak gibi hangi haftalar atak gösteren çizelge var geçmiş sayfalarda.

m.beauty cnm cok gecmis olsun ne guzel iste simdiden sunnet olmasi. Sen bakma eşine ileri de daha zor bence en iyisini yapmışsınız. Ben doğum yaptığım ayda komsumuzun oglu sunnet oldu. Bana diyor ki iyiki kızın oldu sunnet olmayacak :) düşün ileri de cocuklar erkek olduğuna pişman oluyor sunnetten dolayi. Eşler oyle zaten iyi olunca kendilerine kötü olunca bize atiyorlat hemen

benim koca konuşmuyo kız o kadarmaşallah operim onu gagasından

Sabah leş gibi kalktım.iki kez majör depresyon geçirdim ben canım.yine geldi sandım.o kadar kötü oldum dün o lafına.
Ben de dedim yani sabah kendi kendime hiç mi ağlamayacak bu çocuk?konuşmayacağım hala öfkeliyim.hazmedemiyorum.
Iki universite iki akademi kurs bitirdim.sağlıkla iç içeyim.ve devir araştırma devri herkes araştırıyor bilinçleniyor.nasıl der bunu?halâ sinirliyim.

Cok koniksin canım yaaa guncellenıyorrr demekkbenim ki iki gundur bıseye uzanıyor elını yumruk yapıyor tutmaya calısıyorr dun ılk kez kahkaha attıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…