Ne okudun cnm hepsi sağlıkla mı ilgiliydiSabah leş gibi kalktım.iki kez majör depresyon geçirdim ben canım.yine geldi sandım.o kadar kötü oldum dün o lafına.
Ben de dedim yani sabah kendi kendime hiç mi ağlamayacak bu çocuk?konuşmayacağım hala öfkeliyim.hazmedemiyorum.
Iki universite iki akademi kurs bitirdim.sağlıkla iç içeyim.ve devir araştırma devri herkes araştırıyor bilinçleniyor.nasıl der bunu?halâ sinirliyim.
Fitilin yok mu cnm fitil koy bi tane
YaaaaaKızlar atkadasımın üç yaşında oğlu var şimdi konuştum dr gitmişler ankara da ishal salgını varmış burada olanlar dıkkat etsinler kurban olduğum hepsini korusun hastalıktan
Turizm işl.Ne okudun cnm hepsi sağlıkla mı ilgiliydi
Evet dün mesala kızıma ufak bir çıngırak verdik,salladıkça hoşuna gitti kahkaha attı :)Eskiden eti yarılıyor ona agliyor varmış.
Çabuk büyüdüğü için derileri aciyormus ondan ağlıyormus ya da solundan kalktı bugün.
Böyle huysuz ise sebepsiz deli gibi ağlıyorsa ve bu birkaç gün sürüyorsa atak oluyor genelde. Atak bitince bebe güncelleniyor daha önce yapmadığı birşey yapmaya başlıyor. Mesela elleriyle birşey tutmak gibihangi haftalar atak gösteren çizelge var geçmiş sayfalarda.
Evet öyle farklı yoldan yapılıyo yani biri iğne biri damla yaptım ben dünSağlık ocağında sordum ben, yapılmıyormuş dedim arasında zaman olmalıymış diye? Hemşire öyle bir şey yok farklı bağlamları var yaptırırsın dedi 10 unda 3. Aya giriyorum yaptıracağım
Zararı yokmuş diye duydum hadtalarımdan doktorlar sütü az olanlara özellikle yazıyo söyleyenler olmuştu önceden banaEvet cnm o.bebege zarari varmidirki?
Enteresan benim ki bi gün yapmasa çatlar heralde Allah korusun inş çıkar cnmYok canım fitilim.
Çocuğun da çok belirgin bi huzursuzluğu yok.
Ne yapsam bilemedim.
Ay masallah yaa. Pek şeker kuzu. Bayıldım.Eki Görüntüle 1908925
Evet dün mesala kızıma ufak bir çıngırak verdik,salladıkça hoşuna gitti kahkaha attı :)
Evt cnm oyle isittimBenmarı usulu ıstıyorsun dımı canımm
Sagol Cnm nispeten biraz daha iyi ikinci ignesini de oldu bugun suruplara da devam ediyoruz sabah o kadar cok kustu ki bi anda agiz dolusu ve cok miktarda zor yetistim yan çevirdim hemen orda olmasam bogulurdu Allah korusun ki 5 dk once kussa yetisemezdim belki de duyamazdim bile sabah namazi kiliyordum . her yer batti besiginin yanlarina kadar afedersin hep balgam cikmis biraz rahatladi ondan sonra insallah daha iyi olur kuzum ya insan dayanamio hasta ve bitkin gormeyezeynep-ahmet nasıl oldu canım, kızımız?cok geçmiş olsun.
Video ekleyebilsem 3 dk'lık sürekli konuştuğu bi videosu vardı, yükleyemedim. Valla burda olsan o da seni corp corp dudağından öperdi,adı üstünde çapkınbenim koca konuşmuyo kız o kadar maşallah operim onu gagasından
Aaa ben papağan sanmıştım. Ne çok kelime biliyor öyle.Benim çapkın bu bıdıkEki Görüntüle 1908958
canm. Alıntı yok ama bana yazmışsın galiba :) şu an 98 günlük, 3 ay dolduktan sonra hergün değişik bi şey oluyor. Keşfetmek çok eğlenceli :)Ne kadarlık bebişin canım maşallah bu arada çok güzel bakıyor bende heves ediyorum biran önce başlada diye agular başladı en çok da hevesim oturdugu yerde gel anneye dersin kollarını acar sana atılırya onu bekliyorum bendeki hevesde bu kucaklaşma
Muhabbet kuşu :) bizim ilk evladımız,kızımın abisi :)) Valla biz onu severken kullandığımız kelimeleri ezberledi hep,önceden öğretmek istediğim kelimeleri 2 hafta sürekli tekrar ediyodum ancak öğreniyodu,şimdi duyduğunu kapıyo.Aaa ben papağan sanmıştım. Ne çok kelime biliyor öyle.
Bende bunu bilmiyordum deneyim birazdanDenedim ama kesmiyor meyve beni. İncir kurusu ve kayısı kurusu yiyeceğim artık.
Aaaaa ama ben grupça birbirimize destek olurduk diyordumAyy ben cok tatlı yiyorum dehşet bugün bi sufle gömdüm şimdi aklım künefede yigahaha a101den aldm ilk defa denicem :))
Biz burda yazlık bir yere gitmiştik oğlum 8 aylıktı yürüyordu bol bol yüzmüştü Deniz'de kumda saatlerce oynamıştı tabi arada kumda yiyorduYazın keyifle tatil yapabieceğimize sevindim bu çoğunlukla odada geçti çünkü :) akşam yemeğine de eşimle sırayla indik zira huysuzlanıyor ben de hızlıca yiyeyim derken midem karman çorman oluyor .
Merak ettim canım nereye gitmişiniz tatile çocuk sıkılmadı oyalandı dimi. seneye yazın kumla oynayabilir durumda olurlar inşallah. deniz tatiline gitmek istiyorum ben otellerde akşam animasyonlsr fln oluyor ya uyursa akşam odadan çıkamayız muhtemelen nasıl bir yere gitsek ne yapsak insan şimdiden hayalini kuruyo. Yürüyor olursa şuursuzca koşturur mu ya da yürümüyor olursa her bulduğunu ağzına almaya çalışır mı . Bu sene de hamileliğin son dönemlerine geldiği için bir yere gidemedik zaten içimde kaldı :)
Valla ben çok üzüldüm kapatacaklar diye Başka gruba yönlendiriliyor ama ben başka grupla yapamam açıkçası ne güzel de motive olmuştukKızlar ne oldu bizim zayıflama grubuna ya
Konumu yanlış yerde açılmış
Yoksa başka bişimi anlamadım ?
Üstelik kimsede uğramıyor
Su içmeyi genelde unutan ve sevmeyen bir insanım
Bugün zorlaya zorlaya şiştim yaf :)))
Yürüyüşümüde yaptım
Can'ım burdan edemiyoruz çünkü sayfayı çok meşgul ederiz diye bundan rahatsız olunabilirZayıflama ile ilgili sayfayı neden kapatmak istediklerini anlamadım illa onların actıgı sayfada mı olmamız gerekiyor kendi arkaş gurubumuzla olmuyormu bilen varmı ben pek anlamadım olmuyorsada buradan devam edelim kızlar
Ellerine sağlık paylaşım için teşekkürler tatlımDiyetçi kızlar anca geldim , diyetisyenden sonra alışverişe gittim eve geldim oratalığı topla Bebeşibebişi uyut falan bu saat oldu. Öncelikle diyetisyen yaktığın kadar kalorili diyet veriyor, önemli olan emzirmek çünkü emzirdikten asıl zayıflama oluyor,yani diyetten almamız gerektiği besini alıyoruz emzirmek cabası oluyor böylece zayıflıyoruz. Ben 94 le gittim şimdi 84 buçuk Muş. İç yağlanma yok hep deri altında önümüzden daha kolay olcak dedi. Tabi bunları uzay mekiği tartısında tartıldığımız için görebiliyoruz :) ben günde 1600 kalori yakıyormuşum. Ekte menüm, değişim tablosu ve vücut analizim var, haftaya bugün tekrar gidicem :)
Can'ım ya geçmiş olsun Ama ilk gün normal diye biliyorum sinirlerde gergin o yüzden düşüncesiz konuşmuş eşin üzülme olur mu iyi ki yapmışım diyceksin ilerdeKıyametler koptu evde akşam.yiğit o kadar kötü ağladı ki anlatamam.pansuman yspacaktım.azıcık da kan gördü babası.hadi hastaneye dedi bi panik bi panik adam.ben holdeydim hay sünnetine diye söylenirken kafana göre iş yaparsan dedigini duydum.kavga kötek hırla gitti.o sakin anlayışlı sessiz adam meğersem neymiş.affetmeyeceğim onu.ne demek kafama göre...hayır deseydin madem.cok bozuldum cok.
Ben kullanıyorum tatlım ama emzridigimiz için reçetesiz verilmiyorGünaydın hanımlaarr :)))
Emzirirlen kullanılan doğm kontrol hapınn adı neydi reçetesiz veriliyor mu ???
Maşallah maşallah o çıngırak tutan ellerine kurban olurumEki Görüntüle 1908925
Evet dün mesala kızıma ufak bir çıngırak verdik,salladıkça hoşuna gitti kahkaha attı :)
Eki Görüntüle 1908925
Bende bunu bilmiyordum deneyim birazdan
Aaaaa ama ben grupça birbirimize destek olurduk diyordum
Biz burda yazlık bir yere gitmiştik oğlum 8 aylıktı yürüyordu bol bol yüzmüştü Deniz'de kumda saatlerce oynamıştı tabi arada kumda yiyorduotele bi geliyorduk çocuk kesintisiz 8 saat uyuyordu çok çok iyi gelecek bu yılki tatil biz bu yıl Türkiye'ye gidemezsek burda gidecez o günleri iple çekiyorum yorulup yorulup uyurlar :)
Valla ben çok üzüldüm kapatacaklar diye Başka gruba yönlendiriliyor ama ben başka grupla yapamam açıkçası ne güzel de motive olmuştuk
Can'ım burdan edemiyoruz çünkü sayfayı çok meşgul ederiz diye bundan rahatsız olunabilir
Ellerine sağlık paylaşım için teşekkürler tatlım
Can'ım ya geçmiş olsun Ama ilk gün normal diye biliyorum sinirlerde gergin o yüzden düşüncesiz konuşmuş eşin üzülme olur mu iyi ki yapmışım diyceksin ilerde
Ben kullanıyorum tatlım ama emzridigimiz için reçetesiz verilmiyor
Maşallah maşallah o çıngırak tutan ellerine kurban olurum
Arkaaslar biz 25 de 2. Ay asimizi olduk.ve bayagi bi dusunceden sonrada rota virusu asisini yaptirmaya karar verdik :) gecenlerde paylasim olmsutu sanirim cokda geriye donup bakamadim bebekten.bu jafta yaptircaz insallah bi sikintisi yok dimi agar olmaz heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?