Offf canım bilmez miyim yiğit sünnetten sonra akşam öyle kötü ağladı ki canımdan can gitti.değil ki öksürük,ağız dolusu kusma.bir an önce iyileşsin inşallah kuzucuk.Evt cnm oyle isittim
Sagol Cnm nispeten biraz daha iyi ikinci ignesini de oldu bugun suruplara da devam ediyoruz sabah o kadar cok kustu ki bi anda agiz dolusu ve cok miktarda zor yetistim yan çevirdim hemen orda olmasam bogulurdu Allah korusun ki 5 dk once kussa yetisemezdim belki de duyamazdim bile sabah namazi kiliyordum . her yer batti besiginin yanlarina kadar afedersin hep balgam cikmis biraz rahatladi ondan sonra insallah daha iyi olur kuzum ya insan dayanamio hasta ve bitkin gormeye
Yirim ben onuVideo ekleyebilsem 3 dk'lık sürekli konuştuğu bi videosu vardı, yükleyemedim. Valla burda olsan o da seni corp corp dudağından öperdi,adı üstünde çapkınseste çıkarıyo yani öperken insan gibi sıpa :))
Bizde hiçbisey olmadı canım.Arkaaslar biz 25 de 2. Ay asimizi olduk.ve bayagi bi dusunceden sonrada rota virusu asisini yaptirmaya karar verdik :) gecenlerde paylasim olmsutu sanirim cokda geriye donup bakamadim bebekten.bu jafta yaptircaz insallah bi sikintisi yok dimi agar olmaz heralde
Aslında ilk gün normal ama onun öyle ağlamasına ilk kez şahit olduk.En azindan sunnet icin acidiginda soyler panik yapmam yani ondan dolayi aglayinca elim ayagima dolaniyo cunku
Ayy canim benim yaa.. Nasil aciyosa idrarini yaparken off icim gidiyo vallahi..
Esin onay vermedimi ki yaptiralim dediginde .. O zaman hayir deseydi dogru soyluyosun bak benim esime kac kere teklif ettim hayir dedi konu kapandi mesela
Yüzüne bakmadım bugün.yemek te yapmadım sinirimden.dolanıyo öyle evlerde....Sünneti ben 7 günlükken yaptırttım o gün mırın kırın etti çok küçük falan diye şimdi iyi ki yaptırmısız diyor.Şu cocuklar hasta falan da olunca desteklemiyorlar ya cıldırıyorum.Sanki çocuğu ayaza yatırıyoruz anneleri olarak.Hasta olmalarına bayılıyoruz.. Eeen çok üzülen biziz ağladıklarında canları yandığında ama laf sahibi onlar oluyor..Şöyle bir sırtımızı sıvazlayıp gececek canım cocuk bunlar hasta da olabilir deseler dünya bizi olur zannımca.Sünnet bu yani sonucta yaptıracaksınız ha simdi ha 3 yasında.Emin olsun ki büyüdükçe çççoookk fazla daha zor oluyor..asıl onun seni teskin etmesi gerekirken bir de laf söylüyor.
Vallahi benim yakın arkadasım var kendisi uzman çocuk doktoru onun çocuğu da hasta oluyor.Yani sen canını sıkma bu eşlerin dediklerine.
Oy yerim yaa bizim de var annecişkoooo diyor
Diyemezki utancından,korkusundanm.beauty eşin çok değil bir hafta sonra iyi ki yaptırmışız diyecek
Yakında seninki de geçer zannımcaKizlar biz daha ne kadar bu gazmanlarin gazini alacaz ya ne zaman kendileri cikarabilecek ?
Ay muhabbet bu miniş.gülmekten yarılırım heralde o konuşurken,sev sev bi hal olurumBenim çapkın bu bıdıkEki Görüntüle 1908958
Benim işletmem raporluyken normal şekilde maaş kartına yatırıyor maaşı.izin bitince ziraatten çekip iade ediyoruz işyerine.Ya kızlarr dogum ıznım bıttı sırket parayı yatırdıgını soyluyor edevlete bakıyorum yok zıraate bakıyorum yok neden gorunmuyor olabılır sızceLa Lune
Benim oğlanla aynı doğum günleri:)ya canım ben iştahsızliktan çok tırsarım,bir danışsana dr.una..Benim kiz bir haftadir iştahsizne zaman geçecek.....dört agustoslu kucagimda gezdirerek o da etrafi seyrediyor ancak öyle içiyor.bi derdi yok şimdilik uykusu tepkileri gülücükleri kakasi çişi....hep iyi.ama büyüdükçe daha çok içmesi daha kuvvetli yemesi gerekmiyor mu.bakiyorum atak haftalarinda da hep çok yeme durumu var.ataktan desem o da değil diyorum benimki iştahsiz.çok uzun gibi geldi bu süre yoksa artık böyle mi beslenecek ya
Canım benim.dr.um ilk dozu üçüncü ay yaptı.ikinci dozu da beşinci ay yapacak.Valla ben bu asidan hic bisey anlamadim:) 2 ayini gecmemesi gerekmiyormu ilk doz icin
Nasil simdi yigit canim,biraz olsun daha sakin olmasi lazim,acisi gecmistir diye tahmin editorunCanım benim.dr.um ilk dozu üçüncü ay yaptı.ikinci dozu da beşinci ay yapacak.
İyi gidiyor tatlım. 1 saat önce yatmadan tüm ışıkları kapatıyorum sessizce geziyoruz fon sesi acik. Ninni söylüyorum en son da emzirip uyutuyorum.
Solak annesi98 günlük Can'ım, biraz yardımcı olman gerekiyor sonra alışıyor ağzına bile götürüyor. Bu arada şunu farkettim. Kızım devamlı sağ elini yiyor resmen. Bu normal bişey şu anda .ama çıngırak verdiğimde sol eliyle daha kuvvetli Tutuyor, acaba solak olabilir mi? Solak annesi var mı aranızda?
Alo170 i araayip sorabilirsin tatlim.Ya kızlarr dogum ıznım bıttı sırket parayı yatırdıgını soyluyor edevlete bakıyorum yok zıraate bakıyorum yok neden gorunmuyor olabılır sızceLa Lune
Iyi maşallah canım.Nasil simdi yigit canim,biraz olsun daha sakin olmasi lazim,acisi gecmistir diye tahmin editorun
Benim oğlum 3.300 doğdu,doğum şişliği gittiğinde 3.100 dü.Mrb arkadaşlar benim de 3 aylık kızım vqr 8 Ağustos doğumlu
Erken doğum oldu 52 gün yoğun bakımda kaldı operasyon geçirdi felqn zor süreç geçirdik su an 5300 kilo
Sizin bebişlerin kilosu nasıl
Sabah leş gibi kalktım.iki kez majör depresyon geçirdim ben canım.yine geldi sandım.o kadar kötü oldum dün o lafına.
Ben de dedim yani sabah kendi kendime hiç mi ağlamayacak bu çocuk?konuşmayacağım hala öfkeliyim.hazmedemiyorum.
Iki universite iki akademi kurs bitirdim.sağlıkla iç içeyim.ve devir araştırma devri herkes araştırıyor bilinçleniyor.nasıl der bunu?halâ sinirliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?