2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
cetrina canım dün gece yine emzirdikten sonra canım deli gibi tatlı çekti. İki tane gün kurusu kayısı yedim üstüne su içtim. Yattım uyudum. Hem de bagırsaklarıma cok iyi geldi. Aklında bulunsun..

Offf canım bilmez miyim yiğit sünnetten sonra akşam öyle kötü ağladı ki canımdan can gitti.değil ki öksürük,ağız dolusu kusma.bir an önce iyileşsin inşallah kuzucuk.

Yirim ben onu

Bizde hiçbisey olmadı canım.

Aslında ilk gün normal ama onun öyle ağlamasına ilk kez şahit olduk.
Eşim sessiz sakin bir adamdır.ben de bir o kadar dominantım.güzellikle boşver ya ben kıyamam dayanamam korkuyorum deseydi ben ona onay verirdim.

Yüzüne bakmadım bugün.yemek te yapmadım sinirimden.dolanıyo öyle evlerde..

Benim oğlanla aynı doğum günleri:)ya canım ben iştahsızliktan çok tırsarım,bir danışsana dr.una..

Solak annesiOğlum da sol eli ve ayağıni kullanır. Futbolda solu kuvvetlidir. El desen zamanında çok dert edip sağı kullansın diye uğrasmıştim. Ama yok yemeside yazmasida sol.eliyle...Şimdi anasinifina gidiyor. Boyaması çizgileri gayet güzel

Mrb arkadaşlar benim de 3 aylık kızım vqr 8 Ağustos doğumlu
Erken doğum oldu 52 gün yoğun bakımda kaldı operasyon geçirdi felqn zor süreç geçirdik su an 5300 kilo
Sizin bebişlerin kilosu nasıl

Mrb arkadaşlar benim de 3 aylık kızım vqr 8 Ağustos doğumlu
Erken doğum oldu 52 gün yoğun bakımda kaldı operasyon geçirdi felqn zor süreç geçirdik su an 5300 kilo
Sizin bebişlerin kilosu nasıl
Benim oğlum 3.300 doğdu,doğum şişliği gittiğinde 3.100 dü.
4ağustos doğumlu,5.200 dü en son ölçümde.normal aralıklardalar canım.zayıf diye düşündüğüm oluyor ama sağlıklı ya şükürler olsun diyorum.

Canım dusunmemeye çalış bosver kafana taktikca olan sana oluyor bak. Unutma artık bir başına değilsin senin yavrum var annesin güçlü ol lütfen kocani da bosver :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…