- 5 Ekim 2016
- 217
- 418
- 18
- 37
Saol canim.ya benim sikintim kizim gunde 3 kere hatta 4 kere bile kaka yaptigi gunler oluyor ve ben anliyamiyorum ishal olup olmadigini bugun bile ogleye kadar 3 kere yaptiOy masallahhh... Evet ya bizimki de 3 ayi doldurduk o zamn basladi daha cok degisimlere. Masallah bebeklerimizee
8 aylik yuruyo muyduu oglusunn?? Ay masallahh orayi gordm de yazmak istedm.Nasilain kralicee
Yok canm rota pek agir olmuyo sadece biraz huysuzluk azcik ishal yapti bizde ama sukur ki bi gunde gecti ishal. Ishalini takip et sadece ates de pek yapmiyorma zaten.
Ne kadarlik oldu bu kuzu daha benimki birsey tutamiyirEki Görüntüle 1908925
Evet dün mesala kızıma ufak bir çıngırak verdik,salladıkça hoşuna gitti kahkaha attı :)
Canim yaa insallah gemen iyilesir kuzuEvt cnm oyle isittim
Sagol Cnm nispeten biraz daha iyi ikinci ignesini de oldu bugun suruplara da devam ediyoruz sabah o kadar cok kustu ki bi anda agiz dolusu ve cok miktarda zor yetistim yan çevirdim hemen orda olmasam bogulurdu Allah korusun ki 5 dk once kussa yetisemezdim belki de duyamazdim bile sabah namazi kiliyordum . her yer batti besiginin yanlarina kadar afedersin hep balgam cikmis biraz rahatladi ondan sonra insallah daha iyi olur kuzum ya insan dayanamio hasta ve bitkin gormeye
Alo sgkyi ara canım. Benimde yatmamisti. Is yeri onayi mi ne yokmus ara 170i bilgi verirlerYa kızlarr dogum ıznım bıttı sırket parayı yatırdıgını soyluyor edevlete bakıyorum yok zıraate bakıyorum yok neden gorunmuyor olabılır sızce @La Lune
98 günlük Can'ım, biraz yardımcı olman gerekiyor sonra alışıyor ağzına bile götürüyor. Bu arada şunu farkettim. Kızım devamlı sağ elini yiyor resmen. Bu normal bişey şu anda .ama çıngırak verdiğimde sol eliyle daha kuvvetli Tutuyor, acaba solak olabilir mi? Solak annesi var mı aranızda?Ne kadarlik oldu bu kuzu daha benimki birsey tutamiyir
Oy masallahhh... Evet ya bizimki de 3 ayi doldurduk o zamn basladi daha cok degisimlere. Masallah bebeklerimizee
8 aylik yuruyo muyduu oglusunn?? Ay masallahh orayi gordm de yazmak istedm.Nasilain kralicee
Yok canm rota pek agir olmuyo sadece biraz huysuzluk azcik ishal yapti bizde ama sukur ki bi gunde gecti ishal. Ishalini takip et sadece ates de pek yapmiyorma zaten.
En azindan sunnet icin acidiginda soyler panik yapmam yani ondan dolayi aglayinca elim ayagima dolaniyo cunkuBahsettiğin sunnetse şuan daha rahat. Dile gelince daha zor olur. Ben 10 gunlükken yaptırdım elhamdülillah hemen iyileşti.
Evde doktor olması hem iyi hem kötü
Ayy canim benim yaa.. Nasil aciyosa idrarini yaparken off icim gidiyo vallahi..Kıyametler koptu evde akşam.yiğit o kadar kötü ağladı ki anlatamam.pansuman yspacaktım.azıcık da kan gördü babası.hadi hastaneye dedi bi panik bi panik adam.ben holdeydim hay sünnetine diye söylenirken kafana göre iş yaparsan dedigini duydum.kavga kötek hırla gitti.o sakin anlayışlı sessiz adam meğersem neymiş.affetmeyeceğim onu.ne demek kafama göre...hayır deseydin madem.cok bozuldum cok.
C
canm. Alıntı yok ama bana yazmışsın galiba :) şu an 98 günlük, 3 ay dolduktan sonra hergün değişik bi şey oluyor. Keşfetmek çok eğlenceli :)
Kıyametler koptu evde akşam.yiğit o kadar kötü ağladı ki anlatamam.pansuman yspacaktım.azıcık da kan gördü babası.hadi hastaneye dedi bi panik bi panik adam.ben holdeydim hay sünnetine diye söylenirken kafana göre iş yaparsan dedigini duydum.kavga kötek hırla gitti.o sakin anlayışlı sessiz adam meğersem neymiş.affetmeyeceğim onu.ne demek kafama göre...hayır deseydin madem.cok bozuldum cok.
Oy yerim yaa bizim de var annecişkoooo diyorEvet :)) daha neler neler :)) video yüklense koyardım. Bir buçuk yaşında bize bir aylıkken geldi,iki aylıkken konuşmaya başladı. Şimdi ne söylesen kapıyo. Eşim çok sever kuşumuzu babası pamuk götünü yesin derken öğrendi onu. Diğer öğrendiği kelimelerle karıştırıp ortaya değişik şeyler çıkarıyo. Mesela 155 polis imdat,aşkım,ağzını yerim demeyi biliyo. 155 polisini yerim,155 benim aşkım diyo :))
Bilmiyorum bizimli sagi emiyordu artik sol eli emiyor sonra ikisini birden sokmya calisip alamayinca agliyot saclarini tutup cekmeyencalisiyor sinirinden ama donencedeki.oguncaklara sag eliyle vuruyor sadece tutma yok anlik refleks sadce mama yerken parmami tutuyor sadece birde kaka yaprken parmamintutuyor98 günlük Can'ım, biraz yardımcı olman gerekiyor sonra alışıyor ağzına bile götürüyor. Bu arada şunu farkettim. Kızım devamlı sağ elini yiyor resmen. Bu normal bişey şu anda .ama çıngırak verdiğimde sol eliyle daha kuvvetli Tutuyor, acaba solak olabilir mi? Solak annesi var mı aranızda?
Benimki 20sinde 2 aylık aşılarını oldu dün yaptım rota ama burda bazılarının doktorlar yapmamış 1 ay geçmedi diyeArkaaslar biz 25 de 2. Ay asimizi olduk.ve bayagi bi dusunceden sonrada rota virusu asisini yaptirmaya karar verdik :) gecenlerde paylasim olmsutu sanirim cokda geriye donup bakamadim bebekten.bu jafta yaptircaz insallah bi sikintisi yok dimi agar olmaz heralde
Valla ben bu asidan hic bisey anlamadim:) 2 ayini gecmemesi gerekmiyormu ilk doz icinBenimki 20sinde 2 aylık aşılarını oldu dün yaptım rota ama burda bazılarının doktorlar yapmamış 1 ay geçmedi diye
üzüldüm canım..hayırlısı inşallah...Kizlar herkese iyi aksamlarr...
Kizimin karsisina gectim nasil bi dusunceler icindeyim anlatamam..
Esimle bosanma derecesine geldik...
Sebebi hep ayni seyler. Guler yuz yok, sevkat sevgi yok. Daha 2. Evlilik yildonumumuzu unuttu adam!!! Hic bi sey umrnda degil gibi. Hic mutlu degilim.
Bir de ustune hala beni nenesine suruklemeye calismasi. Annem geldinde sadece annemin degil benim ve kizimin da suratimiza bakmamasi vs. Vs....
Ve dun o mubarek kv bana kuzenini getirdi her seye ragmen agirladm ama sakayla guya kizima s..r git demesi. Ve benm bunu sonra kendisine mesaj atarak yakistiramadimi soylemem. Ve esimin beni hakli bile bulmamasi ve benm kizimi bu insanlara emanet edemeyecek olmamm...
Istanbula gideyim bi ay ayri kalalm dedm gidersen gelme dedi yine. Peki dedm. Kendi gorememe ihtimali varken cocugunu hala aksam yemege neneme gidelm diyo beyn yoksunu adam.
Allah hakkimizda hayirlisini versn. Ama burda kalinca kizimin daha iyi bakilacagini yetisecegini bilsem her seyi yutardm ama ben bu insanlara cocugumu emanet edip birak ise gitmeyi bakkala gitmem!!!!
Allah hakkimizda en hayirli olani versin insallah. O da nenesiyle mutlu olsun. Annesi de bugun aglamis zirlamis ben geliyom size el gibi kaliyom iste her seyi izin alip yapiyoz demis!!! Allah Allah ben annesi degilm zaten sen karar vercektin! Hadsiz!! Gercekten olmamis bu insanlar cehalet!! Bana da gecen kv diyo ki biz izin verdk de sana sen buyutuyosn Allahimmmm.... Of offf nasil bi aile bu yaa.. Bizim ailemiz dagiliyo bunlr esim olcak adami doldurma derdinde hala. Allaha siginiyorum. Bi melege s.. Git nasi denir ki, sakaya bak. Yazik!!!
Ben akşam yemeği yemezsem gece kalkıp tatlı yemek istiyom tatlı yoksa küp şeker yemek istiyorum :) benim de 5 6 kilom kaldı dogumdan cıktıgımdan beri sadece 2 kilo verdim :)cetrina hehehe gördüğün gibi bnden destek cıkmıyooo :))) hep tatlıya düşkünümdğr de bu emzirme dönrmii beni mahvetti deli gibi yiyorm yaaa tatlıyı çikolatayı (( ama bn kiloyu akşam yemeği yememekle verdim 5kg fazlam kaldııı :))
ayyy ne güzel olur çok isterim...gelen giden olmazsa inşallah:)DUYURUUUUU!!!!
Selam anneler tatli bebeklerrr!
Biz anadolu yakasi anneleri olarak bulusma karari aldik. Tabii ki gelebilecek olan tum annelerimizin davetli! Bu pazar 13 kasim saat 10:00 tepe nautilus avm kadikoy de. Bu avm secme sebebimiz marmaray ile metro duraginda olmasi ulasim cok kolay yani karsidan da gelmek isteyen de olursa diye... simdilik @nymeria-burcu @kaskas12 @honeybee_34 @Candylee ok iz. Baska gelmek isteyen var miiiiii???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?