2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Saol canim.ya benim sikintim kizim gunde 3 kere hatta 4 kere bile kaka yaptigi gunler oluyor ve ben anliyamiyorum ishal olup olmadigini bugun bile ogleye kadar 3 kere yapti

Canim yaa insallah gemen iyilesir kuzu

cetrina hehehe gördüğün gibi bnden destek cıkmıyooo :))) hep tatlıya düşkünümdğr de bu emzirme dönrmii beni mahvetti deli gibi yiyorm yaaa tatlıyı çikolatayı (( ama bn kiloyu akşam yemeği yememekle verdim 5kg fazlam kaldııı :))

Kızlar doğm kontrol hapı alcamda hangisi emzirrken kullanılıyoduuuu heheeyy duyun beni :)

Ne kadarlik oldu bu kuzu daha benimki birsey tutamiyir
98 günlük Can'ım, biraz yardımcı olman gerekiyor sonra alışıyor ağzına bile götürüyor. Bu arada şunu farkettim. Kızım devamlı sağ elini yiyor resmen. Bu normal bişey şu anda .ama çıngırak verdiğimde sol eliyle daha kuvvetli Tutuyor, acaba solak olabilir mi? Solak annesi var mı aranızda?

Maşşallah bütün bebişlere, hepsi ayrı güzel

Bahsettiğin sunnetse şuan daha rahat. Dile gelince daha zor olur. Ben 10 gunlükken yaptırdım elhamdülillah hemen iyileşti.

Evde doktor olması hem iyi hem kötü
En azindan sunnet icin acidiginda soyler panik yapmam yani ondan dolayi aglayinca elim ayagima dolaniyo cunku
Ayy canim benim yaa.. Nasil aciyosa idrarini yaparken off icim gidiyo vallahi..
Esin onay vermedimi ki yaptiralim dediginde .. O zaman hayir deseydi dogru soyluyosun bak benim esime kac kere teklif ettim hayir dedi konu kapandi mesela

Benim kiz bir haftadir iştahsiz ne zaman geçecek.....dört agustoslu kucagimda gezdirerek o da etrafi seyrediyor ancak öyle içiyor.bi derdi yok şimdilik uykusu tepkileri gülücükleri kakasi çişi....hep iyi.ama büyüdükçe daha çok içmesi daha kuvvetli yemesi gerekmiyor mu.bakiyorum atak haftalarinda da hep çok yeme durumu var.ataktan desem o da değil diyorum benimki iştahsiz.çok uzun gibi geldi bu süre yoksa artık böyle mi beslenecek ya

..Sünneti ben 7 günlükken yaptırttım o gün mırın kırın etti çok küçük falan diye şimdi iyi ki yaptırmısız diyor.Şu cocuklar hasta falan da olunca desteklemiyorlar ya cıldırıyorum.Sanki çocuğu ayaza yatırıyoruz anneleri olarak.Hasta olmalarına bayılıyoruz.. Eeen çok üzülen biziz ağladıklarında canları yandığında ama laf sahibi onlar oluyor..Şöyle bir sırtımızı sıvazlayıp gececek canım cocuk bunlar hasta da olabilir deseler dünya bizi olur zannımca.Sünnet bu yani sonucta yaptıracaksınız ha simdi ha 3 yasında.Emin olsun ki büyüdükçe çççoookk fazla daha zor oluyor..asıl onun seni teskin etmesi gerekirken bir de laf söylüyor.
Vallahi benim yakın arkadasım var kendisi uzman çocuk doktoru onun çocuğu da hasta oluyor.Yani sen canını sıkma bu eşlerin dediklerine.

Oy yerim yaa bizim de var annecişkoooo diyor

Bilmiyorum bizimli sagi emiyordu artik sol eli emiyor sonra ikisini birden sokmya calisip alamayinca agliyot saclarini tutup cekmeyencalisiyor sinirinden ama donencedeki.oguncaklara sag eliyle vuruyor sadece tutma yok anlik refleks sadce mama yerken parmami tutuyor sadece birde kaka yaprken parmamintutuyor

Benimki 20sinde 2 aylık aşılarını oldu dün yaptım rota ama burda bazılarının doktorlar yapmamış 1 ay geçmedi diye

üzüldüm canım..hayırlısı inşallah...

Ben akşam yemeği yemezsem gece kalkıp tatlı yemek istiyom tatlı yoksa küp şeker yemek istiyorum :) benim de 5 6 kilom kaldı dogumdan cıktıgımdan beri sadece 2 kilo verdim :)

ayyy ne güzel olur çok isterim...gelen giden olmazsa inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…