- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Beni de zayıflama grubuna alınnnn bı aliam akşam yemeği dereotlu yoğurt yedimm gece kaç çikolata yerim allah bilir...
Yarın sabah erken nevşinin ilk aşısı var kızlar
Ve ben acayip tırsıyorum
Çünkü nisa aklıma geliyor hep
Onu 3 saat sonrasında hastaneye koşuşturmuştuk
5 saat durduraksız morarana kadar ağlamıştı
Ateşi çok yükselmişti
İnşallah nevşin öyle olmaz
Bende cok dikkat ediyorum her aksam bu saatlerde ekmege nutella surup yiyorum
Gece çikolatayı bırakanları alıyoruz guruba
Olmaz önce o tatlıları bıraksonra bakarız [/QUOTE
Ben nerdeyse gündüz hiç yemek yemiyorum. Bazen bi kase corbayla akşam oluyo ama gece tatlı diye öleceğim.. simdi de kayısı ve incir kurusuyla aşmaya calışıyorum bu durumu... nasıl gececek bilmiyorum.. yardıma ihtiyacım var..
Haha :) koca sozu dinle sen işe yarayacak mi sonucu bildirirsin bizeKızlar ya bu akşam kocacıgıma vücudumun sıkılaşmaya ihtiyacı var her aliam spor yapmam laZım dedim.. o da bana her akşam sev..sek sımsıkı olırsun diyor.. adamın aklına yaaaa
Ayy bende baklava yedim ya şu saatteOyy insallah oyle
Olmaz canmmm.. Guzel dusunelm guzel olsn sonucta ayni olmasi gerekmiyorr..
Hahaah al benden de o kadr bu aksam bi nescafe yanina kocaman bi findikli cikiletaaboo olmaz bizdenn ama ben de en kisa zamanda tam giricem su diyete yaaa olmaz boleeee
Ayy bende baklava yedim ya şu saatteevime gideyim bi duzene gircem insalalh. Canim sali baban gelecekti ne oldu geldi mi
Cnm erken doğum oldugu için düşük kilolu doğmuştur hemde her bebek farklı bence karşılaştırma yapma saglıklıysa hersey yolunda cnmMrb arkadaşlar benim de 3 aylık kızım vqr 8 Ağustos doğumlu
Erken doğum oldu 52 gün yoğun bakımda kaldı operasyon geçirdi felqn zor süreç geçirdik su an 5300 kilo
Sizin bebişlerin kilosu nasıl
Bende:)Kizlar bugün evlilik yildonumumuz sabah kizimla babasına hediye almaya gittik oradan marketten biseylere aldık hazırlık yaptım pasta yaptım çok yoruldum :) ama yine de elif varkende yapabilecegimi ispatlamış oldum kendime :) bu arada ben aralıkta hamile kaldım :)
Bende 12 haftadan önce yapılmalı bildiğim için yaptım 11 hafta 4 günlükken amabilmiyorum işteValla ben bu asidan hic bisey anlamadim:) 2 ayini gecmemesi gerekmiyormu ilk doz icin
İnş ıyu olur hersey yalnız sunu dıyecegım canım sana bır yuva kolay kurulmuyor daha yapıcı olne olur kestırıp atma bu dedıklerının ılerde hıcbır önemı olmayacak önemlısı beben sen ve esın baxengormezsen duymazdan gel olur muuu inş hersey ıyu olurrrGeldi canm aksam. Ilgin icn cok sagol. Babam evde konu acmak istedi ama, esim bugun babamla yemege gidip basbasa konusmak istedi. Oyle yaptilar. Geldiklerinde de babam yol yorgunu oldugundan yatti artik yarin kaynatiriz bol bol babamla bakalm ne konusmuslar.. Ucumuz de yarin konusuruz muhtemelen babam pers yola cikariz diye dusunuyordu zaten bakalm artk nasip..
Kızlar benı etıketlıyerek atak haftalarını paylasır mısınızzz
Yarın sabah erken nevşinin ilk aşısı var kızlar
Ve ben acayip tırsıyorum
Çünkü nisa aklıma geliyor hep
Onu 3 saat sonrasında hastaneye koşuşturmuştuk
5 saat durduraksız morarana kadar ağlamıştı
Ateşi çok yükselmişti
İnşallah nevşin öyle olmaz
Kızlar ya bu akşam kocacıgıma vücudumun sıkılaşmaya ihtiyacı var her aliam spor yapmam laZım dedim.. o da bana her akşam sev..sek sımsıkı olırsun diyor.. adamın aklına yaaaa
Tesekkurler canım paylastıgın ıcın nBaktım paylasan olmamış :)
Eki Görüntüle 1909243
İnşallah bunda olmaz canım. Hadi hayırlısıyla atlatsın kuzucuk
tamam iste adam bulmuş çözümü bol kalori yakarsın :)) işe yararsa bize de yaz
Rn gec 10.30 gibi uyumus oluyorDU. Simdi ataktayiz bu saatte ayakta. Biraz anneme verdim dinleniyorum.Çok iyi cnm maşallah neva kuzusuna :) kacta uyuyor kacta uyanıyor peki?
3 aylik olayim baslayacam (dedi ve asla baslamadi )Ben yurtdışındayım canım
Burda ilk aşı 3 aylık olunca yapılıyor
Eskiden 1 aylık biri yapılırdı diğeri 3 aylık yapılırdı
Şimdi ikisini birleştirip 3 aylıkken yapıyorlar ilk aşıyı
Maşallah sana :)
Bizden daha hızlı kg verirsin sen)
Şaka Biyana akşam Nutella yookkk
Nisanın dediği gibi (Gelirsem seni tap yaparım) heheh
Ben şimdi zayıflayınca sana önceki ve sonraki resmimi Atacam
Ozaman diyeceksin ayyy keşke bende sizinle başlasaydıııımmm
Kiz kanka benim cukulatays acaip zaafim var 20 tane ver dakkasinda gomerimOyy insallah oyle
Olmaz canmmm.. Guzel dusunelm guzel olsn sonucta ayni olmasi gerekmiyorr..
Hahaah al benden de o kadr bu aksam bi nescafe yanina kocaman bi findikli cikiletaaboo olmaz bizdenn ama ben de en kisa zamanda tam giricem su diyete yaaa olmaz boleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?