2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Oyy insallah oyle
Olmaz canmmm.. Guzel dusunelm guzel olsn sonucta ayni olmasi gerekmiyorr..

Bende cok dikkat ediyorum her aksam bu saatlerde ekmege nutella surup yiyorum

Hahaah al benden de o kadr bu aksam bi nescafe yanina kocaman bi findikli cikileta aboo olmaz bizdenn ama ben de en kisa zamanda tam giricem su diyete yaaa olmaz boleeee

Ayy bende baklava yedim ya şu saatte evime gideyim bi duzene gircem insalalh. Canim sali baban gelecekti ne oldu geldi mi

Ayy bende baklava yedim ya şu saatte evime gideyim bi duzene gircem insalalh. Canim sali baban gelecekti ne oldu geldi mi

Geldi canm aksam. Ilgin icn cok sagol. Babam evde konu acmak istedi ama, esim bugun babamla yemege gidip basbasa konusmak istedi. Oyle yaptilar. Geldiklerinde de babam yol yorgunu oldugundan yatti artik yarin kaynatiriz bol bol babamla bakalm ne konusmuslar.. Ucumuz de yarin konusuruz muhtemelen babam pers yola cikariz diye dusunuyordu zaten bakalm artk nasip..

Mrb arkadaşlar benim de 3 aylık kızım vqr 8 Ağustos doğumlu
Erken doğum oldu 52 gün yoğun bakımda kaldı operasyon geçirdi felqn zor süreç geçirdik su an 5300 kilo
Sizin bebişlerin kilosu nasıl
Cnm erken doğum oldugu için düşük kilolu doğmuştur hemde her bebek farklı bence karşılaştırma yapma saglıklıysa hersey yolunda cnm

goooody cim şuan için bir çıngırak alsan kafi .hakkaten evı birkaç yil içinde oyuncaklar işgal ediyor. Ve çoğu oyuncak para tuzağı . Hevesle alıyorsun ya oynuyorlar ya oynamiyorlar ki oyuncaklar ucuzda değil yüklü paralar kenara köşelere atiliyor. Zaten konusmaya başlasınlar 2.5 3 yaşında onlar istemeye başlıyor o zamana kadar ne kadar az oyuncak alsan o kadar iyi
Bebekken en çok kullandığı oyuncak oğlumun fisher price in disk li bir oyuncağı vardı .tepeden basıyorsun dönüyor bir hayvanda duruyor sonra şarkısı çalıyor. Tikiti Tikiti tak saate ciktı bak ... boylé çocuk şarkıları
Sonraa imaginerium dan aldığım bebek besigine bagliyorsun piyano şeklinde bez. Ayaklarını vurdukça ya nota ya hayvan sesi neye ayarlaysan o ses çıkıyor tepinme oyuncağı
Dönence en çok kullandiklarim

İnş ıyu olur hersey yalnız sunu dıyecegım canım sana bır yuva kolay kurulmuyor daha yapıcı olne olur kestırıp atma bu dedıklerının ılerde hıcbır önemı olmayacak önemlısı beben sen ve esın baxengormezsen duymazdan gel olur muuu inş hersey ıyu olurrr

Kızlar benı etıketlıyerek atak haftalarını paylasır mısınızzz

Baktım paylasan olmamış :)

İnşallah bunda olmaz canım. Hadi hayırlısıyla atlatsın kuzucuk

Kızlar ya bu akşam kocacıgıma vücudumun sıkılaşmaya ihtiyacı var her aliam spor yapmam laZım dedim.. o da bana her akşam sev..sek sımsıkı olırsun diyor.. adamın aklına yaaaa

tamam iste adam bulmuş çözümü bol kalori yakarsın :)) işe yararsa bize de yaz

Ben hamile ikem gebelik şekeri cıkmıştı diyetisyen liste verdi hergün yumurta muhakkak bir dilim ekmek peynir zeytin kayısı arada fındık fıstık kavrulmamış yoğurt meyve öğlen sebze veya et çorba bir dilim ekmek arada yine aynı akşam öğlen sebze ise et et ise sebze kalan aynı önmeli olan gece idi diyetisyenin dediği buraya kadar her liste asağı yukarı aynı kola tatlı hamur işi ilk etapta yok sonra kilolar gidince ödül günü olacak saat 22:00 üç kaşık yulaf bir meyve bir porsyon yoğurt verdi bana onu yiyince sabah aç kalkmıyor yemeğe saldırmıyordum ben aynı listeye başlıcam bu liste sayesinde ben altıncı aydan sonra kilo almadım şekerimde cıkmadı bakalım dr göre ilk altı ay diyet olmamalı dengeli beslenme olmalıymış bende bunu yapacağım ve diyet konusu kapatıyorum verirşsem kilo yazarım baktınız yazmadım yerimde sayıyorum demektir

3 aylik olayim baslayacam (dedi ve asla baslamadi ) before after bekliyoruz :)
Kiz kanka benim cukulatays acaip zaafim var 20 tane ver dakkasinda gomerim yemeyince cildiriyorum esim her aksam getiriyo bigun bakkal amca demis sizin cocuk cukulata yicek zamana geldi mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…