Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.Kizlar bugün evlilik yildonumumuz sabah kizimla babasına hediye almaya gittik oradan marketten biseylere aldık hazırlık yaptım pasta yaptım çok yoruldum :) ama yine de elif varkende yapabilecegimi ispatlamış oldum kendime :) bu arada ben aralıkta hamile kaldım :)
Sağol tatlım evet haklısın.Canım dusunmemeye çalış bosver kafana taktikca olan sana oluyor bak. Unutma artık bir başına değilsin senin yavrum var annesin güçlü ol lütfen kocani da bosver :)
İlk ağlaması çok kötü oluyor ya cidden ilk akşam ben susup uyuyana kadar emzirmiştim sonra bi daha öyle ağlamamıştı zaten. köpük bardak koydun mu canım bezle fln direkt temas etmemesi için kullanmıştımAslında ilk gün normal ama onun öyle ağlamasına ilk kez şahit olduk.
Eşim sessiz sakin bir adamdır.ben de bir o kadar dominantım.güzellikle boşver ya ben kıyamam dayanamam korkuyorum deseydi ben ona onay verirdim.
Ayın 8 i ile 14 ü arasında yatıyor rapor paraları... ben de yarın bakıcam ziraate bakalım yatmış mı? 170 i ararsan söylüyorlar şirketinin gerçekten yatırıp yatırmadığınıYa kızlarr dogum ıznım bıttı sırket parayı yatırdıgını soyluyor edevlete bakıyorum yok zıraate bakıyorum yok neden gorunmuyor olabılır sızce @La Lune
Pisi kedi canım Allah kolaylık versin sana iki çocuk çok zor. insan hele büyük olanın laftan anlamasını istiyordur küçüğü zaten anlamadığı için ama sen büyükten daha çok çekiyorsun belli ki.Allahım sen biz annelere sabır ver! Hergün bir öncekinden daha zorlu!! Az evvel anne sen şila ol ben pepe olayım oynayalım dedi tamam dedim sonra vazgeçti sen pepe ol ben şila olayım dedi. şila kız olduğu için ben şila olayım dedim..nerden dedimm!!! Bi sinir bi ağlama krizi bi kendini yerden yere atmaresmen ben şilayım diye böğürerek ağladı büyüme atakları bitmiyor bitmiyor! Büyüdükçe yaş sendromu oluyorlar. 3 yaş sendromu beynim uyuştu artık! Sinirlerim iyice bozuldu
Cnm benim de 2.5 yasında bir kızım varAllahım sen biz annelere sabır ver! Hergün bir öncekinden daha zorlu!! Az evvel anne sen şila ol ben pepe olayım oynayalım dedi tamam dedim sonra vazgeçti sen pepe ol ben şila olayım dedi. şila kız olduğu için ben şila olayım dedim..nerden dedimm!!! Bi sinir bi ağlama krizi bi kendini yerden yere atmaresmen ben şilayım diye böğürerek ağladı büyüme atakları bitmiyor bitmiyor! Büyüdükçe yaş sendromu oluyorlar. 3 yaş sendromu beynim uyuştu artık! Sinirlerim iyice bozuldu
Saol canim.ya benim sikintim kizim gunde 3 kere hatta 4 kere bile kaka yaptigi gunler oluyor ve ben anliyamiyorum ishal olup olmadigini bugun bile ogleye kadar 3 kere yapti
Kızlar doğm kontrol hapı alcamda hangisi emzirrken kullanılıyoduuuu heheeyy duyun beni :)
Benim kiz bir haftadir iştahsizne zaman geçecek.....dört agustoslu kucagimda gezdirerek o da etrafi seyrediyor ancak öyle içiyor.bi derdi yok şimdilik uykusu tepkileri gülücükleri kakasi çişi....hep iyi.ama büyüdükçe daha çok içmesi daha kuvvetli yemesi gerekmiyor mu.bakiyorum atak haftalarinda da hep çok yeme durumu var.ataktan desem o da değil diyorum benimki iştahsiz.çok uzun gibi geldi bu süre yoksa artık böyle mi beslenecek ya
üzüldüm canım..hayırlısı inşallah...
Kizlar bugün evlilik yildonumumuz sabah kizimla babasına hediye almaya gittik oradan marketten biseylere aldık hazırlık yaptım pasta yaptım çok yoruldum :) ama yine de elif varkende yapabilecegimi ispatlamış oldum kendime :) bu arada ben aralıkta hamile kaldım :)
Allahım sen biz annelere sabır ver! Hergün bir öncekinden daha zorlu!! Az evvel anne sen şila ol ben pepe olayım oynayalım dedi tamam dedim sonra vazgeçti sen pepe ol ben şila olayım dedi. şila kız olduğu için ben şila olayım dedim..nerden dedimm!!! Bi sinir bi ağlama krizi bi kendini yerden yere atmaresmen ben şilayım diye böğürerek ağladı büyüme atakları bitmiyor bitmiyor! Büyüdükçe yaş sendromu oluyorlar. 3 yaş sendromu beynim uyuştu artık! Sinirlerim iyice bozuldu
Ahh topragm benim allah yardimcin olsun valla.anlasilan bu sendromlar hic bitmeyecek.sonrada ergenlik girer aaglik olsunda napalim.bizim sendromlarimiz ne olacak :)Allahım sen biz annelere sabır ver! Hergün bir öncekinden daha zorlu!! Az evvel anne sen şila ol ben pepe olayım oynayalım dedi tamam dedim sonra vazgeçti sen pepe ol ben şila olayım dedi. şila kız olduğu için ben şila olayım dedim..nerden dedimm!!! Bi sinir bi ağlama krizi bi kendini yerden yere atmaresmen ben şilayım diye böğürerek ağladı büyüme atakları bitmiyor bitmiyor! Büyüdükçe yaş sendromu oluyorlar. 3 yaş sendromu beynim uyuştu artık! Sinirlerim iyice bozuldu
Saol canim hazirlikli olayim bariCanm ishal daha sivi oluyor yani bi de her emmeden sonra bi kere yaparsa ben normal kabul ediyorm. Ama asi oldugungun bi emip 3 yapiyorduhihi yani anlarsn bence bi de bizim doktor yesil de yapabilir asidan sonra dedi onu da yapti bikac kez..
Ay yazdini goruyorm ama bilmedimden bi sey de yazamadmm
Istahsiz derken emerken mesela baska seylerle mi ilgileniyor??? 3 ayin doldugu siralar bizde de ayni seyler oldu ben de cok korkmustum. Etrafla ilgileniyodu hep memeyi birakip birakip.. Ins gecici bi durumdur sizin de canm.
Sagol canm insallah hayirlisi olur..
Oy masallahh kutlu olsn yildonumunuzz
Ah senin de isin zor be kedicik. Canm benm ya ama neyse ki herkes cok saglikli cidden bundan otesi yok.. Eminim ustesinden gelebilirsinn..
Kızlar bugün itibariyle ben de dikkat etmeye başlıyorum yediklerime akşam 7 den sonra birşey yemicem. rezene çayı içiyorum sadece her akşam.
Tatlıyı kesmeye çalışcam çok canım çekerse öğle yemeği niyetine sütü muhallebi yapabilirim . 3 ayı bitirdik artık sütümüz oturdu çok ağır bir diyet yapmadıkça sütün etkileyeceğini de düşünmüyorum . eşim de baya bir kilolu birlikte dikkat etcez bakalım . vakit buldukça sebze yemepi yapmaya çalışcam akşamları balık salata da yiyebiliriz sık sık.
Allahım sen biz annelere sabır ver! Hergün bir öncekinden daha zorlu!! Az evvel anne sen şila ol ben pepe olayım oynayalım dedi tamam dedim sonra vazgeçti sen pepe ol ben şila olayım dedi. şila kız olduğu için ben şila olayım dedim..nerden dedimm!!! Bi sinir bi ağlama krizi bi kendini yerden yere atmaresmen ben şilayım diye böğürerek ağladı büyüme atakları bitmiyor bitmiyor! Büyüdükçe yaş sendromu oluyorlar. 3 yaş sendromu beynim uyuştu artık! Sinirlerim iyice bozuldu
Ilk asisi derken canim daha onceden hic olmadimiYarın sabah erken nevşinin ilk aşısı var kızlar
Ve ben acayip tırsıyorum
Çünkü nisa aklıma geliyor hep
Onu 3 saat sonrasında hastaneye koşuşturmuştuk
5 saat durduraksız morarana kadar ağlamıştı
Ateşi çok yükselmişti
İnşallah nevşin öyle olmaz
Bende cok dikkat ediyorum her aksam bu saatlerde ekmege nutella surup yiyorumSelam hanımlar
Selam gooody
Ben dikkat etmeye devam ediyorum
Sayfa kapanıyor diye salamadım yanicetrina
Çünkü çoooookkk kararlıyım
Yediklerime dikkat ediyorum
Yağlı Yok, Hamur yok ,tatlı yok. Onun dışında herşeyden azar azar yiyerek bese boooll su içiyorum.
Bu durum akşam 6-7 kadar sonra noktaaaaa
Dün yürüyüş yaptım 45dk
Bugün yürüyüş yaptım 1 saat
Akşam yarım saat şimdilik pilatese başladım
Önce yavaştan vücut alışsın diye
Gece acıktım dün ,2 havuç soydum 2 bardakta yine su içtim yattım
Sabah çoook aç uyandım
8 de kahvaltıya oturdum :)))
Çok iyi canım yürüyüşü nasıl yapıyorsun dışarı mı çıkıyorsun yoksa evde koşu bandı mı var? bizim evde de kondisyon bisikleti var aslında vakit buldukça sürsem mi bilmem ki. ben çok su içiyorum hamileliğimden beri günde rahat 3 llitre var o aavantajı sanırım. oğlan emmeye başlayınca sanki içim yanıyor yanımda şişe ile geziyorum kaç aydır . sabah eerkenden kahvaltı yapıyorum ben de ama aceleye gelmiş bir kahvaltı olyyo zaten hep yumurta peynir zeytin az bişe ekmek o kadar . sabah akşam rezene çayı içiyorum bol bol sıcak birşeyler içmek iyi hissettiriyor.Selam hanımlar
Selam gooody
Ben dikkat etmeye devam ediyorum
Sayfa kapanıyor diye salamadım yanicetrina
Çünkü çoooookkk kararlıyım
Yediklerime dikkat ediyorum
Yağlı Yok, Hamur yok ,tatlı yok. Onun dışında herşeyden azar azar yiyerek bese boooll su içiyorum.
Bu durum akşam 6-7 kadar sonra noktaaaaa
Dün yürüyüş yaptım 45dk
Bugün yürüyüş yaptım 1 saat
Akşam yarım saat şimdilik pilatese başladım
Önce yavaştan vücut alışsın diye
Gece acıktım dün ,2 havuç soydum 2 bardakta yine su içtim yattım
Sabah çoook aç uyandım
8 de kahvaltıya oturdum :)))
Ilk asisi derken canim daha onceden hic olmadimi
Bende cok dikkat ediyorum her aksam bu saatlerde ekmege nutella surup yiyorum
Çok iyi canım yürüyüşü nasıl yapıyorsun dışarı mı çıkıyorsun yoksa evde koşu bandı mı var? bizim evde de kondisyon bisikleti var aslında vakit buldukça sürsem mi bilmem ki. ben çok su içiyorum hamileliğimden beri günde rahat 3 llitre var o aavantajı sanırım. oğlan emmeye başlayınca sanki içim yanıyor yanımda şişe ile geziyorum kaç aydır . sabah eerkenden kahvaltı yapıyorum ben de ama aceleye gelmiş bir kahvaltı olyyo zaten hep yumurta peynir zeytin az bişe ekmek o kadar . sabah akşam rezene çayı içiyorum bol bol sıcak birşeyler içmek iyi hissettiriyor.
Normalde akşama doğru tatlı krizim ttutuyoru eşimden gelirken tatlı istiyordum ama onu yapmıcsm artık.
Bu akşam da canım birşeyler çekti yine saat 7 den sonra yemedim . oğlanı uyuttum nihayet ben de acıkmadan yatayım yavaş yavaş :)
Beni de zayıflama grubuna alınnnn bı aliam akşam yemeği dereotlu yoğurt yedimm gece kaç çikolata yerim allah bilir...Ben yurtdışındayım canım
Burda ilk aşı 3 aylık olunca yapılıyor
Eskiden 1 aylık biri yapılırdı diğeri 3 aylık yapılırdı
Şimdi ikisini birleştirip 3 aylıkken yapıyorlar ilk aşıyı
Maşallah sana :)
Bizden daha hızlı kg verirsin sen)
Şaka Biyana akşam Nutella yookkk
Nisanın dediği gibi (Gelirsem seni tap yaparım) heheh
Ben şimdi zayıflayınca sana önceki ve sonraki resmimi Atacam
Ozaman diyeceksin ayyy keşke bende sizinle başlasaydıııımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?