2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Oooo harikasin sen yaa. Senden birsey kacmaz valla. Bu arada kizlar bence buradan yazabilirsiniz zayiflama maceranizi ben hic rahatsiz olmam hatta biraz renk gelir muhabbete. Tabii sayfa B Began in ona sormak lazim bir de.
Bende cok dikkat ediyorum her aksam bu saatlerde ekmege nutella surup yiyorum
bu kadar dikkat etme bebegim mazallah 32 beden olursun.

Tesekkurler canım paylastıgın ıcın n

Ne demek :) yanlız hesaplarken sat tarihine gore doğum gününden baz almalısın yani 40 haftanın dolum gününden. Doğduğu zamandan değil. Bakalım benim hesaba gore yarin atağın son günü. İnşallah öyledir :)

@La Lune şu büyük harfle DU çok güzel anlatmış :) mesela elif gece hic ağlamazDI. dün gece 4 te çığlık çığlığa ağlamaya başladı bisey oldu sandık

Biraz dikkatimi dagitiyim bencede 32 beden olursam cirkin olurum mazallah bana 50 beden yakisir

Kızlar ya bu akşam kocacıgıma vücudumun sıkılaşmaya ihtiyacı var her aliam spor yapmam laZım dedim.. o da bana her akşam sev..sek sımsıkı olırsun diyor.. adamın aklına yaaaa
Ahahahahaaaa adamlarin spor anlayisi iste. Gerci mantiken dogru.
Gece çikolatayı bırakanları alıyoruz guruba
Olmaz önce o tatlıları bırak sonra bakarız
Eli merdaneli Tulayy bu azimle sen 1 ayin sonunda kurtulursun o göbekten demedi deme.

Kiz benim oglan 41 haftalik dogdu 1 hafta onden mi hesaplicam ben anam benimkinin herseyi ters belkide ataktadir bugun artik mutluluktan ankarayi turlicaktim kosa kosa full gunduz uyuduu eger bu ataksa ben bundan hep istiyorum

Ay evet ya o da cok kotu oluyor. Durduk yere basiyor cigligi annem de panik insan ay hasta mi ay ac meme ver. Ya anne diyirum daha 5 dakika olmadi nasil ac olsun. Gaz oluyor cogu zaman ya da sıkılıyor oyuncaktan.
Biraz dikkatimi dagitiyim bencede 32 beden olursam cirkin olurum mazallah bana 50 beden yakisir
Hehehe degil mi bir dirhem et bin ayip orter. Efendi gibi gidip kizi alayim yoksa zayiflama grubu merdane ile kovalayacak beni. ay yok bu degil aha da bu merdane ile.
Kulak izi çıkartangillerden tugbayhan
Bkz..
Eki Görüntüle 1909245 bizimki biraz kepçe galiba
Ay super yaa. Bizim kiz oyle cok durmaz ayni pozisyonda basar cigligi. Supermis ama.yerim ben onun kepcelerini.

Yalniz kepce merdana cikolata tatli derken ben niyeti bozmadan gideyim. Suyumu icip kızımı uyutayim. herkesin bebegine deliksiz bol uykular. En cok da @cetrina bacinin bebegine.

Bu arada @Pisikedii senin ve @cetrina nin yazdiklarini okudukça 2. Bebek fikri kosarak uzaklasiyor.

Kiz benim oglan 41 haftalik dogdu 1 hafta onden mi hesaplicam ben anam benimkinin herseyi ters belkide ataktadir bugun artik mutluluktan ankarayi turlicaktim kosa kosa full gunduz uyuduu eger bu ataksa ben bundan hep istiyorum
Genelde o atak oncesi guc toplama oluyor canim. Uykusuz geceler sebepsiz aglamalar falan atak. Olsun en azindan bitince gelisim gösteriyorlar.

Merdaneler karisti hadi git sen benim oglan gece uykusunu gunduze satti sabaha kadar yoluu var :)

Genelde o atak oncesi guc toplama oluyor canim. Uykusuz geceler sebepsiz aglamalar falan atak. Olsun en azindan bitince gelisim gösteriyorlar.
3-4 gundur onu cekiyodum artik o kadar yorulduki bebe bugun sizdi kaldi valla saskinlik icerisinde onu izledim ve ozledim :)

Memeyi bile almadı ağlarken.adam panik yaptı işte hastaneye koşturdu.hastane yurume mesafesinde.sokağa ciktik susmuştu zaten.
Dr.u da önerdi zaten canım köpük bardağı.koyuyorum.taç kısmındaki koyu kızarıklık sizde de var mıydı kaç günde geçti?

Şilayla pepe kim kızzzz?

Bu sagak solak cok onemli olmasa gerek degil mi? Bazi anneler ciddi israrli oluyor cunkku,bence her ikisi de ayni kivamda olabilir, ben sagagim normalde ama cocukkrn hep gucum soldaymis,benledr ugrasmislar cunku,ve ben suanda iki elimide ayni kivamda kullanabiliyorum,iki eliminde yazisi ayni...hele resim yaparken hocalar sasirirdi bana,iki elimdede firca,ikiside bir yerleri duzeltiyor boyuyor,yani bu munkun. Solak olana sagi calistirmasi icin tesvik,sagal olan icinde sol el tesvik edilmeli. Benim cocuk ne cikcak merak ediyorum,iki elinede ayni surede ilgi gosteriyorum. İkisinide annesi gibi kullanabilme kabiliyeti olmali

Cnm benim de 2.5 yasında bir kızım var
İnan her yazdığını bizzat yaşıyorum
Bazen kendimi kaybediyorum tüm organlarım iflas ediyor
Yahu ben anne olana dek bi .oktan haberim yokmuş.bana göre bebekler vardı,elleriyle ona buna uzanır ,ağlarlar susarlardı.oysa yakından ne kadar farklı ayrı bir dünyaymış bebekler.şu ayda göz teması,şu ayda elini keşfetti.şu ayda güldü ,agu dedi.kolik bile ilk kez duydum.çocuklar da ikiye ayrılirdi kafamda yaramaz çocuk uslu çocuk o kadar.büyürler giderler zannediyordum.dışarıdan sevdigim kadar değilmiş bebekler neleri varmış neler

Harika birşey bu.iki eli de kullanmak.babam solaktır benim.ben de çat küt geliştirdim solumu.ilkokul çocugu kıvamında yazabiliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…