2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kiz benim oglan 41 haftalik dogdu 1 hafta onden mi hesaplicam ben anam benimkinin herseyi ters belkide ataktadir bugun artik mutluluktan ankarayi turlicaktim kosa kosa full gunduz uyuduu eger bu ataksa ben bundan hep istiyorum

Söylenene gore evet :)) seninki gelmek istememişti. Tam 40 haftanın bittiği günden hesapla. Ben sayım uygulaması yukledim birine doğduğu günü birine 40 haftalığı yazdım satıyor gün gün :)
Yazik bebelere valla ciplak kollarimiz yuzunden hem terlemeleri cok oluyo hemde boyle annelerine hatira birakiyolar
Atletle dolaşıyorum evde ya insan içine çıkamaz oldum darlaniyorun giyinince

Bide başladı olunca o panik yapıyor o yapınca benim de elim ayağıma dolanıyor. Geçen kvdeye gittim. Önceden uyardım ağlarsa korkmayın arada yapıyor biseyi yok. Bi ağladı hepsi kaçıştı
Kucağımdan inmiyor zar zor alıyor alınca bırakmıyor bizim sıpa.
Uyumuşken bende kaçtım canlar

Harika birşey bu.iki eli de kullanmak.babam solaktır benim.ben de çat küt geliştirdim solumu.ilkokul çocugu kıvamında yazabiliyorum:)
Tamam iste,sende kotarmisin,bir kac yil sonra arada fark kalmayacak,ben bazen bir is yaparken hangi elimle yapacagimi sasiriyorum,beyin bazen error veriyor.ayni anda corba karistirirken sote yapabiliyorum mesela

Çok ilgiñc ya hep yazıcam unutuyorum.dr.u ne diyor Burcu ?hazmediyor dimi mamayı,kusmuyo da maşallah dimi?
Yok kizzz kusma yok, bildigin hazmediyor,gunduzleri en az 6 kakali bez,her 2 saatte bir cisli bez degistiriyorum,gece mesela defistirmiyim heryer gol. Gece hic bi sekilde kaka yapmayiz. Babasinda gizli seker var,bu cocugunda aclik sekeri cok hizli dusuyor,ben ona bagladim artik

Maşallah Alp kuzuya.sağlıkla büyüsün inşallah

hayalimsin1 of canim,ben 2 gundur cocugun atagiyla ugrasmaktan cok konsantre olamadim,ama cok yemiyorum,nutellayi cikardim,ama bal canim cekiyor. Cikolatayida bugun huplettim,ama daha oda yok soz,ben guEl bir kahvaltiyla baslayacagim gune,sonrasa ogun aralari,cok acikirsamda sutle yulaf gevregi yerim o beni tok tutuyor.bakalim bu hafta ben beler yapacagim. Mevluti yapamadim hala,annem zayifla olmaz boyle cok kilolusun diyor,bingil bingilmis heryerim. Bana kiyafet dikmiyor olmaz alisirsin sonra diyor,illa 36 beden olmam sart,ben suan 66 kiloyum(evet dogumdan sonraki 40 gun icin 63 olup sonrada 3 kilo aldim). Hedefim 53 olmak,evlendigimde bu kilodaydim ve buna ben fazla kiloluyim diye takinti ederdim,tabi 45 leri gorunce insan alismasi zor oluyor,simdi 55 e bile rsziyim

Allahım hepimize kolaylık versin. Bugün bu oyuncak işi için kendi kendime çok söylendim. Her sabah topla topla bitiremiyorum. Arabalar legolar ıyyyyy!! Çocuk 3 yaşına kadar oyuncakla oynamıyor kim ne derse desin! 3 yaşına kadar oyalanıyor..daha çok atıyor duvarlardan sektiriyor falan..
şimdilik sen çıngırak falan al. Biraz daha sonra ışığı yanan ses çıkaran alırsın. Sonra renki sesli ışıklı hareketli. Almanın sonu yok. Kendine değil çocuğa oyuncak almak çok önemli.

Cnm benim de 2.5 yasında bir kızım var
İnan her yazdığını bizzat yaşıyorum
Bazen kendimi kaybediyorum tüm organlarım iflas ediyor
Bildiğin beyin ameliyatı yaşıyorum hergün!! La havle çekmekten artık
Sen ne hakla şila oluyorsun ala alaaahh
Zor ya valla seni çoook iyi anlıyorum
Günde en az bin kere yaa sabır çekiyorum bende
Aynen ne hakla şila olursunu yaşadım ya hıyar herif bide taklidimi yapıyor!! Anne sana söylüyorum beni duymuyor musun? Allahım bana sabır ver dayanamıyorum!

Pisikedii aynı oyunlar bizde de var. Ben bebek oluyorum buyük oğlum anne !! :/ emziriyor altimi aliyor. Başka oyunlara geçmeye çalışıyorum arızaya bağlıyor. ..
Ayyy aynı oyun bizde de var bazen küçük ağlıyo karnı acıktı süt emecek diyorum. Ben emzirecem diye ağlama krizine giriyor burda anlatırken komik de olayı yaşarken sinirden başıma ağrılar giriyor!!

Şilayla pepe kim kızzzz?
Çizgifilm karakterleri. Dert etme bilmiyorum diye zamanı gelince hangi saatte ne var onu bile bileceksin.

2.çocuğu şimdi düşünmezsin bi de 2 yaş civarında sonra bi kardeşi olsa dersin. Gerçi çevre baskısını da göz ardı etmemek lazım!
2 numarayla ilgili bi sıkıntım yok çok şükür. Ya da 1 numara beynimi bitirdiği için 2 numaranın nasıl bir şey olduğunu anlamıyorum geçen gün eşime Aslan çok sakin duruyor acaba bir şeyi mi var dedim sonra kendime geldim. Büyük resmen bize beyin ameliyatı yaptı

Ahh topragm benim allah yardimcin olsun valla.anlasilan bu sendromlar hic bitmeyecek.sonrada ergenlik girer aaglik olsunda napalim.bizim sendromlarimiz ne olacak :)
Çift yaşların sendromları şiddetli oluyormuş. Tek yaş sendromları olaya hazırlık sanırım sizin önünüzde 1 yaş sendromu var. Bi sabah uyanacaksın ve o minnak tavşan gitmiş yerine küçük bi ejderhacık gelmiş olacak. Memnuniyetsiz her şeyi kendi yapmak isteyen atan çiğlığı yaygarayı basan...
2 yaş sendromunda dr a çok fenalıklar yapıyor bağırıyorum falan dedim..sakin olmakta fayda var sağlıklı bi süreç için sakin oluyoruz, dediğinde ya benim akıl sağlığım ne olacak dedim adam gülmekten konuşamadı

Ay ben de öyle yapıcam inşçok kararlıyım, ama ben senin gibi egzersiz yapamıyorum çünkü nazenin gündüz uyumuyor, bugün YouTube dan Leslie 1 mil i açtım 8. Dk da bıraktım bizim kız bastı yaygarayı yapabildiğim kadar artık ne kadar yaparsam kardır

Benim su cocuga dua edin yav,1.30 saatte bir beslenmek olur muymus gece uukusunda,en az 3 saat koysin araya,dayanamiyor acliga,
Alp oğluma maşallah maşallah. İştahı daim olsun. Hiç kesilmesin. Önüne ne koyarsan koy seçmeden yiyen olsun. Yediği içtiği sağlık şifa olsun innnşaaalllaaaahhh!!!! Belki yeterli gelmiyordur o yüzden sık uyanıyor?? Mamasını 30cc daha artırıp vermeyi denesen??

Gecmis olsun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…