Bu atak dediginiz bizde hiç olmuyor galiba.doğdugundan beri aynı benim oğlanRn gec 10.30 gibi uyumus oluyorDU. Simdi ataktayiz bu saatte ayakta. Biraz anneme verdim dinleniyorum.
Kiz benim oglan 41 haftalik dogdu 1 hafta onden mi hesaplicam benanam benimkinin herseyi ters belkide ataktadir bugun artik mutluluktan ankarayi turlicaktim kosa kosa full gunduz uyuduu eger bu ataksa ben bundan hep istiyorum
Atletle dolaşıyorum evde ya insan içine çıkamaz oldum darlaniyorun giyininceYazik bebelere valla ciplak kollarimiz yuzunden hem terlemeleri cok oluyo hemde boyle annelerine hatira birakiyolar
Ay evet ya o da cok kotu oluyor. Durduk yere basiyor cigligi annem de panik insan ay hasta mi ay ac meme ver. Ya anne diyirum daha 5 dakika olmadi nasil ac olsun. Gaz oluyor cogu zaman ya da sıkılıyor oyuncaktan.
Hehehe degil mi bir dirhem et bin ayip orter. Efendi gibi gidip kizi alayim yoksa zayiflama grubu merdane ile kovalayacak beni.ay yok bu degil aha da bu merdane ile.
Ay super yaa. Bizim kiz oyle cok durmaz ayni pozisyonda basar cigligi. Supermis ama.yerim ben onun kepcelerini.
Yalniz kepce merdana cikolata tatli derken ben niyeti bozmadan gideyim. Suyumu icip kızımı uyutayim.herkesin bebegine deliksiz bol uykular. En cok da @cetrina bacinin bebegine.
Bu aradaPisikedii senin ve @cetrina nin yazdiklarini okudukça 2. Bebek fikri kosarak uzaklasiyor.
Kiz soyleme masallah de,birazdan dellenir sonraBu atak dediginiz bizde hiç olmuyor galiba.doğdugundan beri aynı benim oğlan
Hahahha valla oyle,duymasin kizar sonra.
Tamam iste,sende kotarmisin,bir kac yil sonra arada fark kalmayacak,ben bazen bir is yaparken hangi elimle yapacagimi sasiriyorum,beyin bazen error veriyor.ayni anda corba karistirirken sote yapabiliyorum meselaHarika birşey bu.iki eli de kullanmak.babam solaktır benim.ben de çat küt geliştirdim solumu.ilkokul çocugu kıvamında yazabiliyorum:)
Aman Allah korusun şu saatten sonra değişmez inşallah:)Kiz soyleme masallah de,birazdan dellenir sonra
Benim su cocuga dua edin yav,1.30 saatte bir beslenmek olur muymus gece uukusunda,en az 3 saat koysin araya,dayanamiyor acliga,Aman Allah korusun şu saatten sonra değişmez inşallah:)
Aa süper yaTamam iste,sende kotarmisin,bir kac yil sonra arada fark kalmayacak,ben bazen bir is yaparken hangi elimle yapacagimi sasiriyorum,beyin bazen error veriyor.ayni anda corba karistirirken sote yapabiliyorum mesela
Çok ilgiñc ya hep yazıcam unutuyorum.dr.u ne diyor Burcu ?hazmediyor dimi mamayı,kusmuyo da maşallah dimi?Benim su cocuga dua edin yav,1.30 saatte bir beslenmek olur muymus gece uukusunda,en az 3 saat koysin araya,dayanamiyor acliga,
Insallah deliksiz uykular sağlıkla gelsin.Benim su cocuga dua edin yav,1.30 saatte bir beslenmek olur muymus gece uukusunda,en az 3 saat koysin araya,dayanamiyor acliga,
Yok kizzz kusma yok, bildigin hazmediyor,gunduzleri en az 6 kakali bez,her 2 saatte bir cisli bez degistiriyorum,gece mesela defistirmiyim heryer gol. Gece hic bi sekilde kaka yapmayiz. Babasinda gizli seker var,bu cocugunda aclik sekeri cok hizli dusuyor,ben ona bagladim artikÇok ilgiñc ya hep yazıcam unutuyorum.dr.u ne diyor Burcu ?hazmediyor dimi mamayı,kusmuyo da maşallah dimi?
Maşallah Alp kuzuya.sağlıkla büyüsün inşallahYok kizzz kusma yok, bildigin hazmediyor,gunduzleri en azbe 6 kakali bez,her 2 saatte bir cisli bez degistiriyorum,gece mesela defistirmiyim heryer gol. Gece hic bi sekilde kaka yapmayiz. Babasinda gizli seker var,bu cocugunda aclik sekeri cok hizli dusuyor,ben ona bagladim artik
Allahım hepimize kolaylık versin. Bugün bu oyuncak işi için kendi kendime çok söylendim. Her sabah topla topla bitiremiyorum. Arabalar legolar ıyyyyy!! Çocuk 3 yaşına kadar oyuncakla oynamıyor kim ne derse desin! 3 yaşına kadar oyalanıyor..daha çok atıyor duvarlardan sektiriyor falan..Pisi kedi canım Allah kolaylık versin sana iki çocuk çok zor. insan hele büyük olanın laftan anlamasını istiyordur küçüğü zaten anlamadığı için ama sen büyükten daha çok çekiyorsun belli ki.
Sana sormak istediğim sence hangi oyuncaklar gerekli bir ara boşuna oyuncak alıp evi doldurma nın sinir bozucu olduğundan bahsetmiştin. haklısın bence de ama ilk çocuğum olduğu için ben hangi oyuncağı görsem atlayasım geliyor. de hele hangi oyuncakları alalım ne alalım sence :)
Bildiğin beyin ameliyatı yaşıyorum hergün!! La havle çekmekten artıkCnm benim de 2.5 yasında bir kızım var
İnan her yazdığını bizzat yaşıyorum
Bazen kendimi kaybediyorum tüm organlarım iflas ediyor
Aynen ne hakla şila olursunu yaşadımSen ne hakla şila oluyorsun ala alaaahh
Zor ya valla seni çoook iyi anlıyorum
Günde en az bin kere yaa sabır çekiyorum bende
Ayyy aynı oyun bizde de varPisikedii aynı oyunlar bizde de var. Ben bebek oluyorum buyük oğlum anne !! :/ emziriyor altimi aliyor. Başka oyunlara geçmeye çalışıyorum arızaya bağlıyor. ..
Çizgifilm karakterleri. Dert etme bilmiyorum diye zamanı gelince hangi saatte ne var onu bile bileceksin.Şilayla pepe kim kızzzz?
2.çocuğu şimdi düşünmezsin bi de 2 yaş civarında sonra bi kardeşi olsa dersin. Gerçi çevre baskısını da göz ardı etmemek lazım!Ay evet ya o da cok kotu oluyor. Durduk yere basiyor cigligi annem de panik insan ay hasta mi ay ac meme ver. Ya anne diyirum daha 5 dakika olmadi nasil ac olsun. Gaz oluyor cogu zaman ya da sıkılıyor oyuncaktan.
Hehehe degil mi bir dirhem et bin ayip orter. Efendi gibi gidip kizi alayim yoksa zayiflama grubu merdane ile kovalayacak beni.ay yok bu degil aha da bu merdane ile.
Ay super yaa. Bizim kiz oyle cok durmaz ayni pozisyonda basar cigligi. Supermis ama.yerim ben onun kepcelerini.
Yalniz kepce merdana cikolata tatli derken ben niyeti bozmadan gideyim. Suyumu icip kızımı uyutayim.herkesin bebegine deliksiz bol uykular. En cok da @cetrina bacinin bebegine.
Bu aradaPisikedii senin ve @cetrina nin yazdiklarini okudukça 2. Bebek fikri kosarak uzaklasiyor.
Çift yaşların sendromları şiddetli oluyormuş. Tek yaş sendromları olaya hazırlık sanırımAhh topragm benim allah yardimcin olsun valla.anlasilan bu sendromlar hic bitmeyecek.sonrada ergenlik girer aaglik olsunda napalim.bizim sendromlarimiz ne olacak :)
Ay ben de öyle yapıcam inşBen yurtdışındayım canım
Burda ilk aşı 3 aylık olunca yapılıyor
Eskiden 1 aylık biri yapılırdı diğeri 3 aylık yapılırdı
Şimdi ikisini birleştirip 3 aylıkken yapıyorlar ilk aşıyı
Maşallah sana :)
Bizden daha hızlı kg verirsin sen)
Şaka Biyana akşam Nutella yookkk
Nisanın dediği gibi (Gelirsem seni tap yaparım) heheh
Ben şimdi zayıflayınca sana önceki ve sonraki resmimi Atacam
Ozaman diyeceksin ayyy keşke bende sizinle başlasaydıııımmm
Alp oğluma maşallah maşallah. İştahı daim olsun. Hiç kesilmesin. Önüne ne koyarsan koy seçmeden yiyen olsun. Yediği içtiği sağlık şifa olsun innnşaaalllaaaahhh!!!! Belki yeterli gelmiyordur o yüzden sık uyanıyor?? Mamasını 30cc daha artırıp vermeyi denesen??Benim su cocuga dua edin yav,1.30 saatte bir beslenmek olur muymus gece uukusunda,en az 3 saat koysin araya,dayanamiyor acliga,
Gecmis olsun canim.Ahahha kız eşim yarın pazar İstanbul yolcusu
Halbuki deminden beri pazar için bilet bakıp durduk
Ama okadar hastayımki
Kafa beyin yerinde değil yani
Dün yine gece doktorundaydım
Doktorlarla geçirdim bütün günümü sabah öğle akşam
Hayatımda böyle grip yaşamadım
Mide bulamtısımı dersin, baş dönmesimi dersin.
Bademcikler davul gibi,
Gözlerden ateş çıkacak gibi
Of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?