- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
İnş ıyu olur hersey yalnız sunu dıyecegım canım sana bır yuva kolay kurulmuyor daha yapıcı olne olur kestırıp atma bu dedıklerının ılerde hıcbır önemı olmayacak önemlısı beben sen ve esın baxengormezsen duymazdan gel olur muuu inş hersey ıyu olurrr
3 aylik olayim baslayacam (dedi ve asla baslamadi )before after bekliyoruz :)
Kiz kanka benim cukulatays acaip zaafim var 20 tane ver dakkasinda gomerimyemeyince cildiriyorum esim her aksam getiriyo bigun bakkal amca demis sizin cocuk cukulata yicek zamana geldi mi diye
Kız niye oyle diyon ask olsun bu forumda dogumda en az kilo veren bendim.. herkes 10 kilo verdi dogumdan cıkınca ben 3 kilo
Geçmiş olsun canım fena yakalanmışsın.. çanuk atlatırsın inşallah..Ahahha kız eşim yarın pazar İstanbul yolcusu
Halbuki deminden beri pazar için bilet bakıp durduk
Ama okadar hastayımki
Kafa beyin yerinde değil yani
Dün yine gece doktorundaydım
Doktorlarla geçirdim bütün günümü sabah öğle akşam
Hayatımda böyle grip yaşamadım
Mide bulamtısımı dersin, baş dönmesimi dersin.
Bademcikler davul gibi,
Gözlerden ateş çıkacak gibi
Of of
Rn gec 10.30 gibi uyumus oluyorDU. Simdi ataktayiz bu saatte ayakta. Biraz anneme verdim dinleniyorum.
Evet canım vardı kızarıklık 1 haftada iyileşti tamamen . hatta kızarıklık kan gibi görünüyor du ben bu oğlan ın altını nasıl değiştir cem diye düşünüp durmuştumMemeyi bile almadı ağlarken.adam panik yaptı işte hastaneye koşturdu.hastane yurume mesafesinde.sokağa ciktik susmuştu zaten.
Dr.u da önerdi zaten canım köpük bardağı.koyuyorum.taç kısmındaki koyu kızarıklık sizde de var mıydı kaç günde geçti?
Çok iyiymişsim aslında ben 75 kiloyum doğumda 86 kiloydum bugün yeni tartıldım skoru gördüm hedefim 55 ama 60 a insem e süpet olur bana.@hayalimsin1 of canim,ben 2 gundur cocugun atagiyla ugrasmaktan cok konsantre olamadim,ama cok yemiyorum,nutellayi cikardim,ama bal canim cekiyor. Cikolatayida bugun huplettim,ama daha oda yok soz,ben guEl bir kahvaltiyla baslayacagim gune,sonrasa ogun aralari,cok acikirsamda sutle yulaf gevregi yerim o beni tok tutuyor.bakalim bu hafta ben beler yapacagim. Mevluti yapamadim hala,annem zayifla olmaz boyle cok kilolusun diyor,bingil bingilmis heryerim. Bana kiyafet dikmiyor olmaz alisirsin sonra diyor,illa 36 beden olmam sart,ben suan 66 kiloyum(evet dogumdan sonraki 40 gun icin 63 olup sonrada 3 kilo aldim). Hedefim 53 olmak,evlendigimde bu kilodaydim ve buna ben fazla kiloluyim diye takinti ederdim,tabi 45 leri gorunce insan alismasi zor oluyor,simdi 55 e bile rsziyim
yok canım ben de kiracıyım sizin gibi :)
Oyle ya bu kadinin sagligi ne olacak canim benim yaÇift yaşların sendromları şiddetli oluyormuş. Tek yaş sendromları olaya hazırlık sanırımsizin önünüzde 1 yaş sendromu var. Bi sabah uyanacaksın ve o minnak tavşan gitmiş yerine küçük bi ejderhacık gelmiş olacak. Memnuniyetsiz her şeyi kendi yapmak isteyen atan çiğlığı yaygarayı basan...
2 yaş sendromunda dr a çok fenalıklar yapıyor bağırıyorum falan dedim..sakin olmakta fayda var sağlıklı bi süreç için sakin oluyoruz, dediğinde ya benim akıl sağlığım ne olacak dedim adam gülmekten konuşamadı
Sınıfımda sol elle yazan öğrencilerim çok yavastilar.Çok da iyi yazmiyorlardi.Belkide çocuktan kaynaklıdır. Ayrıca yemek sağ elle yemek sünnettir. Ama çocuk yapamıyor. Bebekliginden beri eline bişey versem sol eline geçirip öyle yer.Kabullendim artık.Bu sagak solak cok onemli olmasa gerek degil mi? Bazi anneler ciddi israrli oluyor cunkku,bence her ikisi de ayni kivamda olabilir, ben sagagim normalde ama cocukkrn hep gucum soldaymis,benledr ugrasmislar cunku,ve ben suanda iki elimide ayni kivamda kullanabiliyorum,iki eliminde yazisi ayni...hele resim yaparken hocalar sasirirdi bana,iki elimdede firca,ikiside bir yerleri duzeltiyor boyuyor,yani bu munkun. Solak olana sagi calistirmasi icin tesvik,sagal olan icinde sol el tesvik edilmeli. Benim cocuk ne cikcak merak ediyorum,iki elinede ayni surede ilgi gosteriyorum. İkisinide annesi gibi kullanabilme kabiliyeti olmali
Sınıfımda sol elle yazan öğrencilerim çok yavastilar.Çok da iyi yazmiyorlardi.Belkide çocuktan kaynaklıdır. Ayrıca yemek sağ elle yemek sünnettir. Ama çocuk yapamıyor. Bebekliginden beri eline bişey versem sol eline geçirip öyle yer.Kabullendim artık.
Ayrıca 2 elide eşit kullanmak çok iyiymiş.Benim sol elim çok zayıf. Herşeyi sağ ile yapmaktan.Sol elle oje bile suremiyorum .Çok çirkin oluyor.
Aynen ya bende bunu cok düşünüyorum. Canim hayırlı olsun sunnet. Yarin hatirlamadan yaptirdigin icin cocugun sana tesekkur edecek birak o odunu. Cocuk bu aglayacak elbette hic aglamayan bebek mi olur.Yahu ben anne olana dek bi .oktan haberim yokmuş.bana göre bebekler vardı,elleriyle ona buna uzanır ,ağlarlar susarlardı.oysa yakından ne kadar farklı ayrı bir dünyaymış bebekler.şu ayda göz teması,şu ayda elini keşfetti.şu ayda güldü ,agu dedi.kolik bile ilk kez duydum.çocuklar da ikiye ayrılirdi kafamda yaramaz çocuk uslu çocuk o kadar.büyürler giderler zannediyordum.dışarıdan sevdigim kadar değilmiş bebekler neleri varmış neler
Ooo harika bence. Bizim kiz solu kullanacak gibi ya bakalim.Tamam iste,sende kotarmisin,bir kac yil sonra arada fark kalmayacak,ben bazen bir is yaparken hangi elimle yapacagimi sasiriyorum,beyin bazen error veriyor.ayni anda corba karistirirken sote yapabiliyorum mesela
Biliyorum canım sağ elin yemek yemedeki önemini ama .Artık söylemeyi bırakmıştım. Hatırlatayım hergün bakalım.Bende solakim yazım güzeldir hızlı da yazarım
Annem de benimle çok uğraşırdı ama sadece yemek yerken. Alistim ben sağla yiyorum solla yazıyorum. Solak olan sağ tarafı gelistirebilir ama saği kullanan sol tarafı pek gelistiremezmis.
Bence yemek yerken uğraşmaya devam et, tabii kizmadan. alışır sana teşekkür eder sonra
Yemek önemli çünkü evet sünnet ve sünnetlerin bi sebebi vardır. Mesela sol el pis işler için sağ el temiz işler için ayrılmış oluyor. Tuvalette temizlik yaptığımız elle yemek yemek pek de hoş olmuyor zaten.
Ayyy saol bacımmmm:)))goqce duydum sesini :) cerazette
Hahaha Allah seniiiii :)) kız 3 tane valla şoka giriom 3 nü yılamış yatırmış benimde enes sabhtan beri sebepsiz ağlıo ay dedim bnm bi slingim vardı koydm slinge şak uyudu mucizevi şeyyybüyük kızımın parmağında minicik bir yara var. bir haftadır yara bantlı duruyor. banyo için çıkardım diye çıldırdı. oradan oraya attı kendini :)
Ay bnde gece cok yemek istiomda bnde uyku ağır basıyor çişe bile gitmiyorum tutuyorum 2sn fazla yatıym diee :))))))Ben akşam yemeği yemezsem gece kalkıp tatlı yemek istiyom tatlı yoksa küp şeker yemek istiyorum :) benim de 5 6 kilom kaldı dogumdan cıktıgımdan beri sadece 2 kilo verdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?