2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Tabi canm haklisin. Asla hoc bi seyi kestirip atmiyorm ama benm adamin ciddi bi derse ihtiyaci var. Hic bu kadar buyutmedm alttan aldm ama hep ayni yere donup durduk. Bi de simdi ailesi de iyice sacmalamaya basladi. Ben ki aileme o kadar duskunum onlari Istanbulda birakip isimi gucumu birakip esimin pesinden Antalyaya geldim burda hayatimi yeniden kurdum. O yuzden bu kadar haksizliga da artk tahammulum yok. Mutlu olmak, huzurlu olmak istiyorm artk..

Ayyy ayni ben kanka degil mi isteee... Ben de cikolata canavariyimmm ama aslnda kendimize cikolatayi odul koyabiliriz mesela. Bi hafta dikkat ederiz biraz tarti oynarsa bi cikolata.. Insalah yapabilirz artk cidden 3 ayi gectm tik yok yavv...

Kulak izi çıkartangillerden @tugbayhan
Bkz..
Eki Görüntüle 1909245 bizimki biraz kepçe galiba

Ay pek seker kulagi varmss yirim yaa

Geçmiş olsun canım fena yakalanmışsın.. çanuk atlatırsın inşallah..

Evet canım vardı kızarıklık 1 haftada iyileşti tamamen . hatta kızarıklık kan gibi görünüyor du ben bu oğlan ın altını nasıl değiştir cem diye düşünüp durmuştum

Çok iyiymişsim aslında ben 75 kiloyum doğumda 86 kiloydum bugün yeni tartıldım skoru gördüm hedefim 55 ama 60 a insem e süpet olur bana.

yok canım ben de kiracıyım sizin gibi :)
sayfayı herkes istediği gibi kullanabilir.

Oyle ya bu kadinin sagligi ne olacak canim benim ya su gereksiz aglamalar zaten valla allah yardimcimiz olsun heleki sizin gibi birden fazla olanlarin daha cok yardimcisi olsun...

Sınıfımda sol elle yazan öğrencilerim çok yavastilar.Çok da iyi yazmiyorlardi.Belkide çocuktan kaynaklıdır. Ayrıca yemek sağ elle yemek sünnettir. Ama çocuk yapamıyor. Bebekliginden beri eline bişey versem sol eline geçirip öyle yer.Kabullendim artık.
Ayrıca 2 elide eşit kullanmak çok iyiymiş.Benim sol elim çok zayıf. Herşeyi sağ ile yapmaktan.Sol elle oje bile suremiyorum .Çok çirkin oluyor.

Bende solakim yazım güzeldir hızlı da yazarım
Annem de benimle çok uğraşırdı ama sadece yemek yerken. Alistim ben sağla yiyorum solla yazıyorum. Solak olan sağ tarafı gelistirebilir ama saği kullanan sol tarafı pek gelistiremezmis.
Bence yemek yerken uğraşmaya devam et, tabii kizmadan. alışır sana teşekkür eder sonra
Yemek önemli çünkü evet sünnet ve sünnetlerin bi sebebi vardır. Mesela sol el pis işler için sağ el temiz işler için ayrılmış oluyor. Tuvalette temizlik yaptığımız elle yemek yemek pek de hoş olmuyor zaten.

Aynen ya bende bunu cok düşünüyorum. Canim hayırlı olsun sunnet. Yarin hatirlamadan yaptirdigin icin cocugun sana tesekkur edecek birak o odunu. Cocuk bu aglayacak elbette hic aglamayan bebek mi olur.
Tamam iste,sende kotarmisin,bir kac yil sonra arada fark kalmayacak,ben bazen bir is yaparken hangi elimle yapacagimi sasiriyorum,beyin bazen error veriyor.ayni anda corba karistirirken sote yapabiliyorum mesela
Ooo harika bence. Bizim kiz solu kullanacak gibi ya bakalim.

Biliyorum canım sağ elin yemek yemedeki önemini ama .Artık söylemeyi bırakmıştım. Hatırlatayım hergün bakalım.

günaydın hanımlar
kızlarımı yıkadım. sorun çıkarmazlarsa üçünü de uyutup kafa dinlemeyi planlıyorum.

çocuk büyütmek zor ama muhteşem bir his. tek sorun anlayışsız kocalar bence.

büyük kızımın parmağında minicik bir yara var. bir haftadır yara bantlı duruyor. banyo için çıkardım diye çıldırdı. oradan oraya attı kendini :)
Hahaha Allah seniiiii :)) kız 3 tane valla şoka giriom 3 nü yılamış yatırmış benimde enes sabhtan beri sebepsiz ağlıo ay dedim bnm bi slingim vardı koydm slinge şak uyudu mucizevi şeyyy
Kahvaltı sofrası yatak altını açtığm yer herşey ortada duruyor :))

Eklentiler

• IMG_6361.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 100
Kilolar, veletler ,uykusuz geceler birde kocalar . Tek çocuklular yine iyiler 2 hele ki 3 u düşünemiyorum bile vakit kalmıyor kendimize . Üçüncüye niyetlensek yapacak vakit yok birini uyutuyorum birinin atağı tutuyor . Hadi sakinleşti uyur derken obur uyuyan çişe kalkıyor .

Ben akşam yemeği yemezsem gece kalkıp tatlı yemek istiyom tatlı yoksa küp şeker yemek istiyorum :) benim de 5 6 kilom kaldı dogumdan cıktıgımdan beri sadece 2 kilo verdim :)
Ay bnde gece cok yemek istiomda bnde uyku ağır basıyor çişe bile gitmiyorum tutuyorum 2sn fazla yatıym diee :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…