Annen beni gorse etlerimi yogurur kesin@hayalimsin1 of canim,ben 2 gundur cocugun atagiyla ugrasmaktan cok konsantre olamadim,ama cok yemiyorum,nutellayi cikardim,ama bal canim cekiyor. Cikolatayida bugun huplettim,ama daha oda yok soz,ben guEl bir kahvaltiyla baslayacagim gune,sonrasa ogun aralari,cok acikirsamda sutle yulaf gevregi yerim o beni tok tutuyor.bakalim bu hafta ben beler yapacagim. Mevluti yapamadim hala,annem zayifla olmaz boyle cok kilolusun diyor,bingil bingilmis heryerim. Bana kiyafet dikmiyor olmaz alisirsin sonra diyor,illa 36 beden olmam sart,ben suan 66 kiloyum(evet dogumdan sonraki 40 gun icin 63 olup sonrada 3 kilo aldim). Hedefim 53 olmak,evlendigimde bu kilodaydim ve buna ben fazla kiloluyim diye takinti ederdim,tabi 45 leri gorunce insan alismasi zor oluyor,simdi 55 e bile rsziyim
Cnm benim kiz 10 gun once basladi meme reddine hatta belki de daha once 2 3 gun hiiic emmek istemedi ağzına meme degince cigligi basıyordu yavas yavas azaldi ama hala var 3 4 saati buluyor emmesi hatta vermesem hic umrunda olmicak bu arada 3 4 saati de bulsa acligi en fazla emdigi 5 dk az bi sure ama iyi çekiyor emerken insallah ondandir. 4 ay ölçümleri her seyi gosterecek bakalim aldigi kilo az mi iyi mi olacak gerci su an hasta bronsit oldu istahi daha da azaldiselam kızlar nasılsınız? herkes iyidir umarım.. bende durumlar kötü bu ara. üç gündür meme reddi yaşıyoruz. mememden bir çekiyor bin ağlıyor çığlık çığlığa. dün sağlık ocağına gittim hemşire izinliydi doktor müsvettesi ordaydı. doğru dürüst bakmadan pamukçuk vardır karbonatla sil geçer bikaç güne dedi çıktı gitti odadan. ben zaten stresten ölüyorum bide o sinirlerimi hoplattı. geldim eve bimere yazdım doğrudan valla. pamukçuık fazla gözükmüor ama karbonatlı su yapıyorum bol bol umarım geçer. altı açık durmayı çok seviyor diye öyle emzireyim dedim yattım yanına öyle biraz olsun emdi çok şükür. bende ne boyun ne bel kaldı tabi ama yeterki emsin diyorum. 3. ay atağı sonunda huy değiştirdik yani malesef. sürekli ağlıyor emmiyor. umarım atak bitmemiştir onun devamıdır diye dua ediyorum şuan sadece.
KankaaaTabi canm haklisin. Asla hoc bi seyi kestirip atmiyorm ama benm adamin ciddi bi derse ihtiyaci var. Hic bu kadar buyutmedm alttan aldm ama hep ayni yere donup durduk. Bi de simdi ailesi de iyice sacmalamaya basladi. Ben ki aileme o kadar duskunum onlari Istanbulda birakip isimi gucumu birakip esimin pesinden Antalyaya geldim burda hayatimi yeniden kurdum. O yuzden bu kadar haksizliga da artk tahammulum yok. Mutlu olmak, huzurlu olmak istiyorm artk..
Ayyy ayni benkanka degil mi isteee... Ben de cikolata canavariyimmm ama aslnda kendimize cikolatayi odul koyabiliriz mesela. Bi hafta dikkat ederiz biraz tarti oynarsa bi cikolata.. Insalah yapabilirz artk cidden 3 ayi gectm tik yok yavv...
Ay pek seker kulagi varmssyirim yaa
Yavrum orantı olacak tabi.100kiloda 30 kilo 50 kiloda 5 kilo önemlidir örneğin.iyisin iyi fıstık gibisin keşke 6kilom kalsaydı.48 kilolardayım ben ayol.50yle hamile kaldim.80 le doguma gittim.şişlik indi bir haftada 68dim.ödem onlar işte.Kız niye oyle diyon ask olsun bu forumda dogumda en az kilo veren bendim.. herkes 10 kilo verdi dogumdan cıkınca ben 3 kilosadece cocuk çıktı yani o yüzdennnnn 6 kilo vermem lazımm..
selam kızlar nasılsınız? herkes iyidir umarım.. bende durumlar kötü bu ara. üç gündür meme reddi yaşıyoruz. mememden bir çekiyor bin ağlıyor çığlık çığlığa. dün sağlık ocağına gittim hemşire izinliydi doktor müsvettesi ordaydı. doğru dürüst bakmadan pamukçuk vardır karbonatla sil geçer bikaç güne dedi çıktı gitti odadan. ben zaten stresten ölüyorum bide o sinirlerimi hoplattı. geldim eve bimere yazdım doğrudan valla. pamukçuık fazla gözükmüor ama karbonatlı su yapıyorum bol bol umarım geçer. altı açık durmayı çok seviyor diye öyle emzireyim dedim yattım yanına öyle biraz olsun emdi çok şükür. bende ne boyun ne bel kaldı tabi ama yeterki emsin diyorum. 3. ay atağı sonunda huy değiştirdik yani malesef. sürekli ağlıyor emmiyor. umarım atak bitmemiştir onun devamıdır diye dua ediyorum şuan sadece.
geçmiş olsun canım ya inşallah atlatır bronşiti bi an önce. of bu kadar saat aç nasıl duruyorlar anlamıyorum yaa. emmek istiyo aslında ağzı aranıyo ama emmeye başlayınca çığlıklar atıyor. ne zormuş ya allahım bi an önce normale dönsün meleklerimiz inşallhhCnm benim kiz 10 gun once basladi meme reddine hatta belki de daha once 2 3 gun hiiic emmek istemedi ağzına meme degince cigligi basıyordu yavas yavas azaldi ama hala var 3 4 saati buluyor emmesi hatta vermesem hic umrunda olmicak bu arada 3 4 saati de bulsa acligi en fazla emdigi 5 dk az bi sure ama iyi çekiyor emerken insallah ondandir. 4 ay ölçümleri her seyi gosterecek bakalim aldigi kilo az mi iyi mi olacak gerci su an hasta bronsit oldu istahi daha da azaldi
aynı canım ya bende bunalıma girdim resmen emmiyo emmiyo diye. gögüslerim agrıyo diye sağdım kaşıkla vermeye çalıştım ona da ık mık ediyor istemiyor nasıl aç duruyo anlamıyorum ki.. ne kadar sürcek acaba of cok sıkıntılı bi durumAynı emmeme bende de var. Dün gece ağladım ağladım . Emmeyince uyumuyorda yine bugünde aynı ama bugün emzirmicem bende bakalim ne olacak
İkisi birden ağladığında bu evde asıl ağlaması gereken kişi benim size noluyor diyorum 1 numara bana neeee ben ağlicam diyerek daha çok ağlıyorPisikedii Allah kolaylıklar versin valla o kadar zor ki birinin sendromlu birinin ataklı dönemlerde olması
Çok ii anlıyorum
bizim düzenimiz oturmuş gibiydi gündüz uykusu dışında ama şimdi bu meme reddiyle birlikte gece uykularımızda bitti. normalde sabah 6.30 7 civarında uyanıp 8e kadar oyun oynuyoduk. 8 de 1 saat uyuyordu sonrasında akşama kadar uyumuyordu. gündüz uykusu anca memedeyken oluyodu bizde yatağına koyduğum anda uyanıyodu. şimdi zaten red alert var evin içinde sıfır uykuEmme sorunu herkesde var gibi o zaman bu dönemin atağı bu sekilde etkiyor demek ki. Emme süreleride aynen sizin gibi dakika tutuyorum en uzun 3 dk emiyor.birde size sormak istediğim uyku ve uyanıklıkları. Saat kaçta uyanıyor sabah sonra kaçta uyuyor kaçta uyanıyor gece uyumasına kadar gününüz nasıl geciyor
Günaydın süper annegünaydın hanımlar
kızlarımı yıkadım. sorun çıkarmazlarsa üçünü de uyutup kafa dinlemeyi planlıyorum.
çocuk büyütmek zor ama muhteşem bir his. tek sorun anlayışsız kocalar bence.
Kilo konusunda hiç takıntı etmiyorum. Dün akşam yemeğini biraz fazla kaçırdım göbeğim 5 aylık oldu. Eşim sana ne olduKilolar, veletler ,uykusuz geceler birde kocalar. Tek çocuklular yine iyiler 2 hele ki 3 u düşünemiyorum bile vakit kalmıyor kendimize . Üçüncüye niyetlensek yapacak vakit yok birini uyutuyorum birinin atağı tutuyor . Hadi sakinleşti uyur derken obur uyuyan çişe kalkıyor .
Meme reddi olayı büyük sıkıntı. İnşallah sen galip gelirsin. Ya bazı asm doktorları fena sinir bozucu oluyorselam kızlar nasılsınız? herkes iyidir umarım.. bende durumlar kötü bu ara. üç gündür meme reddi yaşıyoruz. mememden bir çekiyor bin ağlıyor çığlık çığlığa. dün sağlık ocağına gittim hemşire izinliydi doktor müsvettesi ordaydı. doğru dürüst bakmadan pamukçuk vardır karbonatla sil geçer bikaç güne dedi çıktı gitti odadan. ben zaten stresten ölüyorum bide o sinirlerimi hoplattı. geldim eve bimere yazdım doğrudan valla. pamukçuık fazla gözükmüor ama karbonatlı su yapıyorum bol bol umarım geçer. altı açık durmayı çok seviyor diye öyle emzireyim dedim yattım yanına öyle biraz olsun emdi çok şükür. bende ne boyun ne bel kaldı tabi ama yeterki emsin diyorum. 3. ay atağı sonunda huy değiştirdik yani malesef. sürekli ağlıyor emmiyor. umarım atak bitmemiştir onun devamıdır diye dua ediyorum şuan sadece.
geçmiş olsun canım ya inşallah atlatır bronşiti bi an önce. of bu kadar saat aç nasıl duruyorlar anlamıyorum yaa. emmek istiyo aslında ağzı aranıyo ama emmeye başlayınca çığlıklar atıyor. ne zormuş ya allahım bi an önce normale dönsün meleklerimiz inşallhh
Benimkide aynı cnmBenim su cocuga dua edin yav,1.30 saatte bir beslenmek olur muymus gece uukusunda,en az 3 saat koysin araya,dayanamiyor acliga,
Benim oğlan da 26 Temmuz doğumlu. 3450 doğdu. En son 6800idi. 3 ay kontrolünde 300gr almıştı dr mama başlattı. Günde 120cc civarında mama veriyorum. Bu aylarda meme reddi yaşanabiliyor. İnşallah sen galip gelirsin. Kilo alımı normalse darlanma.Kızlr merhaba çook uzun zamandır takipteyim yazmak nasip olmadı. 27ağustosta doğum yaptım bebeğim 75 günlük 3260gr doğdu 15gün önceki kontrolde kilosu 6350 gr dı gelişimi güzel gidiyomuş ama bu 2.ay aşılarından beri emme problemi yaşıyoruz emmeler 2 saatte bi olurdu şimdi 6 saati bulduğu oluyo memeye bakarak deli gibi ağlıyo flnbukadar uzun süre emmemesi normalmi cok endişeliyim gecici bi durummudur
Canım benim bence fazla kilo alanlar çok öabuk veriyor. Şişlik çoktur sen de biraz dikkat etsen hemen gider. Arkadasım 35 kilo aldı ilk ay 15 ini verdi kızı 10 aylık 4. Ayından sonra dikkat etti suan da hamile kaldıgı kiloda. O yüzden 1 yul içinde eski hallerimize döneceğiz inşallah. 50 den sonra 80 sana nasıl farklı gelmiştir kimbilir.Yavrum orantı olacak tabi.100kiloda 30 kilo 50 kiloda 5 kilo önemlidir örneğin.iyisin iyi fıstık gibisin keşke 6kilom kalsaydı.48 kilolardayım ben ayol.50yle hamile kaldim.80 le doguma gittim.şişlik indi bir haftada 68dim.ödem onlar işte.
KIz ben hiç uykuyu sevmem sadece hamileliğimde çok uyudum. Heralde o sebepten kızımda uykuyu çok seviyo. Ama açın üstüne 7 yorgan örtmüşler uyumamış bendeki o hesap açsam uyku yok bana.Ay bnde gece cok yemek istiomda bnde uyku ağır basıyor çişe bile gitmiyorum tutuyorum 2sn fazla yatıym diee :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?