2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ya resmen kendimi gözaltında hissediyorum. Yani bir şey yapmamı dememi bekliyor. Der demez hemen ters tepki. Bugün eve çıkacaz arabada kalacak diye tutturdu zaar zor yalvar yakar asansöre bindik ama benim sinirden göz çukurlarım ağırdı! Allahım bana sabır ver dedim ama nerden dedim allahım sana sabır vermiceeekkkk bana vericeeeek diye bi uluması kendini yere atması var! Patlattım kahkahayı gülüyoruz ağlanacak halimize!!!
Bu sırada sen KAR mı yağıyor dedin

Kızlar siz kaç numara bez kullanıyonuz? Benim kızım 5.5 kilo hala 2 numara kullanıyom. Çişin dalan çıktıgı hiç olmadı siz 3 e geçtiniz mi?
Canım ben 2 numarayı çok az kullandım hemen 3 e geçtim. Stoktaki 3 numaraların bitmesini bekliyorum bitince 4e geçecem. Boyu uzamıştır bi de 5,5 kg 2 numara küçük gibi ama yine de sen bilirsin.

Tabikisi de süpersin süperiz kız koca evden kovulmaz! Kovarsan ona ödül kendine ceza verirsin geçen haftasonu eşim işim var çişim var kaytardı bende topladım bebeleri babamın evine gittim. Akşama doğru aradım 'benim de aklım hep sizde napıyorsunuz,çocuklar bunaltıyor mu' der demez 'bu çocukları babamın evinden çeyiz gibi getirdiğim için babamın evine geri getirdim' dedim

Eki Görüntüle 1909547
Bak ben burda 65kg beğenmeyip 59 düşmüştüm
Ve topun üstünde zıplarken 3 haftalık nevşine hamileymişim haberim yokmuş :))))))
Maşallah maşallah! Dünürüm bu haline geri dön!!! Kızların sana çekerse şanslılar
Diğer resimdeki halinle benzeşiyoruz tabi ben biraz daha miniğim. Gerçi sabahları göbeğim olmuyor..yemek yiyince 5aylık oluyorum hemen şuanda 55-56 kiloyum 6 kilo fazlam var hepsi popomda maalesef

Bebeğim daha dün bu atasözünü andım benim kocam da aynı bazen konuşuyorum konuşuyorum beni duymuyormuş gibi susuyor gidip kontrol ediyorum tansiyonumu düşmüş bayılmış mı acaba diye o derece takmaz hoşuna gitmediğinde işte oğlumda aynı diyorum zaten tarlaya salatalık ektik patlıcan mı bekliyordum

Canm benm cok sagol. Bugun guzel haber yok bugn cok yoruldm. Dir dir dir... Yarn sabah babamla istanbula gidiyoruz hayirlisi olsn insallah. Biraz zaman lazm.
Hayırlısı olsun Can'ım hem belki biraz kafanı dağıtırsın uzak olmakta iyi gelir ama kopma bizden yaz sürekli Merak ederiz seni

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 1909547
Bak ben burda 65kg beğenmeyip 59 düşmüştüm
Ve topun üstünde zıplarken 3 haftalık nevşine hamileymişim haberim yokmuş :))))))
Kiz senin koca ne sansli valla ben benimkine acidim suan tas gibisin abartmiyorum ben en fazla 53 kiloyu gordum orda da bacaklar gene kiloluydu poponun gene Allah'i vardi yani suanda 80 kiloyum esim demin gene nutelle yerken yakaladi bi ton laf etti muzur cocuk gibi geri biraktim

Kız seninde hiç kilon yokmuş ki sizi duyunca kendimi ayı gibi hissediyorum

Tatlım bari gündüz yemeye çalış onu daha kolay yakarsın gece hepsi göbişe Toto'ya gidiyor :)

Tatlım bari gündüz yemeye çalış onu daha kolay yakarsın gece hepsi göbişe Toto'ya gidiyor :)
Aksi gibi gunduzde canim hic cekmiyor ya bi degisigim aklima bile gelmiyo. Cay ile beraber seviyorum ondan mi aklima geliyo acaba geceleri. Ay yok demin kizip ben birakinca esim, dedi bitane daha alayim sana yarin puding alayim onu alayim bunu alayim sayiyo simdi dedim yok haklisin dikkat etmem lazim alma aldikca yiyorum yemicem dedim :) yazik oda hem laf ediyo hem uzuluyo

Benim eşimde böyle hem arada laf çarpıtır hem kıyamaz her hafta alır yani hem dövüp hem seviyorlar

Benim eşimde böyle hem arada laf çarpıtır hem kıyamaz her hafta alır yani hem dövüp hem seviyorlar
Benmki de beraber yuruyuse cikalim kilo verelim. Kilo iyi birsey degil belin boynun agriyacak diye dolaniyor Aksamda gelirken yas pasta getiriyor yemeyince triplere giriyor:)) eee hani zayiflayacaktik ondan bisi olamzmis evime gideyim bende dikkat etcem ya. Olmaz boyle. 85le doguma gittim. 76Ydi ilk 10 gun. En son 79 du pofff simdi 80lere geri ciktim kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…