2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bence cok normal degil. Acaba kilo alimi nasil? Bir doktora göster bence

Eki Görüntüle 1909464 Beforeee
Ahanda göbek , ahanda döt, ahanda memeler kollar.
Tam 10kg fazlam var
Hala hamiş gibiyim kafayı yicem

Dot göbekten dolayı ortaya çıkmış gibi duruyor. Göbek gitse arka normal. Memisler full mesaide onlarda emekli olacak şurda ne kaldi en fazla 28 ay . sadece gobegin var yani

O zaman farklı tabi Can'ım ama şuda var yaptın diyelim o zaman muhakkak sana yardım için biri olmalı yanında

Ayyyy bu benim hayatımın sadece fragman kısmı sen birde tamamını görsen

ay o rezillik bizde de var. ortanca az öfkelense yere yatıyor, kalkmıyor da. büyük ağlamaktan ortalığı inletiyor. küçük de korkup ağlıyor :)
Bazen yalnız olmadığını bilmek bile iyi geliyor insana grillcim Bu öfke nöbetleri çok sinir yıpratıcı oluyor ama

@hayalimsin cetrina goooody bugun naptiniz kizlar,ben sabah tatlisiz bir kahvalti,uzerinr bol su,yarim saatte leslie yuruyusu ysptim,aksam yemegi icinde kofte yemegim var,bugunluk benden bu kadar
Afiyet olsun bende kahvaltımı yapıyorum öğleden sonra yoğurt ve meyveler le geçiyor arada bitki çayı ve limonlu çay içiyorum ama akşam yemeğini eşim gelip ne yaparsa onu yiyorum artık kaçta gelirse

Ayyy geçmiş olsun aksilik olmuş ay ne var sanki yapsalardı bu havada zaten zar zor gitmişsin sağlık olsun

tugbayhan canım bak kendini hiç aç bırakmayacaksın biz emziren anneleriz sırf kilo vermek için sütümüzü kesecek değiliz ..biz diyet yapmıyoruz herşeyden yiyoruz ama sağlıklı besleniyoruz .. Mesela ben günde 4 kek 5 çikolata yiyen kola içen ardından 8 kişilik pasta yiyen aile boyu cipsini tek başına hüpleten biriydim ..şimdi napıyorum ABur cubur yerine yemek yiyorum yoğurt yiyorum kola yerine bitki çayları içiyorum ..yani hiç aç kalmıyorum sadece sağlıklı şeyler yiyorum fark bu çünkü sütümü aZaltamam en az 6 aya kadar bebeklerin bize sütümüze ihtiyacı var

Pisim benim inan cok iyi anliyorum seni ,cok zor yaaaa, 2. Cocuk isi kafama hic yatmiyor benim hic. Galiba yapmicam. Alp yetsin bize offf
Eşim küçüğü neredeyse hiç sevemiyor dokunamıyor diyebilirim. Tüm ilgi büyükte zaten. Ben ilk zamanlar lohusa kafasına 2.çocuğu ya hiç yapmayacaksın ya da büyük 15-16 yaşına gelince diyordum ama şimdi en ideali 3 yaş diyorum. Hem beni anlıyor hem kandırılıyor. Tabi yaş sendromu zımbırtıları var ama naapalım..5-10 aya beraber oyun oynayacaklar inşallah.

Allahım sabır versin. Çoook zor çok! Ben hep diyorum 2 yaş sendromu benim beynimin yarısını yedi! Evde kırılmadık bozulmadık bir şey bırakmadı! Benim kaç kere dudağımı kaşımı patlattı. 1-2 kere de gözümü morarttı yani millet eşimi tanımasa şiddet gösrdüğümü sanırdı senin hemde bir de bebek var. 2 yaş civarında ne dur dan anlar ne sus ne otur ne kalk! Seni duymaz adeta Allah sana dayanma gücü versin. Biran önce atlatsın inşallah.

Kızlar siz kaç numara bez kullanıyonuz? Benim kızım 5.5 kilo hala 2 numara kullanıyom. Çişin dalan çıktıgı hiç olmadı siz 3 e geçtiniz mi?

Canım ben bu aralar 4 e geçsemi diye düşünüyorum 6.500dü en son
Bence geçmelisin 2 ne ya :))))

Ben de bi paket daha 3 aldım 4e mi gecseydim diyorum.
Kaç kiloyken geçtim 3e bilmiyorum da şu an kilosu 6 buçuk civarı muhtemelen.
Üzerindeki kilodan 1 kilo önce falan geçiyorum bezlere, küçük geliyor.

Dot göbekten dolayı ortaya çıkmış gibi duruyor. Göbek gitse arka normal. Memisler full mesaide onlarda emekli olacak şurda ne kaldi en fazla 28 ay . sadece gobegin var yani

Hm hm evet perşembeyi saymazsak cumayıda saymazsak ,hatta cumartesiyide saymazsak
Yarın pazar zaten tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…