Bence cok normal degil. Acaba kilo alimi nasil? Bir doktora göster benceSaat 10da emzirip uyutuyorum mesela gece 3te bi uyanıyorum hatta bazen 4te oldugu zamanda oldu uyanmış elini emiyo etrafa bakınıp duruyo kendi kendine ben uyanıp bakmasam emmeden elini emerek sabaha kadar durucak öyleson 3gündür sürekli böyle.bugünde emdiği az bişey vardı onuda kustu zaten.75günlük bebek acıkınca aglaması gerekmiyomu yada saatlerce acıkmaması normalmi yani anlamadım gitti
Sevgili tulaaayyy ben 50 kiloyum. Daha da hevese gelmeyeyim istersenBen araya 2 yaş max 3 yaş koyma taraftarıyım.
Bi taşla iki kuş
Rahata kavuşup sil baştan yapmak daha zor bana göre
İlk ay 1600 almıştı ikinci ayda aynı almış doktor cok iyi dedi ama bu ay nasıl olucak bilmiyorum son bikaç gündür böyle devam ediyo emmeyi bırakmasından korkuyorumBence cok normal degil. Acaba kilo alimi nasil? Bir doktora göster bence
Keski olsa napabiliriz kiYa offf bi formul bulmamiz lazim olmazki boyle
Eki Görüntüle 1909464 Beforeee
Ahanda göbek , ahanda döt, ahanda memeler kollar.
Tam 10kg fazlam var
Hala hamiş gibiyim kafayı yicem
Hemen vermissin super,hic fazlalik kalmadi o zaman sende masallah kizSevgili tulaaayyy ben 50 kiloyum. Daha da hevese gelmeyeyim istersen
Evet canım 10 aldım 10 verdim. 40im çıkmadan ben eski kıyafetlerimi giyiyordum.Hemen vermissin super,hic fazlalik kalmadi o zaman sende masallah kiz
O zaman farklı tabi Can'ım ama şuda var yaptın diyelim o zaman muhakkak sana yardım için biri olmalı yanındaYok maalesef cnm yanımda kimsem esimle basbasayiz birde elif :) doktorlara göre erken menopoza girecekmisim o yuzden bir an once yapmaliymisim. Onlara kalsa normal yolla olmazdı bebegim direk tup bebek demislerdi. Ben de ara verme taraftariyim canim kardesimle aramda 4 yas var cok ideal bence :)
Ayyyy bu benim hayatımın sadece fragman kısmı sen birde tamamını görsena
Anam evdeki aksiyona bak hele
Ayyy valla ne güldüm çok tatlısın cetrina
Hele o saç cekmeeee
Hamileyken de yapardı arkadan sessizce yaklaşıp bir çekerdi ben yerde koca gobusle ters çevrilmiş kaplumbağa gibi debelenirdim
Bu kendini kusturma bizde de yeni çıktı ne manaysa yapma dedikce gozumun icine baka baka elini ağzına sokuyo
aynen bende kimseye tavsiye etmiyorum arada dört beş yaş bırakın
Gerçi benimki gibi surpriz yaparlarsa yapacak bisey yok tabi
Bazen yalnız olmadığını bilmek bile iyi geliyor insana grillcim Bu öfke nöbetleri çok sinir yıpratıcı oluyor amaay o rezillik bizde de var. ortanca az öfkelense yere yatıyor, kalkmıyor da. büyük ağlamaktan ortalığı inletiyor. küçük de korkup ağlıyor :)
Afiyet olsun bende kahvaltımı yapıyorum öğleden sonra yoğurt ve meyveler le geçiyor arada bitki çayı ve limonlu çay içiyorum ama akşam yemeğini eşim gelip ne yaparsa onu yiyorum artık kaçta gelirse@hayalimsincetrina goooody bugun naptiniz kizlar,ben sabah tatlisiz bir kahvalti,uzerinr bol su,yarim saatte leslie yuruyusu ysptim,aksam yemegi icinde kofte yemegim var,bugunluk benden bu kadar
Ayyy geçmiş olsun aksilik olmuş ay ne var sanki yapsalardı bu havada zaten zar zor gitmişsin sağlık olsunEvet gel gelelim bugüne
Sabah kalktım kar lapa lapa yağıyor
Arabam bir türlü çalışmadı
Uğraş uğraş sonunda çalıştı ,çocukları okula bıraktım
Sonra doktora bir güzel geç kaldık nevşinle
Gittik kabul etmediler
Yeniden randevu verdiler haftaya çarşamba olucaz artık aşımızı napalım.
Yaaaaaa imrendim Sana tatlım maşallah SanaEvet canım 10 aldım 10 verdim. 40im çıkmadan ben eski kıyafetlerimi giyiyordum.
Eşim küçüğü neredeyse hiç sevemiyor dokunamıyor diyebilirim. Tüm ilgi büyükte zaten. Ben ilk zamanlar lohusa kafasına 2.çocuğu ya hiç yapmayacaksın ya da büyük 15-16 yaşına gelince diyordumPisim benim inan cok iyi anliyorum seni ,cok zor yaaaa, 2. Cocuk isi kafama hic yatmiyor benim hic. Galiba yapmicam. Alp yetsin bize offf
Kızlar siz kaç numara bez kullanıyonuz? Benim kızım 5.5 kilo hala 2 numara kullanıyom. Çişin dalan çıktıgı hiç olmadı siz 3 e geçtiniz mi?
Allahım sabır versin. Çoook zor çok! Ben hep diyorum 2 yaş sendromu benim beynimin yarısını yedi! Evde kırılmadık bozulmadık bir şey bırakmadı! Benim kaç kere dudağımı kaşımı patlattı. 1-2 kere de gözümü morarttıPisikedii haline şükret diye yazıyorum :) yarım saat önce küçüğü emzirirken büyük oğlan yanımıza geldi ..ben bana sarılacak herhalde diye beklerken aniden ön saçımdan tutup çekti ama Nasıl çekmek bırakmıyor bırak diye bağırırken küçüğü korkudan olsa gerek memeyi bırakıp fışkırtarak yüzüme üstüme kustu .. Bu arada büyüğü hala saçımı çekiyor en son baktım bırakmıyor bende onun saçını çektim Anlasında bıraksın ..bıraktı ama ellerinde benim bir tutam saçım kaldı başladılar seranat eşliğinde abi kardeş ağlamaya
Ya sabır çektim küçüğün kustugu her yeri temizledim oturdum altını değiştiririm dedim altını açmamla bir tazyikli kaka yapması var ki benim pijama yatak onun üstüSar başa battaniyeye kadar herşeyi kaldırdım çocuğu yeniden giydirdim. Büyüğü desen kuduruk gibi zarar verme peşinde Ya büyüğünün bu bir haftadır her bi hareketi var mesela parmağını ağzının içine sokup kendini kusturmaya çalışıyor en ufak bir anda deli hareketleri yapa yapa koşup duruyor evde bazen ben onun yerine utanıyorum düşün ama bak şuanda gayet sakin sanki 1 saat önce o şeylerin hiç birini yaşamadık sabrımız sınanıyor Can'ım Buarada La Lune tatlım zaten şimdi hiç düşünmeyin ikinciyi anca 5 yaşına gelip her şeyi anlayana kadar yoksa bizim gibi cıssssss okursunuz
Sevgili tulaaayyy ben 50 kiloyum. Daha da hevese gelmeyeyim istersen
Evet canım 10 aldım 10 verdim. 40im çıkmadan ben eski kıyafetlerimi giyiyordum.
Kızlar siz kaç numara bez kullanıyonuz? Benim kızım 5.5 kilo hala 2 numara kullanıyom. Çişin dalan çıktıgı hiç olmadı siz 3 e geçtiniz mi?
Canım ben bu aralar 4 e geçsemi diye düşünüyorum6.500dü en son
Bence geçmelisin 2 ne ya :))))
Dot göbekten dolayı ortaya çıkmış gibi duruyor. Göbek gitse arka normal. Memisler full mesaide onlarda emekli olacak şurda ne kaldi en fazla 28 ay .sadece gobegin var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?