- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 133
- 36
Cnm demekki genel bi problem ya siz diyene kadar bi bizim kiz boyle saniyodum bizim kizin uyku duzeni su sekilde cnm gunduz uykumuz pek yok toplasan 1 saat uyumuyodur ama bazen ki cooook nadir bu uyuyo 2 3 saat hem de tabi soka giriyorum o zamanlar:) gece de en erken 10 11 gibi uyuyor gece iki ya da uc kez emmeye uyanio sabah da en gec 7 bucuk da ayaktayiz ama cogunluk 6 bucuk 7 gibi uyanioEmme sorunu herkesde var gibi o zaman bu dönemin atağı bu sekilde etkiyor demek ki. Emme süreleride aynen sizin gibi dakika tutuyorum en uzun 3 dk emiyor.birde size sormak istediğim uyku ve uyanıklıkları. Saat kaçta uyanıyor sabah sonra kaçta uyuyor kaçta uyanıyor gece uyumasına kadar gününüz nasıl geciyor
Cnm aynen bizim kiz d oyle emmek istio gibi ama meme agzina girince iki cekio birakip bagirior pamukcuktan suphelendim ki hala var o suphem doktorumuz yok dedi. Bakalim ne zamana kadar surecek bu durum .geçmiş olsun canım ya inşallah atlatır bronşiti bi an önce. of bu kadar saat aç nasıl duruyorlar anlamıyorum yaa. emmek istiyo aslında ağzı aranıyo ama emmeye başlayınca çığlıklar atıyor. ne zormuş ya allahım bi an önce normale dönsün meleklerimiz inşallhh
Ben de bi paket daha 3 aldım 4e mi gecseydim diyorum.
Kaç kiloyken geçtim 3e bilmiyorum da şu an kilosu 6 buçuk civarı muhtemelen.
Üzerindeki kilodan 1 kilo önce falan geçiyorum bezlere, küçük geliyor.
tugbayhan canım bak kendini hiç aç bırakmayacaksın biz emziren anneleriz sırf kilo vermek için sütümüzü kesecek değiliz ..biz diyet yapmıyoruz herşeyden yiyoruz ama sağlıklı besleniyoruz .. Mesela ben günde 4 kek 5 çikolata yiyen kola içen ardından 8 kişilik pasta yiyen aile boyu cipsini tek başına hüpleten biriydim ..şimdi napıyorum ABur cubur yerine yemek yiyorum yoğurt yiyorum kola yerine bitki çayları içiyorum ..yani hiç aç kalmıyorum sadece sağlıklı şeyler yiyorum fark bu çünkü sütümü aZaltamam en az 6 aya kadar bebeklerin bize sütümüze ihtiyacı var
Ahhhhhh ahhh!! Benim büyük 3,5 yaşında neredeyse hala emiyor. Küçük de emmeye başladı@La LunePisikedii çok teşekkür ederim cevaplarınız için gece uyanıyorum bakıyorum 4 -5 saat gecmiş açlığına ağlamıyo artık bi bakıyorum parmağını emiyo avutuyo kendisini sütümde var halbuki anlamadım gitti ben bi doktora gideyim en iyisi parmak emerken kendinden geciyo nasıl bıraktırıcam ben 6yaşına kadar emmişimde
Ben premium care le devam ediyorum 3 numarayla.ince diye.bu da sizdırıyor.Prima aktif bebek yeni emici kanallar çıkarmış bez cok fena geldi bana. Sabah 7 de komple çiş çıkmıştı şoka girdim. Eskisi ne guzeldi halbuki
Fotoğraflarından belliydiBak bakhavaya bak
Nerende büyüttün o çocuğu allasen
40 ı çıkmadan kıyafetlerini giymişmiş
La Gülistan Nasılda beni orta yerimden çatlattı
Ben bayadir 3 kullaniyorum hatta heran 4e bile gecebilirim :)Kızlar siz kaç numara bez kullanıyonuz? Benim kızım 5.5 kilo hala 2 numara kullanıyom. Çişin dalan çıktıgı hiç olmadı siz 3 e geçtiniz mi?
Canım benim bazı durumlar kesinlikle soya çekim! Tabi erkek çocuklar daha zor oluyorlar o da var. Benim kp eşşek kadarken bile sinirlenip evin camlarını kırarmışDikkat ettim Aslı'nda küçüğü akıllıymış bu büyük her yattığında gidip bağırıp uyandırıyor ee küçüğünde düzeni oluşmuyor ki .. Sorma o atlamalar bizdede var göğsüm koptu sanıyorum ..sabır sabır diyoruz ama umarım. Bir an önce düzelirler ..burda her bir çocuk görüyorum akıllı uslu geçen marketteyiz kadının üç çocuğu var gıkları çıkmıyor bir de benim rezil kasanın önünde kendini yere atmış bağıra çağıra ağlıyor üstelik sebepsiz benden de ter boşalıyor sinirden ...düşünüyorum bu insanlar bu çocukları Nasıl eğitiyor Nasıl sakin yetiştiriyor ben nerde hata yaptım diye
Koca kız nasıl emdiki,kucağına mı yattı oturdu muAhhhhhh ahhh!! Benim büyük 3,5 yaşında neredeyse hala emiyor. Küçük de emmeye başladıfenalardayım!! Küçükle çok uğraştım emzik tutsun diye ı ıh!! Almadı emmedi! Çocuğa parmak emmeyi öğretemezsin o onu zaten biliyordur,karnımda demekki emiyorlarmış bu sıpacıklar Aslan oturmaya başlayınca Yanyana oturtup parmak emerlerken fotolarını çekip çerçeveletecem
Görümcem 12 yaşına kadar emmiş
Ayyy canım inşallah et şey yolundadır. 1,5 yaş baya bi tehlikeli çünküElif iki elini birden ağzına almaya çalışıyor :) akşam ilk misafirligimize gidicez bakalim nasil geçecek :) gidecegimiz evde de 1.5 yasinda çocuk var bizim kızı sever gibi yapıp yapistiriyor :) bakalim bu aksam napacak
Fotoğraflarından belliydi
Yarin bende dikkat ediyorum bugun esimden laf yedim cunkutugbayhan canım bak kendini hiç aç bırakmayacaksın biz emziren anneleriz sırf kilo vermek için sütümüzü kesecek değiliz ..biz diyet yapmıyoruz herşeyden yiyoruz ama sağlıklı besleniyoruz .. Mesela ben günde 4 kek 5 çikolata yiyen kola içen ardından 8 kişilik pasta yiyen aile boyu cipsini tek başına hüpleten biriydim ..şimdi napıyorum ABur cubur yerine yemek yiyorum yoğurt yiyorum kola yerine bitki çayları içiyorum ..yani hiç aç kalmıyorum sadece sağlıklı şeyler yiyorum fark bu çünkü sütümü aZaltamam en az 6 aya kadar bebeklerin bize sütümüze ihtiyacı var
1-2 saat beli ağırabilir ama kısa süre olacaksa yatabilir. Kenarlardan desteğe ihtiyaç duyabilir gibi..sağa-sola devrilebilir gibi ama bilemedimKızlar elifi bu pozisyonda yatirabilir miyim? 77 günlük.
Ahahahaha kız ben 48 kiloyken bile butum bacağım vardı,olur o kadarOkadar dikkat etmedim ama o kucağında koltukta keyif yaptığı resimde saki kalçalar var gibiydi
Allah iyiliğini versinKoca kız nasıl emdiki,kucağına mı yattı oturdu mu
Emzirdiğimz için çok aşırıya kaçıyoruz o yüzden dikkat etmemiz lazım tatlım
Kız senin bir şeyin yokmuş ki zaten
Nice evlilik yıldönümleriniz olsun evladınızla tatlım
Can'ım bak Sana 20 dakika önce yaşadığım bi olayı anlatacam otur benimle ağla
En güzelini yaparsın Can'ım bende dikkat ediyorum artık ve günde iki bardak sıcak suya limon sıkıp iç güzel ödem attırıyor gibi.
Umarım herşey tatlıya bağlanır çok güzel olur tatlım bugün güzel haberlerini bekleyecem
Allah kolaylık ve sabır versin tatlım
Ouwwwwwww bu çocuklar çıldırmış olmalı :) hepsi birden bunalıma girdi :)
ya maşallah ona o uyusunda nerde Nasıl uyursa uyusun dimi :)
hayalimsin1 kiz sen baya once bi resmini atmistin daassss gibiydin resmen erkek olsam yazardim sana simdide az bi gobek var gogusleri saymassak. Onuda verirsin. Bende gobek yokta popo kollar ve ozellikle bacaklar soba borusu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?