2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Cnm demekki genel bi problem ya siz diyene kadar bi bizim kiz boyle saniyodum bizim kizin uyku duzeni su sekilde cnm gunduz uykumuz pek yok toplasan 1 saat uyumuyodur ama bazen ki cooook nadir bu uyuyo 2 3 saat hem de tabi soka giriyorum o zamanlar:) gece de en erken 10 11 gibi uyuyor gece iki ya da uc kez emmeye uyanio sabah da en gec 7 bucuk da ayaktayiz ama cogunluk 6 bucuk 7 gibi uyanio

Cnm aynen bizim kiz d oyle emmek istio gibi ama meme agzina girince iki cekio birakip bagirior pamukcuktan suphelendim ki hala var o suphem doktorumuz yok dedi. Bakalim ne zamana kadar surecek bu durum .
Bu arada bugün kontrolumuz vardi doktor cigerlerini dinledi cok güzel cigerler duzelmis dedi duzelme olmasaymis bugun yatircakmis bizi hastanede cok şükür ki gerek kalmadi ama hala oksuruk ve hirlama problemimiz var zamanla onlar da azalır insallah

Ben de bi paket daha 3 aldım 4e mi gecseydim diyorum.
Kaç kiloyken geçtim 3e bilmiyorum da şu an kilosu 6 buçuk civarı muhtemelen.
Üzerindeki kilodan 1 kilo önce falan geçiyorum bezlere, küçük geliyor.

Aynen bende öyle yapıyorum üstünde yazan kilonun
1 kilo öncesi geçiyorum diğer pakete
Çünkü bizdede sızıyor

goooody

Ahhhhhh ahhh!! Benim büyük 3,5 yaşında neredeyse hala emiyor. Küçük de emmeye başladı fenalardayım!! Küçükle çok uğraştım emzik tutsun diye ı ıh!! Almadı emmedi! Çocuğa parmak emmeyi öğretemezsin o onu zaten biliyordur,karnımda demekki emiyorlarmış bu sıpacıklar Aslan oturmaya başlayınca Yanyana oturtup parmak emerlerken fotolarını çekip çerçeveletecem
Görümcem 12 yaşına kadar emmiş

Canım benim bazı durumlar kesinlikle soya çekim! Tabi erkek çocuklar daha zor oluyorlar o da var. Benim kp eşşek kadarken bile sinirlenip evin camlarını kırarmış ne demişler 'katranı ezsen olur mu şeker cinsini biptiğim cinsine çeker '

Koca kız nasıl emdiki,kucağına mı yattı oturdu mu

Ayyy canım inşallah et şey yolundadır. 1,5 yaş baya bi tehlikeli çünkü

Yarin bende dikkat ediyorum bugun esimden laf yedim cunku cukulatayi azaltip normal yemekler yicem. Ama vazgecemem ben krizlere giriyorum yoksa acaip ariyorum yani bi alkoligin icki aramasi sigara bagimlisinin sigara aramasi gibi cukulata ariyorum

Canm benm cok sagol. Bugun guzel haber yok bugn cok yoruldm. Dir dir dir... Yarn sabah babamla istanbula gidiyoruz hayirlisi olsn insallah. Biraz zaman lazm.

hayalimsin1 kiz sen baya once bi resmini atmistin daassss gibiydin resmen erkek olsam yazardim sana simdide az bi gobek var gogusleri saymassak. Onuda verirsin. Bende gobek yokta popo kollar ve ozellikle bacaklar soba borusu gibi

Bak ben burda 65kg beğenmeyip 59 düşmüştüm
Ve topun üstünde zıplarken 3 haftalık nevşine hamileymişim haberim yokmuş :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…