Canim baban ne dedi bu duruma. Eşin babanla duzgunce konusmus muYazarm tabi ki canm arkadasim yaaa.. Cok seviyorm sizleriii
Olur canim neden olmasiin. Biz minikpiranha ile yakin oturuyoruuz ama hic tanisma firsatimiz olmadi. Belki rastlastik yolda filan bilemem cunku bikere anlattigina gore evler cok yakin :)Biz minikpiranaa tanistik... bi de burdan bi arkadas edindim eslerimiz dr tesadufen ayni yerde gorev yapmis. Simdi ailecek gorusuyoruz. Bu sene calismiyorum ben kahvalti duzenlerdik beraber
Benim popo da kocaman oldu :) sadece onlara atmayim simdi :) yatarak hamilelik gecirdim popoda yayildikca yayıldıBence kilolu gösteren memeler zaten.. benimkiler 10 gündür küçüldü gibi.. ya da terbiye oldular :)
Heee sormayin,bir an once eski halinr don bosarim seni diyen adam,aksam eve gelirkrn baklava ve kadayif getirmis birde birek yapayim diye malzeme getirmis,noldu niyr yemiyorsun diyor bana,hadi len dedim ben diyetteyimBenim eşimde böyle hem arada laf çarpıtır hem kıyamaz her hafta alır yani hem dövüp hem seviyorlar
Kusum brn 1.54 ve suan 66 kiloyim,ben r olen ben olmaliyimmmmmBebeim benim boyum da kısa ama..158cm cik. Miniğim yaniüstten zayıfım da totomun maşallahı var! Orantılı kilolu değilim yani.
Sende bi git yaaaaa,1.54 ve 66 kiloyum, evet ben kesin oleyimmmm,asil top benim@Pisikedii kız seninle boyumuz falan aynı ben de dogumdan çıkınca 56 ydım bugun tartılsım 52.5 olmusum. Benim de toto biraz da göbek var. Ama doğumdan sonra yemek yer yemez göbek fırtlıyor sıkılıgını kaybetmiş yani o yüzden spora ihtiyaç var. Yoksa aç durmak gerekli.
Burcu Alp nasil ?Kusum brn 1.54 ve suan 66 kiloyim,ben r olen ben olmaliyimmmmm
Kiz ne boyu 165 im bende. Topac bildiginSende bi git yaaaaa,1.54 ve 66 kiloyum, evet ben kesin oleyimmmm,asil top benimtugbayhan boysuzlarda kilo bildigin top gibi oluyor,ust alt 42 bedense evet problem var demektir. Sen boylusunda kesin benden bile zayif duruyorsundir
Yazdim canim mesaj,ya alp iyi de her zmaan 10 da uykiya giren alp bu gece direniyor,hala besiginde sallanmakla mesgul 1 gr uyku yok gozunde,pislik pesinde,aliskanlik olmasindan korkuyorum,1 gecede gidecek butun egitimKiz ne boyu 165 im bende. Topac bildigincetrina ya attigim resmimi sanada atim demin ondan isterken cektim attim. Whatsapp yazsana ozelden sorun olmazsa buraya kolaj yapmadan atamyorum uzun is cocuk salliyorumda
senin kocam gezmeyi pek sevmiyordu degil mi? Olmadi beraber gezeriz..Olur canim neden olmasiin. Biz minikpiranha ile yakin oturuyoruuz ama hic tanisma firsatimiz olmadi. Belki rastlastik yolda filan bilemem cunku bikere anlattigina gore evler cok yakin :)
Kiskancimdan catliyorum suan,ben hem kalan kiloyla hemde catlaklarla hayatima devam ediyorum aglicammmmmm,ama inat ettim 53 hedefim inecegimmmm. Birde o kadsr yag mar surdum hicbir ise yaramadinymeria-burcu az once aklimdan gectin.. hic gorunmedi diye... canimarkidisim benim kemigimde yok vicik vicik yagim ya... bi de hamilelikte yaglarima selilut eklenmis :) :) ama sevindigim bir sey var sifir catlakla atlattim olayi.. sagolsun halis zeytinyagi..
Of offfffAhhh ahhh kilolar kafayı yicem ben eşimle evlendiğimde 47 kilo idim adam beni şişirdi onuda ye bunu da ye 70 le hamile kaldım 83 doğum yaptım hala 80 nim ayıptır söylemesi bugun dışarda yedik çocuk babasında lavaboya gittim kapıyı ıtıcem hatunun biri " siz durum ben acayım diyip gülümsedi kaçbebek diye sordu " bozuldum iki ay önce doğurdum dedim bu seferde kadın bozuldu yani beni hala hamile sanıp yol veren var
Canım senın bebış nasıl kontroller hersey normal mı hep aklımda senın mınnoşşnymeria-burcu az once aklimdan gectin.. hic gorunmedi diye... canimarkidisim benim kemigimde yok vicik vicik yagim ya... bi de hamilelikte yaglarima selilut eklenmis :) :) ama sevindigim bir sey var sifir catlakla atlattim olayi.. sagolsun halis zeytinyagi..
Canim baban ne dedi bu duruma. Eşin babanla duzgunce konusmus mu
Ahahahaha meme sandım vallaAllah iyiliğini versingülmekten bayılacam şimdi parmağını emmiş annesini diil ay şimdi gözümde bi canlandırdım da ay bayılacam gülmekten!!!
Ahhh ahhh kilolar kafayı yicem ben eşimle evlendiğimde 47 kilo idim adam beni şişirdi onuda ye bunu da ye 70 le hamile kaldım 83 doğum yaptım hala 80 nim ayıptır söylemesi bugun dışarda yedik çocuk babasında lavaboya gittim kapıyı ıtıcem hatunun biri " siz durum ben acayım diyip gülümsedi kaç aylık bebek diye sordu " bozuldum iki ay önce doğurdum dedim bu seferde kadın bozuldu yani beni hala hamile sanıp yol veren var
Duzeldınız mı yanııı hadı inşşşAynen esim babamla duzgunce konusmus hatta ben isin icinden cikamadm falan demis. Babam hani direk beni savunmak da istememis ama yani demis aileleri mutlu etmeyinon plana koyarsaniz kendi huzurnuzu kacirirsinz demis. Bi sey zorla olmaz iste bi bayani mutlu etmek kolaydir hani asik suratla huysuzlukla bunisler olmaz demis.. Kv olayina girmemistir zaten...
Esim zaten bi babami dinler sayar kendi babasiyla oyle konusmaz. Ama keske bunun bile kiymetini bilse yani...
Anaaaa hatuna baaaaa gencecik taş gibin...kim der burada iki çocuk annesi
Eki Görüntüle 1909547
Bak ben burda 65kg beğenmeyip 59 düşmüştüm
Ve topun üstünde zıplarken 3 haftalık nevşine hamileymişim haberim yokmuş :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?