2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Biz minikpiranaa tanistik... bi de burdan bi arkadas edindim eslerimiz dr tesadufen ayni yerde gorev yapmis. Simdi ailecek gorusuyoruz. Bu sene calismiyorum ben kahvalti duzenlerdik beraber
Olur canim neden olmasiin. Biz minikpiranha ile yakin oturuyoruuz ama hic tanisma firsatimiz olmadi. Belki rastlastik yolda filan bilemem cunku bikere anlattigina gore evler cok yakin :)

Benim eşimde böyle hem arada laf çarpıtır hem kıyamaz her hafta alır yani hem dövüp hem seviyorlar
Heee sormayin,bir an once eski halinr don bosarim seni diyen adam,aksam eve gelirkrn baklava ve kadayif getirmis birde birek yapayim diye malzeme getirmis,noldu niyr yemiyorsun diyor bana,hadi len dedim ben diyetteyim

Sende bi git yaaaaa,1.54 ve 66 kiloyum, evet ben kesin oleyimmmm,asil top benim tugbayhan boysuzlarda kilo bildigin top gibi oluyor,ust alt 42 bedense evet problem var demektir. Sen boylusunda kesin benden bile zayif duruyorsundir

Sende bi git yaaaaa,1.54 ve 66 kiloyum, evet ben kesin oleyimmmm,asil top benim tugbayhan boysuzlarda kilo bildigin top gibi oluyor,ust alt 42 bedense evet problem var demektir. Sen boylusunda kesin benden bile zayif duruyorsundir
Kiz ne boyu 165 im bende. Topac bildigin cetrina ya attigim resmimi sanada atim demin ondan isterken cektim attim. Whatsapp yazsana ozelden sorun olmazsa buraya kolaj yapmadan atamyorum uzun is cocuk salliyorumda

Kiz ne boyu 165 im bende. Topac bildigin cetrina ya attigim resmimi sanada atim demin ondan isterken cektim attim. Whatsapp yazsana ozelden sorun olmazsa buraya kolaj yapmadan atamyorum uzun is cocuk salliyorumda
Yazdim canim mesaj,ya alp iyi de her zmaan 10 da uykiya giren alp bu gece direniyor,hala besiginde sallanmakla mesgul 1 gr uyku yok gozunde,pislik pesinde,aliskanlik olmasindan korkuyorum,1 gecede gidecek butun egitim

Ahhh ahhh kilolar kafayı yicem ben eşimle evlendiğimde 47 kilo idim adam beni şişirdi onuda ye bunu da ye 70 le hamile kaldım 83 doğum yaptım hala 80 nim ayıptır söylemesi bugun dışarda yedik çocuk babasında lavaboya gittim kapıyı ıtıcem hatunun biri " siz durum ben acayım diyip gülümsedi kaç aylık bebek diye sordu " bozuldum iki ay önce doğurdum dedim bu seferde kadın bozuldu yani beni hala hamile sanıp yol veren var

Kiskancimdan catliyorum suan,ben hem kalan kiloyla hemde catlaklarla hayatima devam ediyorum aglicammmmmm,ama inat ettim 53 hedefim inecegimmmm. Birde o kadsr yag mar surdum hicbir ise yaramadi

Of offfff

Canım senın bebış nasıl kontroller hersey normal mı hep aklımda senın mınnoşş

Canim baban ne dedi bu duruma. Eşin babanla duzgunce konusmus mu

Aynen esim babamla duzgunce konusmus hatta ben isin icinden cikamadm falan demis. Babam hani direk beni savunmak da istememis ama yani demis aileleri mutlu etmeyinon plana koyarsaniz kendi huzurnuzu kacirirsinz demis. Bi sey zorla olmaz iste bi bayani mutlu etmek kolaydir hani asik suratla huysuzlukla bunisler olmaz demis.. Kv olayina girmemistir zaten...
Esim zaten bi babami dinler sayar kendi babasiyla oyle konusmaz. Ama keske bunun bile kiymetini bilse yani...

Duzeldınız mı yanııı hadı inşşş
Gecmişi okuyamıyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…