2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benim eşim sakin mizaçlı biridir. Çok zor sinirlenir. Az ve öz konuşur. Ben sinirlenmişsem bir şeye kendi kendime kavgamı ederim susarım adam o kadar sakin yani.. amcamız dedemiz ve büyük dedemiz fena! Oğlum o bayrağı devraldı sanırım

Bebeim benim boyum da kısa ama..158cm cik. Miniğim yani üstten zayıfım da totomun maşallahı var! Orantılı kilolu değilim yani.
Kiz yok sende abartangillerdensin bence. Senin hamileyken fotonu hatirliyorum vallahi bi gobek vardi minicikti heryerin..
Ay bi gidin yaaa 55-60 kiloyum diyosunuz zayiflamam lazim diyosunuz ben 80 im 80 yaziylada yazayim sekseennnnn anlasildi mi top gibiyim yusyuvarlak heryerim bingil bingil beni gorun sukredin

Pisikedii kız seninle boyumuz falan aynı ben de dogumdan çıkınca 56 ydım bugun tartılsım 52.5 olmusum. Benim de toto biraz da göbek var. Ama doğumdan sonra yemek yer yemez göbek fırtlıyor sıkılıgını kaybetmiş yani o yüzden spora ihtiyaç var. Yoksa aç durmak gerekli.

Tuğba ya ben seni çok merak ediyom kız ankaradayım ben de bi tanışalım kız etlikte oturuyon di mi?

Benim kocamda sen yürü ben arabayla seni talip edeyim diyo :) sevgili kocamda 1 yılda 10 kilo aldı ama umrunda değil.. bana sen basenlerimi nasıl eritcen diyo!!

Benim kocamda sen yürü ben arabayla seni talip edeyim diyo :) sevgili kocamda 1 yılda 10 kilo aldı ama umrunda değil.. bana sen basenlerimi nasıl eritcen diyo!!
Beraber yuruyelim der dogumdan beri ama daha hic cikmadik kendiside benimle kilo aldi hamilelikte :) gobek yapti resmen. Ayy ya gobegim gitse basen var memeler kafam kadar pofff

Meme reddi bir ara bende yaşadım hatta bu hafta memeyi alması çok zor oluyor fön sesi ayağa kalkıp sallayarak falan ancak aliyor. Alınca da hemen gözlerini kapatıp uykuyu orada kandırıyor. Evde birileri varsa daha da zor aliyor. Aksam esim tv açıyor ille o tarafa zorla dönmeye çalışıyor bende alıp odama çekiliyorum. Eşime verince biraz tut mola vereyim diye bakıyorum tv karşısında eşlerin hepsi mi faydasız. Arada uyut diye veriyorum kendini kahraman ilan ediyor.
Bugün sağlık ocağına gittik 3 ay kontrolü için yatirdigim an yine koptu kıyamet alınca sustu tabi hemşire de biseyi olduğundan değil kucak istediği için bu kadar ağlıyor dedi. Atak haftası olabilir dedi o da. 3 haftada 700gr almış. Geçen ay 1ayda 800 gr almıştı. Bizim için anne sütü ile beslenen bebeklerde 400 gr altı müdahale gerektirir dedi.

Canım ara ara hala oluyor. Uyuyup 5 dk sonra kıpırdamaya başlıyordu öyle uykulu veriyordum bende. Bu konuda emziren anneler grubu motive ediyor bayaa

Ben araya 2 yaş max 3 yaş koyma taraftarıyım.
Bi taşla iki kuş
Rahata kavuşup sil baştan yapmak daha zor bana göre

Bende aynı şeyi düşünüyorum ama psikedi cetrina maşallah sabırlı. Ben ne yaparim acaba

Bende 11 falan alıp 14 verenlerdenim

Bende yazmaya çekindim ama yandan da bi gariplik var diye bu hafta sağlık ocağına kan vereyim dedim 12 aldım 15 verdim hatta tartının pili bitti bi kaç gündür tartılmadım.

Bu bebe niye sadece uyurken beni çileden çikarmadan besleniyor.nedir bu durum anlamadim.meme reddi yapan bebeleriniz uykuluyken mi daha rahat emiyor bayanlar

Evet canım uykuya dalmadan almıyordu

Düzen şart Can'ım tabiki arada onlarıda Yicez ama arada:) yaparız biz ya herşeyi koyarız düzene kiloda veririz ben güveniyorum bize

Ayyyyyy şansımıza işte birde beni düşün ne babada ne oğlunda öfke kontrolü yok anca ben çileden çıkıp cinnet geçirecem öyle durulacaklar

Bizimkisi de arada ayakta alıyor genelde atak günlerinde oluyor bu durum dediğin gibi Gülsekçim konuşamadık hiç seninle sende durumlar Nasıl..

Beraber yuruyelim der dogumdan beri ama daha hic cikmadik kendiside benimle kilo aldi hamilelikte :) gobek yapti resmen. Ayy ya gobegim gitse basen var memeler kafam kadar pofff
Bence kilolu gösteren memeler zaten.. benimkiler 10 gündür küçüldü gibi.. ya da terbiye oldular :)

Yazarm tabi ki canm arkadasim yaaa.. Cok seviyorm sizleriii

Tuğba ya ben seni çok merak ediyom kız ankaradayım ben de bi tanışalım kız etlikte oturuyon di mi?
Tanisalim kuzum etlikteyim aynen havalar iyi olsa ankaradakilerle bulusmada ayarlayabiliriz hep beraber :) biz de senle tanisabiliriz yani merak ettigin kadar varmiyim acaba

Tanisalim kuzum etlikteyim aynen havalar iyi olsa ankaradakilerle bulusmada ayarlayabiliriz hep beraber :) biz de senle tanisabiliriz yani merak ettigin kadar varmiyim acaba
Biz minikpiranaa tanistik... bi de burdan bi arkadas edindim eslerimiz dr tesadufen ayni yerde gorev yapmis. Simdi ailecek gorusuyoruz. Bu sene calismiyorum ben kahvalti duzenlerdik beraber

Bizimkisi de arada ayakta alıyor genelde atak günlerinde oluyor bu durum dediğin gibi Gülsekçim konuşamadık hiç seninle sende durumlar Nasıl..
Elif kucakta olunca sorun yok gibi durup dururken birden ağlamaya başlıyor. Uyku oncesi özellikle. Ama çok şükür iyiyiz canım. Senin büyük çekmiş saçlarını Allah sabır versin canım sana çok zor ama geçecek inşallah

Ayy insallah canim gercekten duzen sart valls boyle olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…