Bana akillanacak gibi geliyor inşaAllah. Senin yaninda olsa desteklese her sey duzelecek halbuki. Ona bu süreçte bunu hissettir canım. Rabbim hayır ile sonuclandirsin. Kizinin resimlerini de at aynen. Ozlesin bakalım. Eşini, kızını..Insallaj canm insallah. Zaten inan ki esim huzur verse ailesi umrumda olmaz bi sekilde idare ederim. Cunku takmam. Birbirimizi cok severek evlendik ama son zamanlarda sevgiye dair hic bi sey yasamadigim icin inan bilmiyorm su an ne haldeyiz... Aklim almiyo...
Begum iyi cok sukur melegim benim. Ama bu aralr biraz aksamlari fazla huysuz. Insallah ataktan falandir aman benden etkileniyo falan olmasm da, cok uzuluyorm oyle dusununceee
Sen ve ebebgin de iyi miisinizzz ?
Bizim oğlan 14 haftalık yine atakta galiba ya çizelgeye baktım google dan 14 17 hafyalar arası atak olabilir görünüyor ay o kadar uzun sürmez dimi gece muma çevirdi beninymeria-burcu aynı anlatıyordun ya Alp gibi gece 1 saate 2 saate bir uyanıp emmeden geri dalamıyo böyle değildi bi süredir daha rahattım bu ne yahu yatırdım bugün 2. Ye uyandı şu ana kadar delü müdür nedür :)
Bana akillanacak gibi geliyor inşaAllah. Senin yaninda olsa desteklese her sey duzelecek halbuki. Ona bu süreçte bunu hissettir canım. Rabbim hayır ile sonuclandirsin. Kizinin resimlerini de at aynen. Ozlesin bakalım. Eşini, kızını..
Etkileniyor da olabilirbol dua et canım.
Biz de iyiyiz elhamdülillah. Biraz zor bir hafta gecirdik atakli.. duzelir gibiyiz bakalım inşaAllah. Doyamiyorum kuzuma yaa ♥
Haklısın ben baska cocuk dusunmuyorum ama.malum hayat sartlari gecim derdi gelecege plan degil benim komsuda iceri aldilar qlt ust oldu herseyleri ama.ackldigin zaman kimse yaninda olmuyit hic birsey evlattan onemli degil benim enistem.oldu yegenim 2.5 yasinda babasiz kaldi abalam genf yaşta dul ve kimse arayip sormadi ablami cocu baba tarafindan ee ben teyzeyim yegenime sahip ciktim babasi oldum benim felsefem bende olacakki etrafima yardimci olayım birinin derdini gidereyim ozellikede ailem sonra cevrem canim ben sirkette calistigim.haldr eve hastane yol ev ne gelirse proje alup ciziyorum çalışma ya ve işim3 asigim birdeEğer işi birakabiliyorsan bence bırak. Kaç tane çocuk yapacaksın ki . Yada bir tane yaptın bir tane daha istesen olacağının garantisi var mı. . Zaten büyüme donemleri ne kadar Max 2 yıl çalışmazsin para kazanmaksa 2 yıl sonra da bir şekilde kazanırsın ama bir daha gözünün önünde bir bebeğin büyümesine hele de canının parçasının büyümesine şahit olamayabilirsin. Ayrıca gelecek endisesi son dönemde yaşanan olaylardan sonra iyice anlamsız gelmeye başladı @MinikPiranha arkadasimizin yaşadığı olayada şahit olduk burda. Geçen gün anlatti eve yardıma gelen bir abla var ; onun bir akrabası fetö den içeri alınmış bankaciymis bayan . Meslekten ihraç edilmiş emekliliği gelmiş ama ihraç olunca ne tazminat ne maaş onca yıl çalıştığı bir anda gitti. Sanırım bu olaylarla ilgiside yokmuş .. o yüzden anı yaşa geleceğe çok plan yapma bence
Taktir ettim seni. Rabbim azmini her zaman mukafatlandirsin insallah.Haklısın ben baska cocuk dusunmuyorum ama.malum hayat sartlari gecim derdi gelecege plan degil benim komsuda iceri aldilar qlt ust oldu herseyleri ama.ackldigin zaman kimse yaninda olmuyit hic birsey evlattan onemli degil benim enistem.oldu yegenim 2.5 yasinda babasiz kaldi abalam genf yaşta dul ve kimse arayip sormadi ablami cocu baba tarafindan ee ben teyzeyim yegenime sahip ciktim babasi oldum benim felsefem bende olacakki etrafima yardimci olayım birinin derdini gidereyim ozellikede ailem sonra cevrem canim ben sirkette calistigim.haldr eve hastane yol ev ne gelirse proje alup ciziyorum çalışma ya ve işim3 asigim birde
kelebek.hill Arkadasim kafani bosalt desarj ol kizinla kaliteli vakit gecir ve bence bol bol dua et hakkinda hayirlisi olsun diye. diler rabbim guzel seyler yasatir kizina ve sana..
Neyse geçici o zaman atakta olduğumuzu bilince rahatlıyorum kendimi hazırlıyorum ataktayız diye düşünüyorum geçici diyorum kendime sabret geçecek goooodyAynen biz de 15 deyiz atak haftasi zaten kendini belli ettiii...insallah cok zor olmadan atlatiriz.
Neyse geçici o zaman atakta olduğumuzu bilince rahatlıyorum kendimi hazırlıyorum ataktayız diye düşünüyorum geçici diyorum kendime sabret geçecek goooody
Canım bnm sağolasın güzel yüreklim inşallh enes sakin olur diyecem ama bana mum diktirdiğine göre doğarken bile nara atarak doğdu yanii :)) dr yaygaracı dedi cocuğuma :)) enesi olduğu yere bırakmak imkansız o nasıl bağırarak ağlamak duyman lazım a önce deneyim dedimde valla kulak zarım patladı :)) şuan slinge koydum uyudu e ben ne olacam :))Çok şükür çok çok sevindim. Rabbim evladına bağışladı
Ah canım ya anne olmak dünyanın en zor işi. Çoğu zaman mantıklı düşünemiyor insan. @zeynep-ahmet gibi ben uyuyorum istediğin zaman uyu ya da ben işime bakıyorum sende istediğin yere bak demekte fayda var. Yoksa gerçekten işin içinden çıkılmıyor. Karnı tok altı temiz gazı çıkmış her ihtiyacı giderilmişse -bir yerinin ağırmadığına eminsen- bırak işlerini toparla,çay kahve falan iç ne yapmak istiyorsan. Ağlarsa Naz'dan ağlıyordur.
Kötü düşünce yaratmak istemem ama Enes ler çok yaramaz olurinşallah sakin mizaçlı olur
Ohh miiss bnmde anamlara gidip dönmeyesim vaaarr :))) şaka bi yana cook ii olmş canm kafa dinle kendine gel bi özleyin birbirinizi yapıcı olmak isteyen elindrn geleni yapar herşeyi n hayırlısı umarm ikinize de iyi gelirr bi kotumadı gerektiği ailesi olduğunu anlar inşallahhIstanbuldayim bu arada kizlar , dun babamla geldik, arik hayirlisi insallah. Hayat zorrr geliyor ama tatile geldim varsayiyorumm...
Cnm bende diyorum mama rahat ondan ağlıyor hemen mama gelsin istiyor. Ama ağlasa da aglamasa da ben mutlaka en az 15 -20 dk emziriyorum her bir göğsü. Emdikten sonra bakıyorum genellikle sıkıyorum çok az geliyor.Gogsunu emdikten sonra hic sagdin mi eger hic gelmiyorsa ver istersen canım. Mamanin rhatigindan dolayida ağlıyor olabilir senin ki :) Bakalim mamayi kesmekle iyi mi yapmisim yetmis mi ay sonunda gorcem canim. 5 saat emmesiginde bir sefer m70 cc çıktı bir seferde 120cc. 120 ciktiginda yogurtlu kereviz salatasi ve swreotlu yesil mercimek salatasi yemistim onlarin etkisi heralde. Aklinda bulunsun canim seninde
Canim naptin babanla dondunuzmubistanbula,uzlasma var miAy atak haftasi sanirimm nasil zor uyuyoruzz agla aglaaa oyyy...
Tracy Hogg okuyan uygulayan falan var mii???
Yarin d&r falan gidip alayim diyorum. Ben bebegimi hic sallamadan falan uyutamadim, ama artik 3,5 aylik olduk her sey aliskanlik oluyor o yuzden yeni yontemler denemeliyim diyorumm...
Anammm delu bunlar delu,insallah oyle kalmaz ataktandir,bizimki kalici maalesef 1 ay sonra kasik mamasina baslicam ozellikle geceleri vericem belki o zaman tok olur uyanmaz,bizim mide bosaldimi hic tahammulu yok. Az oncede yedirdim uyuttum bi guzel,gazini tam alamadim sanirim yarim saat sonra ciglik,.tam gazi cikartirken tazyikli cikti burnundan geldi kusmuk, hobaaaa nefes alamadi hemen aspiratorle cektim maalesef uykusu gitti,simdi uyutmaya calisiyorum aman nafileBizim oğlan 14 haftalık yine atakta galiba ya çizelgeye baktım google dan 14 17 hafyalar arası atak olabilir görünüyor ay o kadar uzun sürmez dimi gece muma çevirdi beninymeria-burcu aynı anlatıyordun ya Alp gibi gece 1 saate 2 saate bir uyanıp emmeden geri dalamıyo böyle değildi bi süredir daha rahattım bu ne yahu yatırdım bugün 2. Ye uyandı şu ana kadar delü müdür nedür :)
Kayısı yiyince benim oğlum hemen etkilenip ishal oluyo belki seninkide ÖyledirAtes kusma yok cok sukur. 6. Kaka cok sulu ve yesildi. Bugun ben kayisi cok yedim su ictim yemek yemrdim o da etkiler mi acaba? Su vereyim bari bi cay kasigi. Sutum yetiyor fiye dusunuyorum ama sutumu sagdimdi 25 ml sadece su cikiyo 25 ml den sonra bayaz oluyo sanirim onsut fazla.. mukusluydussnirim cnm .cok sagol cnm
Mimar ya da inşaat mühendisi falan mısın?Haklısın ben baska cocuk dusunmuyorum ama.malum hayat sartlari gecim derdi gelecege plan degil benim komsuda iceri aldilar qlt ust oldu herseyleri ama.ackldigin zaman kimse yaninda olmuyit hic birsey evlattan onemli degil benim enistem.oldu yegenim 2.5 yasinda babasiz kaldi abalam genf yaşta dul ve kimse arayip sormadi ablami cocu baba tarafindan ee ben teyzeyim yegenime sahip ciktim babasi oldum benim felsefem bende olacakki etrafima yardimci olayım birinin derdini gidereyim ozellikede ailem sonra cevrem canim ben sirkette calistigim.haldr eve hastane yol ev ne gelirse proje alup ciziyorum çalışma ya ve işim3 asigim birde
Amin canimTaktir ettim seni. Rabbim azmini her zaman mukafatlandirsin insallah.
Insaat teknikeriyim muhendisler bize hesap yapar buz cizer metraj yapariz kuzumMimar ya da inşaat mühendisi falan mısın?
Canım son 3 haftadır elifinde öyle. Eskiden 9 da odaya girer en geç 10 da uyurdu. Simdi bak yeni yatirdim. Bazen 2ye kadar uzadığı oluyor. 2 3 saatte bir emiyor gece de. Belki bizimkinin düzeni esim yüzünden bozulmuş olabilir. Uyumayacak bu diyip alıp salona geliyor... sonra kendisi 11de uyuyor ben uykusu acılan elifi uyutmaya çalışıyorum.Bizde uyku problemi var cnm bir kac gündür. Aksam en gec 10 bucukta uyurdu bir kac gundur 12den once uyumuyor. 12 de bebek arabasinda uyutup yatagina koyuyorum. Derin uykuya gecmesi 1 i buluyor. Sabahta 8.30 da kalkiyor. Gece de her 2.5 -3 saatte bir emmeye kalkiyor
Hala tek.çıkmaya cesaret edemiyorum. Aslında çok çok iyi olur ama ben daha bebek arabasını yeni aldım ve onunla hiiç çıkmadım. E kanguruyla da oraya gelince zor olacak.. hadi oturabiliyor olsa orda bi mama sandalyesine koyardım oh mis :) ben en iyisi alışayım biraz daha. Birde yasindihimizdan beri eşimle vakit geçiremedik. Onunla ilgileneyim birazdaCanim natulius var kadikoyde,marmarayla gelirsen tam onunde durak. 10-11 arasi diyor kizlar, kahvalti yapmak istiyoruz.
Eki Görüntüle 1910183 Kizlar 3 aylik oldu benim kizim her ay farkli sekilde bir foto cekiyoruz periliceme...bize bi masallah diyin. Cok cirkin dogmustum.. bu kadar guzellesebildim..
Istanbuldayim bu arada kizlar , dun babamla geldik, arik hayirlisi insallah. Hayat zorrr geliyor ama tatile geldim varsayiyorumm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?