2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bana akillanacak gibi geliyor inşaAllah. Senin yaninda olsa desteklese her sey duzelecek halbuki. Ona bu süreçte bunu hissettir canım. Rabbim hayır ile sonuclandirsin. Kizinin resimlerini de at aynen. Ozlesin bakalım. Eşini, kızını..
Etkileniyor da olabilir bol dua et canım.

Biz de iyiyiz elhamdülillah. Biraz zor bir hafta gecirdik atakli.. duzelir gibiyiz bakalım inşaAllah. Doyamiyorum kuzuma yaa ♥

Aynen biz de 15 deyiz atak haftasi zaten kendini belli ettiii...insallah cok zor olmadan atlatiriz.

Insallah canm insallah. Aynen oyle bi anlasa kolay olacak ama bana degerimi hissettirmeden ben bu sefer donmucem, bu blof ya da inat degil donesim yok anliyo musun, tukendm ayni sacmaliklardan, huzursuzluklardan...

Aynen canm ozlemeli.. Ve ozlemini ifade edebilmeli en buyuk sorunu zaten. Bi de sonucta kizimiz bu olayin disinda ve onun babasi merak etmesn kizini gorsn tabi ki. Bizim ikimizin arasindaki mesele baska..

Ah ya etkilenmesin diye elimden geleni yapiyorm sukur gunduz de iyi ama, aksamlari cok fenayiz..

Ayy sziin de mi atakk.. Neyse saglikli olsunlar da gecer gider zorluklar insallah. Doyulur mu yaa meleklereee

Haklısın ben baska cocuk dusunmuyorum ama.malum hayat sartlari gecim derdi gelecege plan degil benim komsuda iceri aldilar qlt ust oldu herseyleri ama.ackldigin zaman kimse yaninda olmuyit hic birsey evlattan onemli degil benim enistem.oldu yegenim 2.5 yasinda babasiz kaldi abalam genf yaşta dul ve kimse arayip sormadi ablami cocu baba tarafindan ee ben teyzeyim yegenime sahip ciktim babasi oldum benim felsefem bende olacakki etrafima yardimci olayım birinin derdini gidereyim ozellikede ailem sonra cevrem canim ben sirkette calistigim.haldr eve hastane yol ev ne gelirse proje alup ciziyorum çalışma ya ve işim3 asigim birde

Taktir ettim seni. Rabbim azmini her zaman mukafatlandirsin insallah.

kelebek.hill Arkadasim kafani bosalt desarj ol kizinla kaliteli vakit gecir ve bence bol bol dua et hakkinda hayirlisi olsun diye. diler rabbim guzel seyler yasatir kizina ve sana..

Ben de oyle yapmaya calisiyorm insallah canm benm. Hepiniz de ayni dusunuyosunuz mutluyum demekki dogru yapiyorum...
Ben de inaniyor ve dua ediyorm insallah en gzueli en hayirlisi olacak hakkimizda.

Canım bnm sağolasın güzel yüreklim inşallh enes sakin olur diyecem ama bana mum diktirdiğine göre doğarken bile nara atarak doğdu yanii :)) dr yaygaracı dedi cocuğuma :)) enesi olduğu yere bırakmak imkansız o nasıl bağırarak ağlamak duyman lazım a önce deneyim dedimde valla kulak zarım patladı :)) şuan slinge koydum uyudu e ben ne olacam :))
Istanbuldayim bu arada kizlar , dun babamla geldik, arik hayirlisi insallah. Hayat zorrr geliyor ama tatile geldim varsayiyorumm...
Ohh miiss bnmde anamlara gidip dönmeyesim vaaarr :))) şaka bi yana cook ii olmş canm kafa dinle kendine gel bi özleyin birbirinizi yapıcı olmak isteyen elindrn geleni yapar herşeyi n hayırlısı umarm ikinize de iyi gelirr bi kotumadı gerektiği ailesi olduğunu anlar inşallahh

Cnm bende diyorum mama rahat ondan ağlıyor hemen mama gelsin istiyor. Ama ağlasa da aglamasa da ben mutlaka en az 15 -20 dk emziriyorum her bir göğsü. Emdikten sonra bakıyorum genellikle sıkıyorum çok az geliyor.
Bende dere otu hergün 2 tane yiyorum. Sabah 1 akşam 1 tane. Gerçekten faydasını gördüm. Marul kara lahana ve dere otu hergün yiyom . Ama genede kerataya yetmiyor gündüz :)

Canim naptin babanla dondunuzmubistanbula,uzlasma var mi

Anammm delu bunlar delu,insallah oyle kalmaz ataktandir,bizimki kalici maalesef 1 ay sonra kasik mamasina baslicam ozellikle geceleri vericem belki o zaman tok olur uyanmaz,bizim mide bosaldimi hic tahammulu yok. Az oncede yedirdim uyuttum bi guzel,gazini tam alamadim sanirim yarim saat sonra ciglik,.tam gazi cikartirken tazyikli cikti burnundan geldi kusmuk, hobaaaa nefes alamadi hemen aspiratorle cektim maalesef uykusu gitti,simdi uyutmaya calisiyorum aman nafile

Kayısı yiyince benim oğlum hemen etkilenip ishal oluyo belki seninkide Öyledir

Mimar ya da inşaat mühendisi falan mısın?

kelebek.hill canim yazdiklarini okudum simdi,sen cok sey yaptin,ailenin disi kusu olarak korudun kolladin ama senin o olgunlasmamis kocan bunlari gormeyi birak,anasigillerin gazlamasina geldi her olayda. Cok terbiyesizce bir durum. Oncelik kendi ailesi olmasi gerekirken sizi nasil karsisina alabilir. Tek tek saclarini yolasim geliyor inan,senin sacinin tek teline degmez. Kafani dinle mumkunse hic dusunme ve cok buyuk seyler yapmasi lazim artik,hicbisey eskisi gibi olmayacak,barisirsanizda esin kendini duzeltmesse bu durum devam edecek ve bu sefer ailelerde araya girip ciddi kavgalar olusarak bitecek. O yuzden esinden cok buyuk seyler gormeden gitme,soz vermeside yetmez,yaparak gostermesi lazim. Seni yanina alacak,anasiyla nenesinin karsisina gececek,uygun olan neyse ailesi icin biz boyle yapiyoru boyle yasiyacagiz,siZden tek bir laf duymayacagim esime ve aileme karsi dicek,hayatimiza mudahale ederseniz sizi silerim saymam diyecek ve annesiyle nenesi bunu kabul edecek. Baska turlu asla degismeyecek yasayacaklariniz,adam senin arkanda saglam olarak duracak ki duzelecek. Yoksa yine sen yipranan olacaksin,cocuguum icin bwrisiyim falan diyede sakin dusunme,bir suru cocuk var babasiz buyuyen nolmus onlara sanki,bence fedakarlik bebegin ve senin icin ortak olana yapilmali,neyae bosver ben yine uzattim sen saglicakla kal,kafani dinle kizina saril,indan degerli hicbisey yok senin icin

Canım son 3 haftadır elifinde öyle. Eskiden 9 da odaya girer en geç 10 da uyurdu. Simdi bak yeni yatirdim. Bazen 2ye kadar uzadığı oluyor. 2 3 saatte bir emiyor gece de. Belki bizimkinin düzeni esim yüzünden bozulmuş olabilir. Uyumayacak bu diyip alıp salona geliyor... sonra kendisi 11de uyuyor ben uykusu acılan elifi uyutmaya çalışıyorum.

Canim natulius var kadikoyde,marmarayla gelirsen tam onunde durak. 10-11 arasi diyor kizlar, kahvalti yapmak istiyoruz.
Hala tek.çıkmaya cesaret edemiyorum. Aslında çok çok iyi olur ama ben daha bebek arabasını yeni aldım ve onunla hiiç çıkmadım. E kanguruyla da oraya gelince zor olacak.. hadi oturabiliyor olsa orda bi mama sandalyesine koyardım oh mis :) ben en iyisi alışayım biraz daha. Birde yasindihimizdan beri eşimle vakit geçiremedik. Onunla ilgileneyim birazda

Eki Görüntüle 1910183 Kizlar 3 aylik oldu benim kizim her ay farkli sekilde bir foto cekiyoruz periliceme...bize bi masallah diyin. Cok cirkin dogmustum.. bu kadar guzellesebildim..

Oyy maşallahh çirkine Amanın ne çirkin ne çirkin

Istanbuldayim bu arada kizlar , dun babamla geldik, arik hayirlisi insallah. Hayat zorrr geliyor ama tatile geldim varsayiyorumm...

Canım benim tadını çıkar. kızlar söylenecek herşeyi söylemişler. Belki onunda akli başına gelir.. madem istanbuldasin bak kızlar buluşuyor sana da çok iyi gelir.

Biz geldik konyaya sukur cok aglamadi bir kere agladik.acikmisti maam yedil oyunlar yaprtik oh be ilk uzun yolculugumuzdu bugun artik rahat cikariz babannenin kollair da dedeyle seviyorlar dede altin taktı babanne dogumfa yanimdaydi zaten o takisini takmiati cok yardimi oldu valla allah herkese boyle kv kp versin keske abkarafa olsalrdi ahh ahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…