2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ates kusma yok cok sukur. 6. Kaka cok sulu ve yesildi. Bugun ben kayisi cok yedim su ictim yemek yemrdim o da etkiler mi acaba? Su vereyim bari bi cay kasigi. Sutum yetiyor fiye dusunuyorum ama sutumu sagdimdi 25 ml sadece su cikiyo 25 ml den sonra bayaz oluyo sanirim onsut fazla.. mukusluydussnirim cnm .cok sagol cnm

MinikPiranha ya noldu ki geçmişi okuyamadım inşallah kötü bişey degildir

Rica ederim canım etkiler yediklerin. Muz yiyebilirsin ya da patates. 1 çay kaşığı çok az yalnız. Sadece 6. Kaka mi ishal kıvamındaydi?

Gogsunu emdikten sonra hic sagdin mi eger hic gelmiyorsa ver istersen canım. Mamanin rhatigindan dolayida ağlıyor olabilir senin ki :) Bakalim mamayi kesmekle iyi mi yapmisim yetmis mi ay sonunda gorcem canim. 5 saat emmesiginde bir sefer m70 cc çıktı bir seferde 120cc. 120 ciktiginda yogurtlu kereviz salatasi ve swreotlu yesil mercimek salatasi yemistim onlarin etkisi heralde. Aklinda bulunsun canim seninde

Ay atak haftasi sanirimm nasil zor uyuyoruzz agla aglaaa oyyy...
Tracy Hogg okuyan uygulayan falan var mii???
Yarin d&r falan gidip alayim diyorum. Ben bebegimi hic sallamadan falan uyutamadim, ama artik 3,5 aylik olduk her sey aliskanlik oluyor o yuzden yeni yontemler denemeliyim diyorumm...

hayalimsin1 nasıl gidiyor. bu arada evet ekmek dilimli kara ekmek kullanıyorum genelde tam buğday ama bu seferki uno nun köy ekmeği denk gelmiş
Günün özeti:
Sabah kahvaltı 2 yumurta ile zeytin peynir 2 ceviz rezene çayı yarın dilim ekmek reçeli çıkardım dediğim gibi.
Arada yarım armut
Öğlen 1 kase tarhana çorbası yarım dilim ekmek 1 kase yeşil mercimek yemeği
Arada yarım elma 2 kuru erik . küçük bir kase yarım yağlı sütle mısır gevreği.
Akşam ızgara tavuk bol yeşillikli salata
Şimdi rezene çayı ile günü noktalıyorum
Bugün hiç aç kalmamaya dikkat ettim az yememişim değil mi
Bu arada gündüz 30 dk kanguru ile yürüyüş yaptım. akşam da leslile 3 mile ı tamamladım

Istanbuldayim bu arada kizlar , dun babamla geldik, arik hayirlisi insallah. Hayat zorrr geliyor ama tatile geldim varsayiyorumm...

Canim uzme kendini boşver anını yasa. Bebeğine istanbulun keyfini cikart gez dolaş. Dertlere don sırtını düşününce de birseyler değişmiyor maalesef geçen günler senin omrunden geçiyor ve bu günler geri gelmeyecek unutma... Insallah herşey hakkinda hayırlı olacak şekilde sonuçlanır. Duamdasin...

Ben okudum biraz ama yok canım ya çok zor bir de onun tanimiyla huysuz bebegin varsa.. sallama memede uyutma koy pşşla uyusun falan. Bizim kiz kabul etmiyo

Eşinle konustunuz mu en son ne diyo?

Cok sagol canm cok haklisin, dertler gercekten dusunup konustukca buyuyor. Biraz zamana birakmak lazm. Tam da oyle yapacam keyif yapiyoz. Kizimla annemle babamla oh mis... Deliriyorlar zaten torunlarina oyle tatlilar kii

Ben okudum biraz ama yok canım ya çok zor bir de onun tanimiyla huysuz bebegin varsa.. sallama memede uyutma koy pşşla uyusun falan. Bizim kiz kabul etmiyo

Eşinle konustunuz mu en son ne diyo?

Yok canm konusmadk ki zaten konusmak istemedigimi soyledim. Su an sogumasi lazm meselelerin cok ustume geldi her sey. Birbirimizi kiskirtir olmustuk ve her sey kotuye gidiyordu. Ben sadece kizimizin fotosunu attim bugun, o da bi iki sey yazdi konu acmak istedi ama inan cevap vermek bile gelmedi icimden. Ilk kez bu haldeyim korkuyorm sonuclarindan ama hayirlisi diyelim.. Her seyi duzeltmek isteyen de duzeltir yine de...

Yaa demek iyi gelmedi size, ne biliyim ben de bi alip okusam diyorum bakalimm...

Biraz ayrı kalın bakalım canım. .faydası olacaktır eminim. Birbirinizi seviyorsaniz eşinin ailesini yönetmek sana kalıyor olacak eşin idare etmeyi öğrenene kadar ki eminim ogrenecektir sen iyi idare edip yonetirsin diye düşünüyorum. Yuva yıkmak kolay canım. Aman çok iyi düşün. Begumcuk nasil?

Canım eşin senin kıymetini bilmiyor ve ailesine karşı anlamsız bir bağımlılığı var ama yine de kestirip atma bence. Eşin in nenesinin ağzının içine bakması çok kötü ama ne bileyim çözülemeyecek birşey değil. Yuva yıkmaya değer bir şey değil bence başka türlü güzel güzel konuşarak çözülebilir.
Eşinin antalya dışında bir yerde çalışma durumu var mı biraz uzaklaşsanız o insanlardan iyi gelebilir .
İnşallah durumu düzeltirsiniz ve Begüm cük annesi ile babası ile birlikte mutlu büyür.

Insallaj canm insallah. Zaten inan ki esim huzur verse ailesi umrumda olmaz bi sekilde idare ederim. Cunku takmam. Birbirimizi cok severek evlendik ama son zamanlarda sevgiye dair hic bi sey yasamadigim icin inan bilmiyorm su an ne haldeyiz... Aklim almiyo...

Begum iyi cok sukur melegim benim. Ama bu aralr biraz aksamlari fazla huysuz. Insallah ataktan falandir aman benden etkileniyo falan olmasm da, cok uzuluyorm oyle dusununceee

Sen ve ebebgin de iyi miisinizzz ?

Bizim oğlan 14 haftalık yine atakta galiba ya çizelgeye baktım google dan 14 17 hafyalar arası atak olabilir görünüyor ay o kadar uzun sürmez dimi gece muma çevirdi beni nymeria-burcu aynı anlatıyordun ya Alp gibi gece 1 saate 2 saate bir uyanıp emmeden geri dalamıyo böyle değildi bi süredir daha rahattım bu ne yahu yatırdım bugün 2. Ye uyandı şu ana kadar delü müdür nedür :)

Canm guzel dileklerin icn cokk sagoll.. Insallah hakkimzida hayirlisi olur kizimla.
Belki asilamayacak seyler degil ama esimle asmak oyle zor ki yaptigim fedakarliklari inan bu hale gelince cok iyi gordum. Kendimi oylesine yipratmisim ki her sey guzel olsn diye ve olmayinca da oyle patladm ve su an oyle rahatladm ki. Cunku butun arkadaslarm da senin gibi dusunuyor. Kiymet bilmiyo esin diyen cok. Yani tabi arkadasim olduklari icn belki beni daha degerli goruyorlar ama cidden gorunen koy de klavuz istemez. Artk ben geri donsem bile asla kendimden o kadar taviz vermicem hic bi konuda. Bundan sonra sadece evladima o kadar fedakarlik yapicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…