Ates kusma yok cok sukur. 6. Kaka cok sulu ve yesildi. Bugun ben kayisi cok yedim su ictim yemek yemrdim o da etkiler mi acaba? Su vereyim bari bi cay kasigi. Sutum yetiyor fiye dusunuyorum ama sutumu sagdimdi 25 ml sadece su cikiyo 25 ml den sonra bayaz oluyo sanirim onsut fazla.. mukusluydussnirim cnm .cok sagol cnm3 gün var arada canım. Doktor o virüs bu bakteri sorun Olmaz dedi. Yaptırdım bende.
Mukus var mıydı? Şimdi çok önsüt almış olabilir. Çok sütun varsa saatli ver memeyi mesela 3 saat boyunca ne zaman istese aynı meme.
Süt Ürünleri alerjisi olabilir.
Üşütmüş olabilir.
Beraberinde ateş ve kusma varsa rota olabilir ki Allah korusun hemen doktora git.
Ankara da sulardan ishal salgını var dediler yıkarken bile hazır su kullanın. Bir de mutlaka ek sıvı takviyesi ver. 6 defa çok fazla vücut susuz kalır. Ge oral alabilirsin eczaneden.
Eğer işi birakabiliyorsan bence bırak. Kaç tane çocuk yapacaksın ki . Yada bir tane yaptın bir tane daha istesen olacağının garantisi var mı. . Zaten büyüme donemleri ne kadar Max 2 yıl çalışmazsin para kazanmaksa 2 yıl sonra da bir şekilde kazanırsın ama bir daha gözünün önünde bir bebeğin büyümesine hele de canının parçasının büyümesine şahit olamayabilirsin. Ayrıca gelecek endisesi son dönemde yaşanan olaylardan sonra iyice anlamsız gelmeye başladıMinikPiranha arkadasimizin yaşadığı olayada şahit olduk burda. Geçen gün anlatti eve yardıma gelen bir abla var ; onun bir akrabası fetö den içeri alınmış bankaciymis bayan . Meslekten ihraç edilmiş emekliliği gelmiş ama ihraç olunca ne tazminat ne maaş onca yıl çalıştığı bir anda gitti. Sanırım bu olaylarla ilgiside yokmuş .. o yüzden anı yaşa geleceğe çok plan yapma bence
Bizimki eve gelip yatırınca ayılıyor ya ben mi beceremiyorum acaba çocuğu koymayı yerine bilmem ki :)Aynen canım işini bitirene kadar da uyumuş oluyor çoğunlukla. Eve gel yatır işini de görürsün.
Rica ederim canım etkiler yediklerin. Muz yiyebilirsin ya da patates. 1 çay kaşığı çok az yalnız. Sadece 6. Kaka mi ishal kıvamındaydi?Ates kusma yok cok sukur. 6. Kaka cok sulu ve yesildi. Bugun ben kayisi cok yedim su ictim yemek yemrdim o da etkiler mi acaba? Su vereyim bari bi cay kasigi. Sutum yetiyor fiye dusunuyorum ama sutumu sagdimdi 25 ml sadece su cikiyo 25 ml den sonra bayaz oluyo sanirim onsut fazla.. mukusluydussnirim cnm .cok sagol cnm
Gogsunu emdikten sonra hic sagdin mi eger hic gelmiyorsa ver istersen canım. Mamanin rhatigindan dolayida ağlıyor olabilir senin ki :) Bakalim mamayi kesmekle iyi mi yapmisim yetmis mi ay sonunda gorcem canim. 5 saat emmesiginde bir sefer m70 cc çıktı bir seferde 120cc. 120 ciktiginda yogurtlu kereviz salatasi ve swreotlu yesil mercimek salatasi yemistim onlarin etkisi heralde. Aklinda bulunsun canim senindeMaşallah Allah nazardan saklasın ne güzel, senin iyi olmuş biberonu red etmesi. Hem mama istememesi gayet iyi inş hep öyle devam eder.
Cnm benim gece yetiyor sütüm ama gündüz 4 öğün göğsümü emdikten sonra ağlıyor bende gündüz her öğünde 90 CC mama veriyorum. En son akşam da göğsümü emdikten sonra 45 CC veriyorum yani toplam 405 CC içiyor. Bilmiyorum herhalde yetmiyor ki sütüm ona ondan ağlıyor sanırım.
Istanbuldayim bu arada kizlar , dun babamla geldik, arik hayirlisi insallah. Hayat zorrr geliyor ama tatile geldim varsayiyorumm...
Ben okudum biraz ama yok canım ya çok zorAy atak haftasi sanirimm nasil zor uyuyoruzz agla aglaaa oyyy...
Tracy Hogg okuyan uygulayan falan var mii???
Yarin d&r falan gidip alayim diyorum. Ben bebegimi hic sallamadan falan uyutamadim, ama artik 3,5 aylik olduk her sey aliskanlik oluyor o yuzden yeni yontemler denemeliyim diyorumm...
Canim uzme kendini boşver anını yasa. Bebeğine istanbulun keyfini cikart gez dolaş. Dertlere don sırtını düşününce de birseyler değişmiyor maalesefgeçen günler senin omrunden geçiyor ve bu günler geri gelmeyecek unutma... Insallah herşey hakkinda hayırlı olacak şekilde sonuçlanır. Duamdasin...
Arkadasi bicakladi enistemiAblana çok üzüldüm canım allah rahmet eylesinmerak ettim vefat nedenini. Ayrıca bence ailedwn birinin bakması gibi olamaz. Kardesşlerin seside genelde benzer yabancılık çekmez
Ben okudum biraz ama yok canım ya çok zorbir de onun tanimiyla huysuz bebegin varsa.. sallama memede uyutma koy pşşla uyusun falan. Bizim kiz kabul etmiyo
Eşinle konustunuz mu en son ne diyo?
Biraz ayrı kalın bakalım canım. .faydası olacaktır eminim. Birbirinizi seviyorsaniz eşinin ailesini yönetmek sana kalıyor olacak eşin idare etmeyi öğrenene kadar ki eminim ogrenecektir sen iyi idare edip yonetirsin diye düşünüyorum. Yuva yıkmak kolay canım. Aman çok iyi düşün. Begumcuk nasil?Yok canm konusmadk ki zaten konusmak istemedigimi soyledim. Su an sogumasi lazm meselelerin cok ustume geldi her sey. Birbirimizi kiskirtir olmustuk ve her sey kotuye gidiyordu. Ben sadece kizimizin fotosunu attim bugun, o da bi iki sey yazdi konu acmak istedi ama inan cevap vermek bile gelmedi icimden. Ilk kez bu haldeyim korkuyorm sonuclarindan ama hayirlisi diyelim.. Her seyi duzeltmek isteyen de duzeltir yine de...
Yaa demek iyi gelmedi size, ne biliyim ben de bi alip okusam diyorum bakalimm...
Yok canm konusmadk ki zaten konusmak istemedigimi soyledim. Su an sogumasi lazm meselelerin cok ustume geldi her sey. Birbirimizi kiskirtir olmustuk ve her sey kotuye gidiyordu. Ben sadece kizimizin fotosunu attim bugun, o da bi iki sey yazdi konu acmak istedi ama inan cevap vermek bile gelmedi icimden. Ilk kez bu haldeyim korkuyorm sonuclarindan ama hayirlisi diyelim.. Her seyi duzeltmek isteyen de duzeltir yine de...
Yaa demek iyi gelmedi size, ne biliyim ben de bi alip okusam diyorum bakalimm...
Biraz ayrı kalın bakalım canım. .faydası olacaktır eminim. Birbirinizi seviyorsaniz eşinin ailesini yönetmek sana kalıyor olacak eşin idare etmeyi öğrenene kadar ki eminim ogrenecektir sen iyi idare edip yonetirsin diye düşünüyorum. Yuva yıkmak kolay canım. Aman çok iyi düşün. Begumcuk nasil?
Kuzum ben kurumsal bir firmadayim massimi sirkerten tam aldim sgkdan alaxagumis 4500 tl yode sirkete yatirifam
Canım eşin senin kıymetini bilmiyor ve ailesine karşı anlamsız bir bağımlılığı var ama yine de kestirip atma bence. Eşin in nenesinin ağzının içine bakması çok kötü ama ne bileyim çözülemeyecek birşey değil. Yuva yıkmaya değer bir şey değil bence başka türlü güzel güzel konuşarak çözülebilir.
Eşinin antalya dışında bir yerde çalışma durumu var mı biraz uzaklaşsanız o insanlardan iyi gelebilir .
İnşallah durumu düzeltirsiniz ve Begüm cük annesi ile babası ile birlikte mutlu büyür.
Kuzum ben kurumsal bir firmadayim massimi sirkerten tam aldim sgkdan alaxagumis 4500 tl yode sirkete yatirifam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?