- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
- 358
Kizlaaarrr
Uyku tutmuyor beni iki gündür çok stresliyim
Kimseye demek istemiyorum size danisayim
Burda daha önce yazmıştım dgum kontrol hapı kullanıyordum
Bir ay kullandim
Sonra bebeğimde laktoz intoleransi olabileceği söylendi bıraktım.
Durum şu,
Son hapı attığım gün şüpheli bir ilişki oldu
Ertesi gün hapı atmadim.
Ve adetim gecikti basım falan dönüyor bi de ya uf
Sizce gebelik ihtimali var mıdır ?
Benide uyku tutmadi,biraz geziniyordum birazda kitao okuyayim dedimBeni de uyku tutmadı. Kafam karıştı kararsız kaldım.. facede aşıları yaptırmayan bir grup var. Aşıların yan etkileri ileri yaslarda olabilecek kalıcı hastalıklar vs. Geçenler de birinden duyup gruba bakayım diye üyelik istedim yeni kabul etmişler. Bi göz atayim derken uyku muyku kalmadı
Kitap güzel fikir. Ben bi daha deneyeyim. İyi gecelerBenide uyku tutmadi,biraz geziniyordum birazda kitao okuyayim dedim
@goqce güzellik bebeğin ağladığında panik olursan Bebek daha çok ağlar. Aranızdaki göbek bağı kesilse de daha kuvvetlisi gönül ve his bağınız var. Bebek hiç ağlamamış büyümez. Biraz ağlayacak. O kadar ağlar canııım şeklinde düşünmek gerek.
Senin enişten hastaydı değil mi? Durumu nasıl? Dualarımda hala ismiyle anıyorum onu.
hayalimsin1 dünür nasılsın? Çılgın gelinim nasıl? Ağlamak forever hala dimi
Yunus Emre Bebek nasıl? İnşallah iyi haberler var??
hayalimsin1 nasıl gidiyor. bu arada evet ekmek dilimli kara ekmek kullanıyorum genelde tam buğday ama bu seferki uno nun köy ekmeği denk gelmiş
Günün özeti:
Sabah kahvaltı 2 yumurta ile zeytin peynir 2 ceviz rezene çayı yarın dilim ekmek reçeli çıkardım dediğim gibi.
Arada yarım armut
Öğlen 1 kase tarhana çorbası yarım dilim ekmek 1 kase yeşil mercimek yemeği
Arada yarım elma 2 kuru erik . küçük bir kase yarım yağlı sütle mısır gevreği.
Akşam ızgara tavuk bol yeşillikli salata
Şimdi rezene çayı ile günü noktalıyorum
Bugün hiç aç kalmamaya dikkat ettim az yememişim değil mi
Bu arada gündüz 30 dk kanguru ile yürüyüş yaptım. akşam da leslile 3 mile ı tamamladım
Sadece o kadar olsa iyi tulaaayyy emzik düştü comel kalk kız kustu yeri sil comel kalk. Ek gıdaya geçince hepimiz tas gibi olacağız kırıntı toplamaktan.
Cicileri gule gule giyin sen fıstık gibisin sadece memeler buyuk dun resmine baktim ve topigin ilk zayiflayani sen olacan azmin cok iyi
Kizlaaarrr
Bir ay kullandim
Durum şu,
Ertesi gün hapı atmadim.
Ben de oyle yapmaya calisiyorm insallah canm benm. Hepiniz de ayni dusunuyosunuz mutluyum demekki dogru yapiyorum...
Ben de inaniyor ve dua ediyorm insallah en gzueli en hayirlisi olacak hakkimizda.
Canım yaaaaa deme öyle deme deme
Canım ben ilk oğlumda okumuştum kitabı. Sonra her başım sıkıştığında açıp bakmıştım. Bazı yöntemler biz Türk annelere göre çok katı..biz daha merhametli yaklaşıyoruz. Kitapta her şey var. Örneklerle güzelce anlatmış. Kitabı alıp okuyunca göreceksin ki iç güdüsel yaptığın şeylerin bir çoğu çok doğruAy atak haftasi sanirimm nasil zor uyuyoruzz agla aglaaa oyyy...
Tracy Hogg okuyan uygulayan falan var mii???
Yarin d&r falan gidip alayim diyorum. Ben bebegimi hic sallamadan falan uyutamadim, ama artik 3,5 aylik olduk her sey aliskanlik oluyor o yuzden yeni yontemler denemeliyim diyorumm...
Güzel kelebeğim benim dua ediyorum sizin için..herşey çok güzel olsun inşallah. Böyle durumlar maalesef yaşanabiliyor. Çocuk işi zor..eşleri yıpratıyor. Sorumluluğu uğraşı eziyeti baya baya fazla bunun yanında da sevgisi aşkı bambaşka!! Böylesi zorlukları yaşarken eşinden ilgi sevgi anlayış beklemen çok normal..eş biraz odunumsu olunca da böyle şeyler oluyor işteInsallaj canm insallah. Zaten inan ki esim huzur verse ailesi umrumda olmaz bi sekilde idare ederim. Cunku takmam. Birbirimizi cok severek evlendik ama son zamanlarda sevgiye dair hic bi sey yasamadigim icin inan bilmiyorm su an ne haldeyiz... Aklim almiyo...
Begum iyi cok sukur melegim benim. Ama bu aralr biraz aksamlari fazla huysuz. Insallah ataktan falandir aman benden etkileniyo falan olmasm da, cok uzuluyorm oyle dusununceee
Sen ve ebebgin de iyi miisinizzz ?
E harfinde bir şey var. Emekli bir öğretmen Emre,Enes,Efe,Eymen bunlar çok yaramaz oluyorlar demiştiCanım bnm sağolasın güzel yüreklim inşallh enes sakin olur diyecem ama bana mum diktirdiğine göre doğarken bile nara atarak doğdu yanii :)) dr yaygaracı dedi cocuğuma :)) enesi olduğu yere bırakmak imkansız o nasıl bağırarak ağlamak duyman lazım a önce deneyim dedimde valla kulak zarım patladı :)) şuan slinge koydum uyudu e ben ne olacam :))
Ohh miiss bnmde anamlara gidip dönmeyesim vaaarr :))) şaka bi yana cook ii olmş canm kafa dinle kendine gel bi özleyin birbirinizi yapıcı olmak isteyen elindrn geleni yapar herşeyi n hayırlısı umarm ikinize de iyi gelirr bi kotumadı gerektiği ailesi olduğunu anlar inşallahh
Canım bana düşük bi ihtimal gibi geliyor ama bilemiyorum. Şimdi stres oldun ya ondan da hamileymişsincesine belirtiler yaşayabilirsin. Çok stres olursan bi kan tahlili yaptır için rahatlasın. Hamileysen de rabbim böyle uygun gördü deyip sevinmekten başka bir çaren yok. Hayırlısı olsun.Kizlaaarrr
Bir ay kullandim
Durum şu,
Ertesi gün hapı atmadim.
Ya okuma öyle şeylerBeni de uyku tutmadı. Kafam karıştı kararsız kaldım.. facede aşıları yaptırmayan bir grup var. Aşıların yan etkileri ileri yaslarda olabilecek kalıcı hastalıklar vs. Geçenler de birinden duyup gruba bakayım diye üyelik istedim yeni kabul etmişler. Bi göz atayim derken uyku muyku kalmadı
Kizlaaarrr
Bir ay kullandim
Durum şu,
Ertesi gün hapı atmadim.
Beni de uyku tutmadı. Kafam karıştı kararsız kaldım.. facede aşıları yaptırmayan bir grup var. Aşıların yan etkileri ileri yaslarda olabilecek kalıcı hastalıklar vs. Geçenler de birinden duyup gruba bakayım diye üyelik istedim yeni kabul etmişler. Bi göz atayim derken uyku muyku kalmadı
Kızlar nevşin iki gündür artık nezaman emeceğine kendi karar veriyor ,
Yani şöyle bişey , 5dk emiyor çekiliyor, ben 5dk yeterli olmamıştır diye tekrar vermeye çalışırken çoook kızıyor ,kafasını geriye çekip,elleriyle resmen mememi itiyor
O aradada çok bağırıyor , ağlıyor ,suratı bir görseniz kaşlar çatılıyor kızıyor istemiyorum ifadesiyle of of
5 dk yeterli oluyormudur ya
Zaten şişeyi sevmiyorbugünde bunu kafaya taktım artık
Bide her gazını almamda, gazıyla beraber peynir gibi kusuyor zırt vırt
Sürekli üst değişiyorum
Ya okuma öyle şeylerkendine stres yüklüyorsun yalandan yere!!! İhtimaller ihtimaller. Sana tek bir soru soracam sonrasına sen karar ver. Aşı ile bir çok hastalığın önüne geçildiği uzuuuun yıllardır ıspatlanmış. Şimdi sen o aşıyı yaptırmadın diyelim. Hastalığın sana denk gelme olasılığı Milyon hatta trilyonda 1 dahi olsa bu durumu göze alabilir misin? Şahsen ben alamam
Ayy okuma öyle şeyleri . Çok aşırı cahilce .. yan etki sadeve aşıda var aşı yaptirmiyorlar kurtariyorlar tüm yan etkilerden cocuklarinı. Ya o hastalıkları ağır gecirseler Allah muhafaza o zaman hastaligin bırakacağı kalıcı hasarlari ne yapacaklar. Daha bir kaç gün once konusu geçti sadece çocuğuna değil çevreye olan etkisi . Kul hakkida var aşıya sen karar veriyorsun onun kişisel ehliyeti sende olduğu için evladının hakkıda var. Tv de yayınlanmıyor ama bu hastalıktan ölende oluyor bizzat biliyorum (eşimden dolayı ) Allah a emanetler minik kuzularimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?