2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kizlaaarrr
Uyku tutmuyor beni iki gündür çok stresliyim
Kimseye demek istemiyorum size danisayim
Burda daha önce yazmıştım dgum kontrol hapı kullanıyordum
Bir ay kullandim
Sonra bebeğimde laktoz intoleransi olabileceği söylendi bıraktım.
Durum şu,
Son hapı attığım gün şüpheli bir ilişki oldu
Ertesi gün hapı atmadim.
Ve adetim gecikti basım falan dönüyor bi de ya uf
Sizce gebelik ihtimali var mıdır ?

Daha adet düzeni oturmamıştır belki de canım. Gecikme olabilir. En garantisi kan testidir. Bende de bas dönmesi var ama hamile olmadığına eminim. Vitamin eksikliği olabilir mi?

Beni de uyku tutmadı. Kafam karıştı kararsız kaldım.. facede aşıları yaptırmayan bir grup var. Aşıların yan etkileri ileri yaslarda olabilecek kalıcı hastalıklar vs. Geçenler de birinden duyup gruba bakayım diye üyelik istedim yeni kabul etmişler. Bi göz atayim derken uyku muyku kalmadı

Benide uyku tutmadi,biraz geziniyordum birazda kitao okuyayim dedim

İyiyim dünürüm tşk ederim, dört nala vurmuş koşuyorum sürekli:)
Hayatıma yürüyüş,sporda eklenince iyice yoğunlaştım :)
Bu arada uzun zaman hareketsiz oturunca bacaklarım hamlanmış acıyorlar dötüm felan :)))
Yunus Emre bebeğimiz evinde artık arada kontrole götürülüyor
İkinci kemodan sonra vücuttaki şişliği indi çok şükür
İki gün önce usg ile bakılmış tümörüne ve tümörün küçültüğü gözlenmiş
İnş dahada küçülüp kaybolur.
Ama çocuk buseferde çok zayıflıyor 4,500 düştü şuan.
, küçük ihtimalde olsa bebeklerin, Bebek kanserini atlatma ihtimalinin olabileceğini söylemiş doktorlar.
Hayırlısı inş emrede atlatır kuzucuk

Çok iyi dostum çok güzel.
Ara öğünlerinde güzel bence
Bende bu şekil yürütüyorum , sütlerimizde azalmamış olur

Kızlar nevşin iki gündür artık nezaman emeceğine kendi karar veriyor ,
Yani şöyle bişey , 5dk emiyor çekiliyor, ben 5dk yeterli olmamıştır diye tekrar vermeye çalışırken çoook kızıyor ,kafasını geriye çekip,elleriyle resmen mememi itiyor
O aradada çok bağırıyor , ağlıyor ,suratı bir görseniz kaşlar çatılıyor kızıyor istemiyorum ifadesiyle of of

5 dk yeterli oluyormudur ya
Zaten şişeyi sevmiyor bugünde bunu kafaya taktım artık
Bide her gazını almamda, gazıyla beraber peynir gibi kusuyor zırt vırt
Sürekli üst değişiyorum

Seni şööyle 2017 ağustos anneleri topiğine alalım ağustosçu seniii
Şaka şaka
Canım ,stres yapma hemen ,düzensizlikte olabilir , haplar gecikmede yapabilir ,ki ben daha çok aldığın hapın geciktirdiğini düşünüyorum.
Yinede içinin rahat etmesi için kana baktır istersen .

Ben de oyle yapmaya calisiyorm insallah canm benm. Hepiniz de ayni dusunuyosunuz mutluyum demekki dogru yapiyorum...
Ben de inaniyor ve dua ediyorm insallah en gzueli en hayirlisi olacak hakkimizda.

İnşallah herşey dilediğin gibi olur kelebeğim,
Dualarım sen ve meleğinle,bazen ayrı kalmak iyi geliyor eşlere
Güzelce dinlenin bakalım ,Allah büyüktür

Canım yaaaaa deme öyle deme deme İnan sürekli dua ediyorum sakin mizaçlı kalsın diye. Başıma geleceği bende biliyorum ama..bir umuttur yaşamak diyorum
Öğretmeni yol göstericisi hazırda bekliyor. Onu geçtim 2 yaş civarında bu bebelere bir şeyler olduğu için zaten bi fena oluyorlar artık abi kardeş çete olurlar evi apartmanı tepemize yıkarlar

Canım ben ilk oğlumda okumuştum kitabı. Sonra her başım sıkıştığında açıp bakmıştım. Bazı yöntemler biz Türk annelere göre çok katı..biz daha merhametli yaklaşıyoruz. Kitapta her şey var. Örneklerle güzelce anlatmış. Kitabı alıp okuyunca göreceksin ki iç güdüsel yaptığın şeylerin bir çoğu çok doğru ha ama dersen ki kitap çok mu elzem diil. Annene sor o daha iyi bilir. Emin ol.

Güzel kelebeğim benim dua ediyorum sizin için..herşey çok güzel olsun inşallah. Böyle durumlar maalesef yaşanabiliyor. Çocuk işi zor..eşleri yıpratıyor. Sorumluluğu uğraşı eziyeti baya baya fazla bunun yanında da sevgisi aşkı bambaşka!! Böylesi zorlukları yaşarken eşinden ilgi sevgi anlayış beklemen çok normal..eş biraz odunumsu olunca da böyle şeyler oluyor işte
Tatlım yanlış anlama belki sana komik gelebilir ama Begüm babasını özlüyor olabilir sonuçta onun varlığına alışmıştı ve onu benimsemişti. Neticede babası. Özellikle hangi saatlerde huysuz?

E harfinde bir şey var. Emekli bir öğretmen Emre,Enes,Efe,Eymen bunlar çok yaramaz oluyorlar demişti rabbim hayırlı etsin. İyilerle karşılaştırsın. Bahtları güzel olsun. Bizi utandırmasınlar da varsın yaramaz olup çektirsinler.
Zamanla daha düzelecektir gerçi o zaman da yaramazlıklar başlayacak. Neyse...rabbim bi türlü yardım ediyor

Canım bana düşük bi ihtimal gibi geliyor ama bilemiyorum. Şimdi stres oldun ya ondan da hamileymişsincesine belirtiler yaşayabilirsin. Çok stres olursan bi kan tahlili yaptır için rahatlasın. Hamileysen de rabbim böyle uygun gördü deyip sevinmekten başka bir çaren yok. Hayırlısı olsun.

Ya okuma öyle şeyler kendine stres yüklüyorsun yalandan yere!!! İhtimaller ihtimaller. Sana tek bir soru soracam sonrasına sen karar ver. Aşı ile bir çok hastalığın önüne geçildiği uzuuuun yıllardır ıspatlanmış. Şimdi sen o aşıyı yaptırmadın diyelim. Hastalığın sana denk gelme olasılığı Milyon hatta trilyonda 1 dahi olsa bu durumu göze alabilir misin? Şahsen ben alamam

En iyisi beta hcg baktirman. Baş dönmesi bende de oluyor uykusuzluktan yorgunluktan diye düşünüyorum. Adet gecikmesi ise düzenli üç beş adet görmüş olup gecikme olsa ok ama emzirme devam ederken belki bir daha adet olmayabilirsin bile. O yüzden o da aman hamilesin diyebileceğin bir durum değil. Tahlil yap hemen bizede yaz sonucu .. hadi hayırlısı

Ayy okuma öyle şeyleri . Çok aşırı cahilce .. yan etki sadeve aşıda var aşı yaptirmiyorlar kurtariyorlar tüm yan etkilerden cocuklarinı. Ya o hastalıkları ağır gecirseler Allah muhafaza o zaman hastaligin bırakacağı kalıcı hasarlari ne yapacaklar. Daha bir kaç gün once konusu geçti sadece çocuğuna değil çevreye olan etkisi . Kul hakkida var aşıya sen karar veriyorsun onun kişisel ehliyeti sende olduğu için evladının hakkıda var. Tv de yayınlanmıyor ama bu hastalıktan ölende oluyor bizzat biliyorum (eşimden dolayı ) Allah a emanetler minik kuzularimiz.

Sürekli evet evet bende de var yazıyorum ama :) gazini alırken ardından hep bi parca kusuyor. Birde emzirme isini daha yeni sordum artik tok olunca emmek istemeyebilirmiş kilosu kadar zaman bırakırsa bile sorun olmazmış. Elif bi kaç gün 3 4 saate çıkarmıştı emme aralıklarını. Maşallah dün arayi kapattı sürekli emerek

Ayy ohh be dedim ve gruptanda cikayim ki takılmasın bi daha gözüme. Kafayı yedirir insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…