2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
kelebek.hill cim insallah herşey en kısa zamanda yoluna girer. Begüm senin üzüldüğünü hissediyordur büyük ihtimal . Yakın temas halinde olduğumuz için ruh halimiz yansıyor ..
İnşallah herşey en kısa zamanda yoluna girer ama eşini boş bırakma bence. Boylé durumlarda biz zannederiz ki ( gerçekten de haklı olduğumuz halde) uzuluyor aklını başına topluyor; hem öyle bencillikleri yapan hemde etrafı o şekilde kötü insanlarla dolu olan kişi şuan kendini kuruluyordur ve etrafı tarafından gazlaniyordur maalesef kendinı haklı görmeye bile başlamış olabilir. Esin konuyu actiginda hemen sende konuya gir ve yanına çağır. O insanların yanında konussan bile seni anlamayabilir.
Çocuğu olduktan sonra insana hayat daha zor. Allah muhafaza boşanmak daha zor yalniz olsan belki bir kalemde silersin geçer gider ama çocuk olduktan sonra çocuğun babasından ayrı kalması gerçekten kötü . Şimdi daha bebek çok fark etmemiş olabilirsin ama biraz daha bilinclensin baba faktörünün etkisini gozlerinle görüyorsun . Boşandın diyelim babasından ayrı büyüsede hiç görüşmeden buyuyemez o insanlarin içine gidecek çocuğun yalniz başına bu da çok kötü .sanki senin korumandan çıkmış gibi daha önce desem belki anlam vermeyebilirdin ama anne olunca ne demek istediğimi anliyorsundur.
Kaldı ki severek evlenmissiniz. O zaman gurur yapma; gurur yapma derken dik duruşundan asla taviz verme ama konuşmak için o açmasa bile sen aç konuyu , çağır görüş.
Eşin ne iş yapıyor
Allah kötü niyetli insanlardan hepimizi muhafaza etsin , fırsat vermesin . Çok uzuluyurum durumundan haberdar et aklım sende hep

Gercekten korumasi gerekn bi ailesi oldunu anlarsa zaten cok kolay olur canm gerisi. Hayirlisi.
Aynen cok iyi geliyo tavsiye ederm :) kafa dinlemk icn tabii

Canim naptin babanla dondunuzmubistanbula,uzlasma var mi

Canm benm o kadr guzel aciklamissin ki. Ben de tam olarak boyle dusunuyorm yani annesinin nenesinin karsisina gecirme olayini dusunmemistim ama kesinlikle cok buyuk seyler bekliyorm. Hatta su an beklemiyorm yapmayacagini dusundugum ve kafami toplamam lazm oldugu ocn umursamiyorm. Gercekten ben cok fedakarlik yaptim bundan sonra kizim ve kendim icn yasiycam kimse kusura bakmasn.
Kesinlikle sadece cocuk icn bi arada kalalm durumunu da sacma buluyorm. Biz evde asker arkadasi gibi yasayalm :) arada silahlari cekelm, cocuk da arada yaralansin dursn. Daha mi iyi? Sanmiyorm. Ben huzurn oldugu yerde buyutecem cocugumu insallah hayirlisiyla.

Aynen oyle canm
Hepiniz de sagolun varolun iyi ki varsiniz

Bu her konuda boyledir, simdi yaptirmasan ve evladin bu hastaliklardna birine Allahim krusun yakalansa o zman neler hissedersn? Bize de yapilmis yani bu asilar. Bu kadr da arastirmadan butun bebeklere bu asilar onerilir mi ben sanmiyorm.

Bi donem benm kiz da oyleydi etrafa odaklanirdo en fazla 5 dk emerdi duzgun. Ben de yetmiyceni dusunurdm ama ne care almazsi ben isteyince ama gecti sukur bi hafta falan surdu. Senin de gecicidir insallah canm. Tam ay dongusunde oldu benm kiz. Yeni seyler kesfetmeye basladinda..

İnşallah herşey dilediğin gibi olur kelebeğim,
Dualarım sen ve meleğinle,bazen ayrı kalmak iyi geliyor eşlere
Güzelce dinlenin bakalım ,Allah büyüktür

Aynen oyle canm Rabbime sogindm. Hayirlisi olcak inaniyorm.

Anladmm sagol kedicikk.. Tahmin edebikiyorm bira kati olacagini ama ben de becerim gelisir mi diye dusundm. Anneler can ya zatenn... :) kirk kitap yazarlarrr

Dualarin icn Allah razi olsn kedicim. Cok ihtiyacim var.
Insallah canm hayirlisi olsn.

Yo neden yanlis anlim ben de dusundm ama evde de boyleydi son bikac gundur. Uyku saati huysuz ozellikle ama o saatte babasi zaten genelde obur odada dizi izliyo olurdu..

Cokk tesekkur ederm. Hepinizin fikirleri benm icin pirlanta. Ama su an konusmak istemiyorm emin ol. Ilk degil bu cunku ben gurur faland a yapmadm yapmiyorm inan ki hele ki kizim var artk yapmam. Ama bu gurur degilmde cok buyuk tamir gereken bi kirginlik. Inan ki hala baskalari doldurusuyla hareket edip kizini onemsemiyvekse de umrmda degil. Kendi ayibi... Ben de baba ne demek biliyorm ki nasil duskunum. Bosanmak da ilk secenegim degil ama bi seyler degismeden donmek de hic icimden gelmiyor. Benm mutlu olmadigim bir ortamda kizim nasil olcak doye dusunuyorm. Mutlaka dediklerin benm de aklime geliyor yoksa ama bi sure hic dusunmucem sonra da iyi karar vermek lazm insallah once Allah'in sonra ailemin, arkadaslarimin sizlerin yardimiyla cikacaz bu isten.
Amin canm guzel dileklerin icn cok cok sagoll...

Hangi grup bu?
Bende bakmak istiyorum.

Aynen tatlım Neva da 5 dakika emiyor. Bence yeterli oluyor. Cisler iyi durumda çünkü. Zamanla hızlı emmeyi öğrendiler. Ayrıca peynir gibi kurması harika demek ki sütun var ve yarıyor. Hatta fazla kalan isleyemediği sütü atıyor kusarak.

kelebek.hill hakkınızda hayırlısı olsun canım. Ben nedense eşinin arayı düzelteceğini düşünüyorum. Öyle hissediyorum. Şu aralar tüm erkekler bebeğin gelmesine adapte olmaya çalışıyor. Aslında bizim romantizme ihtiyacımız varken onlar bizden bekliyor.

Yine de nene olayı ile ilgili büyük adımlar atmalı öyle de yapar umarım. Begum hanım da anne ve babasıyla huzurlu yaşar buyur.

Amin canm cok sagol. Gercekten oyle yordu ki yazdm defalarca sizleri de biktirdim belki ama hislerim boyle.. Yogun soguk.. Ger sey esimin elinde.
Ben de oyle bekliyorm ama hayirlisi doye dua ediyorm hep.

Amin canm cok sagol. Gercekten oyle yordu ki yazdm defalarca sizleri de biktirdim belki ama hislerim boyle.. Yogun soguk.. Ger sey esimin elinde.
Ben de oyle bekliyorm ama hayirlisi doye dua ediyorm hep.
Canim hiç öyle düşünme biz de tüm derdimizi sıkıntımızı yazıyoruz. İnsan rahatlıyor. İstediğin zaman yaz.

Cnm bunu test yapmadan anlayamayız ama evet hamile kalma ihtimalin tabiki var :s

Adım Elif ve küçükken gercekten birazcık yaramazdım ama zamanla düzelip uysallaşırlar bu isimdeki Arkadaşlarım olmuştu

Yaa doğum kontrol sorumluluğu niye sadece kadına kalıyorki anlamıyorum, eşleriniz de azıcık dikkat edip prezervatif kullansalarda strese girmeseniz, ben henüz adet olmadım iğneyi ebe önermedi prezervatif kullanın dedi sağolsun eşim önceden de kullanırdı şimdi de kullanmaya devam ediyor.

Şurup cnm adı debridat. P.tesiden beri kullaniyoruz ama pek faydasini göremedik
Bize verdiği başka.
Kararsızım alıp almamakta.
Dün incir, kayısı, armut, kabak ne bulduysam yedim.
Az önce ıkındı ıkındı, bezde 1 lira büyüklüğünde kaka.
Bu kadarcık şaka gibi ya :)

Eczaneden kendine probiyotik al canım hergün tüket. Bağırsak sağlığımız herşey için çok önemli. Ev yoğurdu,kefir
Kefir aklıma gelmedi çok sağol.
Çocuğa probiyotik kullanacağıma kendim kefir içeyim.

Ben bir ay kullandm hc faydasi olmadı.duphalac diyede bi srup da varms ama kullanmdm .10gün nasl yapıyo kkayi .5.gun gectigindr bizimki katı yapıyo ve cok agliyo
Bizimki 12 gün sonra yaptı, normal kaka formundaydı.
Daha yoğun tabi.

Kaka temizlemeyi unuttum ben sıyıracak biri varsa o benim :)
Giriş var çıkış yok resmen.

Alerjik bir durum olmadıkça ben de pek anlayamıyorum bu durumu.

Valla bildiğin dolu 5

Ahahha nasilda tanimissiniz beni simdi baslicaktim nasil yani filan diyee ama suanda cenem kapandi
Bu cocuk pskolojimle oynuyo yapsa bi dert yapmasa bi dert ..

Cnm benim kiz 40 indan sonra hep 5 dk t dk emdi hatta 40 in icinde de hic 15 20 dk emdigi olmadi 10 dk falan emdi . ve kilo alimi da bu aya kadar Gayet iyiydi kusma meselesi. Bizde de ayni illaki emdiktn sonra az da olsa cikaracak.

Cnm ben de ogretmenim ve maalesef gercekten bu E harflilerde bisey var ozellikle emre efe ve enes bi de bunlara ek furkanlar var. Tam sabir sinayan tipler oluolar.

hayalimsin1 kiz sende benim gibi takiksin valla ben kakayla bozdum aklimi sen memeyle oyle de buyuyolar boylede napalim. Ben diyorum ilkin gunahi olmaz ver coskuyu deneye deneye ogreniyorum

Senin 3 olmus bu kadar takma bak boyunca cocugun var masallah demekki cok iyi bakiyosun yoksa bu cocuklar nasil buyusun

kahvetelvesi kuzu senin bebegin 12 gun boyunca huzurlumuydu yani normalmiydi kaka yapamamasina ramen. Kiz benimki bi gaza 5 saat ikiniyo su icinde kaliyo seninki nasil dayaniyo masallah. Bence islak mendille silerken poposunun kenarlarina biraz masaj yap ne bilim ben bile yapamayinca öluyorum cocuk napsin.

Kız ıslak mendille makat çevresini uyarmak bizim için rutin zaten :)
Rutin olmayan zeytinyağı içirmek, kulak çöpüyle uyarmak falandı, onlar da rutine döndü.
Yapmıyor yapmıyor tembel üşengeç evladım.
Huzursuzluğu vardı ama ne kadarı ataktan ne kadarı kakadan bilmiyorum.
Doktora gitmeden 2 gün önce bitti atak, o arada biz hep gülüşmeler oynaşmalar.
Ay uğraşmıyo bile yapayım diye

Kaç nesil su çiçeği,kızıl,kızamık,boğmaca,menenjitle uğrastı.cocuk felcinden sakat menenjitten sıyrık komşularımız vardı bizim.hepsi tarih oldu.aşı takvimiyle silindiler.asıl o hastalıklar tehlikeli ve tahribatları ağır.sen bakma onlara.

Kız ben gaz maz almıyorum artık.emdikten hemen sonra almıyosun dimi gazı mide sallanıyor ve içerik çıkıyor dışarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…