Canım bnm sağolasın güzel yüreklim inşallh enes sakin olur diyecem ama bana mum diktirdiğine göre doğarken bile nara atarak doğdu yanii :)) dr yaygaracı dedi cocuğuma :)) enesi olduğu yere bırakmak imkansız o nasıl bağırarak ağlamak duyman lazım a önce deneyim dedimde valla kulak zarım patladı :)) şuan slinge koydum uyudu e ben ne olacam :))
Ohh miiss bnmde anamlara gidip dönmeyesim vaaarr :))) şaka bi yana cook ii olmş canm kafa dinle kendine gel bi özleyin birbirinizi yapıcı olmak isteyen elindrn geleni yapar herşeyi n hayırlısı umarm ikinize de iyi gelirr bi kotumadı gerektiği ailesi olduğunu anlar inşallahh
Canim naptin babanla dondunuzmubistanbula,uzlasma var mi
kelebek.hill canim yazdiklarini okudum simdi,sen cok sey yaptin,ailenin disi kusu olarak korudun kolladin ama senin o olgunlasmamis kocan bunlari gormeyi birak,anasigillerin gazlamasina geldi her olayda. Cok terbiyesizce bir durum. Oncelik kendi ailesi olmasi gerekirken sizi nasil karsisina alabilir. Tek tek saclarini yolasim geliyor inan,senin sacinin tek teline degmez. Kafani dinle mumkunse hic dusunme ve cok buyuk seyler yapmasi lazim artik,hicbisey eskisi gibi olmayacak,barisirsanizda esin kendini duzeltmesse bu durum devam edecek ve bu sefer ailelerde araya girip ciddi kavgalar olusarak bitecek. O yuzden esinden cok buyuk seyler gormeden gitme,soz vermeside yetmez,yaparak gostermesi lazim. Seni yanina alacak,anasiyla nenesinin karsisina gececek,uygun olan neyse ailesi icin biz boyle yapiyoru boyle yasiyacagiz,siZden tek bir laf duymayacagim esime ve aileme karsi dicek,hayatimiza mudahale ederseniz sizi silerim saymam diyecek ve annesiyle nenesi bunu kabul edecek. Baska turlu asla degismeyecek yasayacaklariniz,adam senin arkanda saglam olarak duracak ki duzelecek. Yoksa yine sen yipranan olacaksin,cocuguum icin bwrisiyim falan diyede sakin dusunme,bir suru cocuk var babasiz buyuyen nolmus onlara sanki,bence fedakarlik bebegin ve senin icin ortak olana yapilmali,neyae bosver ben yine uzattim sen saglicakla kal,kafani dinle kizina saril,indan degerli hicbisey yok senin icin
Canım son 3 haftadır elifinde öyle. Eskiden 9 da odaya girer en geç 10 da uyurdu. Simdi bak yeni yatirdim. Bazen 2ye kadar uzadığı oluyor. 2 3 saatte bir emiyor gece de. Belki bizimkinin düzeni esim yüzünden bozulmuş olabilir. Uyumayacak bu diyip alıp salona geliyor... sonra kendisi 11de uyuyor ben uykusu acılan elifi uyutmaya çalışıyorum.
Hala tek.çıkmaya cesaret edemiyorum. Aslında çok çok iyi olur ama ben daha bebek arabasını yeni aldım ve onunla hiiç çıkmadım. E kanguruyla da oraya gelince zor olacak.. hadi oturabiliyor olsa orda bi mama sandalyesine koyardım oh mis :) ben en iyisi alışayım biraz daha. Birde yasindihimizdan beri eşimle vakit geçiremedik. Onunla ilgileneyim birazda
Oyy maşallahh çirkineAmanın ne çirkin ne çirkin
Canım benim tadını çıkar. kızlar söylenecek herşeyi söylemişler. Belki onunda akli başına gelir.. madem istanbuldasin bak kızlar buluşuyor sana da çok iyi gelir.
Beni de uyku tutmadı. Kafam karıştı kararsız kaldım.. facede aşıları yaptırmayan bir grup var. Aşıların yan etkileri ileri yaslarda olabilecek kalıcı hastalıklar vs. Geçenler de birinden duyup gruba bakayım diye üyelik istedim yeni kabul etmişler. Bi göz atayim derken uyku muyku kalmadı
Kızlar nevşin iki gündür artık nezaman emeceğine kendi karar veriyor ,
Yani şöyle bişey , 5dk emiyor çekiliyor, ben 5dk yeterli olmamıştır diye tekrar vermeye çalışırken çoook kızıyor ,kafasını geriye çekip,elleriyle resmen mememi itiyor
O aradada çok bağırıyor , ağlıyor ,suratı bir görseniz kaşlar çatılıyor kızıyor istemiyorum ifadesiyle of of
5 dk yeterli oluyormudur ya
Zaten şişeyi sevmiyorbugünde bunu kafaya taktım artık
Bide her gazını almamda, gazıyla beraber peynir gibi kusuyor zırt vırt
Sürekli üst değişiyorum
İnşallah herşey dilediğin gibi olur kelebeğim,
Dualarım sen ve meleğinle,bazen ayrı kalmak iyi geliyor eşlere
Güzelce dinlenin bakalım ,Allah büyüktür
Canım ben ilk oğlumda okumuştum kitabı. Sonra her başım sıkıştığında açıp bakmıştım. Bazı yöntemler biz Türk annelere göre çok katı..biz daha merhametli yaklaşıyoruz. Kitapta her şey var. Örneklerle güzelce anlatmış. Kitabı alıp okuyunca göreceksin ki iç güdüsel yaptığın şeylerin bir çoğu çok doğruha ama dersen ki kitap çok mu elzem diil. Annene sor o daha iyi bilir. Emin ol.
Güzel kelebeğim benim dua ediyorum sizin için..herşey çok güzel olsun inşallah. Böyle durumlar maalesef yaşanabiliyor. Çocuk işi zor..eşleri yıpratıyor. Sorumluluğu uğraşı eziyeti baya baya fazla bunun yanında da sevgisi aşkı bambaşka!! Böylesi zorlukları yaşarken eşinden ilgi sevgi anlayış beklemen çok normal..eş biraz odunumsu olunca da böyle şeyler oluyor işte
Tatlım yanlış anlama belki sana komik gelebilir ama Begüm babasını özlüyor olabilirsonuçta onun varlığına alışmıştı ve onu benimsemişti. Neticede babası. Özellikle hangi saatlerde huysuz?
kelebek.hill cim insallah herşey en kısa zamanda yoluna girer. Begüm senin üzüldüğünü hissediyordur büyük ihtimal . Yakın temas halinde olduğumuz için ruh halimiz yansıyor ..
İnşallah herşey en kısa zamanda yoluna girer ama eşini boş bırakma bence. Boylé durumlarda biz zannederiz ki ( gerçekten de haklı olduğumuz halde) uzuluyor aklını başına topluyor; hem öyle bencillikleri yapan hemde etrafı o şekilde kötü insanlarla dolu olan kişi şuan kendini kuruluyordur ve etrafı tarafından gazlaniyordur maalesef kendinı haklı görmeye bile başlamış olabilir. Esin konuyu actiginda hemen sende konuya gir ve yanına çağır. O insanların yanında konussan bile seni anlamayabilir.
Çocuğu olduktan sonra insana hayat daha zor. Allah muhafaza boşanmak daha zor yalniz olsan belki bir kalemde silersin geçer gider ama çocuk olduktan sonra çocuğun babasından ayrı kalması gerçekten kötü . Şimdi daha bebek çok fark etmemiş olabilirsin ama biraz daha bilinclensin baba faktörünün etkisini gozlerinle görüyorsun . Boşandın diyelim babasından ayrı büyüsede hiç görüşmeden buyuyemez o insanlarin içine gidecek çocuğun yalniz başına bu da çok kötü .sanki senin korumandan çıkmış gibi daha önce desem belki anlam vermeyebilirdin ama anne olunca ne demek istediğimi anliyorsundur.
Kaldı ki severek evlenmissiniz. O zaman gurur yapma; gurur yapma derken dik duruşundan asla taviz verme ama konuşmak için o açmasa bile sen aç konuyu , çağır görüş.
Eşin ne iş yapıyor
Allah kötü niyetli insanlardan hepimizi muhafaza etsin , fırsat vermesin . Çok uzuluyurum durumundan haberdar et aklım sende hep
Hangi grup bu?Beni de uyku tutmadı. Kafam karıştı kararsız kaldım.. facede aşıları yaptırmayan bir grup var. Aşıların yan etkileri ileri yaslarda olabilecek kalıcı hastalıklar vs. Geçenler de birinden duyup gruba bakayım diye üyelik istedim yeni kabul etmişler. Bi göz atayim derken uyku muyku kalmadı
Aynen tatlım Neva da 5 dakika emiyor. Bence yeterli oluyor. Cisler iyi durumda çünkü. Zamanla hızlı emmeyi öğrendiler. Ayrıca peynir gibi kurması harika demek ki sütun var ve yarıyor. Hatta fazla kalan isleyemediği sütü atıyor kusarak.Kızlar nevşin iki gündür artık nezaman emeceğine kendi karar veriyor ,
Yani şöyle bişey , 5dk emiyor çekiliyor, ben 5dk yeterli olmamıştır diye tekrar vermeye çalışırken çoook kızıyor ,kafasını geriye çekip,elleriyle resmen mememi itiyor
O aradada çok bağırıyor , ağlıyor ,suratı bir görseniz kaşlar çatılıyor kızıyor istemiyorum ifadesiyle of of
Sürekli üst değişiyorum
kelebek.hill hakkınızda hayırlısı olsun canım. Ben nedense eşinin arayı düzelteceğini düşünüyorum. Öyle hissediyorum. Şu aralar tüm erkekler bebeğin gelmesine adapte olmaya çalışıyor. Aslında bizim romantizme ihtiyacımız varken onlar bizden bekliyor.
Yine de nene olayı ile ilgili büyük adımlar atmalı öyle de yapar umarım. Begum hanım da anne ve babasıyla huzurlu yaşar buyur.
Canim hiç öyle düşünme biz de tüm derdimizi sıkıntımızı yazıyoruz. İnsan rahatlıyor. İstediğin zaman yaz.Amin canm cok sagol. Gercekten oyle yordu ki yazdm defalarca sizleri de biktirdim belki ama hislerim boyle.. Yogun soguk.. Ger sey esimin elinde.
Ben de oyle bekliyorm ama hayirlisi doye dua ediyorm hep.
Benim eşimde inşaat mühendisi proje çiziyolar onları göre göre zaten heves edip bu sene sınava girdim:) çok güzel bi iş bence devam et cnmInsaat teknikeriyim muhendisler bize hesap yapar buz cizer metraj yapariz kuzum
Cnm bunu test yapmadan anlayamayız ama evet hamile kalma ihtimalin tabiki var :sKizlaaarrr
Uyku tutmuyor beni iki gündür çok stresliyim
Kimseye demek istemiyorum size danisayim
Burda daha önce yazmıştım dgum kontrol hapı kullanıyordum
Bir ay kullandim
Sonra bebeğimde laktoz intoleransi olabileceği söylendi bıraktım.
Durum şu,
Son hapı attığım gün şüpheli bir ilişki oldu
Ertesi gün hapı atmadim.
Ve adetim gecikti basım falan dönüyor bi de ya uf
Sizce gebelik ihtimali var mıdır ?
Adım Elif ve küçükken gercekten birazcık yaramazdım ama zamanla düzelip uysallaşırlar bu isimdeki Arkadaşlarım olmuştuE harfinde bir şey var. Emekli bir öğretmen Emre,Enes,Efe,Eymen bunlar çok yaramaz oluyorlar demiştirabbim hayırlı etsin. İyilerle karşılaştırsın. Bahtları güzel olsun. Bizi utandırmasınlar da varsın yaramaz olup çektirsinler.
Zamanla daha düzelecektir gerçi o zaman da yaramazlıklar başlayacak. Neyse...rabbim bi türlü yardım ediyor
Kizlaaarrr
Uyku tutmuyor beni iki gündür çok stresliyim
Kimseye demek istemiyorum size danisayim
Burda daha önce yazmıştım dgum kontrol hapı kullanıyordum
Bir ay kullandim
Sonra bebeğimde laktoz intoleransi olabileceği söylendi bıraktım.
Durum şu,
Son hapı attığım gün şüpheli bir ilişki oldu
Ertesi gün hapı atmadim.
Ve adetim gecikti basım falan dönüyor bi de ya uf
Sizce gebelik ihtimali var mıdır ?
Bize verdiği başka.Şurup cnm adı debridat. P.tesiden beri kullaniyoruz ama pek faydasini göremedik
Kefir aklıma gelmedi çok sağol.Eczaneden kendine probiyotik al canım hergün tüket. Bağırsak sağlığımız herşey için çok önemli. Ev yoğurdu,kefir
Bizimki 12 gün sonra yaptı, normal kaka formundaydı.Ben bir ay kullandm hc faydasi olmadı.duphalac diyede bi srup da varms ama kullanmdm .10gün nasl yapıyo kkayi .5.gun gectigindr bizimki katı yapıyo ve cok agliyo
Kaka temizlemeyi unuttum ben sıyıracak biri varsa o benim :)Bizde dolu dolu 5,en az 3.gece kesinlikle kaka yapmak yok,12 saat ara koyuyor,gunduz pek kakai o yuzden.
Anaaaaaa tugba siyiricak birazdan,nasil ya benim bu cocuk doymuyor mu demeye basayacak, kiz her cocuguun biyolojisi farklidir.kahvetelvesi napsin cocugu yiyo yiyo yiyo yapamiyor. tugbayhan bak sakin takma kafana cocugun normal senin birseycigi yok
Alerjik bir durum olmadıkça ben de pek anlayamıyorum bu durumu.Yaa doğum kontrol sorumluluğu niye sadece kadına kalıyorki anlamıyorum, eşleriniz de azıcık dikkat edip prezervatif kullansalarda strese girmeseniz, ben henüz adet olmadım iğneyi ebe önermedi prezervatif kullanın dedi sağolsun eşim önceden de kullanırdı şimdi de kullanmaya devam ediyor.
Valla bildiğin dolu 5
Ahahahhaha şimdi yandın. Yesil kaka dan sonra dolu 5 muhabbeti olacak birkaç gün.tugbayhan in yorum m.ali dolu 5 yapmıyor doymuyor mu bu çocuk. Zayıfladı gibi geliyor gözüme. kız bana bak senin bebe 2 aylıkken 3 aylık kilosunda daha memeleri ızgara yapıp vermen lazım doyması için. Mangalyapansmiley
AhahhaBizde dolu dolu 5,en az 3.gece kesinlikle kaka yapmak yok,12 saat ara koyuyor,gunduz pek kakai o yuzden.
Anaaaaaa tugba siyiricak birazdan,nasil ya benim bu cocuk doymuyor mu demeye basayacak, kiz her cocuguun biyolojisi farklidir.kahvetelvesi napsin cocugu yiyo yiyo yiyo yapamiyor. tugbayhan bak sakin takma kafana cocugun normal senin birseycigi yok
Cnm benim kiz 40 indan sonra hep 5 dk t dk emdi hatta 40 in icinde de hic 15 20 dk emdigi olmadi 10 dk falan emdi . ve kilo alimi da bu aya kadar Gayet iyiydi kusma meselesi. Bizde de ayni illaki emdiktn sonra az da olsa cikaracak.Kızlar nevşin iki gündür artık nezaman emeceğine kendi karar veriyor ,
Sürekli üst değişiyorum
Cnm ben de ogretmenim ve maalesef gercekten bu E harflilerde bisey var ozellikle emre efe ve enes bi de bunlara ek furkanlar var. Tam sabir sinayan tipler oluolar.E harfinde bir şey var. Emekli bir öğretmen Emre,Enes,Efe,Eymen bunlar çok yaramaz oluyorlar demiştirabbim hayırlı etsin. İyilerle karşılaştırsın. Bahtları güzel olsun. Bizi utandırmasınlar da varsın yaramaz olup çektirsinler.
Zamanla daha düzelecektir gerçi o zaman da yaramazlıklar başlayacak. Neyse...rabbim bi türlü yardım ediyor
kahvetelvesi kuzu senin bebegin 12 gun boyunca huzurlumuydu yani normalmiydi kaka yapamamasina ramen. Kiz benimki bi gaza 5 saat ikiniyo su icinde kaliyo seninki nasil dayaniyo masallah. Bence islak mendille silerken poposunun kenarlarina biraz masaj yap ne bilim ben bile yapamayinca öluyorum cocuk napsin.
Kaç nesil su çiçeği,kızıl,kızamık,boğmaca,menenjitle uğrastı.cocuk felcinden sakat menenjitten sıyrık komşularımız vardı bizim.hepsi tarih oldu.aşı takvimiyle silindiler.asıl o hastalıklar tehlikeli ve tahribatları ağır.sen bakma onlara.Beni de uyku tutmadı. Kafam karıştı kararsız kaldım.. facede aşıları yaptırmayan bir grup var. Aşıların yan etkileri ileri yaslarda olabilecek kalıcı hastalıklar vs. Geçenler de birinden duyup gruba bakayım diye üyelik istedim yeni kabul etmişler. Bi göz atayim derken uyku muyku kalmadı
Kız ben gaz maz almıyorum artık.emdikten hemen sonra almıyosun dimi gazı mide sallanıyor ve içerik çıkıyor dışarıKızlar nevşin iki gündür artık nezaman emeceğine kendi karar veriyor ,
Sürekli üst değişiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?