2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Suriyeli çocuklar aşısız ve tasıyorlar coğunu bu hastalikların asıl şimdi tam aşı zamanı

Vay sipa vay memnun halinden demekki
Her bebek farkli iste insan boyle topluluklarda daha iyi anliyo. Kimi gunde 5 yapiyo gibi 10 gunde 1 yapiyo yapmiyo bi degisik zamene cocuklari
Bizde 11.haftaya girdik bakalim bu hafta bizi neler bekliyo

Sanırım E harfi çiftlenince zıvanadan çıkık oluyorlar çocuklarla uğraşmak çok zor gerçekten. Sadece isimle de değil tabi bu iş..mizaç ve soya çekim de önemli

Sanırım E harfi çiftlenince zıvanadan çıkık oluyorlar çocuklarla uğraşmak çok zor gerçekten. Sadece isimle de değil tabi bu iş..mizaç ve soya çekim de önemli
Benimde büyük Eymen , Eneslerı bende duydum ama e lerin genelinde olduğunu bilmiyordum. Gerçi benimkinin Selim ı de var . ve hep ya selim olmasaymış diyorum, halim selim olsun dedik fln diyorum . Sabahtan yatana kadar bitmek bilmeyen bir enerjisi var çocuğun gerçi bende hareketsiz sünepe biri degilimdir ama 2 çocukla enerjim yetmiyor artık. Sabah 7 de uyaniyor. Akşam 9 da 9.30 uyutma çalışmalarına başlıyorum ( miniğimin durumuna göre ) çocuk resmen direniyor. Uykuya dalması saniyeler içinde oluyor o yorgunluktan ama uyumadan önceki direnişi yarim saat 1 saati buluyor

Bugün kızımı ilk defa tek başıma yikadim. Ayy nasil ağlayıs o normalde eşimle beraber yikiyorduk eşimin artık yoğun temposu var ben tek yikayim dedim. Ama çok ağladı yaa. Kendi kuvetinde yikanmayi zaten çok sevmiyor. Ama normalde suyu seviyor. Siz nasil yikiyorsinuz kizlar?

bende kendim yıkıyorum artık canım. fileyle kolay oluyor sadece sonrasında tek başıma havluya sararken biraz sorun yaşıyorum bide yıkandıktan sonra giyinmek istemiyor ağlaya ağlaya giydiriyorum. sen nerde yıkıyorsun küvette yıkanmayı sevmiyor demişsin? bide kaç günde bir yıkıyorsun? havalar soğudu aralığını açıyım diyorum ama yine iki günde bir yıkıyorum

Küvetine filesini takip yatırıyorum.

biz de dün eşimle yıkarken eşime sen bi karışma ben tek yıkayabilecekmiyim bakayım dedim. yıkadım ama bizimkide giyinirken ortalığı yıkıyor Ben de küvetinde filesiyle yıkıyorum

gul_sek nasılda aynılar cnm ya bende akşamları eşim evde olunca sen uyut diyorum odada 10dk deniyor olmazsa getiriyor. Ne sabırsızsın diye kızıyorum ben de. eşim gece çalışırken 9.30-10.00 da uyurdu. Tamam yine derin uykuya dalmazdı ama uyurdu başında durup sallardım uyandıkça Bazen eşime diyorum önce seni büyütseydim keşke :)

kahvetelvesi cnm geçen bizim bezde de 1 lira büyüklüğünde kaka vardı ama bulaşmış gibi yani tortu falan yoktu. Ayy napcaz bilemedim o kadar yedikleri nereye gidiyor bu çocukların anlamadım bizimki ıkınıyor ıkınıyor çıkmayınca ağlamaya başlıyor. Ama yapınca da hiç 4-5 günlük kaka gibi çok yapmıyor

Bende kendim yikiyorum canim.ilk dogum ettigimde anacim gosterdi.o gunden beri tek yikiyorum.bozim filemizde var ama annem belki bununla usur dedi yukarda kaldigi icin bende sungerlerden aldim gayet rahat oluyor valla

Benimde 1 numaranın adı Eymen. Kök söktürüyor bize!! Uykuya düşkün maşallah benimki. Uykusu geldiğinde yakarım bu dünyayı üleyn mode on oluyor

Ben hala banyo lavabosunda yıkıyorum artık sığmıyor ama kolayıma gidiyor.

İlk defa dün kaka yapmadı bu sabah 1 günlük kaka yaptı resmen bezde boş yer yoktu diyebilirim! Zor temizledim.

Sadece Eymen mi diğerinin ismi ne

Neeey Efe mi umarım bizim oğlan kaideyi bozar hiç uslu su olmuyo mu bunların

havalar soğumadan önce duşta yıkıyorduk eşim tutuyordu ben yıkıyordum çok rahattı öyle. Hala çok soğuk değil bura ama yine de soğudu. File bende de var onla yıkıyorum ama süngerlisi daha mı güzel ki? haftada 1'e düştük

Küvetine filesini takip yatırıyorum.
bende fileyle yıkıyorum ama ortalığı inletiyor. Aç da değildi halbuki.
biz de dün eşimle yıkarken eşime sen bi karışma ben tek yıkayabilecekmiyim bakayım dedim. yıkadım ama bizimkide giyinirken ortalığı yıkıyor Ben de küvetinde filesiyle yıkıyorum
ben anca giyinirken sakinleştiriyorum.
Bende kendim yikiyorum canim.ilk dogum ettigimde anacim gosterdi.o gunden beri tek yikiyorum.bozim filemizde var ama annem belki bununla usur dedi yukarda kaldigi icin bende sungerlerden aldim gayet rahat oluyor valla
bu süngerlisi nasıl bir şey ki?
çok iyi fikir. Altına ne koyuyorsun üşümesin diye. belki bende öyle yaparım :)))

Hepimiz bir şeyler yazdık ama en doğru şeyleri sen yazmışsın canım. Yazdıklarının her kelimesine katılıyorum.
kelebek.hill Tatlı kelebeğim Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah. Küçük tırtıl begümcük hayırlısıyla anneciği ve babacığıyla büyüsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…