Suriyeli çocuklar aşısız ve tasıyorlar coğunu bu hastalikların asıl şimdi tam aşı zamanıYa okuma öyle şeylerkendine stres yüklüyorsun yalandan yere!!! İhtimaller ihtimaller. Sana tek bir soru soracam sonrasına sen karar ver. Aşı ile bir çok hastalığın önüne geçildiği uzuuuun yıllardır ıspatlanmış. Şimdi sen o aşıyı yaptırmadın diyelim. Hastalığın sana denk gelme olasılığı Milyon hatta trilyonda 1 dahi olsa bu durumu göze alabilir misin? Şahsen ben alamam
Vay sipa vay memnun halinden demekkiKız ıslak mendille makat çevresini uyarmak bizim için rutin zaten :)
Rutin olmayan zeytinyağı içirmek, kulak çöpüyle uyarmak falandı, onlar da rutine döndü.
Yapmıyor yapmıyor tembel üşengeç evladım.
Huzursuzluğu vardı ama ne kadarı ataktan ne kadarı kakadan bilmiyorum.
Doktora gitmeden 2 gün önce bitti atak, o arada biz hep gülüşmeler oynaşmalar.
Ay uğraşmıyo bile yapayım diye
Suriyeli çocuklar aşısız ve tasıyorlar coğunu bu hastalikların asıl şimdi tam aşı zamanı
Sanırım E harfi çiftlenince zıvanadan çıkık oluyorlarCnm benim kiz 40 indan sonra hep 5 dk t dk emdi hatta 40 in icinde de hic 15 20 dk emdigi olmadi 10 dk falan emdi . ve kilo alimi da bu aya kadar Gayet iyiydi kusma meselesi. Bizde de ayni illaki emdiktn sonra az da olsa cikaracak.
Cnm ben de ogretmenim ve maalesef gercekten bu E harflilerde bisey var ozellikle emre efe ve enes bi de bunlara ek furkanlar var. Tam sabir sinayan tipler oluolar.
Benimde büyük Eymen , Eneslerı bende duydum ama e lerin genelinde olduğunu bilmiyordum. Gerçi benimkinin Selim ı de var . ve hep ya selim olmasaymış diyorum, halim selim olsun dedik fln diyorum . Sabahtan yatana kadar bitmek bilmeyen bir enerjisi var çocuğun gerçi bende hareketsiz sünepe biri degilimdir ama 2 çocukla enerjim yetmiyor artık. Sabah 7 de uyaniyor. Akşam 9 da 9.30 uyutma çalışmalarına başlıyorum ( miniğimin durumuna göre ) çocuk resmen direniyor. Uykuya dalması saniyeler içinde oluyor o yorgunluktan ama uyumadan önceki direnişi yarim saat 1 saati buluyorSanırım E harfi çiftlenince zıvanadan çıkık oluyorlarçocuklarla uğraşmak çok zor gerçekten. Sadece isimle de değil tabi bu iş..mizaç ve soya çekim de önemli
bende kendim yıkıyorum artık canım. fileyle kolay oluyor sadece sonrasında tek başıma havluya sararken biraz sorun yaşıyorum bide yıkandıktan sonra giyinmek istemiyor ağlaya ağlaya giydiriyorum. sen nerde yıkıyorsun küvette yıkanmayı sevmiyor demişsin? bide kaç günde bir yıkıyorsun? havalar soğudu aralığını açıyım diyorum ama yine iki günde bir yıkıyorumBugün kızımı ilk defa tek başıma yikadim. Ayy nasil ağlayıs onormalde eşimle beraber yikiyorduk eşimin artık yoğun temposu var ben tek yikayim dedim. Ama çok ağladı yaa. Kendi kuvetinde yikanmayi zaten çok sevmiyor. Ama normalde suyu seviyor. Siz nasil yikiyorsinuz kizlar?
Bugün kızımı ilk defa tek başıma yikadim. Ayy nasil ağlayıs onormalde eşimle beraber yikiyorduk eşimin artık yoğun temposu var ben tek yikayim dedim. Ama çok ağladı yaa. Kendi kuvetinde yikanmayi zaten çok sevmiyor. Ama normalde suyu seviyor. Siz nasil yikiyorsinuz kizlar?
Bugün kızımı ilk defa tek başıma yikadim. Ayy nasil ağlayıs onormalde eşimle beraber yikiyorduk eşimin artık yoğun temposu var ben tek yikayim dedim. Ama çok ağladı yaa. Kendi kuvetinde yikanmayi zaten çok sevmiyor. Ama normalde suyu seviyor. Siz nasil yikiyorsinuz kizlar?
Bende kendim yikiyorum canim.ilk dogum ettigimde anacim gosterdi.o gunden beri tek yikiyorum.bozim filemizde var ama annem belki bununla usur dedi yukarda kaldigi icin bende sungerlerden aldim gayet rahat oluyor vallaBugün kızımı ilk defa tek başıma yikadim. Ayy nasil ağlayıs onormalde eşimle beraber yikiyorduk eşimin artık yoğun temposu var ben tek yikayim dedim. Ama çok ağladı yaa. Kendi kuvetinde yikanmayi zaten çok sevmiyor. Ama normalde suyu seviyor. Siz nasil yikiyorsinuz kizlar?
Benimde 1 numaranın adı Eymen. Kök söktürüyor bize!! Uykuya düşkün maşallah benimki. Uykusu geldiğinde yakarım bu dünyayı üleyn mode on oluyorBenimde büyük Eymen , Eneslerı bende duydum ama e lerin genelinde olduğunu bilmiyordum. Gerçi benimkinin Selim ı de var . ve hep ya selim olmasaymış diyorum, halim selim olsun dedik fln diyorum . Sabahtan yatana kadar bitmek bilmeyen bir enerjisi var çocuğun gerçi bende hareketsiz sünepe biri degilimdir ama 2 çocukla enerjim yetmiyor artık. Sabah 7 de uyaniyor. Akşam 9 da 9.30 uyutma çalışmalarına başlıyorum ( miniğimin durumuna göre ) çocuk resmen direniyor. Uykuya dalması saniyeler içinde oluyor o yorgunluktan ama uyumadan önceki direnişi yarim saat 1 saati buluyor
Ben hala banyo lavabosunda yıkıyorumBugün kızımı ilk defa tek başıma yikadim. Ayy nasil ağlayıs onormalde eşimle beraber yikiyorduk eşimin artık yoğun temposu var ben tek yikayim dedim. Ama çok ağladı yaa. Kendi kuvetinde yikanmayi zaten çok sevmiyor. Ama normalde suyu seviyor. Siz nasil yikiyorsinuz kizlar?
İlk defa dün kaka yapmadı bu sabah 1 günlük kaka yaptı resmenkahvetelvesi cnm geçen bizim bezde de 1 lira büyüklüğünde kaka vardı ama bulaşmış gibi yani tortu falan yoktu. Ayy napcaz bilemedim o kadar yedikleri nereye gidiyor bu çocukların anlamadım bizimki ıkınıyor ıkınıyor çıkmayınca ağlamaya başlıyor. Ama yapınca da hiç 4-5 günlük kaka gibi çok yapmıyor
Benimde 1 numaranın adı Eymen. Kök söktürüyor bize!! Uykuya düşkün maşallah benimki. Uykusu geldiğinde yakarım bu dünyayı üleyn mode on oluyor
Ben hala banyo lavabosunda yıkıyorumartık sığmıyor ama kolayıma gidiyor.
İlk defa dün kaka yapmadı bu sabah 1 günlük kaka yaptı resmenbezde boş yer yoktu diyebilirim! Zor temizledim.
Sadece Eymen. 2 isim koymadık. 2 numaramın adı da Hamza. Aslan diyoruz kendilerineSadece Eymen mi diğerinin ismi ne
Neeey Efe mi umarım bizim oğlan kaideyi bozar hiç uslu su olmuyo mu bunlarınCnm benim kiz 40 indan sonra hep 5 dk t dk emdi hatta 40 in icinde de hic 15 20 dk emdigi olmadi 10 dk falan emdi . ve kilo alimi da bu aya kadar Gayet iyiydi kusma meselesi. Bizde de ayni illaki emdiktn sonra az da olsa cikaracak.
Cnm ben de ogretmenim ve maalesef gercekten bu E harflilerde bisey var ozellikle emre efe ve enes bi de bunlara ek furkanlar var. Tam sabir sinayan tipler oluolar.
havalar soğumadan önce duşta yıkıyorduk eşim tutuyordu ben yıkıyordum çok rahattı öyle. Hala çok soğuk değil bura ama yine de soğudu. File bende de var onla yıkıyorum ama süngerlisi daha mı güzel ki? haftada 1'e düştükbende kendim yıkıyorum artık canım. fileyle kolay oluyor sadece sonrasında tek başıma havluya sararken biraz sorun yaşıyorum bide yıkandıktan sonra giyinmek istemiyor ağlaya ağlaya giydiriyorum. sen nerde yıkıyorsun küvette yıkanmayı sevmiyor demişsin? bide kaç günde bir yıkıyorsun? havalar soğudu aralığını açıyım diyorum ama yine iki günde bir yıkıyorum
bende fileyle yıkıyorum ama ortalığı inletiyor. Aç da değildi halbuki.Küvetine filesini takip yatırıyorum.
ben anca giyinirken sakinleştiriyorum.biz de dün eşimle yıkarken eşime sen bi karışma ben tek yıkayabilecekmiyim bakayım dedim. yıkadım ama bizimkide giyinirken ortalığı yıkıyorBen de küvetinde filesiyle yıkıyorum
bu süngerlisi nasıl bir şey ki?Bende kendim yikiyorum canim.ilk dogum ettigimde anacim gosterdi.o gunden beri tek yikiyorum.bozim filemizde var ama annem belki bununla usur dedi yukarda kaldigi icin bende sungerlerden aldim gayet rahat oluyor valla
çok iyi fikir. Altına ne koyuyorsun üşümesin diye. belki bende öyle yaparım :)))Benimde 1 numaranın adı Eymen. Kök söktürüyor bize!! Uykuya düşkün maşallah benimki. Uykusu geldiğinde yakarım bu dünyayı üleyn mode on oluyor
Ben hala banyo lavabosunda yıkıyorumartık sığmıyor ama kolayıma gidiyor.
İlk defa dün kaka yapmadı bu sabah 1 günlük kaka yaptı resmenbezde boş yer yoktu diyebilirim! Zor temizledim.
Hepimiz bir şeyler yazdık ama en doğru şeyleri sen yazmışsın canım. Yazdıklarının her kelimesine katılıyorum.kelebek.hill cim insallah herşey en kısa zamanda yoluna girer. Begüm senin üzüldüğünü hissediyordur büyük ihtimal . Yakın temas halinde olduğumuz için ruh halimiz yansıyor ..
İnşallah herşey en kısa zamanda yoluna girer ama eşini boş bırakma bence. Boylé durumlarda biz zannederiz ki ( gerçekten de haklı olduğumuz halde) uzuluyor aklını başına topluyor; hem öyle bencillikleri yapan hemde etrafı o şekilde kötü insanlarla dolu olan kişi şuan kendini kuruluyordur ve etrafı tarafından gazlaniyordur maalesef kendinı haklı görmeye bile başlamış olabilir. Esin konuyu actiginda hemen sende konuya gir ve yanına çağır. O insanların yanında konussan bile seni anlamayabilir.
Çocuğu olduktan sonra insana hayat daha zor. Allah muhafaza boşanmak daha zor yalniz olsan belki bir kalemde silersin geçer gider ama çocuk olduktan sonra çocuğun babasından ayrı kalması gerçekten kötü . Şimdi daha bebek çok fark etmemiş olabilirsin ama biraz daha bilinclensin baba faktörünün etkisini gozlerinle görüyorsun . Boşandın diyelim babasından ayrı büyüsede hiç görüşmeden buyuyemez o insanlarin içine gidecek çocuğun yalniz başına bu da çok kötü .sanki senin korumandan çıkmış gibi daha önce desem belki anlam vermeyebilirdin ama anne olunca ne demek istediğimi anliyorsundur.
Kaldı ki severek evlenmissiniz. O zaman gurur yapma; gurur yapma derken dik duruşundan asla taviz verme ama konuşmak için o açmasa bile sen aç konuyu , çağır görüş.
Eşin ne iş yapıyor
Allah kötü niyetli insanlardan hepimizi muhafaza etsin , fırsat vermesin . Çok uzuluyurum durumundan haberdar et aklım sende hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?