Hepimiz bir şeyler yazdık ama en doğru şeyleri sen yazmışsın canım. Yazdıklarının her kelimesine katılıyorum.
@kelebek.hill Tatlı kelebeğim Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah. Küçük tırtıl begümcük hayırlısıyla anneciği ve babacığıyla büyüsün inşallah
Çift E de ben pek rastlamadım ama beeeeelki sana denk gelmiştir beeeellkiiiiNeeey Efe mi umarım bizim oğlan kaideyi bozar hiç uslu su olmuyo mu bunların
Yeni yaşı hayırlı olsun inşallah Eymen paşanın. Ömrü bereketli başarılı sağlıklı olsun. Benim beyimin de doğum günü bugün2012 li bugün doğum günü hatta
Yeni yaşı hayırlı olsun inşallah Eymen paşanın. Ömrü bereketli başarılı sağlıklı olsun. Benim beyimin de doğum günü bugün
Hayırlısı olsun. Şimdilik çok sakin maşallah. İlerde ne olur bilmiyorumPisikedii Hamza larda cesur gözü kara olur seninki hem Karadeniz uşağı hem aslan burcu oburu desen E'li
Üçüncüye niyetin var mı
Bundan kullaniyorum canim kuvetin icine koyuyorumhavalar soğumadan önce duşta yıkıyorduk eşim tutuyordu ben yıkıyordum çok rahattı öyle. Hala çok soğuk değil bura ama yine de soğudu. File bende de var onla yıkıyorum ama süngerlisi daha mı güzel ki? haftada 1'e düştük
bende fileyle yıkıyorum ama ortalığı inletiyor. Aç da değildi halbuki.
ben anca giyinirken sakinleştiriyorum.
bu süngerlisi nasıl bir şey ki?
çok iyi fikir. Altına ne koyuyorsun üşümesin diye. belki bende öyle yaparım :)))
bende kendim yıkıyorum artık canım. fileyle kolay oluyor sadece sonrasında tek başıma havluya sararken biraz sorun yaşıyorum bide yıkandıktan sonra giyinmek istemiyor ağlaya ağlaya giydiriyorum. sen nerde yıkıyorsun küvette yıkanmayı sevmiyor demişsin? bide kaç günde bir yıkıyorsun? havalar soğudu aralığını açıyım diyorum ama yine iki günde bir yıkıyorum
biz de dün eşimle yıkarken eşime sen bi karışma ben tek yıkayabilecekmiyim bakayım dedim. yıkadım ama bizimkide giyinirken ortalığı yıkıyorBen de küvetinde filesiyle yıkıyorum
Insallah benzer canim rabbim hayirlisini versin insallah erkek olsaydi bizimde iaim hamzaydi :) benimde cok hosuma gider.cok guclu bi isim.Hayırlısı olsun. Şimdilik çok sakin maşallah. İlerde ne olur bilmiyorumHz Hamza nın ismi diye koyduk. Oğlumu onun zerresine bile benzetse Rabbim şereftir bizim için. İnşallah benzer. Dualarım hep öyle. Rabbim evlatlarımızı isimleriyle müsemma etsin inşallah eşim hariç ben ve oğullarım Aslan burcuyuz. Ev Aslan yuvası mübarek
3 sene sonra bir tane daha yapacam nasipse. Beeeelki kız olur
Daha çocuk ortada yokken ismi hazırdı bizdeInsallah benzer canim rabbim hayirlisini versin insallah erkek olsaydi bizimde iaim hamzaydi :) benimde cok hosuma gider.cok guclu bi isim.
Ben Sudan çıkmam istemiyorum diye ağlıyor o zamanBenim kızım ağlarken ne mümkün onu susturabilen bişeyama işe yaramasına çok sevindim suda sesi çıkmayan bebe giyinirken ortalığı ayağa kaldırıyordu bana üşüdüğünden yapıyormuş gibi geldi çünkü havalr serinlediğimden beri yapmaya başladı önce yoktu ağlaması canım.
Ben Sudan çıkmam istemiyorum diye ağlıyor o zamanbak sen zilloşa Artık daha da büyüdü..değişik değişik huylar çıkaracak bundan sonra.. ahhhh ahh!!
Oda guzelmis canim planlayarak gidiyorsun iste ne guzel.rabbim gonlune gore versin topragimDaha çocuk ortada yokken ismi hazırdı bizdeönce ismi bulup sonra çocuğu yapmış gibi olduk
Kız olursa ismi hazır da..hayırlısı tabi
Probiyotiğide sen al deöek istedim canım. Sütünden yine geçer yararlı bakterilerBize verdiği başka.
Kararsızım alıp almamakta.
Dün incir, kayısı, armut, kabak ne bulduysam yedim.
Az önce ıkındı ıkındı, bezde 1 lira büyüklüğünde kaka.
Bu kadarcık şaka gibi ya :)
Kefir aklıma gelmedi çok sağol.
Çocuğa probiyotik kullanacağıma kendim kefir içeyim.
Bizimki 12 gün sonra yaptı, normal kaka formundaydı.
Daha yoğun tabi.
Kaka temizlemeyi unuttum ben sıyıracak biri varsa o benim :)
Giriş var çıkış yok resmen.
Alerjik bir durum olmadıkça ben de pek anlayamıyorum bu durumu.
Daha çocuk ortada yokken ismi hazırdı bizdeönce ismi bulup sonra çocuğu yapmış gibi olduk
Kız olursa ismi hazır da..hayırlısı tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?