2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Evet pisicim insallah begüm annesiyle babasıyla büyür

2012 li bugün doğum günü hatta

Pisikedii Hamza larda cesur gözü kara olur seninki hem Karadeniz uşağı hem aslan burcu oburu desen E'li
Üçüncüye niyetin var mı
Hayırlısı olsun. Şimdilik çok sakin maşallah. İlerde ne olur bilmiyorum Hz Hamza nın ismi diye koyduk. Oğlumu onun zerresine bile benzetse Rabbim şereftir bizim için. İnşallah benzer. Dualarım hep öyle. Rabbim evlatlarımızı isimleriyle müsemma etsin inşallah eşim hariç ben ve oğullarım Aslan burcuyuz. Ev Aslan yuvası mübarek
3 sene sonra bir tane daha yapacam nasipse. Beeeelki kız olur

Bundan kullaniyorum canim kuvetin icine koyuyorum

Eklentiler

• 20161112_161052.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 41

biz de dün eşimle yıkarken eşime sen bi karışma ben tek yıkayabilecekmiyim bakayım dedim. yıkadım ama bizimkide giyinirken ortalığı yıkıyor Ben de küvetinde filesiyle yıkıyorum

Banyodan sonra giyinirken kızım da ortalığı yıkıuordu ağlamaktan, acaba üşüyor mu diyerek giydirirken fön makinesini tutuyoruz ağlamıyor, üşüyormuş demek sıpa halbuki elektrikli soba yanık oluyordu odada ama yetmiyormuş...

Insallah benzer canim rabbim hayirlisini versin insallah erkek olsaydi bizimde iaim hamzaydi :) benimde cok hosuma gider.cok guclu bi isim.

M makosen34 canım fön makinesi genelde bebeleri sakinleştiriyor. Seninki o yüzden susmuş olmasın??

Benim kızım ağlarken ne mümkün onu susturabilen bişey ama işe yaramasına çok sevindim suda sesi çıkmayan bebe giyinirken ortalığı ayağa kaldırıyordu bana üşüdüğünden yapıyormuş gibi geldi çünkü havalr serinlediğimden beri yapmaya başladı önce yoktu ağlaması canım.

Insallah benzer canim rabbim hayirlisini versin insallah erkek olsaydi bizimde iaim hamzaydi :) benimde cok hosuma gider.cok guclu bi isim.
Daha çocuk ortada yokken ismi hazırdı bizde önce ismi bulup sonra çocuğu yapmış gibi olduk
Kız olursa ismi hazır da..hayırlısı tabi

Ben Sudan çıkmam istemiyorum diye ağlıyor o zaman bak sen zilloşa Artık daha da büyüdü..değişik değişik huylar çıkaracak bundan sonra.. ahhhh ahh!!

Probiyotiğide sen al deöek istedim canım. Sütünden yine geçer yararlı bakteriler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…