2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Cnm yaaa bizim kizdada bi kac gundur var oyle poposunda kirmizi noktalar dunden beri de agzinin etrafinda cenesinde var yaa ne alerjisi ki bu

İki boşluk bıraksan da oluyor mu ben de silip tekrar yazacağım zaman kelime nin baş harfini 2 kere yazıyor işte bböyle :) ama whatsappta fln olmuyo

Hoşgeldin canım. Sen nerelerdesin yahu?! Özledik seni ve tatlı kara kuzu sevdayı. Saçlara hele yaaa Benim oğlanın saçlar döküldü
Hoşbuldumn. Sorma sorma eşimle bayağı kavga ettik kk yüzünden de ben duramadım yine geldim. Bu sefer öğrwnirsr boşar heralde beni

Sevdanın da çok dökülüyo aslında ama daha kel kalacak kadar dökülmedi. Yanlar ve arka bayağı seyrwkleşti sadece

MinikPiranha canımö bizde iyiyiz çok şükür özledik sizii ayy bu sevdacık ne tatlı yaaa maşallahh saçlar gözler yakıyor yeminlee yemö :)) ek gıdaya başlican mı 4aylıkkenn :))
Sağol bidenem öpücüklüsmiley(bende smileyler kaybolmuş yahu!)

Dün meyve sebZe filesi aldım kuzuya dünden beri iki üç defa içine elma koyup verdim. Bir kaç kere de ev yapımı yoğurt verdim yarım çay kaşığı kadar bir de bu akşam filenin içine hurma koyup verdim galiba ek gıdaya geçmişim bile ben

Sevdi ama versiklerimi, kendisi tutamıyor henüz ben tutuyorum çektiğimde ağlamaya başlıyor zilli

En son girdiğimde o hafta sonu taşınacaktın çoktan yerleşmişsindir vile güle güle otur canım. Sevda da öyle teyzesi memeyi reddesiyor emzikle kandırıp öyle veriyorum ben zorlamasam gündüz aç gezecek. Gece de tam tersi bir kere uyanan çocuk 3 kere uyanmaya başladı. 4 te 5 te de uyanıyor tamamen :/

Kıxlar 2 gündür sağdığım sütü biberondan vermeye çalışıyorum tutmuyo damağını kaşıyor dşlinle itiyor öbğr ay işe bsşlıcam mama hiç vermedim avent aldım biberon ama olmuyor nasıl yapcam 18 inde 3 ay dolcak

En son buraya yazdığım gece eşim uyuyo sanıyodum ama arkamdan yazışmaları okuyomuş meğer hayalimsin1 de aşkım yazmış bana. Bir celallendi o kim neden sana aşkım yaIyor bu saatte neler karıştırıyorsun haberleşiyor musunuz siz... ölecektim kalp ağrısından. Erkek olabilirmiş nerden bilenilir mişim. Beni korumaya mı çalışıyor yoksa sırf kendisiyle ilgilenmem için beni diğer şeylerden soyutlamaya mı çalışıyor anlamıyorum ama sosyalleşmemi hiç istemiyor. Bitane bile arkadaş edinemedim onun yüzünden varsa yoksa arkadaşlarının eşleri. O zamandan bu zamana anca bormale döndük işte. Ama ben yine dayanamadım eşimden habersiz açtırdım üyeliğimi

Ca canım ben hiç biberon kullanmadım ama anne memesine benzeyenler varmış ondan mı avent. Kendi memenle kandırıp sonra çıkarıp biberonu versen ağzına denedin mi öyle ? İnşallah tutar biberonu bir ayın var daha nerdeyse o xamana kadar halledersin bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…