Ahhh noo nooo canım öyle bişey değillO ne kız implantasyon gibi,yukarıda da yazdıkların,hamile olmayasın
Cnm yaaa bizim kizdada bi kac gundur var oyle poposunda kirmizi noktalar dunden beri de agzinin etrafinda cenesinde var yaa ne alerjisi ki buEvet canım alerji belirtisi bunlar. Doktora gorunun bence daha fazla geçmeden.
Yaz olsa evet sıcaktan oluyordu canım ama kışın olmaz. Bir de popo da vardır nokta nokta şeklinde.
Bende daha hiç ne adet ne kanama hiçbir şey yok.
İki boşluk bıraksan da oluyor mu ben de silip tekrar yazacağım zaman kelime nin baş harfini 2 kere yazıyor işte bböyle :) ama whatsappta fln olmuyoKelimelerarasiboslukbirakiyorumbirsonrakikelimeyiyazarkenarkadakalanlaribirlestiriyor.. iste böyle
Evet ama face whatsapp mesaj yazarken hic sorun yok anlamadım
Hoşgeldiniz :)bizde sizi ozledik masallahbuyumus savdacik
Burdaki bebeler atarli giderli bu aralar
Ben de çok özledim hetkesi vallahi :) hoşbuldumn canımHosgeldin kuzum cok arandin ama
Hoşbuldumn. Sorma sorma eşimle bayağı kavga ettik kk yüzünden de ben duramadım yine geldim. Bu sefer öğrwnirsr boşar heralde beniHoşgeldin canım. Sen nerelerdesin yahu?! Özledik seni ve tatlı kara kuzu sevdayı. Saçlara hele yaaaBenim oğlanın saçlar döküldü
Sağol teyzesi. Şaka maka 4 olucaz yakında :))Maşallah canım kara kuzu nasilda büyümüş :)
Sağol bidenem öpücüklüsmiley(bende smileyler kaybolmuş yahu!)MinikPiranha canımö bizde iyiyiz çok şükür özledik sizii ayy bu sevdacık ne tatlı yaaa maşallahh saçlar gözler yakıyor yeminlee yemö :)) ek gıdaya başlican mı 4aylıkkenn :))
Uzaktan takip ettim hep. Eşcazımla bayağı kavga ettik kk yüzünden, sizleri erkek zannediyo patanoyakça davranıyo da biraz :/maşallah sevda hanıma.
nerelerdeydiniz özlettiniz ☺
Hoşbuldumm :)Hoşgeldin bitanem. Sevda kuzu baya büyümüş yaa. Dün gibi doğuma gidişin.
Sağol teyzesi. Şaka maka 4 olucaz yakında :))
En son girdiğimde o hafta sonu taşınacaktın çoktan yerleşmişsindir vile güle güle otur canım. Sevda da öyle teyzesi memeyi reddesiyor emzikle kandırıp öyle veriyorum ben zorlamasam gündüz aç gezecek. Gece de tam tersi bir kere uyanan çocuk 3 kere uyanmaya başladı. 4 te 5 te de uyanıyor tamamen :/Kelimelerarasiboslukbirakiyorumbirsonrakikelimeyiyazarkenarkadakalanlaribirlestiriyor.. iste böyle
Evet ama face whatsapp mesaj yazarken hic sorun yok anlamadım
Hoşgeldiniz :)bizde sizi ozledik masallahbuyumus savdacik
Burdaki bebeler atarli giderli bu aralar
Çoook çabuk geçiyor zaman. Rabbim hepsine hayırlı uzun ömürler nasip etsin. 3 ten sonra bir anda bir değişiyorlar ki çok şaşıracaksın :)Ayy maşallah ya darısı bize :) daha 3 bile olmadık biz
aaa neden ki?Uzaktan takip ettim hep. Eşcazımla bayağı kavga ettik kk yüzünden, sizleri erkek zannediyo patanoyakça davranıyo da biraz :/
En son buraya yazdığım gece eşim uyuyo sanıyodum ama arkamdan yazışmaları okuyomuş meğeraaa neden ki?
canım ben hiç biberon kullanmadım ama anne memesine benzeyenler varmış ondan mı avent. Kendi memenle kandırıp sonra çıkarıp biberonu versen ağzına denedin mi öyle ? İnşallah tutar biberonu bir ayın var daha nerdeyse o xamana kadar halledersin bir şekildeKıxlar 2 gündür sağdığım sütü biberondan vermeye çalışıyorum tutmuyo damağını kaşıyor dşlinle itiyor öbğr ay işe bsşlıcam mama hiç vermedim avent aldım biberon ama olmuyor nasıl yapcam 18 inde 3 ay dolcak
Oh oh maşallah çekik kızımız da bayağı büyümüş yüzü gözü açılmış Rbbim nazardn korusunEki Görüntüle 1911043 meraba anneler ben geldim:)
Büyümüş mü kız:)))Oh oh maşallah çekik kızımız da bayağı büyümüş yüzü gözü açılmış Rbbim nazardn korusun
Büyümüş vallahi :) ben bir aydır görmüyodum minnakı.Büyümüş mü kız:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?