2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Kız ben çok sevdim fileyi hatta hurma ziyan olmasın diye sevdadan arta kalanı da ben somurdum

Sevda uyanıkken tv açamıyorum ben yahu, boynunu kırarcasına arkaya atıp tv ye bakacak. Bıraksam saatlerce izler yani o derece. Napcam ben bu kızla, hiç tv açamayacak mıyım tecrübelerinizden yararlanayım accık :)

Hoş buldum aşkımmm

Yahu seninle ne ilgisi var benim kocam manyak . Gözümün ondan başkasını gördüğü yok nası seviyorum onu biliyor ama arada böyle manyakça şeyler yapabiliyor.

nazeninim canım yahu bu erkekler ders almak yerine neden laf vururlar ki. Ne güzel görmşsün işte tütoyubsen de alıversene karıcığına güzel bir hediye. İyi cevap vermişsin sende hoşuma gitti

Bence sen hiiç huzurunu bozma bacım
Bak Yen'i düzelmişsiniz
Yakalarsa yine kötü olur.
Bizdede Facebook yok
Sürekli Facebook yüzünden tartışıyorduk o bana kapatırınca , bende gıcıklığına onunkinide kapatırdım , burayı benimkide bazen okuyor
Bişi demiyor ,hatta iyi faydalı demişti,:))
Cetrinayla yazışıyoruz bazen watshap ten kim diye soruyor fransadan arkadaşım dedim mesela kk sayfasından:)) hahaha alıp birseler okudu konuyu gördü tamam dedi :)
Dünde tel masada cetrina yazınca
Bana sesleniyor aynen şöyle ,:
Hayalimsin gel geel cetrina yazmış sana , ben sana zencefili doğru almışım taze olucakmış zaten diyor günahımı almışsın diyor

Ay ama özlüyorum ben burayı

Yeni üyelik mi alsam napsam, bunda açtığım konular var bide bana bir akıl verin o zaman napsam ne etsem. Kocacığımla ortak hesap mı alsam kk dan işte o zaman da aramızda gerçek bir erkek olur

Slm canım, sevindim kalçasında bişi çıkmadığına,
Çok şükür
Geçmişi boşver geleceğe bak tatlım sen kafanı yorma bence :)

Hihihi bilemedimki canım şimdi
Kız ben sana canım diye yazmayada korkar oldum uff
Bi süre Yanına oturt yazışmaları takip etsin ozaman , tabi böyle ikna olucaksa.:))

Of ne bu erkekler ve ailesinden cektiklerimiz ayoll.. Allah sabir versn canm gercekten zor bi durum. Oncelikle esin nasil soylemez boyle buyuk bi borcuu... Sonrasinda ise ailesine yedirmesi yok iddiada kaybetmesi yok kizkardesin beklemesi... Tovbeee benm de abim var yahu maddi bi sey beklemeyi birak evlendikten sonra eskisi kadr aramiyorm bile aksamlari ki keyiflerine baksin mutlu olsunlar. Yani onlarin huzuru kadr onemli ne olabilir kiii...

Hoşbuldumm :)) yoh yoh ona göre sizler sapık erkeklersiniz yakışıklusınız da hem

Ben yakisikliligimi hamilelik kilolarima borcluyum

MinikPiranha kııız o nası kıskanç kocaaa Allah sabır versinn :/ bi kaç satır okusa ne erkeği Allah aşkına kk da erkek varsırda bu geupta ne arasınn :)))
Bencillik yapıyor birazcık
Burası bna cok ii gelio olmasa ne yapardım bilmem bizi biDen başka kim anlayabilir iki lafın belini kırıoruz fikir alışverişi yapıoruz resmn aile gibi olduk bnu senden esirgemese keşke
Zatn annelik zor burayla kolaylaştırıyoruz bazen umarm yaknda rahat bırakır :)
hayalimsin1 bombasın bebeğim ya enerjine hayranım

Hihihi bilemedimki canım şimdi
Kız ben sana canım diye yazmayada korkar oldum uff
Bi süre Yanına oturt yazışmaları takip etsin ozaman , tabi böyle ikna olucaksa.:))
Yaaa deme öyle yazmayacaktım aslında böyle hissedeceğini biliyordum ben ama herkes sorunca açıklama yapmak istedim.

Deneywyin bakalım benim manyak kocam ikna olacak mı

merhaba o zaman yakışıklı

Canım benim ailenin yanındasın heralde eşinle biraz sorunlar olmuş :/ evlilik aşırı denge isteyen bir kurum eşin bu dengeyi kendisi kuramamış maslesef. Ben bu kısa süreli ayrılığın size iyi geleceğini düşünüyorum. Yakında gelip özür dileyerek alacaktır sizi. İnşallah her şey çok daha güzel olur döndüğünüzde

Haklısın bitanem çok iyi geliyor burası bana da. İnan hepinizi çok özledim. Hatta ben yokken plan yapıp ankara grubu da buluşur mu ki diye içim içimi yedi

Ay çok alemsiniz ya

günaydın hanımlar
dün akşam annem kızları gezdirelim dedi. onların aracıyla çıktık yola. hız tümseğini geçtik, 13-14 yaşında bir kız karşıdan karşıya geçiyordu, bizi gördüğü halde zınk diye durdu. kardeşim son anda kırdı direksiyonu ama aracın aynası çarptı kıza, yere düştü. Allah'tan hızımız 30-40 km falandı. hemen indik, ailesi de oradaymış. hastaneye gidelim diye ısrar ettik ama kabul etmediler. çok canımız sıkıldı.

kızlar eğlendi tabi. küçük herkese kocaman gülücükler attı. avm de çalışan kızlar kucağına aldı sevdi. herkese gülüyor ya kıskandım :/

Haklısın bitanem çok iyi geliyor burası bana da. İnan hepinizi çok özledim. Hatta ben yokken plan yapıp ankara grubu da buluşur mu ki diye içim içimi yedi
Yok bebeğimmm sensiz olmaaazzz :))
Hava çok soğuk yoksa yapardık i buluşöa bebişleride buluşturrduk yanyana fotoları ne güzel olurduuu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…