- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
İyi de canım hangi erkek bu kadar süt kaka kilo muhabbeti yapar. Bdv olsa neyse de.gerçi bende @hayalimsin1 den şüpheleniyorum. Tulayy erkek misin yoksa.
Sapık ve yakışıklı erkekler gaz,kusmuk,.ok, konuşuyoruz burada.derdimiz de hamilelik kiloları
BiZde düğünlerde horonda damada Enişteeee iiiiiihu Hu huh diye bağırırlar o aklıma geldi. @Mihrimah-53 kak kız horona!!
Ya o fileden ben hiç hoşlanmıyorum. Yani ben onu ağzıma sokamambende durum böyleyken bebeme de veremem.
Ya İnan bazı kişileri eşek sudan gelene kadar dövmek lazım!!!! Görümcenin konuşmalarını çok da takma.. kp sarhoşken nasıl konuşmak istiyor anlamış değilim!! Ya hadi onun kafa gidik yanındakiler nasıl müsade ediyor? 80vin borç nedeniyle demek yaaaailesine yedirdi kısmına bir şey demek istemiyorum ama iddiada kaybetmiş ne yaa Allah sabır versin sana.
Hoş buldum aşkımmmAnaaaaay ben nelere mal olmuşum böyleee
Ay çok şaşkınım. Hay dilim tutulaydı dicem ama senin eş te atak ayları yaşıyor sanırım, erkekler sabahtan akşama kadar ,mamaydı ,gazdı, sancıydı, bunumu konuşur
bu arada Hoşgeldin pirhana
Aha biri daha ben yüzünden
ortalığı nasıl karıştırmışım haberim olmadan
Sanada çok geçmiş olsun
Canım normalde de kıskanç bir adam kıyafetime makyajıma kadar karışır ama bu paranoya sadece kk ya özel. Ne sanıyorsa artık bırayı. Barıştık tatlıya bağlandı olay ama buraya kaçak göçek giriyorum ne var sanki burda
Ya yaaaSapık ve yakışıklı erkekler gaz,kusmuk,.ok, konuşuyoruz burada.derdimiz de hamilelik kiloları
Hımmm sıkılaşma istiyor vücut galibaYa yaaa
Bu arada ben eski kiloma döndüm ama hiç memnun değilim. Eskisi gibi değil vücudum bir beden genişlemişim spor şart
Ay ama özlüyorum ben burayıBence sen hiiç huzurunu bozma bacım
Bak Yen'i düzelmişsiniz
Yakalarsa yine kötü olur.
Bizdede Facebook yok
Sürekli Facebook yüzünden tartışıyorduk o bana kapatırınca , bende gıcıklığına onunkinide kapatırdım , burayı benimkide bazen okuyor
Bişi demiyor ,hatta iyi faydalı demişti,:))
Cetrinayla yazışıyoruz bazen watshap ten kim diye soruyor fransadan arkadaşım dedim mesela kk sayfasından:)) hahaha alıp birseler okudu konuyu gördü tamam dedi :)
Dünde tel masadacetrina yazınca
Bana sesleniyor aynen şöyle ,:
Hayalimsin gel geel cetrina yazmış sana , ben sana zencefili doğru almışım taze olucakmış zaten diyor günahımı almışsın diyor
Kızlar giremedim pek bayağ sayfa birikmiş, bugünden başlıycam geçmişi okuyamaıycam.. Nasılsınız tüm bebekler iyidir inşallah tabi anacıkları da, kalça usg iyi çıktı çoookkk sevindim çok, meme ve mama reddi yaşadık şükür daha iyi maya, meme vermeye devam ediyorum 1 yemek kaşığı da olsa ilaç diyorum mamaya da devam, hepinizi öpüyorum bebeklerinizi kokluyorum
Aynen canım. Yemek yemeye vaktim olmadığından zayıfladım spor yapmaya vaktim olmadığından da cvık cıvık kaldımHımmm sıkılaşma istiyor vücut galiba
Ay ama özlüyorum ben burayı
Yeni üyelik mi alsam napsam, bunda açtığım konular var bidebana bir akıl verin o zaman napsam ne etsem. Kocacığımla ortak hesap mı alsam kk dan işte o zaman da aramızda gerçek bir erkek olur
Kızlar çok sinirim bozuk ya şu eşimin ailesini daha önceden tanisam eşimle evlenmezdim gerçekten. Akşam akşam sarhoş babası arıyor görüntülü elifi gorecekmis. Esimin kiz kardesi de diyormus ki abim var ama hic faydasini görmedik. Nasil bir fayda bekliyor acaba. Evlendik herseyi kendimiz yaptik. Üstüne evlendigimin ertesi gunu esimin 80 bin lira borcu oldugunu ogrendim yarisini ailesine yedirmis yarisini iddiada kaybetmis. 2 yildir ayda 3 bin lira kredi ödüyoruz ustelik benim tek kurusunu bile harcamadigim parayi. Bir kere bile yardim etmediler. Iki kere para istedik tek kurus gondermediler simdi bizden fayda bekliyormus hanimefendi. Babasi da atip tutuyor ihtiyacin varsa soyle gondereyim falan diye sarhosken biraksan dunyayi satin alir zaten. Esimde kardesini haklı buluyor hala tabi bekler abisinden falan diyor bunaldim ya !!!
Hoşbuldumm :)) yoh yoh ona göre sizler sapık erkeklersiniz yakışıklusınız da hem
Yaaa deme öyle yazmayacaktım aslında böyle hissedeceğini biliyordum ben ama herkes sorunca açıklama yapmak istedim.Hihihi bilemedimki canım şimdi
Kız ben sana canım diye yazmayada korkar oldum uff
Bi süre Yanına oturt yazışmaları takip etsin ozaman , tabi böyle ikna olucaksa.:))
Of ne bu erkekler ve ailesinden cektiklerimiz ayoll.. Allah sabir versn canm gercekten zor bi durum. Oncelikle esin nasil soylemez boyle buyuk bi borcuu... Sonrasinda ise ailesine yedirmesi yok iddiada kaybetmesi yok kizkardesin beklemesi... Tovbeee benm de abim var yahu maddi bi sey beklemeyi birak evlendikten sonra eskisi kadr aramiyorm bile aksamlari ki keyiflerine baksin mutlu olsunlar. Yani onlarin huzuru kadr onemli ne olabilir kiii...
Ben yakisikliligimi hamilelik kilolarima borcluyum
Haklısın bitanem çok iyi geliyor burası bana da. İnan hepinizi çok özledim. Hatta ben yokken plan yapıp ankara grubu da buluşur mu ki diye içim içimi yediMinikPiranha kııız o nası kıskanç kocaaa Allah sabır versinn :/ bi kaç satır okusa ne erkeği Allah aşkına kk da erkek varsırda bu geupta ne arasınn :)))
Bencillik yapıyor birazcık
Burası bna cok ii gelio olmasa ne yapardım bilmem bizi biDen başka kim anlayabilir iki lafın belini kırıoruz fikir alışverişi yapıoruz resmn aile gibi olduk bnu senden esirgemese keşke
Zatn annelik zor burayla kolaylaştırıyoruz bazen umarm yaknda rahat bırakır :)
hayalimsin1 bombasın bebeğim ya enerjine hayranım
Bence sen hiiç huzurunu bozma bacım
Bak Yen'i düzelmişsiniz
Bizdede Facebook yok
Sürekli Facebook yüzünden tartışıyorduk o bana kapatırınca , bende gıcıklığına onunkinide kapatırdım , burayı benimkide bazen okuyor
Cetrinayla yazışıyoruz bazen watshap ten kim diye soruyor fransadan arkadaşım dedim mesela kk sayfasından:)) hahaha alıp birseler okudu konuyu gördü tamam dedi :)
Hayalimsin gel geel cetrina yazmış sana , ben sana zencefili doğru almışım taze olucakmış zaten diyor günahımı almışsın diyor
Bence sen hiiç huzurunu bozma bacım
Bak Yen'i düzelmişsiniz
Bizdede Facebook yok
Yok bebeğimmm sensiz olmaaazzz :))Haklısın bitanem çok iyi geliyor burası bana da. İnan hepinizi çok özledim. Hatta ben yokken plan yapıp ankara grubu da buluşur mu ki diye içim içimi yedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?