2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar çok sinirim bozuk ya şu eşimin ailesini daha önceden tanisam eşimle evlenmezdim gerçekten. Akşam akşam sarhoş babası arıyor görüntülü elifi gorecekmis. Esimin kiz kardesi de diyormus ki abim var ama hic faydasini görmedik. Nasil bir fayda bekliyor acaba. Evlendik herseyi kendimiz yaptik. Üstüne evlendigimin ertesi gunu esimin 80 bin lira borcu oldugunu ogrendim yarisini ailesine yedirmis yarisini iddiada kaybetmis. 2 yildir ayda 3 bin lira kredi ödüyoruz ustelik benim tek kurusunu bile harcamadigim parayi. Bir kere bile yardim etmediler. Iki kere para istedik tek kurus gondermediler simdi bizden fayda bekliyormus hanimefendi. Babasi da atip tutuyor ihtiyacin varsa soyle gondereyim falan diye sarhosken biraksan dunyayi satin alir zaten. Esimde kardesini haklı buluyor hala tabi bekler abisinden falan diyor bunaldim ya !!!

Aaa olur mu canım be öyle şey. Erkek olanı anlarız hemen ne anlar bizim konuştuklarımızdan saçmalar anlarız hem o ne öyle herşeye bi şüphe? Arkadaş bile edinememen? Hep mi kıskançtı ya da paranoya yapıyordu böyle sonradan mı oldu? Üzüldüm tartışmanıza

Nerdesin sen bayadır yoktun ne güzel bi kız olmuş ya saçlara bak

İki boşluk bıraksan da oluyor mu ben de silip tekrar yazacağım zaman kelime nin baş harfini 2 kere yazıyor işte bböyle :) ama whatsappta fln olmuyo

Hemen denedim ama ikinci bosluguda biraktirmiyor

Tesekkur ederim canım cocukla daha yeni yerlestim sayilir.
Gündüz uzun süreler emmek istemeyince bende saglik ocagina sordum kilosu kadar saat emmeden durabilir dediler aklinda bulunsun 3 gundur guncellenmis yeni elifle mutluyuz:)

Hoşgeldin tatlı capon

Bugün berbat haldeyiz offfff
Çığlıklar hırçınlıklar susmayacasina aglamalar... cok güçsüz hissediyorum kendimi.
MinikPiranha hoşgeldin :)

Sebepsiz yere miyapiyor? biseyi olmadigindan eminsen ataktadir belkide?

Ben evlendikten sonra eşimin 80000 tl borcu okdugunu ogrenseydim onu bosardim.. sen de iyi sabir var.

Enişteeee kadınız biz
Hoşgeldin canım.
BiZde düğünlerde horonda damada Enişteeee iiiiiihu Hu huh diye bağırırlar o aklıma geldi. Mihrimah-53 kak kız horona!!

Hangi fileden canım çok bulaşıyomuş heryere fileyle diyolar silikon alın memnunmusun mrkası ne
Ya o fileden ben hiç hoşlanmıyorum. Yani ben onu ağzıma sokamam bende durum böyleyken bebeme de veremem.
Ya İnan bazı kişileri eşek sudan gelene kadar dövmek lazım!!!! Görümcenin konuşmalarını çok da takma.. kp sarhoşken nasıl konuşmak istiyor anlamış değilim!! Ya hadi onun kafa gidik yanındakiler nasıl müsade ediyor? 80vin borç nedeniyle demek yaaa ailesine yedirdi kısmına bir şey demek istemiyorum ama iddiada kaybetmiş ne yaa Allah sabır versin sana.

Hey Allah ım bu erkekler ne kadar enteresan:) ben de. 2 gün önce hayalimsin1 e yazmıştım onu okumuş. Eşi Türkiye den ciciler almış biraz gidiyim eşimle ilgileneyim demişti, ben de vay be ne kocalar var ,kocan ilgiyi hakkediyor yazmıştım, zaten bu aralar çok tartışmıştık bugün de diyor ki ben ilgiyi haketmiyomuyum seni Mutlu edemiyorum, ben direkt anladım tabi:) öyle düşünüyorsan hakedecek şekilde davranırsın olur biter dedim

Hoş geldin bu arada canım

Kızlar giremedim pek bayağ sayfa birikmiş, bugünden başlıycam geçmişi okuyamaıycam.. Nasılsınız tüm bebekler iyidir inşallah tabi anacıkları da, kalça usg iyi çıktı çoookkk sevindim çok, meme ve mama reddi yaşadık şükür daha iyi maya, meme vermeye devam ediyorum 1 yemek kaşığı da olsa ilaç diyorum mamaya da devam, hepinizi öpüyorum bebeklerinizi kokluyorum

Biz de damada enişte deyip hihuu diye bağırıyorlar artvinliyiz biz de

Hangi fileden canım çok bulaşıyomuş heryere fileyle diyolar silikon alın memnunmusun mrkası ne
Canım adı file de ucu silikon benimkinin. Wee nin 7 tlye aldım hafta sonu bi marketten. Bak tam olarak bu. Sapı keşki daha ince olsaymış diyorum, zaten şuan tutamıyor da bu minik ellere sanki büyük gibi geldi.

Aa bunu bilmiyordum canım. Zaten Ayıf bir bebek emmeyince endişeleniyorum iyice Zayıf kalacak diye

Daha sık para isteyip açlıktan ölüyoruz diye ağlasanız yeriymiş ama eşine ne demeli bilmiyorum. Polisti değil mi. Aldığı maaş zaten pis borcuna gidiyor sen geçindiriyorsun adamı .

Canım normalde de kıskanç bir adam kıyafetime makyajıma kadar karışır ama bu paranoya sadece kk ya özel. Ne sanıyorsa artık bırayı. Barıştık tatlıya bağlandı olay ama buraya kaçak göçek giriyorum ne var sanki burda

Anaaaa ay ben nelere mal olmuşum böyleee
Ay çok şaşkınım. Hay dilim tutulaydı dicem ama senin eş te atak ayları yaşıyor sanırım, erkekler sabahtan akşama kadar ,mamaydı ,gazdı, sancıydı, bunumu konuşur
bu arada Hoşgeldin pirhana

Aha biri daha ben yüzünden
ortalığı nasıl karıştırmışım haberim olmadan
Sanada çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…