Senin kiz da masallah cok tatliBüyümüş vallahi :) ben bir aydır görmüyodum minnakı.
Sağol bidenem Allahım korusun kollasın hepsiniSenin kiz da masallah cok tatli
Amin cnmSağol bidenem Allahım korusun kollasın hepsini
Hoşgeldinnnn eve aventin o biberonundan anne sütü koyuyorum 2 gün oldu daha ama damak kaşıyo hatta ucunu ağzına sıkıyorum süt gelsin ağzına diye tükürüyo sütleri yutmuyo bugün öyle denedim emzirirken bu sefer ağzına bile almdı eşim vermeyi denedi ben mutfakta bekledim yok pusete koydum yine yokCa
canım ben hiç biberon kullanmadım ama anne memesine benzeyenler varmış ondan mı avent. Kendi memenle kandırıp sonra çıkarıp biberonu versen ağzına denedin mi öyle ? İnşallah tutar biberonu bir ayın var daha nerdeyse o xamana kadar halledersin bir şekilde
Cnm ilk kez uyuduk bizde esim baya kenardaydi bende öyle zaten yarim saat kirkbes dakika falandir toplasan. Onda da hep tedirgin
genelde gündüz uykusunu denk getirmeye çalışıyorum. her zaman olmuyor maalesef. eşim anlayışlı ama yetmiyor. bazen her şeyi batıyor.
sen ve kızın nasılsınız? eşin arıyor mu?
Aslında abur cubur dışında herşeyi yiyorum canım dikkat ediyorum yediklerime sütte bi azalma da olmadı bizim oğlan şu sıra eskisi gibi çok yemiyor zaten :) hareket spor da yapmaya çalışıyorum ne kadar işe yarayacak zaman gösterecek :)
Merhaba canlarımm:-*
Uzun zamandır yoktum nasılsınız? Umarım herkes çok iyidir. Bizi sorarsanız bir sıkıntımız yok çok şükür. 10 gün sonra 4 aylık olacağız. Kızçemle hepinizi öpüyoruz çok özledik sizleri ( smileyler nereye kaybolmuş)
Eki Görüntüle 1910888
Bendeee ya ben reçel dshil meyveli tatlı yiyemem ondan denemedimDaha hiç waffle yemedim :)
Hay Allah ya..üzüldüm şimdi eşinle kavga etmenize. İnşallah hemencik tatlıya bağlanır. Hiç sevmem ben küslükleri falan..Hoşbuldumn. Sorma sorma eşimle bayağı kavga ettik kk yüzünden de ben duramadım yine geldim. Bu sefer öğrwnirsr boşar heralde beni
Sevdanın da çok dökülüyo aslında ama daha kel kalacak kadar dökülmedi. Yanlar ve arka bayağı seyrwkleşti sadece
Ay maşallah maşallah barekallah. Çekik gözlü nasılda güzelEki Görüntüle 1911043 meraba anneler ben geldim:)
Enişteeee kadınız bizHoşbuldumn. Sorma sorma eşimle bayağı kavga ettik kk yüzünden de ben duramadım yine geldim. Bu sefer öğrwnirsr boşar heralde beni
Sevdanın da çok dökülüyo aslında ama daha kel kalacak kadar dökülmedi. Yanlar ve arka bayağı seyrwkleşti sadece
Canım ağzına biberonu tamamen bastırıyosun dimi sadece ucunu değil bizimki avent natural i öyle tutuyor.Kıxlar 2 gündür sağdığım sütü biberondan vermeye çalışıyorum tutmuyo damağını kaşıyor dşlinle itiyor öbğr ay işe bsşlıcam mama hiç vermedim avent aldım biberon ama olmuyor nasıl yapcam 18 inde 3 ay dolcak
Cok teşekkür ederim tum bebekler guzel :)Hay Allah ya..üzüldüm şimdi eşinle kavga etmenize. İnşallah hemencik tatlıya bağlanır. Hiç sevmem ben küslükleri falan..
Bizim o gür saçlar sadece ensede kaldı. Gerisi çok seyreldi ama yenileri çıkıyor inşallah.
Ek gıda işine sen baya başlamışsın canım yaabiraz erken gibi oldu ama bişe olmaz. Bende bu ay bitsin tattırma işlerine girecem. Gerçi babamız armut muz tattıralı baya bi oldu
Ay maşallah maşallah barekallah. Çekik gözlü nasılda güzel
Canim süt ürünleri buğday ya da fıstık alerjisi yaygın. Sulu ve mukuslu kaka da varsa doktora gorunun.Cnm yaaa bizim kizdada bi kac gundur var oyle poposunda kirmizi noktalar dunden beri de agzinin etrafinda cenesinde var yaa ne alerjisi ki bu
Ay hoşgeldin bayılıyorum senin gozlerine
Teşekkür ederim teyzeler tum bebekler guzel :))
Hay Allah ya..üzüldüm şimdi eşinle kavga etmenize. İnşallah hemencik tatlıya bağlanır. Hiç sevmem ben küslükleri falan..
Bizim o gür saçlar sadece ensede kaldı. Gerisi çok seyreldi ama yenileri çıkıyor inşallah.
Ek gıda işine sen baya başlamışsın canım yaa
Ay maşallah maşallah barekallah. Çekik gözlü nasılda güzel
Teşekkürler teyzeler tum bebisler guzel :)Ay hoşgeldin bayılıyorum senin gozlerine
İyi de canım hangi erkek bu kadar süt kaka kilo muhabbeti yapar. Bdv olsa neyse de.En son buraya yazdığım gece eşim uyuyo sanıyodum ama arkamdan yazışmaları okuyomuş meğerhayalimsin1 de aşkım yazmış bana. Bir celallendi o kim neden sana aşkım yaIyor bu saatte neler karıştırıyorsun haberleşiyor musunuz siz... ölecektim kalp ağrısından. Erkek olabilirmiş nerden bilenilir mişim. Beni korumaya mı çalışıyor yoksa sırf kendisiyle ilgilenmem için beni diğer şeylerden soyutlamaya mı çalışıyor anlamıyorum ama sosyalleşmemi hiç istemiyor. Bitane bile arkadaş edinemedim onun yüzünden varsa yoksa arkadaşlarının eşleri. O zamandan bu zamana anca bormale döndük işte. Ama ben yine dayanamadım eşimden habersiz açtırdım üyeliğimi
Bastırınca öğürüyo kuscak gibi ya deniyom bastırmayı ama öğürünce korkuyomCanım ağzına biberonu tamamen bastırıyosun dimi sadece ucunu değil bizimki avent natural i öyle tutuyor.
Hangi fileden canım çok bulaşıyomuş heryere fileyle diyolar silikon alın memnunmusun mrkası neSağol bidenem öpücüklüsmiley(bende smileyler kaybolmuş yahu!)
Dün meyve sebZe filesi aldım kuzuya dünden beri iki üç defa içine elma koyup verdim. Bir kaç kere de ev yapımı yoğurt verdim yarım çay kaşığı kadar bir de bu akşam filenin içine hurma koyup verdimgaliba ek gıdaya geçmişim bile ben
Sevdi ama versiklerimi, kendisi tutamıyor henüz ben tutuyorum çektiğimde ağlamaya başlıyor zilli
Oy yesinler senin o duduşlarıEki Görüntüle 1911052 bu da benim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?