2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ay tatlım Allah korumuşşş şükür ki bişey olmamışş... kızlarla ne güzel olmuş gezmeekk ahh enes olacaktıki yaygarayı basacaktı haa bn dışarlarda geziom ama senn gibi hiç rahat gezemedim gülücük fln nerde bağıra çağıraa :)))

sağol canım. gülücükler 10-15 dk. geri kalan meme ve uyku faslı :)

Bi benimle WhatsApp tan konuşmuyorsun Tulayyy benim neyim eksik?

Benim eşim alıştı yaa. Yine kaka muhabbeti mi diyor?

Bunu eşim de çok umut ediyor. Kendi kendine uyur diye alma diyor bekliyoruz ama bizim kiz yaygarayı basıyor. Önce alın diye ağlıyor, alınca niye daha önce almadınız diye ağlıyor, sonra ağladığına sinirlenip ağlıyor en son da ya ben niye ağlıyordum diye ağlayıp uyuyor.

bak sen neva ya :)
bizimki sadece emme zamanı mızırdanıyor. uykulu 10-15 dk emip uykusuna devam ediyor.

Biz de damada enişte deyip hihuu diye bağırıyorlar artvinliyiz biz de
Bi toprağım daha çıktı. Benim üni de Artvinli arkadaşım vardı çok severdim onu. Bi gün poşa diye seslendim çocuğa gülmekten katıldı sen ne biliyorsun poşayı deyip deyip güldü. Birbirimize öyle seslenirdik. Sonra herkesin diline düştü
Sapık ve yakışıklı erkekler gaz,kusmuk,.ok, konuşuyoruz burada.derdimiz de hamilelik kiloları
Ay Allah iyiliğini versin! Sesli güldüm çocuk az kalsın uyanıyordu
Açarsın daha sonralarda. Çok izletmemek lazım aslında. Konuşmasını etkiliyor. Uzmanlar doğru diyor bendeki de laf neyse..ben gündüzleri pek açmıyorum tv. Kafam kaldırmıyor ama oğlan kreşten gelince hemen açar.
Çok geçmişler olsun. Valla verilmiş sadakanız varmış. Küçük tırtıla kocaman maşallah. Öpüyorum gıdısından

sağol canım. şimdi uyuttum, uyanınca öperim :)

benim kızlar çizgi film çok seviyor. küçük de merakla bakıyor.
konuşma konusunda geriler ama bence peşpeşe gelen kardeş. büyükler küçük gibi davranmaya başladı bende :)

Aa bunu bilmiyordum canım. Zaten Ayıf bir bebek emmeyince endişeleniyorum iyice Zayıf kalacak diye

Bende senin gibi bilmiyordum oyle soyleyince oh be dedim. 4saati buluyordu emmek istememesi.şimdi israr etmiyorum.
Bu arada sanki elifin emmek steyince cikardigi ses farklilasti.

Bizdede durum aynı tv aciksa nerde olurasa olsun zorla donuyor.bende sevmiyorum ama esim gelir gelmez ilk once tv acar.

Çok şükür bisey olmadan atlatmışsınız. Gezmek bizede onlara da iyi geliyor :) dün bende kendime geldim. Artik her haftasonu cikariz dedik.

gezmek iyi geliyor mu emin değilim. başı ve sonu hepsinin ağlamasıyla eziyet oluyor :)

Lune alemsin ne güzel yazıyosun gözümde canlanıyor okurken

Kızlar o sinirle mesajı eksik yazmışım :) evlendigimizde eşimin borcu oldugunu bilmiyordum sonradan öğrendim. Ben evlenmeden once atanmamistim esime surekli insallah atanirim yoksa herseyi kendimiz nasil yapicaz falan diyordum hep o da niye ben yapamazmiyim falan diye iddialasiyordu benimle. Iddiadan kastim buydu :) sinirle nasil yazmışım. Yani borcun yarisi bizim düğün yapmamiza falan gitmis yarisi da ailesinin dugunde giyecekleri bana takacaklari takiya vs. Ailesine yedirmis dedigim kisimda bu :) babası da oyle bir insan zaten ben su zamana kadar onlarla toplasan ayda bir konuşurum ama simdi elif icin ariyorlar

Uyyyy horonmu dedunnnn...ahada geldim.ha usak haa

Gunaydin kizlar, MinikPiranha geri gelmene cok sevindim tatlim,bu kocalar kafalarinda nasil sekillendiriyorlarsa bu tur seyleri bilemiyorum,alt tarafi kadinlar kulubu yani,yeniden koca bulmaya calistigimiz yok,bizimkide en baslarda takardi boyle seyleri,simdi vizzzzx ben siyluyorum boyle diyor soyle diyor,bulusuyoruz falan. Ooo ne guzel sohbet et acil tabi diyor. Ona bulasmiyorum artik diye. 5. Yilda boyle olduk. Siz kac yillik evlisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…