Ay tatlım Allah korumuşşş şükür ki bişey olmamışş... kızlarla ne güzel olmuş gezmeekk ahh enes olacaktıki yaygarayı basacaktı haa bn dışarlarda geziom ama senn gibi hiç rahat gezemedim gülücük fln nerde bağıra çağıraa :)))günaydın hanımlar
dün akşam annem kızları gezdirelim dedi. onların aracıyla çıktık yola. hız tümseğini geçtik, 13-14 yaşında bir kız karşıdan karşıya geçiyordu, bizi gördüğü halde zınk diye durdu. kardeşim son anda kırdı direksiyonu ama aracın aynası çarptı kıza, yere düştü. Allah'tan hızımız 30-40 km falandı. hemen indik, ailesi de oradaymış. hastaneye gidelim diye ısrar ettik ama kabul etmediler. çok canımız sıkıldı.
kızlar eğlendi tabi. küçük herkese kocaman gülücükler attı. avm de çalışan kızlar kucağına aldı sevdi. herkese gülüyor ya kıskandım :/
sağol canım. gülücükler 10-15 dk. geri kalan meme ve uyku faslı :)Ay tatlım Allah korumuşşş şükür ki bişey olmamışş... kızlarla ne güzel olmuş gezmeekk ahh enes olacaktıki yaygarayı basacaktı haa bn dışarlarda geziom ama senn gibi hiç rahat gezemedim gülücük fln nerde bağıra çağıraa :)))
Bi benimle WhatsApp tan konuşmuyorsun Tulayyy benim neyim eksik?Bence sen hiiç huzurunu bozma bacım
Bak Yen'i düzelmişsiniz
Yakalarsa yine kötü olur.
Bizdede Facebook yok
Sürekli Facebook yüzünden tartışıyorduk o bana kapatırınca , bende gıcıklığına onunkinide kapatırdım , burayı benimkide bazen okuyor
Bişi demiyor ,hatta iyi faydalı demişti,:))
Cetrinayla yazışıyoruz bazen watshap ten kim diye soruyor fransadan arkadaşım dedim mesela kk sayfasından:)) hahaha alıp birseler okudu konuyu gördü tamam dedi :)
Dünde tel masada @cetrina yazınca
Bana sesleniyor aynen şöyle ,:
Hayalimsin gel geel cetrina yazmış sana , ben sana zencefili doğru almışım taze olucakmış zaten diyor günahımı almışsın diyor
Bunu eşim de çok umut ediyor. Kendi kendine uyur diye alma diyor bekliyoruz ama bizim kiz yaygarayı basıyor. Önce alın diye ağlıyor, alınca niye daha önce almadınız diye ağlıyor, sonra ağladığına sinirlenip ağlıyor en son da ya ben niye ağlıyordum diye ağlayıp uyuyor.Artık bebeler gece çok kalkmıyor anlaşılan oek gelen olmamış çok sevindim. Büyüyorlar artık. Sevda 4.25 te uyandı ama almadım kucağıma kendi kendine gülerek uyudu yarım saat sonra, böyle yapayım artık ben.
bak sen neva ya :)Bunu eşim de çok umut ediyor. Kendi kendine uyur diye alma diyor bekliyoruz ama bizim kiz yaygarayı basıyor. Önce alın diye ağlıyor, alınca niye daha önce almadınız diye ağlıyor, sonra ağladığına sinirlenip ağlıyor en son da ya ben niye ağlıyordum diye ağlayıp uyuyor.
Bi toprağım daha çıktı. Benim üni de Artvinli arkadaşım vardı çok severdim onu. Bi gün poşa diye seslendim çocuğa gülmekten katıldıBiz de damada enişte deyip hihuu diye bağırıyorlar artvinliyiz biz de
Ay Allah iyiliğini versin! Sesli güldüm çocuk az kalsın uyanıyorduSapık ve yakışıklı erkekler gaz,kusmuk,.ok, konuşuyoruz burada.derdimiz de hamilelik kiloları
Açarsın daha sonralarda. Çok izletmemek lazım aslında. Konuşmasını etkiliyor. Uzmanlar doğru diyorKız ben çok sevdim fileyi hatta hurma ziyan olmasın diye sevdadan arta kalanı da ben somurdum
Sevda uyanıkken tv açamıyorum ben yahu, boynunu kırarcasına arkaya atıp tv ye bakacak. Bıraksam saatlerce izler yani o derece. Napcam ben bu kızla, hiç tv açamayacak mıyım tecrübelerinizden yararlanayım accık :)
Çok geçmişler olsun. Valla verilmiş sadakanız varmış. Küçük tırtıla kocaman maşallah. Öpüyorum gıdısındangünaydın hanımlar
dün akşam annem kızları gezdirelim dedi. onların aracıyla çıktık yola. hız tümseğini geçtik, 13-14 yaşında bir kız karşıdan karşıya geçiyordu, bizi gördüğü halde zınk diye durdu. kardeşim son anda kırdı direksiyonu ama aracın aynası çarptı kıza, yere düştü. Allah'tan hızımız 30-40 km falandı. hemen indik, ailesi de oradaymış. hastaneye gidelim diye ısrar ettik ama kabul etmediler. çok canımız sıkıldı.
kızlar eğlendi tabi. küçük herkese kocaman gülücükler attı. avm de çalışan kızlar kucağına aldı sevdi. herkese gülüyor ya kıskandım :/
sağol canım. şimdi uyuttum, uyanınca öperim :)Bi toprağım daha çıktı. Benim üni de Artvinli arkadaşım vardı çok severdim onu. Bi gün poşa diye seslendim çocuğa gülmekten katıldısen ne biliyorsun poşayı deyip deyip güldü. Birbirimize öyle seslenirdik. Sonra herkesin diline düştü
Ay Allah iyiliğini versin! Sesli güldüm çocuk az kalsın uyanıyordu
Açarsın daha sonralarda. Çok izletmemek lazım aslında. Konuşmasını etkiliyor. Uzmanlar doğru diyorbendeki de laf neyse..ben gündüzleri pek açmıyorum tv. Kafam kaldırmıyor ama oğlan kreşten gelince hemen açar.
Çok geçmişler olsun. Valla verilmiş sadakanız varmış. Küçük tırtıla kocaman maşallah. Öpüyorum gıdısından
Aa bunu bilmiyordum canım. Zaten Ayıf bir bebek emmeyince endişeleniyorum iyice Zayıf kalacak diye
Bizdede durum aynıKız ben çok sevdim fileyi hatta hurma ziyan olmasın diye sevdadan arta kalanı da ben somurdum
Sevda uyanıkken tv açamıyorum ben yahu, boynunu kırarcasına arkaya atıp tv ye bakacak. Bıraksam saatlerce izler yani o derece. Napcam ben bu kızla, hiç tv açamayacak mıyım tecrübelerinizden yararlanayım accık :)
günaydın hanımlar
Bunu eşim de çok umut ediyor. Kendi kendine uyur diye alma diyor bekliyoruz ama bizim kiz yaygarayı basıyor. Önce alın diye ağlıyor, alınca niye daha önce almadınız diye ağlıyor, sonra ağladığına sinirlenip ağlıyor en son da ya ben niye ağlıyordum diye ağlayıp uyuyor.
gezmek iyi geliyor mu emin değilim. başı ve sonu hepsinin ağlamasıyla eziyet oluyor :)Bende senin gibi bilmiyordum oyle soyleyince oh be dedim. 4saati buluyordu emmek istememesi.şimdi israr etmiyorum.
Bu arada sanki elifin emmek steyince cikardigi ses farklilasti.
Bizdede durum aynıtv aciksa nerde olurasa olsun zorla donuyor.bende sevmiyorum ama esim gelir gelmez ilk once tv acar.
Çok şükür bisey olmadan atlatmışsınız. Gezmek bizede onlara da iyi geliyor :) dün bende kendime geldim. Artik her haftasonu cikariz dedik.
Lune alemsin ne güzel yazıyosun gözümde canlanıyor okurkenBunu eşim de çok umut ediyor. Kendi kendine uyur diye alma diyor bekliyoruz ama bizim kiz yaygarayı basıyor. Önce alın diye ağlıyor, alınca niye daha önce almadınız diye ağlıyor, sonra ağladığına sinirlenip ağlıyor en son da ya ben niye ağlıyordum diye ağlayıp uyuyor.
Sende 3 tane var dogru söylüyorsun. Tadını çıkarabilmen için seninkilerin her birine bi kişi lazim ..gezmek iyi geliyor mu emin değilim. başı ve sonu hepsinin ağlamasıyla eziyet oluyor :)
Bi benimle WhatsApp tan konuşmuyorsun Tulayyy benim neyim eksik?
Benim eşim alıştı yaa. Yine kaka muhabbeti mi diyor?
Merhaba hemşerim ben de Artvin liyim neresindensin :) ben merkez vezir köy denimBiz de damada enişte deyip hihuu diye bağırıyorlar artvinliyiz biz de
O zaman canım seniYa yaaa
Bu arada ben eski kiloma döndüm ama hiç memnun değilim. Eskisi gibi değil vücudum bir beden genişlemişim spor şart
Uyyyy horonmu dedunnnn...ahada geldim.ha usak haaBiZde düğünlerde horonda damada Enişteeee iiiiiihu Hu huh diye bağırırlar o aklıma geldi.Mihrimah-53 kak kız horona!!
Ya o fileden ben hiç hoşlanmıyorum. Yani ben onu ağzıma sokamambende durum böyleyken bebeme de veremem.
Ya İnan bazı kişileri eşek sudan gelene kadar dövmek lazım!!!! Görümcenin konuşmalarını çok da takma.. kp sarhoşken nasıl konuşmak istiyor anlamış değilim!! Ya hadi onun kafa gidik yanındakiler nasıl müsade ediyor? 80vin borç nedeniyle demek yaaaailesine yedirdi kısmına bir şey demek istemiyorum ama iddiada kaybetmiş ne yaa Allah sabır versin sana.
Ahahahhaha sağol canım. Bütün gece böyle geçti inan. Bu ara ataktayiz amma uzun sürdü ya.Lune alemsin ne güzel yazıyosun gözümde canlanıyor okurken
Cnm kakasi biraz civik ama cok sulu ve mukuslu degil popodaki ve yuzdeki o kirmizi kucuk noktalar da bikac gundur var doktora gorunsek mi kiCanim süt ürünleri buğday ya da fıstık alerjisi yaygın. Sulu ve mukuslu kaka da varsa doktora gorunun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?