2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Hahaha aynı eneessss vallahii gercekten cok uzun sürdü bu atak hayır tam bitti dicez öteki başlicak :)))

Benim eşimdde nickimle dalga geçiyor makikosan ne yazıyosun yine kk ya diyor
hahahah ne güzel yaa bnmki bilmio bile hiçde bakmazz :/

Kız Allah iyiliğini! Kocana giydiriyorum bende üleyn ne sorumsuz adam bak sen yaptığına falan canım benim var öyle aileler kendini bu konuda yalnız hissetme
Benim harcamadığım para demişsin ama aslında para senin için harcanmış canım. Naapacaksın bacım hayat herkese cici davranmıyor

Eşim buraya yazdığımı biliyor mu bilmiyorum..biliyordur ama. Karışmaz böyle şeylere. Beni etiketleme yer bildirimi yapma da ne yapıyorsan yap der. Face,insta kullanmıyorum artık. Önceden kullanıyordum bi faydasını görmedim aksine foto paylaşınca muhakkak başıma bi felaket geldi
Pek müdahale etmez. Gez toz ne istiyorsan yap falan der(tabi sınırlarımı bildiği için içi rahat) ona sarmayayım bulaşmayayım da...

Kiz ayni benim kocam.. face ve instagramda birbirimizin arkadasi bile degiliz. Hafta sonlari bi gun birlikte takiliriz bi gun ayri. Benimki de hicbiseyime karismaz sagolsun. Buraya yazdigimi da biliyo guluyoo bana :)

Benim eşimdde nickimle dalga geçiyor makikosan ne yazıyosun yine kk ya diyor
Kız niçin nickin bu? Ne demek gerçekten?
Biz de eniştemin günahını aldık. Kumarcı yaptık ya adamı.

Seninkinin aglamak icin ne cok sebebi var allah yardimcin oksun:) benimki aglamaya bile useniyi kiz mik mik diyo bitiyo aglama...

Cnm kakasi biraz civik ama cok sulu ve mukuslu degil popodaki ve yuzdeki o kirmizi kucuk noktalar da bikac gundur var doktora gorunsek mi ki
Biraz takip et bakalım. Süt Ürünlerini azalt geçmez artarsa gidersin.
Hahaha aynı eneessss vallahii gercekten cok uzun sürdü bu atak hayır tam bitti dicez öteki başlicak :)))

hahahah ne güzel yaa bnmki bilmio bile hiçde bakmazz :/
Ay evet ya bitmeyen atak yapmışlar. Bu kadar uzun atağa yürümesi ya da konuşması lazım bizimkilerin.

İki gündür uyku yüzü görmedik ağlıyor uykuda hemen kalkıyor el devamlı ağızda parmagın rengı degışti ısırmakdan memedede aynı meme basını hıssetmıyorum artık ne olduysa bu cocuga uykusu düzenliydi şimdi iptal tabii bende

Tamam doğru yapıyorsun canım. Isınma yap mutlaka yoksa çok ağrın olur.
Senin koydugun danceyi yapiyorum isinma olarak. Bi de lunecim ya bacaklarimi basenimi inceltmek icin hareket yapmam lazim onerebilir misin. Ben yapiyorum bir seyler ama yine de onerirsen sevinirim . Jillien nasil zor mu? Usınöa olaral onu mu yapsam?

Yapabilirsin canım jillian. Hem ısınma olur hem bacakları inceltir. Videonun yarısını yap durdur squat yap sonra videoyu bitir ben öyle yapıyordum. Sonunda soğuma kısmı falan da var. Ayrı ayrı ısınma soğuma yapmazsın. Başta arkada beyaz tenli bir kız var ona bakarak yap. Alıştıktan sonra jillian daha az geliyor dersen zenci gibi yapacaksın.

Bir tek F Ftszynp bildirim veriyor kızlar ne oldu sporlar?
Cnm ben iki gundur yazamiyorum, gezdim hafta sonu, bugunden itibaren once leslie sonra senin dedigin kadin lauramiydi o ve son squat yaparak guni kapatacagim cok gaza geldim,got gobek fens olmus. Kilomda hala dusmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…