Canim leslie videonun yarısında durdur o zaman yap squat. Sonra videoyu tamamla. Sonra Laura London yaparsın.Cnm ben iki gundur yazamiyorum, gezdim hafta sonu, bugunden itibaren once leslie sonra senin dedigin kadin lauramiydi o ve son squat yaparak guni kapatacagim cok gaza geldim,got gobek fens olmus. Kilomda hala dusmuyor
Tamm canım ben de hamileleikten önceki gibi selülitsiz ve sıkı olmalk istiyorum. Haftasonu dambış alayım kendime:)Yapabilirsin canım jillian. Hem ısınma olur hem bacakları inceltir. Videonun yarısını yap durdur squat yap sonra videoyu bitir ben öyle yapıyordum. Sonunda soğuma kısmı falan da var. Ayrı ayrı ısınma soğuma yapmazsın. Başta arkada beyaz tenli bir kız var ona bakarak yap. Alıştıktan sonra jillian daha az geliyor dersen zenci gibi yapacaksın.
Kız Allah iyiliğini! Kocana giydiriyorum bende üleyn ne sorumsuz adam bak sen yaptığına falancanım benim var öyle aileler kendini bu konuda yalnız hissetme
Benim harcamadığım para demişsin ama aslında para senin için harcanmış canım. Naapacaksın bacım hayat herkese cici davranmıyor
Kız niçin nickin bu? Ne demek gerçekten?
Biz de eniştemin günahını aldık. Kumarcı yaptık ya adamı.
Valka ben de iddaya 40 milyar mi vermis dedim pehhhh :)
Burcu ya birbirimizi gaza getirip iyice bi sıkılaşalım :) ben bu sene evdeyim çalışmıyorum fırsatım varken yapmak istiyorum..Cnm ben iki gundur yazamiyorum, gezdim hafta sonu, bugunden itibaren once leslie sonra senin dedigin kadin lauramiydi o ve son squat yaparak guni kapatacagim cok gaza geldim,got gobek fens olmus. Kilomda hala dusmuyor
Sagol cnm :)Yapabilirsin canım jillian. Hem ısınma olur hem bacakları inceltir. Videonun yarısını yap durdur squat yap sonra videoyu bitir ben öyle yapıyordum. Sonunda soğuma kısmı falan da var. Ayrı ayrı ısınma soğuma yapmazsın. Başta arkada beyaz tenli bir kız var ona bakarak yap. Alıştıktan sonra jillian daha az geliyor dersen zenci gibi yapacaksın.
Ay Kıyamam sana tatlım kıskanç erkek zordur valla. Neyse sen yine de dikkat et te kavga etmeyin canım benimCanım normalde de kıskanç bir adam kıyafetime makyajıma kadar karışır ama bu paranoya sadece kk ya özel. Ne sanıyorsa artık bırayı. Barıştık tatlıya bağlandı olay ama buraya kaçak göçek giriyorum ne var sanki burda
Para verme al kızını kucağına beraber yapın.Tamm canım ben de hamileleikten önceki gibi selülitsiz ve sıkı olmalk istiyorum. Haftasonu dambış alayım kendime:)
Buyursun hemen Mune ye ispiyonlarız.Benim eşim de arada bana diyor ben de gireceğim üyelik alıp. ben yapayalnız1 in esiyim diyeceğim diyor :) sanırım kıskanıyor :)
Wom da uyku iletişimi eğitimi varmış yaa. Çok gitmek istiyorum ama eşimle konuşayım bir. Aglatmadan falan uyku ipuçları ile iyi uyku eğitimi varmış annelere. Face sayfasında ilanı var.Ay Kıyamam sana tatlım kıskanç erkek zordur valla. Neyse sen yine de dikkat et te kavga etmeyin canım benim
Hic bitmeyecek gibi geliyor ama bitince bal kaymak. Yine ağlıyor ama sebepleri belli en azından.Ahahahhaha sağol canım. Bütün gece böyle geçti inan. Bu ara ataktayiz amma uzun sürdü ya.
Aynen niye huysuz demiyoruz en azından sebep belli. Geçecek inşallah diyoruz.Hic bitmeyecek gibi geliyor ama bitince bal kaymak. Yine ağlıyor ama sebepleri belli en azından.
merhaba o zaman yakışıklı
Canım benim ailenin yanındasın heralde eşinle biraz sorunlar olmuş :/ evlilik aşırı denge isteyen bir kurum eşin bu dengeyi kendisi kuramamış maslesef. Ben bu kısa süreli ayrılığın size iyi geleceğini düşünüyorum. Yakında gelip özür dileyerek alacaktır sizi. İnşallah her şey çok daha güzel olur döndüğünüzde
Artık bebeler gece çok kalkmıyor anlaşılan oek gelen olmamış çok sevindim. Büyüyorlar artık. Sevda 4.25 te uyandı ama almadım kucağıma kendi kendine gülerek uyudu yarım saat sonra, böyle yapayım artık ben.
günaydın hanımlar
dün akşam annem kızları gezdirelim dedi. onların aracıyla çıktık yola. hız tümseğini geçtik, 13-14 yaşında bir kız karşıdan karşıya geçiyordu, bizi gördüğü halde zınk diye durdu. kardeşim son anda kırdı direksiyonu ama aracın aynası çarptı kıza, yere düştü. Allah'tan hızımız 30-40 km falandı. hemen indik, ailesi de oradaymış. hastaneye gidelim diye ısrar ettik ama kabul etmediler. çok canımız sıkıldı.
kızlar eğlendi tabi. küçük herkese kocaman gülücükler attı. avm de çalışan kızlar kucağına aldı sevdi. herkese gülüyor ya kıskandım :/
Bunu eşim de çok umut ediyor. Kendi kendine uyur diye alma diyor bekliyoruz ama bizim kiz yaygarayı basıyor. Önce alın diye ağlıyor, alınca niye daha önce almadınız diye ağlıyor, sonra ağladığına sinirlenip ağlıyor en son da ya ben niye ağlıyordum diye ağlayıp uyuyor.
Evet canım 2 ders 50 TLymiş hatta konuşmuştum. Açıkçası gece çok şükür sorunumuz yok ama gündüzleri sıkıntılıyız. Bir de aslında şimdi yok ama her gün değişiyor bu bebeler böyle bi eğitim almakta fayda var bence de. Konuş bakalım sen eşinle eğer sen gelirsen ben de giderimWom da uyku iletişimi eğitimi varmış yaa. Çok gitmek istiyorum ama eşimle konuşayım bir. Aglatmadan falan uyku ipuçları ile iyi uyku eğitimi varmış annelere. Face sayfasında ilanı var.
Merhaba hemşerim :)ben de borçkalıyım valaşi köyünden ama nerdeyse 10 senedir gidemedim o ayrı :)Merhaba hemşerim ben de Artvin liyim neresindensin :) ben merkez vezir köy denim
Fiyat çok uygunmus. Bir bakalım haftasonu ya da uygun günde varsa harika olur valla.Evet canım 2 ders 50 TLymiş hatta konuşmuştum. Açıkçası gece çok şükür sorunumuz yok ama gündüzleri sıkıntılıyız. Bir de aslında şimdi yok ama her gün değişiyor bu bebeler böyle bi eğitim almakta fayda var bence de. Konuş bakalım sen eşinle eğer sen gelirsen ben de giderim
15-16 kasımmış bu hafta bir de haftaya varmış canım bak bakalım bu hafta dışında bana her türlü uyar sen kendine göre ayarlaFiyat çok uygunmus. Bir bakalım haftasonu ya da uygun günde varsa harika olur valla.
Tamam tatlım olmadı ızmir e gelirsek haber veririm. Bir kahvaltı falan yapabiliriz bu olmasa da. Neredeydin sen? Biz bornovadayız.15-16 kasımmış bu hafta bir de haftaya varmış canım bak bakalım bu hafta dışında bana her türlü uyar sen kendine göre ayarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?