2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Cnm ben iki gundur yazamiyorum, gezdim hafta sonu, bugunden itibaren once leslie sonra senin dedigin kadin lauramiydi o ve son squat yaparak guni kapatacagim cok gaza geldim,got gobek fens olmus. Kilomda hala dusmuyor
Canim leslie videonun yarısında durdur o zaman yap squat. Sonra videoyu tamamla. Sonra Laura London yaparsın.

Tamm canım ben de hamileleikten önceki gibi selülitsiz ve sıkı olmalk istiyorum. Haftasonu dambış alayım kendime:)

Evet cnm dolaylı yoldan bana harcanmış :) aslında beni sinirlendiren para değil hala bizden birşeyler beklemeleri. Yoksa borç odeniyor sukur eylülde bitecek :)
Kız niçin nickin bu? Ne demek gerçekten?

Biz de eniştemin günahını aldık. Kumarcı yaptık ya adamı.

He ya bende sabah ayiktim ne yazmisim ben diye :)
Valka ben de iddaya 40 milyar mi vermis dedim pehhhh :)

:) :) Ataklı gece o sinirle yazmisim ben de sabah anladım :)

Cnm ben iki gundur yazamiyorum, gezdim hafta sonu, bugunden itibaren once leslie sonra senin dedigin kadin lauramiydi o ve son squat yaparak guni kapatacagim cok gaza geldim,got gobek fens olmus. Kilomda hala dusmuyor
Burcu ya birbirimizi gaza getirip iyice bi sıkılaşalım :) ben bu sene evdeyim çalışmıyorum fırsatım varken yapmak istiyorum..

Sagol cnm :)

Ay Kıyamam sana tatlım kıskanç erkek zordur valla. Neyse sen yine de dikkat et te kavga etmeyin canım benim

Tamm canım ben de hamileleikten önceki gibi selülitsiz ve sıkı olmalk istiyorum. Haftasonu dambış alayım kendime:)
Para verme al kızını kucağına beraber yapın.
Benim eşim de arada bana diyor ben de gireceğim üyelik alıp. ben yapayalnız1 in esiyim diyeceğim diyor :) sanırım kıskanıyor :)
Buyursun hemen Mune ye ispiyonlarız. irkek var deriz.

Ay Kıyamam sana tatlım kıskanç erkek zordur valla. Neyse sen yine de dikkat et te kavga etmeyin canım benim
Wom da uyku iletişimi eğitimi varmış yaa. Çok gitmek istiyorum ama eşimle konuşayım bir. Aglatmadan falan uyku ipuçları ile iyi uyku eğitimi varmış annelere. Face sayfasında ilanı var.

Evet canm ne yazikki sorun yasiyoruz esimle ama su an ailemin yaninda iyiym kizimla sukur. Hayirlisi olsn diye biraktik oyle...

Evet ya gece kalkmalar azaldi cok sukurr.. Bizimki de 1-2 kere kalkar oldu masallah.

Oh ne iyi olms sizin icin ama yasadiginz olay korkunc vallahi Allah korumuss.

Oyyy :))) yaramaz kiz senii...

Wom da uyku iletişimi eğitimi varmış yaa. Çok gitmek istiyorum ama eşimle konuşayım bir. Aglatmadan falan uyku ipuçları ile iyi uyku eğitimi varmış annelere. Face sayfasında ilanı var.
Evet canım 2 ders 50 TLymiş hatta konuşmuştum. Açıkçası gece çok şükür sorunumuz yok ama gündüzleri sıkıntılıyız. Bir de aslında şimdi yok ama her gün değişiyor bu bebeler böyle bi eğitim almakta fayda var bence de. Konuş bakalım sen eşinle eğer sen gelirsen ben de giderim

Fiyat çok uygunmus. Bir bakalım haftasonu ya da uygun günde varsa harika olur valla.

Kızlar alintilamistim gitmişler mesajlar. Sebebi belli değildi. Çok hircindi. Emiyo ama kavgayla. Bagiriniyor sürekli. Gündüz full ilgileniyorum ama gece artık pilim bitiyor. Ateşi de yoktu. Gazı da yoktu. Neyi vardı bir bilsem?? Eşim sağolsun yardım etti bende nefes aldim azıcık. Atak mi bu yine? Her huzursuzluk atak mi? Büyüme sendromu diye bir sey okudum geçen. Bu kız daha sıfır yaşında ne sendromu! Bir duzenimiz vardi eskiden oturtmustuk ne güzel diyordum.. simdi iki haftadır karman corman olduk La Lune nin kızı gibi aynı. Agla agla tekrar ağla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…