- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 36
Benim sıpa da aynı yatırcağım caman bıynunu kafayı bi kaldırıyo sırtını yere değdirtmio cok gülüomKızlar benim kız yatirinca kalkmak icin kendini zorluyor oyle bir direniyor ki ellerinden tuttum kalktı oturur pozisyona :) ama tabi kendi basina duramaz oyle ama desteklesem duracak gibi. Korktum ben bu kizdan yahu
Canım geçmiş olsun... nane yağı bulabilirsen başına masaj yap rahatlarsın Allahın izniyleCan'ım ya rahatsızım biraz lanet olası bir baş ağrısı yaşıyorum doktora gittim 3 gün önce migren teşhisi koydu ilaç verdi kullan geçmezse gel film çekilecek dedi geçmedi aksine arttı ..iki gündür düşünüyorum büyük oğlanı kime bırakabilirim de gidebilirim ..İnan önümü görmüyorum ağrıdan tüm gün ağlama modundayım .. büyük oğlum içinde çocuk psikoloğundan randevu aldık Buaralar çok hırçın yanlış davranmamak için doktor eşliğinde bu dönemi atlatalım dedik ..oda 8 inde ..sen nasılsın
Teşekkürler kelebeğim hiç baş ağrısı yaşamadığım için biraz zor geliyorYerim kankam ya tatlisim benim. Amin insallah. Huzur cok onemliii... bazen boAnkara bulusmaniz da super olms
Tikaniyo hala demissin asagida o yuzden bence yan devam et canm bi sey olmaz hayirlisiyla ama ben de hala asamadim yan yatiriyorm kendi donuyo gece bn gormeden de gerciii
Sagolcanmmmm insallahhhh
Ya ama ne tatli anlayislar bunlarrraminn cok sagol canimm
Canm cokecmis olsnnnuzuldm senin icn cok zor olmssturrr
Sanada çok geçmiş olsun ..Çok saol tatlım..benim ağrım başlayınca çok uzun sürüyor 24 saat içinde belki sadece 3 saat hissetmiyorum ..ağrım artınca kafamı duvara vurasım geliyor sen nasıl üstesinden geldin .. İnan artık nasıl davranacağımı bilmiyorum .. beni çok zor durumda bırakıyor doktora gittiğimde beni on kat yerin dibine soktu saçlarımı çelmek mi dersin ayaklarıyla tekmelemeler mi ..doktorun masasına bile saldırdı ..zaten psikoloğu o önerdi çünkü cinnet anında kesinlikle göz Kontağı kurmuyor sadece bağırıyor oğlum bana bak diyorum tavana bakıp ağlıyor ..anam ne zormuş çocuk büyütmek ..en güzel dönemleri bebeklik dönemleriymiş koy pusete kucağına ağular gülÜcükler tamam oldu bitti ..bu iki yaş tam deli dana dönemiCanım çok geçmişler olsun. Baş ağrısının lanetliğini iyi bilirim. Benim auralı baş ağrım var (ismi afili ama kendi tam bi çirkef!!)
2 yaş sendromunuz artık dayanılmaz boyuta ulaştı değil miçok çook iyi anlıyorum seni. Maalesef bazılarımız bu konuda şanssız oluyor. Hiç yalan söyleyip kandırmayayım seni. Zamanla vurmaları aşırı hırçınlıkları azalıyor (geçmiyor!) ah ben şöyle sakin davrandım vay efendim böyle sabrettim yok şimdi gayet uslu gayet sakin diyenlerin çocuğu zaten sakin mizaçlıydı da biraz ağlayınca deli dingoz gidiyordur onlara diyorum ben! Zaman içinde bu duruma gerçekten alışıyorsun. Umarım bu dönemi hızlıca atlatırsınız. Allah kolaylık versin
Dilerim sınavı çok iyi geçer Allah yardımcısı olsun ..Can'ım denedik karanlıkta geçmedi .benim ağrım çok uzun soluklu oluyor bu iki gündür sol koluma uyuşma indi baş dönmesi eklendi..sanada çok geçmiş olsun yaptığın özel bir şey oldu mu ağrılar tutunca.emzirdiğim için ilacı düşük dozlu verdi daha ağırını veremem dedi ..gidecem yine ama açıkçası gidince yaşadığım rezillikten sonra yüzüm tutmuyor ..valla hiççççç akıllanmıyorlar büyüyünce en güzel Çağlar'ı şuan doya doya tadını Çıkar ttatlımEşimin sınavı var canim bugün. Insallah iyi gecer pek calisamadi ama. Ben de biraz rahatsızım canim ya belim bugüne daha kötü oldu. Benim kiz atak haftasına girdi 12. Hafta atagi zor olangece boyunca uyandi durdu dolayisiyla dinlenemedim yat kalk yapmaktan belim daha kotu oldu sana da cok cok gecmis olsun canim ya bilirim bas agrisini bende dr migren var tutunca karanlikta uyumam lazim 5dk da olsa yeter ama iste simdilerde o da imkansiz. Buyuk ogluna da yapacak pek bisey yok canim ya sabir lazim cocuklar buyudukce akillanmiyormus bunu anladim :) seneye olsa da rahat etsek diyorum ama bakiyorum yeni yeni sendromlar çıkıyor
Teşekkür ederim lunecim geçer inşallah tek duam BuaralarEvett tatlımmm o benim :)))) saç her daim toplunhiç açamıorm :))
Oyy kuzummm şimdi de migren mi çoktıı çok geçmiiş olsunnn( of Allah şifa versin canm bnm
Çok çok teşekkür ederim arkadaşım bugün bakacam umarım bulabilirimCanım geçmiş olsun... nane yağı bulabilirsen başına masaj yap rahatlarsın Allahın izniyle
Maşallah ona annesi benimkide aynı artık yatar pozisyonu hiç sevmiyor sürekli ayakta durmak yada oturmak istiyor ..olurda yatırırsam kendini kaldırmaya çalışıyor yazık beceremiyorda yan düşüp yuvarlanıyorKızlar benim kız yatirinca kalkmak icin kendini zorluyor oyle bir direniyor ki ellerinden tuttum kalktı oturur pozisyona :) ama tabi kendi basina duramaz oyle ama desteklesem duracak gibi. Korktum ben bu kizdan yahu
Gece oyle o kadr minik sese uyanamiyorum da ondan dedim balim kendini donduruyo zaten Allah'a emanet yatiyoruz napalim :)Bırakabilirsin canım ne olacsk bizimki yan yatmayı hiç istemedi doğduğından beri sırt üstü yatıyor. kafayı bi sağa bi sola çeviriyor . en ufsk seste ben sıçrsyıp bskıyorun zaten :)
Evett tatlımmm o benim :)))) saç her daim toplunhiç açamıorm :))
Aynıyız canım bende açamıyorum
Ah canım benim ya. Çok dua edeceğim senin icin. Hani kimse de yok ya ben seni anlıyorum. Biz de Erzurum da oyleydik. Keşke yanında olsam. Elden de birşey gelmiyor. Esin izin alamaz mi bir gün?Teşekkürler kelebeğim hiç baş ağrısı yaşamadığım için biraz zor geliyor
Sanada çok geçmiş olsun ..Çok saol tatlım..benim ağrım başlayınca çok uzun sürüyor 24 saat içinde belki sadece 3 saat hissetmiyorum ..ağrım artınca kafamı duvara vurasım geliyor sen nasıl üstesinden geldin .. İnan artık nasıl davranacağımı bilmiyorum .. beni çok zor durumda bırakıyor doktora gittiğimde beni on kat yerin dibine soktu saçlarımı çelmek mi dersin ayaklarıyla tekmelemeler mi ..doktorun masasına bile saldırdı ..zaten psikoloğu o önerdi çünkü cinnet anında kesinlikle göz Kontağı kurmuyor sadece bağırıyor oğlum bana bak diyorum tavana bakıp ağlıyor ..anam ne zormuş çocuk büyütmek ..en güzel dönemleri bebeklik dönemleriymiş koy pusete kucağına ağular gülÜcükler tamam oldu bitti ..bu iki yaş tam deli dana dönemi
Dilerim sınavı çok iyi geçer Allah yardımcısı olsun ..Can'ım denedik karanlıkta geçmedi .benim ağrım çok uzun soluklu oluyor bu iki gündür sol koluma uyuşma indi baş dönmesi eklendi..sanada çok geçmiş olsun yaptığın özel bir şey oldu mu ağrılar tutunca.emzirdiğim için ilacı düşük dozlu verdi daha ağırını veremem dedi ..gidecem yine ama açıkçası gidince yaşadığım rezillikten sonra yüzüm tutmuyor ..valla hiççççç akıllanmıyorlar büyüyünce en güzel Çağlar'ı şuan doya doya tadını Çıkar ttatlım
Teşekkür ederim lunecim geçer inşallah tek duam Buaralar
Sagol canim okuyayim bende. Guzel uyumus masalalh devami gelecek mi yaz banada. Ben bir sefer uyuttum yataginda. Ikincisinde ağladı. Aglayinca aldim hem3n :))Casper psikolog Melis Keşan diye bir kadın var acemi anne nin kanalında gördüm onu takip ediyorum instagram da . sayfasındaki yorumları inceledim. biraz önce oğlanı emzirmeden uyuttum. diyor ki emzirme bebeğin sakinleşmesi için bir araç eğer gece sebepsiz çok uyanmıyorsa nasıl isterseniz öyle uyutun. ama bebeğin asıl ihtiyacı sakinleşmek sizin kucağınız ve siz. tavsiyelerini okuyarak biraz önce söyle yaptım.
Oğlan huysuzlandı uykusu geldi belli gözler kayıyor . aldım kucağıma hafif hafif yaylanarak sakinleştirdim yürüyerek fln değil vucut hareketlerimle. niyetim tabiki şişkoyu yürüyerek uyutmak değildi valla bende ne bel kalır ne bişe. neyse sonra baktım sakinledi ama gözü açık oturdum öyle sağa sola hafif hafif salındım. İlk başta otursam kabul etmezdi . neyse baktım hareket kesildi yerine yatırdım daha gözleri yarım açıktı ama sersemlemişti. kendi kendine yatağında daldı uykuya. Bundan sonra böyle uyutmayı denicem bakalım .
Ayrıca kadının emzik ile ilgili bir yazısı var mantıklı geldi bana emziğe zorlamıcam artık linki bu -->
http://www.doktoramcam.com/emzik-bebegime-zararli-mi/
Maşallah ona annesi benimkide aynı artık yatar pozisyonu hiç sevmiyor sürekli ayakta durmak yada oturmak istiyor ..olurda yatırırsam kendini kaldırmaya çalışıyor yazık beceremiyorda yan düşüp yuvarlanıyor
Benim sıpa da aynı yatırcağım caman bıynunu kafayı bi kaldırıyo sırtını yere değdirtmio cok gülüom)
He ya :/ napalım kısmet gününüzün güzel geçmesşnr sevindim. Yozgattaydım ben de işte :/ ben kendimi fotoşok licam o fotoya :))
Babasi altını degisirken mutfağa kadar gittim arkamdan nasil ağladı oglum. Gelip elini tutunca sakinledi:)) Ayy cok guzel bi duygu ya :) Cok mutlu oldum valla:))
Evet ana kuzulari:)) agzim kulaklarimda dolaniyorum arkamdan agliyor diye :)))£Ana kuzusu bunlar canım :) artık tanımaya başlıyorlar başka kucağa da gitmezler
Evet ana kuzulari:)) agzim kulaklarimda dolaniyorum arkamdan agliyor diye :)))£
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?