2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar benim kız yatirinca kalkmak icin kendini zorluyor oyle bir direniyor ki ellerinden tuttum kalktı oturur pozisyona :) ama tabi kendi basina duramaz oyle ama desteklesem duracak gibi. Korktum ben bu kizdan yahu
Benim sıpa da aynı yatırcağım caman bıynunu kafayı bi kaldırıyo sırtını yere değdirtmio cok gülüom )

Canım geçmiş olsun... nane yağı bulabilirsen başına masaj yap rahatlarsın Allahın izniyle

Teşekkürler kelebeğim hiç baş ağrısı yaşamadığım için biraz zor geliyor

Sanada çok geçmiş olsun ..Çok saol tatlım..benim ağrım başlayınca çok uzun sürüyor 24 saat içinde belki sadece 3 saat hissetmiyorum ..ağrım artınca kafamı duvara vurasım geliyor sen nasıl üstesinden geldin .. İnan artık nasıl davranacağımı bilmiyorum .. beni çok zor durumda bırakıyor doktora gittiğimde beni on kat yerin dibine soktu saçlarımı çelmek mi dersin ayaklarıyla tekmelemeler mi ..doktorun masasına bile saldırdı ..zaten psikoloğu o önerdi çünkü cinnet anında kesinlikle göz Kontağı kurmuyor sadece bağırıyor oğlum bana bak diyorum tavana bakıp ağlıyor ..anam ne zormuş çocuk büyütmek ..en güzel dönemleri bebeklik dönemleriymiş koy pusete kucağına ağular gülÜcükler tamam oldu bitti ..bu iki yaş tam deli dana dönemi

Dilerim sınavı çok iyi geçer Allah yardımcısı olsun ..Can'ım denedik karanlıkta geçmedi .benim ağrım çok uzun soluklu oluyor bu iki gündür sol koluma uyuşma indi baş dönmesi eklendi..sanada çok geçmiş olsun yaptığın özel bir şey oldu mu ağrılar tutunca.emzirdiğim için ilacı düşük dozlu verdi daha ağırını veremem dedi ..gidecem yine ama açıkçası gidince yaşadığım rezillikten sonra yüzüm tutmuyor ..valla hiççççç akıllanmıyorlar büyüyünce en güzel Çağlar'ı şuan doya doya tadını Çıkar ttatlım

Evett tatlımmm o benim :)))) saç her daim toplunhiç açamıorm :))

Oyy kuzummm şimdi de migren mi çoktıı çok geçmiiş olsunnn ( of Allah şifa versin canm bnm
Teşekkür ederim lunecim geçer inşallah tek duam Buaralar

Kızlar benim kız yatirinca kalkmak icin kendini zorluyor oyle bir direniyor ki ellerinden tuttum kalktı oturur pozisyona :) ama tabi kendi basina duramaz oyle ama desteklesem duracak gibi. Korktum ben bu kizdan yahu
Maşallah ona annesi benimkide aynı artık yatar pozisyonu hiç sevmiyor sürekli ayakta durmak yada oturmak istiyor ..olurda yatırırsam kendini kaldırmaya çalışıyor yazık beceremiyorda yan düşüp yuvarlanıyor

Bırakabilirsin canım ne olacsk bizimki yan yatmayı hiç istemedi doğduğından beri sırt üstü yatıyor. kafayı bi sağa bi sola çeviriyor . en ufsk seste ben sıçrsyıp bskıyorun zaten :)
Gece oyle o kadr minik sese uyanamiyorum da ondan dedim balim kendini donduruyo zaten Allah'a emanet yatiyoruz napalim :)

Ah canım benim ya. Çok dua edeceğim senin icin. Hani kimse de yok ya ben seni anlıyorum. Biz de Erzurum da oyleydik. Keşke yanında olsam. Elden de birşey gelmiyor. Esin izin alamaz mi bir gün?

Canım bir de kolonya damlat pamuğa arasına 3 er tane karanfil koy. Böyle 3 tane pamuk hazırla. Başına sar tülbent le. O da iyi gelir

Sagol canim okuyayim bende. Guzel uyumus masalalh devami gelecek mi yaz banada. Ben bir sefer uyuttum yataginda. Ikincisinde ağladı. Aglayinca aldim hem3n :))

Aynen ya maşallah kuzucuklara :) benim kiz acayip hareketli bir de o yüzden korkuyorum bu aralar kendini baya kaldırmaya başladı. Dün yüz üstü yatirdim kollarıyla kendini nasıl kaldiriyor baya göbeğe kadar kalktı yani havaya. Tabi yorulunca yavaş yavaş düştü kollar :) baş ağrısı için sadece karanlıkta yatmak iyi geliyor bana canım gozume goz bandı takip karanlıkta uyumak

cetrina cım bur sendromluda bende
Allah şifa versin çok geçmiş olsun. Ağrı ya , özellikle baş ağrısına BİBERİYE YAĞI çok iyi geliyor dene istersen. Bende hamileliğimin başında öyle bir ağrılı dönem yaşadım ama yok oyle bir ağrı beynim akıyor gibi geliyordu ağrıdan biberiye yağı ile masaj yaparak hafifletiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…