2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ben inek sütünden mayalayıp vermiştim. Tabi aşırı derecede kusunca dr 1 ay sonraya erteledi sonra yine kusunca 9 ayı doldurunca dedi yeniden denedim daha çok kustu en son 1 yaşından sonra dene demişti. 2 numarada bakalım ne olacak. Keçi sütünü pek içmek istemiyor bebeler..gerçi inek sütünü de aynı ama neyse...malum kendine has bir kokusu var bende patatesi bi deneyeyim..bakalım ne olacak

Bu yöntemi ilk kez duydum. Süpermiş. Deneyecem bınu benim görümcem de hep tereyağıyla mayalar o da değişik gelmişti bana.

Masallahhh sanaaa
El yuz yıkanınca uykusu acılmaz mı annesııı
Alıştı artık. Normal yatış ritüeli oldu. Bu akşam uyku saati biraz şaştı. Aslında daha erken yatırıyorum.
Eki Görüntüle 1917447 Resim ekleyim dedim ama can ancak durdu işte ankara buluşması inş tekrarlıcaz
Süpersiniz. Maşallah size. Herkes Harika görünüyor
Ben direkt dışarı alıyorum. Yarım saatte tamamen çözülüyor. Biberona döküp sıcak suya oturtuyorum.

Yatak hazırlığımızı yaptık. El yüz yıkandı,bez yenilendi,pijamalar giyildi..uyku bekleniyor o gelene kadar oyun halımızda yıldızın Canına okunuyor

ohh maşallah tatlı tatlı rüyalar

Hem bezler rahatsız hemde anneler bir an önce öğretmek istiyorlar ki bez yıkama bitsin.

O da doğru ya :) birde biz köyde olduğumuz için o zamanlar çok iş olurmuş. Üstüne birde o zamanlar annem beni babasız büyüttüğü için dedemlerin gözüne herşey batıyormuş. Annem tarlaya gidince bana 8 yaşındaki teyzem bakarmış. Acıkıp ağlayinca korkudan eve girmezmiş de dut verirmiş susayım diye..

ben bi video izlemistim. Sonra kendim de denedim ama vermeye gerek kalmıştı. Acele lazim diye araştırmaya girmiştim. Buzluktan çıkardığın poşetle soğuk suya tutuyorsun 1 2 dakika içinde çözülüyor. Çözülen sütü de biberona boşaltıp ilik suda benmari yapıyorsun. Kaynar olmasına bile gerek yok. Memeden çıkanla karşılaştırma yapabilirsin dolaba indirsen hemen çözülmüyor. Poşette elinle oynasan bile çözülüyor hemen

Canım ne kırılması :) Düzelmesi için o kadar emek verdin. Böyle basit birseyden tekrar bozulması saçma olurdu Her daim mutlu olursunuz inşallah

cetrina nerelerdesin cnm gorunmuyorsun yine :)
Can'ım ya rahatsızım biraz lanet olası bir baş ağrısı yaşıyorum doktora gittim 3 gün önce migren teşhisi koydu ilaç verdi kullan geçmezse gel film çekilecek dedi geçmedi aksine arttı ..iki gündür düşünüyorum büyük oğlanı kime bırakabilirim de gidebilirim ..İnan önümü görmüyorum ağrıdan tüm gün ağlama modundayım .. büyük oğlum içinde çocuk psikoloğundan randevu aldık Buaralar çok hırçın yanlış davranmamak için doktor eşliğinde bu dönemi atlatalım dedik ..oda 8 inde ..sen nasılsın

Yatak hazırlığımızı yaptık. El yüz yıkandı,bez yenilendi,pijamalar giyildi..uyku bekleniyor o gelene kadar oyun halımızda yıldızın Canına okunuyor
Maşallah ona annesi:)

Çok ama çok geçmiş olsun sınav yarın mı umarım iyi geçer ya da geçmiştir

Eki Görüntüle 1917447 Resim ekleyim dedim ama can ancak durdu işte ankara buluşması inş tekrarlıcaz
Hepiniz ayrı ayrı harikasınız kızlar

Yok balım ask olsun. Senin huzurun yerinde olsun problem yok :) huzur mutluluk icin ugrastin bunca zaman :)

Yerim kankam ya tatlisim benim. Amin insallah. Huzur cok onemliii... bazen boAnkara bulusmaniz da super olms

Kimin dogum gunusu yaa. Kutladimmi kizlar. Hic hatirlamiyorum. Kutlamadiysam dogum gunun kutlu olsun arkadasim :)

Birde cocugu ben hep yan yatiriyorum. Suan sirt ustu dalmak uzere boyle birakim mi kendi dondu sirt ustu

Tikaniyo hala demissin asagida o yuzden bence yan devam et canm bi sey olmaz hayirlisiyla ama ben de hala asamadim yan yatiriyorm kendi donuyo gece bn gormeden de gerciii

No problem Can'ım, sen bu işi de halleder dönersin

Sagolcanmmmm insallahhhh

Ya ama ne tatli anlayislar bunlarrr aminn cok sagol canimm

Canm cokecmis olsnnn uzuldm senin icn cok zor olmssturrr

Canım çok geçmişler olsun. Baş ağrısının lanetliğini iyi bilirim. Benim auralı baş ağrım var (ismi afili ama kendi tam bi çirkef!!)
2 yaş sendromunuz artık dayanılmaz boyuta ulaştı değil mi çok çook iyi anlıyorum seni. Maalesef bazılarımız bu konuda şanssız oluyor. Hiç yalan söyleyip kandırmayayım seni. Zamanla vurmaları aşırı hırçınlıkları azalıyor (geçmiyor!) ah ben şöyle sakin davrandım vay efendim böyle sabrettim yok şimdi gayet uslu gayet sakin diyenlerin çocuğu zaten sakin mizaçlıydı da biraz ağlayınca deli dingoz gidiyordur onlara diyorum ben! Zaman içinde bu duruma gerçekten alışıyorsun. Umarım bu dönemi hızlıca atlatırsınız. Allah kolaylık versin

Eşimin sınavı var canim bugün. Insallah iyi gecer pek calisamadi ama. Ben de biraz rahatsızım canim ya belim bugüne daha kötü oldu. Benim kiz atak haftasına girdi 12. Hafta atagi zor olan gece boyunca uyandi durdu dolayisiyla dinlenemedim yat kalk yapmaktan belim daha kotu oldu sana da cok cok gecmis olsun canim ya bilirim bas agrisini bende dr migren var tutunca karanlikta uyumam lazim 5dk da olsa yeter ama iste simdilerde o da imkansiz. Buyuk ogluna da yapacak pek bisey yok canim ya sabir lazim cocuklar buyudukce akillanmiyormus bunu anladim :) seneye olsa da rahat etsek diyorum ama bakiyorum yeni yeni sendromlar çıkıyor

Saçı toplu olan goqce sanırsam
Evett tatlımmm o benim :)))) saç her daim toplunhiç açamıorm :))
Oyy kuzummm şimdi de migren mi çoktıı çok geçmiiş olsunnn ( of Allah şifa versin canm bnm

Kimin dogum gunusu yaa. Kutladimmi kizlar. Hic hatirlamiyorum. Kutlamadiysam dogum gunun kutlu olsun arkadasim :)

Birde cocugu ben hep yan yatiriyorum. Suan sirt ustu dalmak uzere boyle birakim mi kendi dondu sirt ustu
Bırakabilirsin canım ne olacsk bizimki yan yatmayı hiç istemedi doğduğından beri sırt üstü yatıyor. kafayı bi sağa bi sola çeviriyor . en ufsk seste ben sıçrsyıp bskıyorun zaten :)

Canim ben ilk 1 ay yan yatis yastigla yatırdım. Simdi hep sırt üstü yatıyor. Bence yatır skinti olmaz
Casper psikolog Melis Keşan diye bir kadın var acemi anne nin kanalında gördüm onu takip ediyorum instagram da . sayfasındaki yorumları inceledim. biraz önce oğlanı emzirmeden uyuttum. diyor ki emzirme bebeğin sakinleşmesi için bir araç eğer gece sebepsiz çok uyanmıyorsa nasıl isterseniz öyle uyutun. ama bebeğin asıl ihtiyacı sakinleşmek sizin kucağınız ve siz. tavsiyelerini okuyarak biraz önce söyle yaptım.
Oğlan huysuzlandı uykusu geldi belli gözler kayıyor . aldım kucağıma hafif hafif yaylanarak sakinleştirdim yürüyerek fln değil vucut hareketlerimle. niyetim tabiki şişkoyu yürüyerek uyutmak değildi valla bende ne bel kalır ne bişe. neyse sonra baktım sakinledi ama gözü açık oturdum öyle sağa sola hafif hafif salındım. İlk başta otursam kabul etmezdi . neyse baktım hareket kesildi yerine yatırdım daha gözleri yarım açıktı ama sersemlemişti. kendi kendine yatağında daldı uykuya. Bundan sonra böyle uyutmayı denicem bakalım .

Ayrıca kadının emzik ile ilgili bir yazısı var mantıklı geldi bana emziğe zorlamıcam artık linki bu -->
http://www.doktoramcam.com/emzik-bebegime-zararli-mi/

..

Harikasınız kızlar yaa. Bende eşimi ikna ettim haftaya haftasonu izmirdeyiz. bluetweety servey ne dersiniz buluşalım mı?
İkisi de olur canım. Ama kaynar olmasın su ılık olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…