Ben inek sütünden mayalayıp vermiştim. Tabi aşırı derecede kusunca dr 1 ay sonraya erteledi sonra yine kusunca 9 ayı doldurunca dedi yeniden denedim daha çok kustu en son 1 yaşından sonra dene demişti. 2 numarada bakalım ne olacak. Keçi sütünü pek içmek istemiyor bebeler..gerçi inek sütünü de aynı ama neyse...malum kendine has bir kokusu varYoğurdu anne sutuyle mayalamayı denedım olmadı nedense
İnek sutuyle mı mayalayıp vercez sorun olmaz degıl mı bulabılırsem kecı sutuyle yapcam ama acıkbulursam yoksa kutuda pastorıze kecı sutu var zatennn
Yarın patates puresı vercem anne sutuyle hafıf sulandırıpp
Fotodan sonra emdi bi dolu kustu..üst baş battıOh masallah barekallah. İnşallah hemen uykusu gelir çok çook uyur.
Bu yöntemi ilk kez duydum. Süpermiş. Deneyecem bınuYoğurt mayalayan arkadaşlar nohut mayası denediniz mi hiç? Tam organik. Ben hep onunla yaparım. 1 su bardağı sütü kaynatıp ilitin. Elinizi içine batırınca 10 a kadar sayın 7 gibi hafif yanma başlayacak. O zaman 10 15 tane nohut koyun içine çiğ olacak. Sonra sarın aynı yoğurt gibi. Ya da önceden ısınmış fırında sabaha kadar bekletin. Sabah üstünde beyaz birikinti olacak onunla mayalayabilrsiniz. İlk yoğurt Biraz civik olsa da diğerleri kıvamlı olacak.
Bir kere bu mayayı yapıp hep kullanabilirsiniz.
Alıştı artık. Normal yatış ritüeli oldu. Bu akşam uyku saati biraz şaştı. Aslında daha erken yatırıyorum.Masallahhh sanaaa
El yuz yıkanınca uykusu acılmaz mı annesııı
Süpersiniz. Maşallah size. Herkes Harika görünüyorEki Görüntüle 1917447 Resim ekleyim dedim ama can ancak durdu işte ankara buluşması inş tekrarlıcaz
Ben direkt dışarı alıyorum. Yarım saatte tamamen çözülüyor. Biberona döküp sıcak suya oturtuyorum.Kızlar acil birşey sorcam size eylül ayında süt sağıp buzluğa koymuşum 3 ay bekleyebiliyo ya şimdi onu çördürmek istiyorum . daha önce buzdolabı na koymuştum ertesi güne benmari ısıtıp vermiştim ama bu donmuş şekilde ya nasıl yapacağımı bilemedim. önce buzluktwn dolabamı indirmem gerek yoksa bunu da direk buzlu buzlu sıcak suda benmari mi eritiyoruz?
No problem Can'ım, sen bu işi de halleder dönersin
Yatak hazırlığımızı yaptık. El yüz yıkandı,bez yenilendi,pijamalar giyildi..uyku bekleniyoro gelene kadar oyun halımızda yıldızın Canına okunuyor
Hem bezler rahatsız hemde anneler bir an önce öğretmek istiyorlar ki bez yıkama bitsin.
Kızlar acil birşey sorcam size eylül ayında süt sağıp buzluğa koymuşum 3 ay bekleyebiliyo ya şimdi onu çördürmek istiyorum . daha önce buzdolabı na koymuştum ertesi güne benmari ısıtıp vermiştim ama bu donmuş şekilde ya nasıl yapacağımı bilemedim. önce buzluktwn dolabamı indirmem gerek yoksa bunu da direk buzlu buzlu sıcak suda benmari mi eritiyoruz?
Can'ım ya rahatsızım biraz lanet olası bir baş ağrısı yaşıyorum doktora gittim 3 gün önce migren teşhisi koydu ilaç verdi kullan geçmezse gel film çekilecek dedi geçmedi aksine arttı ..iki gündür düşünüyorum büyük oğlanı kime bırakabilirim de gidebilirim ..İnan önümü görmüyorum ağrıdan tüm gün ağlama modundayım .. büyük oğlum içinde çocuk psikoloğundan randevu aldık Buaralar çok hırçın yanlış davranmamak için doktor eşliğinde bu dönemi atlatalım dedik ..oda 8 inde ..sen nasılsıncetrina nerelerdesin cnm gorunmuyorsun yine :)
Nice mutlu yıllara mertur2 gün önce öğretmenler günü, dün doğum günümdü hediyemde ;biri selim biri sina imiş
Maşallah ona annesi:)Yatak hazırlığımızı yaptık. El yüz yıkandı,bez yenilendi,pijamalar giyildi..uyku bekleniyoro gelene kadar oyun halımızda yıldızın Canına okunuyor
Çok ama çok geçmiş olsun sınav yarın mı umarım iyi geçer ya da geçmiştirDoğumdan sonra ikinci adetim ama bu sefer feci bir belimin sağ tarafında ağrım varkızın da uyku saati 15dk geçti diye çıldırdı. Uyutamadim babası uyutuyor. Onun da yarın sınavı var. Nerden geldi şu ağrı
Hepiniz ayrı ayrı harikasınız kızlarEki Görüntüle 1917447 Resim ekleyim dedim ama can ancak durdu işte ankara buluşması inş tekrarlıcaz
Yok balım ask olsun. Senin huzurun yerinde olsun problem yok :) huzur mutluluk icin ugrastin bunca zaman :)
Kimin dogum gunusu yaa. Kutladimmi kizlar. Hic hatirlamiyorum. Kutlamadiysam dogum gunun kutlu olsun arkadasim :)
Birde cocugu ben hep yan yatiriyorum. Suan sirt ustu dalmak uzere boyle birakim mi kendi dondu sirt ustu
No problem Can'ım, sen bu işi de halleder dönersin
ohh maşallah tatlı tatlı rüyalar
O da doğru ya :) birde biz köyde olduğumuz için o zamanlar çok iş olurmuş. Üstüne birde o zamanlar annem beni babasız büyüttüğü için dedemlerin gözüne herşey batıyormuş. Annem tarlaya gidince bana 8 yaşındaki teyzem bakarmış. Acıkıp ağlayinca korkudan eve girmezmiş de dut verirmiş susayım diye..
ben bi video izlemistim. Sonra kendim de denedim ama vermeye gerek kalmıştı. Acele lazim diye araştırmaya girmiştim. Buzluktan çıkardığın poşetle soğuk suya tutuyorsun 1 2 dakika içinde çözülüyor. Çözülen sütü de biberona boşaltıp ilik suda benmari yapıyorsun. Kaynar olmasına bile gerek yok. Memeden çıkanla karşılaştırma yapabilirsindolaba indirsen hemen çözülmüyor. Poşette elinle oynasan bile çözülüyor hemen
Canım ne kırılması :) Düzelmesi için o kadar emek verdin. Böyle basit birseyden tekrar bozulması saçma olurduHer daim mutlu olursunuz inşallah
Can'ım ya rahatsızım biraz lanet olası bir baş ağrısı yaşıyorum doktora gittim 3 gün önce migren teşhisi koydu ilaç verdi kullan geçmezse gel film çekilecek dedi geçmedi aksine arttı ..iki gündür düşünüyorum büyük oğlanı kime bırakabilirim de gidebilirim ..İnan önümü görmüyorum ağrıdan tüm gün ağlama modundayım .. büyük oğlum içinde çocuk psikoloğundan randevu aldık Buaralar çok hırçın yanlış davranmamak için doktor eşliğinde bu dönemi atlatalım dedik ..oda 8 inde ..sen nasılsın
Canımm deli misin ne kırılması... evinde eşinle çocuğunla mutlu huzurlu ol en önemlisi buu
Canımm deli misin ne kırılması... evinde eşinle çocuğunla mutlu huzurlu ol en önemlisi buu
Canım çok geçmişler olsun. Baş ağrısının lanetliğini iyi bilirim. Benim auralı baş ağrım var (ismi afili ama kendi tam bi çirkef!!)Can'ım ya rahatsızım biraz lanet olası bir baş ağrısı yaşıyorum doktora gittim 3 gün önce migren teşhisi koydu ilaç verdi kullan geçmezse gel film çekilecek dedi geçmedi aksine arttı ..iki gündür düşünüyorum büyük oğlanı kime bırakabilirim de gidebilirim ..İnan önümü görmüyorum ağrıdan tüm gün ağlama modundayım .. büyük oğlum içinde çocuk psikoloğundan randevu aldık Buaralar çok hırçın yanlış davranmamak için doktor eşliğinde bu dönemi atlatalım dedik ..oda 8 inde ..sen nasılsın
Can'ım ya rahatsızım biraz lanet olası bir baş ağrısı yaşıyorum doktora gittim 3 gün önce migren teşhisi koydu ilaç verdi kullan geçmezse gel film çekilecek dedi geçmedi aksine arttı ..iki gündür düşünüyorum büyük oğlanı kime bırakabilirim de gidebilirim ..İnan önümü görmüyorum ağrıdan tüm gün ağlama modundayım .. büyük oğlum içinde çocuk psikoloğundan randevu aldık Buaralar çok hırçın yanlış davranmamak için doktor eşliğinde bu dönemi atlatalım dedik ..oda 8 inde ..sen nasılsın
Evett tatlımmm o benim :)))) saç her daim toplunhiç açamıorm :))
Oyy kuzummm şimdi de migren mi çoktıı çok geçmiiş olsunnnCan'ım ya rahatsızım biraz lanet olası bir baş ağrısı yaşıyorum doktora gittim 3 gün önce migren teşhisi koydu ilaç verdi kullan geçmezse gel film çekilecek dedi geçmedi aksine arttı ..iki gündür düşünüyorum büyük oğlanı kime bırakabilirim de gidebilirim ..İnan önümü görmüyorum ağrıdan tüm gün ağlama modundayım .. büyük oğlum içinde çocuk psikoloğundan randevu aldık Buaralar çok hırçın yanlış davranmamak için doktor eşliğinde bu dönemi atlatalım dedik ..oda 8 inde ..sen nasılsın
Bırakabilirsin canım ne olacsk bizimki yan yatmayı hiç istemedi doğduğından beri sırt üstü yatıyor. kafayı bi sağa bi sola çeviriyor . en ufsk seste ben sıçrsyıp bskıyorun zaten :)Kimin dogum gunusu yaa. Kutladimmi kizlar. Hic hatirlamiyorum. Kutlamadiysam dogum gunun kutlu olsun arkadasim :)
Birde cocugu ben hep yan yatiriyorum. Suan sirt ustu dalmak uzere boyle birakim mi kendi dondu sirt ustu
Casper psikolog Melis Keşan diye bir kadın var acemi anne nin kanalında gördüm onu takip ediyorum instagram da . sayfasındaki yorumları inceledim. biraz önce oğlanı emzirmeden uyuttum. diyor ki emzirme bebeğin sakinleşmesi için bir araç eğer gece sebepsiz çok uyanmıyorsa nasıl isterseniz öyle uyutun. ama bebeğin asıl ihtiyacı sakinleşmek sizin kucağınız ve siz. tavsiyelerini okuyarak biraz önce söyle yaptım.Canim ben ilk 1 ay yan yatis yastigla yatırdım. Simdi hep sırt üstü yatıyor. Bence yatır skinti olmaz
..Yerim kankam ya tatlisim benim. Amin insallah. Huzur cok onemliii... bazen boAnkara bulusmaniz da super olms
Tikaniyo hala demissin asagida o yuzden bence yan devam et canm bi sey olmaz hayirlisiyla ama ben de hala asamadim yan yatiriyorm kendi donuyo gece bn gormeden de gerciii
Sagolcanmmmm insallahhhh
Ya ama ne tatli anlayislar bunlarrraminn cok sagol canimm
Canm cokecmis olsnnnuzuldm senin icn cok zor olmssturrr
Oh oh masallah hep iştahlı olur inşallah.Canım ınan agzını sapırdatarak yedı
Canim ben 6. Ayda blw ile başlayacağım.Sen ne zaman baslayacan kuzunun ek gıdasınaaLa Lune
Ay inşallah ya.ELA yan donuyordu ama bugun ılk kez tam tur attı yuzustu hale geldı ama ellerını duzeltıp kafayı tam kaldıramıyor yavas yavas emeklerler mınnoşlarrr
Harikasınız kızlar yaa. Bende eşimi ikna ettim haftaya haftasonu izmirdeyiz.Eki Görüntüle 1917447 Resim ekleyim dedim ama can ancak durdu işte ankara buluşması inş tekrarlıcaz
İkisi de olur canım. Ama kaynar olmasın su ılık olsun.Kızlar acil birşey sorcam size eylül ayında süt sağıp buzluğa koymuşum 3 ay bekleyebiliyo ya şimdi onu çördürmek istiyorum . daha önce buzdolabı na koymuştum ertesi güne benmari ısıtıp vermiştim ama bu donmuş şekilde ya nasıl yapacağımı bilemedim. önce buzluktwn dolabamı indirmem gerek yoksa bunu da direk buzlu buzlu sıcak suda benmari mi eritiyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?