2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar acil birşey sorcam size eylül ayında süt sağıp buzluğa koymuşum 3 ay bekleyebiliyo ya şimdi onu çördürmek istiyorum . daha önce buzdolabı na koymuştum ertesi güne benmari ısıtıp vermiştim ama bu donmuş şekilde ya nasıl yapacağımı bilemedim. önce buzluktwn dolabamı indirmem gerek yoksa bunu da direk buzlu buzlu sıcak suda benmari mi eritiyoruz?

kelebek.hill gozun aydın canım cok sevındımmm nasıl gdyr hersey yolunda mııı

Sagol canm cok sagol. Iyi gidiyor simdilik ama her sey yavas yavas olacak insallah. Yarin donuyoruz antalyamiza insallah.

Canm once buzdolabinda cozdurmenin daha saglikli olacagini dusunuyorum. Ama aciliyet varsa da disari cikarip biraz cozdurup sonra isitabilirsin benmari usul. Buzlu olarak dorek isitmak cok iyi olmaz doye dusunuyorum.

Ay ek gida maceralariiii... ben de cok kucuk tattirmalara 5. Ay sonlarina dogru falan baslim diyorum. Benim arkadasim da 6. Ay beklediginden biraz zorlandi ama bilemiyorum bununla mi alakali. Hadi bakalim kolay gelsin insallah basarili oluruz bu konuda daa..

Aaa ben ilk defa duydum kesinlikle deniyecegimmm. Sagoll

Kimin dogum gunusu yaa. Kutladimmi kizlar. Hic hatirlamiyorum. Kutlamadiysam dogum gunun kutlu olsun arkadasim :)

Birde cocugu ben hep yan yatiriyorum. Suan sirt ustu dalmak uzere boyle birakim mi kendi dondu sirt ustu
Canim ben ilk 1 ay yan yatis yastigla yatırdım. Simdi hep sırt üstü yatıyor. Bence yatır skinti olmaz

Canim ben ilk 1 ay yan yatis yastigla yatırdım. Simdi hep sırt üstü yatıyor. Bence yatır skinti olmaz
Gene kendi yan dondu suan deli anam benim bebe ya kusmasindan korkuyorum bugun gene tikandi nefessiz kaldi kaskati sirtina vurdum duzeldide oyle olunca korku saliyo beni gecede kusar mi gibilerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…