Biz tsk ederiz guzel bir gündüEki Görüntüle 1917451 Keyifli sohbet için teşekkürler kızlar
Ama cok guzeliz yaa✌Eki Görüntüle 1917447 Resim ekleyim dedim ama can ancak durdu işte ankara buluşması inş tekrarlıcaz
Resimdeki kim kim bi tanıtsanız hem simaen tanımış oluruz bi Tugba bi de gökçeyi tanıdımEki Görüntüle 1917447 Resim ekleyim dedim ama can ancak durdu işte ankara buluşması inş tekrarlıcaz
Senin doğum normal mi sezaryen mi canım . benim sezaryen oldu iki seferdir hiç ağrım olmadı sonra olur mu diye merak ettim
kelebek.hill gozun aydın canım cok sevındımmm nasıl gdyr hersey yolunda mııı
Kızlar acil birşey sorcam size eylül ayında süt sağıp buzluğa koymuşum 3 ay bekleyebiliyo ya şimdi onu çördürmek istiyorum . daha önce buzdolabı na koymuştum ertesi güne benmari ısıtıp vermiştim ama bu donmuş şekilde ya nasıl yapacağımı bilemedim. önce buzluktwn dolabamı indirmem gerek yoksa bunu da direk buzlu buzlu sıcak suda benmari mi eritiyoruz?
Ben ağrısız oldum ve şaşırdım ama mantıklı sonuç olarak rahim kasları çok güçlendiBen de sezeryan oldum ama henüz adet olmadım, gerçi eskidende çok ağrılı olmazdı adetlerim o yüzden bilemedim olunca nasıl olacak.
Selam anneler
Bız 4.ayımızı bıtırdıkk dun elma rendesıyle basladık 1-2 kaşık fena degıldı begendııı ustune 1 kasık su verdım bunarada mama vermıyorumm anne sutu sadece.elma suyundan baska ne verılır? Anne sutuyle yoğurt maysladım tutmadıı malesef
Sekersız pirınc unu hakkında bılgınız var mı?
Yoğurt mayalayan arkadaşlar nohut mayası denediniz mi hiç? Tam organik. Ben hep onunla yaparım. 1 su bardağı sütü kaynatıp ilitin. Elinizi içine batırınca 10 a kadar sayın 7 gibi hafif yanma başlayacak. O zaman 10 15 tane nohut koyun içine çiğ olacak. Sonra sarın aynı yoğurt gibi. Ya da önceden ısınmış fırında sabaha kadar bekletin. Sabah üstünde beyaz birikinti olacak onunla mayalayabilrsiniz. İlk yoğurt Biraz civik olsa da diğerleri kıvamlı olacak.
Bir kere bu mayayı yapıp hep kullanabilirsiniz.
Resimdeki kim kim bi tanıtsanız hem simaen tanımış oluruz bi Tugba bi de gökçeyi tanıdım
Durumlar düzelsin yine devam ederizne yaptın döndün mu buralarda mısın
Yok balım ask olsun. Senin huzurun yerinde olsun problem yok :) huzur mutluluk icin ugrastin bunca zaman :)
Canim ben ilk 1 ay yan yatis yastigla yatırdım. Simdi hep sırt üstü yatıyor. Bence yatır skinti olmazKimin dogum gunusu yaa. Kutladimmi kizlar. Hic hatirlamiyorum. Kutlamadiysam dogum gunun kutlu olsun arkadasim :)
Birde cocugu ben hep yan yatiriyorum. Suan sirt ustu dalmak uzere boyle birakim mi kendi dondu sirt ustu
Biz teşekkür ederiz:) devamı olur inşallahhhEki Görüntüle 1917451 Keyifli sohbet için teşekkürler kızlar
Gene kendi yan dondu suanCanim ben ilk 1 ay yan yatis yastigla yatırdım. Simdi hep sırt üstü yatıyor. Bence yatır skinti olmaz
Kizlar masalalh pek tatli gornuyorsunuz:))Eki Görüntüle 1917451 Keyifli sohbet için teşekkürler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?