2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Can'ım eşim o gün eduya bakarsa dani Benimle olacak hastanede tahlil yapılıp film çekilirken küçüğüde birinin tutması lazım orda kimse almaz ki bebeğimi en kötü ihtimal bir ara çok fenalaşırsam komşuya bırakıp acilden giriş yapacam ..bu dediklerini Denicem çok saol lunecim varlığını hissettim İnan iyi ki varsın

Oyyyyyy maşallah E seninki erken emekler gibi

O nasıl bir sendromdur arkadaş ensemi tersten görüyorum ..çok saol biberiye yağınada bakacam ..inşallah iyi gelir ..ağrı gelince başımı sıkıyorum ellerimle gözlerimde şişiyor Allah yardımcımız olsun

Çalışıyor musun peki canım? İşe başlayınca nasıl olacak hiç bilmiyorum
Aynen bizimki de arkamdan ağlıyor her gün işe başlayınca ne olacak onu düşünüyorum bakıcı nasıl bakacak vs. normalde birkaç defa biberonla süt içti şu ana kadar. dün yazmıştım ya buzluğa koyduğum sütü çözdüm ısıttım eşim biberonla içirerecekti. kıyameti kopardı içmedi.ben aldım kucağıma ben de yine biberon vermeye çalıştım bende de almadı bi de tripli tripli baktı bana illa meme istedi en son emzirdim süt te ziyan olacak galiba. bu bebe benden bile biberon almadı bakıcı nasıl içirecek buna of of. ya en üzüldüğüm de ruhu incinir mi onu düşünüyorum . keşke elimde olsa da ilk 2 sene ben bakabilsem. bebeğini kendi büyütebilen kadınlara aşırı özeniyorum

Canim senden Alma çünkü sende meme var biliyor. Etrafta olduğunu bilince de almaz. Sen bir iki saat için dışarı çık eşin bir de öyle denesin.

cetrina gecmis olsun bacim annemde de var migren. cikolata peynir yasak.
goooody balim demek artik taniyo. Benimkide birakir giderim konusurum ki korkmasin diye aglar aglar gormeden susmaz. Gorunce birden susuyo. Guzel bi duygu evet :)

Yanlis etiket yapmisim C caspe_r etiketlicektm :) kafa kalmamis

Kizlar 12. atak haftasina girmisiz. Bugun Mehmet ali susmak bilmedi agla agla aglaaa .. Sinirden bende biktimm diye aglayip durdum ama rahatladim :)
Kucakta dolasinca sikinti yok yatirinca agla agla uykusu var agla uyumuyo diye agla uykuda agla uyan agla vs vs vs... Beynim basim catladiiii artik bugun kendimi aticam balkondan ama giris kattayiz maalesef ölme riskim sifir

Babasi olunca tek olmayınca aglamazdo oncr bugun babası olmasına ragmen yapti pek mutlu oldum :)(() Atagi hayırlı olsun memolinin:)

Saol tatlım Allah razı olsun..sende mi atak haftasındasın bizde de durum öyle ağla ağla bi hal olduk hep ayakta olacaz

Minik gormemissin 86 gunluguz daha ama sac bas yolduruyo yanii

Ayy önceki mesajina çok güldüm yahu :) m.ali ömrünü yedi ama iyiki var kuzucuk onun olmadığını düşünsene hayat ne kadar boş ve sıradan olurdu :) siz anne karninda buyuyenlerdensiniz :) ben 37 de dogum yaptim sen 41 de icerideki 4 hafta nelere bedel :) bak senin tosuncuk 7000gr bizimki 5700gr :)

Babasi olunca tek olmayınca aglamazdo oncr bugun babası olmasına ragmen yapti pek mutlu oldum :)(() Atagi hayırlı olsun memolinin:)
Nelere seviniyoruz yarabbim :)
Sormaa beynim basim catliyo
goooody nasil uyutabildin cok meraklandim dogrusu? Nasil yapiyorsun bir de ne kadar uyuyor?

Ankara grubu cok tatlisiniz :) nerde bulustunuz?
Mado da bulustuk tatlim :) a city
Saol tatlım Allah razı olsun..sende mi atak haftasındasın bizde de durum öyle ağla ağla bi hal olduk hep ayakta olacaz
Ya cok uzuluyorum sana cidden ben boyle aglama krizlerine giriyosam cocuk agliyo durmuyo diye sen iyi kendini oldurmuyosun cok ciddiyim yani. Elimden keske birsey gelse. Bende tek cocukla bi basimayim sen de iki cocukla. Anlayabiliyorum yani.
Valla bugun keske evlenmeseydim otursaydim evimde ne vardi cocuk yaptim cocuk benim neyimee .. herseyi saydim o aglarken bende agla agla agla sinirden kendime geldim sonra ama bu sefer o ben agliyorum bana bakiyo gulesim geliyo
Cocuk bakmak cok zor ama ne bilim gulunce geciyo butun sinirim ya
Bu arada 7100 gram 100 grami unutmayalim aralik 5 onemli bakalim kac gram almis olcak son tartildigindan bu yana 12 gunde :)

37De kadar zor tuttum bizimkini bende :))) ne yapsin cocuklar yerleri rahat degildi dmeek ki :) @tugbayhana baksana yeri rahatmis gelmedi m.alisi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…