2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Bizim kızlar manken olacak illam benimkide 3. ayını bitirdi 5740 olmuş canım.

Benim tek rengim oğlum :) emzirme sütyenide tam köylü fantazisi işte sana renk :)

Ya aslında ilk zaman biberonla beslediğimiz oldu hatta bi ay olmadı babası biberonla besleei fln ama yok almadı bugün . 6 ayı dolunca işe başlayacağım gerçi o zaman ek gıdaya fln da başlamış olcaz yemek yiyeceği tek yer olarak beni görmez inşallah :) bir de ben evde yokken versin öyle deneyeceğim

Evet sen yokken olmadı ek gıda verir biberon almazsa ama sen gelene kadar yinede süt alması Lazım

Ben dogumdan beri anne sudyeni kullanıyorum. hani desteksiz duz atlet gibi varya. dedigin gibi hop indiriyorum emziriyorum kaldiriyorum cokta rahat gogus ucuda belli etmiyo

Oy masallah. Ben tulum almiyorum daha canim yaa hemen kuculuyo 6-9 aylik tulumlar aldim hic biri gelmiyo giydiremeden eskidi kullanissiz yani
Evet çok uzun Süreli kullanılmıyo özellikle ayaklı Olanları ama olsun napalım içimde kalmasın diye alıyorum zaten sağlam bi alışveriş gerekiyo artık hersey küçüldü

Ben dogumdan beri anne sudyeni kullanıyorum. hani desteksiz duz atlet gibi varya. dedigin gibi hop indiriyorum emziriyorum kaldiriyorum cokta rahat gogus ucuda belli etmiyo
Zaten ped kullanıyoruz ya gögüs ucu hiç bi kıyafette de sıkıntı olmuyo ve cidden bu sütyenler emzirme için çok kullanışlı bence görüntü olarakta idare ederler :))

Ne kitabi gi
Daha beni dinlemiyo kitapmi dinlicek bu sipa Mehmet Alinin hic tarzi degil bebegim maalesed

Kızlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir
Acil girdim çünkü sizlere bir sorum var. Bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.
Nevşinin sağ meme ucu bildiğiniz şişkinlik sertlik var ,hani ergen kızlarda sertleşir ya fındık kadar öyle olmuş bir memesi. Elleyince sanki içinde fındık gibi sert bişi yani.
Bunu yaşayan oldumu aramızda yada bilgisi olan?
Sabah doktorumuzu aricam ama ben şimdi bütün gece kurarım kafamda bu nedir diye ya

Evet çok uzun Süreli kullanılmıyo özellikle ayaklı Olanları ama olsun napalım içimde kalmasın diye alıyorum zaten sağlam bi alışveriş gerekiyo artık hersey küçüldü
Esime diyorum ayaklarini kessem nolur bu tulumlarin oda guluyo bana cok guzel tulumlar almistim kravatli papyonlu hicbirini giydiremedim olmuyoo ayaksizlar cok iyi onlar oluyo bayada olur bize daha. Bundan sonra hep ayaksiz alcam zaten bisi aldigim zaman azda buyuk alcam.
Zaten ped kullanıyoruz ya gögüs ucu hiç bi kıyafette de sıkıntı olmuyo ve cidden bu sütyenler emzirme için çok kullanışlı bence görüntü olarakta idare ederler :))
Ben gogus pedide kullanmiyorum balim beni kasindiriyo rahatsiz ediyo boyle cok rahatim :)

Bence doktoru ara. Cunku kimsede duymadim yani canim. Ne zamandir var yeni ciktiysa kesin ara ne olur ne olmaz. Allah'tan sag. Belkide onemsiz bir sisliktir ama onlem al bence hemen git doktora

Bence doktoru ara. Cunku kimsede duymadim yani canim. Ne zamandir var yeni ciktiysa kesin ara ne olur ne olmaz. Allah'tan sag. Belkide onemsiz bir sisliktir ama onlem al bence hemen git doktora

Ya ben bugün fark ettim
Eşim iki gündür vardı azdı emin değildim bugün dahada şişti diyor, offf yarın ilk işim doktoru aramak olucak zatende inşallah kötü bişi değildir

Ya ben bugün fark ettim
Eşim iki gündür vardı azdı emin değildim bugün dahada şişti diyor, offf yarın ilk işim doktoru aramak olucak zatende inşallah kötü bişi değildir
İnsallah ya rabbim korusun meleklerimizi. İnternete bakayim biraz hani goguste sislik neden olur diye. Hormonal biseyde olabilir, sivri sinek isirigi gibi degil findik kadar diyosun bi bocek isirigi yada alarjide olabilir mi acaba.

servey takip ediyorum ek gıda maceranizi. Corbaya ne zaman baslayacaksin? Oglunda da erken mi baslamistin?
Canım şu ay tattırma daha cok amacım yanı doyurma degıl mesela bugun sabah kahvaltıda yumurta tattırdım sarısı ama beyazı degıl
Oglen kendı yaptıgım yoğurttan tattırdım hıc hoşlanmadı ben yoğurdu probıyotık degeeı artsın dıye uzun tutarım mayalarken eksı oluyor o yuzden hıc sevmedıııı aksam patates tattırdım
Oyle ıstee dun armut rendeledım onu tattırdım uzum yıyordum agzına surdumm verırken de ne yedıgını soyluyorum onaa
Sanırım bu kusu da tatlıyı sevecek anası gıbı malesefff
Kendım onun için tarhana yapmıştım ıcınde 10 cesıtten fazla var onu yedırmek ıcın sabırsızlanıyorum ama bıraz gecsın dıyorum
Bulabılırsem acık kecı sutu onunla mayalıyacagım yogurdunu
Havuc puresı verecegımmm şimdılık bu kadar max 1 tatlı kasıgı
İlerleyen haftalarda bakalım artık
1 nnuradada 5. Ayın sonlarına dogru baslamıştım ama oğluma 2 yasına kdr ben bakmıştum ama Ela ya o kdr bakma sansım yok 1-2 ay ucretsız ızın aldım belkı daha fazla da alırım bu surecı kolaylatmak ıcın erken verdım kı bakacak kişiye de sorun yasamıyayımm
Bu arada bebegın kendısı bellı edıyor erken mı degıl mı bence her çocuk kendıne ozeldırrr ona gore surec degısebılırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…