Kızlar evde iç çamaşırı hala emzirme sütyeni mi giyiyorsunuz. Hayatımıza renk katacak emzirirken rahat olabileceğimiz bir model keşfeden var mı aramızda?
Önden kopçalı modeller rahat olur mu ki, artık eskisi gibi sık emzirmiyoruz sonuçta. Bu arada söyledim mi benim kız 4. Ayında 400 gr alıp 5200 kilo olmuş. Minnak kızım diye diyw minnak ettim kızı :)) bu günlerde gülerken çığlık atmayı öğrendi öyle güzel oluyor ki alıp ciğerime katasım geliyor :) yerim onu ben :) Eki Görüntüle 1917785
Bizim oğlanlarada güzel tulumlar var niye öyle diyosun annesi :)
Benim tek rengim oğlum :) emzirme sütyenide tam köylü fantazisi işte sana renk :)Kızlar evde iç çamaşırı hala emzirme sütyeni mi giyiyorsunuz. Hayatımıza renk katacak emzirirken rahat olabileceğimiz bir model keşfeden var mı aramızda?
Önden kopçalı modeller rahat olur mu ki, artık eskisi gibi sık emzirmiyoruz sonuçta. Bu arada söyledim mi benim kız 4. Ayında 400 gr alıp 5200 kilo olmuş. Minnak kızım diye diyw minnak ettim kızı :)) bu günlerde gülerken çığlık atmayı öğrendi öyle güzel oluyor ki alıp ciğerime katasım geliyor :) yerim onu ben :) Eki Görüntüle 1917785
Evet çok güzel içi polar sıcacık yapıyoOyy maşallah :) evet ya artık erkeklere de var güzel seyler ama çeşit kızlarınki kadar fazla değil. Tulum da pek guzelmis. Baya kalın duruyor
Ya aslında ilk zaman biberonla beslediğimiz oldu hatta bi ay olmadı babası biberonla besleei fln ama yok almadı bugün . 6 ayı dolunca işe başlayacağım gerçi o zaman ek gıdaya fln da başlamış olcaz yemek yiyeceği tek yer olarak beni görmez inşallah :) bir de ben evde yokken versin öyle deneyeceğimIlk zamanlar biraz alıştırsaydın keske ben ilk haftalarda sagdıgımı 2.-3. Hafta ara ara verdim biberona öyle alıştı şimdi babası bensiz bi yere çıkartıyoken biberonu dolduruyo alıyo yanına veriyo evde de memeye devam inş seninki de alışır yoksa çalışma zamanı zor ne kadarlıkken baslıcaksın
Benimkide 2900 doğduHe ya çocuk 37 haftada karnimda 2700gr almış dogunca 12 haftada 3000gr aldi :) açmış demekki benimki karnimda ondan durmadi
Evet sen yokken olmadı ek gıda verir biberon almazsa ama sen gelene kadar yinede süt alması LazımYa aslında ilk zaman biberonla beslediğimiz oldu hatta bi ay olmadı babası biberonla besleei fln ama yok almadı bugün . 6 ayı dolunca işe başlayacağım gerçi o zaman ek gıdaya fln da başlamış olcaz yemek yiyeceği tek yer olarak beni görmez inşallah :) bir de ben evde yokken versin öyle deneyeceğim
Oy masallah. Ben tulum almiyorum daha canim yaa hemen kuculuyo 6-9 aylik tulumlar aldim hic biri gelmiyo giydiremeden eskidiBizim oğlanlarada güzel tulumlar var niye öyle diyosun annesi :)
Ben dogumdan beri anne sudyeni kullanıyorum. hani desteksiz duz atlet gibi varya. dedigin gibi hop indiriyorum emziriyorum kaldiriyorum cokta rahat gogus ucuda belli etmiyoAy masallah yaa yerim ben bunu annesi. Büyümüş sevda kuzusu. Bunu bende merak ediyorum. Ne bileyim sanki normal sutyen le de olur gibi. Ben kapağını açmıyorum çünkü hop sutyeni aşağı çekip emziriyorum. Penti de hoş modeller var.
Evet çok uzun Süreli kullanılmıyo özellikle ayaklı Olanları ama olsun napalım içimde kalmasın diye alıyorum zaten sağlam bi alışveriş gerekiyo artık hersey küçüldüOy masallah. Ben tulum almiyorum daha canim yaa hemen kuculuyo 6-9 aylik tulumlar aldim hic biri gelmiyo giydiremeden eskidikullanissiz yani
Zaten ped kullanıyoruz ya gögüs ucu hiç bi kıyafette de sıkıntı olmuyo ve cidden bu sütyenler emzirme için çok kullanışlı bence görüntü olarakta idare ederler :))Ben dogumdan beri anne sudyeni kullanıyorum. hani desteksiz duz atlet gibi varya. dedigin gibi hop indiriyorum emziriyorum kaldiriyorum cokta rahat gogus ucuda belli etmiyo
Ne kitabi giKizlar bebislere kitapa başladınız mi. Hangisini onerirsiniz? Minik bol resimli cirken ördek aldim. Ama oyle dokun hisset tarzi degil. Ona ragmen cok sevdi bizim ki. Ben okudum sayfalari beraber cevirdik baya ilgimizi cekti. Kitap falan alcam oneriniz var mi ?
Esime diyorum ayaklarini kessem nolur bu tulumlarin oda guluyo bana cok guzel tulumlar almistim kravatli papyonlu hicbirini giydiremedim olmuyooEvet çok uzun Süreli kullanılmıyo özellikle ayaklı Olanları ama olsun napalım içimde kalmasın diye alıyorum zaten sağlam bi alışveriş gerekiyo artık hersey küçüldü
Ben gogus pedide kullanmiyorum balim beni kasindiriyo rahatsiz ediyo boyle cok rahatim :)Zaten ped kullanıyoruz ya gögüs ucu hiç bi kıyafette de sıkıntı olmuyo ve cidden bu sütyenler emzirme için çok kullanışlı bence görüntü olarakta idare ederler :))
Bence doktoru ara. Cunku kimsede duymadim yani canim. Ne zamandir var yeni ciktiysa kesin ara ne olur ne olmaz. Allah'tan sag. Belkide onemsiz bir sisliktir ama onlem al bence hemen git doktoraKızlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir
Acil girdim çünkü sizlere bir sorum var. Bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.
Nevşinin sağ meme ucu bildiğiniz şişkinlik sertlik var ,hani ergen kızlarda sertleşir ya fındık kadar öyle olmuş bir memesi. Elleyince sanki içinde fındık gibi sert bişi yani.
Bunu yaşayan oldumu aramızda yada bilgisi olan?
Sabah doktorumuzu aricam ama ben şimdi bütün gece kurarım kafamda bu nedir diye ya
Bence doktoru ara. Cunku kimsede duymadim yani canim. Ne zamandir var yeni ciktiysa kesin ara ne olur ne olmaz. Allah'tan sag. Belkide onemsiz bir sisliktir ama onlem al bence hemen git doktora
İnsallah ya rabbim korusun meleklerimizi. İnternete bakayim biraz hani goguste sislik neden olur diye. Hormonal biseyde olabilir, sivri sinek isirigi gibi degil findik kadar diyosun bi bocek isirigi yada alarjide olabilir mi acaba.Ya ben bugün fark ettim
Eşim iki gündür vardı azdı emin değildim bugün dahada şişti diyor, offf yarın ilk işim doktoru aramak olucak zatende inşallah kötü bişi değildir
Canım şu ay tattırma daha cok amacım yanı doyurma degıl mesela bugun sabah kahvaltıda yumurta tattırdım sarısı ama beyazı degılservey takip ediyorum ek gıda maceranizi. Corbaya ne zaman baslayacaksin? Oglunda da erken mi baslamistin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?