Neden bu kadar taktın ki ben önceki yazılanları görmedim sütün azaldığını neden hissediyorsun yani Bebek çok mu ağlıyor ya da hiç çiş ve kaka yapmıyor mu ..eğer sütün varsa bile olumsuz düşünürsen gider tatlımUykum kaçti iyice dondurucudan süt çikardim.minişim uyuyor ama benim uykum gelmiyor ne kadar taktim kafama
Ben emziremedim hep sağarak verdim.gelen miktari hep gördüm göğüslerim bikaç gündür yumusak ve gelen süt miktarinin da hep azaldigini görüyorum.Neden bu kadar taktın ki ben önceki yazılanları görmedim sütün azaldığını neden hissediyorsun yani Bebek çok mu ağlıyor ya da hiç çiş ve kaka yapmıyor mu ..eğer sütün varsa bile olumsuz düşünürsen gider tatlım
He ya :/ napalım kısmet gününüzün güzel geçmesşnr sevindim. Yozgattaydım ben de işte :/ ben kendimi fotoşok licam o fotoya :))
Babasi altını degisirken mutfağa kadar gittim arkamdan nasil ağladı oglum. Gelip elini tutunca sakinledi:)) Ayy cok guzel bi duygu ya :) Cok mutlu oldum valla:))
Kızlar evde iç çamaşırı hala emzirme sütyeni mi giyiyorsunuz. Hayatımıza renk katacak emzirirken rahat olabileceğimiz bir model keşfeden var mı aramızda?
Önden kopçalı modeller rahat olur mu ki, artık eskisi gibi sık emzirmiyoruz sonuçta. Bu arada söyledim mi benim kız 4. Ayında 400 gr alıp 5200 kilo olmuş. Minnak kızım diye diyw minnak ettim kızı :)) bu günlerde gülerken çığlık atmayı öğrendi öyle güzel oluyor ki alıp ciğerime katasım geliyor :) yerim onu ben :) Eki Görüntüle 1917785
Bizim oğlanlarada güzel tulumlar var niye öyle diyosun annesi :)
Kızlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir
Acil girdim çünkü sizlere bir sorum var. Bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.
Nevşinin sağ meme ucu bildiğiniz şişkinlik sertlik var ,hani ergen kızlarda sertleşir ya fındık kadar öyle olmuş bir memesi. Elleyince sanki içinde fındık gibi sert bişi yani.
Bunu yaşayan oldumu aramızda yada bilgisi olan?
Sabah doktorumuzu aricam ama ben şimdi bütün gece kurarım kafamda bu nedir diye ya
Selam kizlar gecmisi okuya okuya geldim,tempolu bir hafta gecirdim,okudum ama cok yazma firsatim olmadi,cetrina canim gecmis olsun insallah bas agrin gecer biran once,o kadsr temponun icine burde bu eklendi,migren diri diri oldurur derler cok zor anam,guZel dualarimi gonderiyorum sanan,allahim sen biz kk annelerine bol bol sabirlar ve enerjiler ver,amin. @Pisikedii canim seninde zor bir haftan gecmis sanirim,buyukle basin derte gibi gorunuyor,allahim hepimizin sonunu hayir etsin, sabir cek allahim vardir bunlardada bir bildigi diyorum. Bir yavru hayata tutunup koklenip buyurkene,bir ana da bozulup curuyormus. Olsun onlar iyi olsunda,nabalim.
Bu hafta zayiflama maceram cok kotuydu,hic spor edemedim,daha cok kebaplari goturdum,ama tatli cok yemedim,ve sonuc verdigim 1,400 gr tekrar yerlesti,@Ftszynp
Ankara grubu bulusmalarinizi yerim,cok tatliydiniz sik sik bir araya gelicez bizde anadolu grubu olarak,guzel dostluklar kurduk burda hepberaber, cocuklarimiza oyun arkadaslari simdiden hazir bile,paylasacagimiz seylerin daha daa cogalmasi dilegiyle.
@kelebek.hill canim benim inan cok sevindim,senin odunun dize gelmesine,alahim ayni aydinligi bizimkinede nasip eyle,gun gectikce ona sabir gostermem cok cok zor hale geliyor,bir gun pes edip pilimi pirtimi toplayip gitmektrn cok korkuyorum. Gozum karadir yaparim yaptimda,sacimin telini bulamaz sonra.beni buna cok zorluyor bu aralar. Bu kadsr anlayissiz bencil olamaz ki bir insan,sabirsiz ben artik sabir tasina dondum. Allahim sonumuzu hayir etsin insallah,
Ay kizlar oglumi birakmak istemiyordum belki ucretsiz izin daha alirim diyordum ama cok iyi bir is teklifi aldim,hem kazanci iyi h yapacagim is daha verimli olacak, insalah olur,yada hayirlisi olsun diyim,bana dua edin olur mu? Bu cok guzel bir firsat oldu benim icin,sanirim oglumun ksimeti uzerime yagiyor.allahim utandirmasin,hersey onun gelecegi icin insalah,cok zorlanicam belki ama motivasyonum oglummmm,onun iyi olmasi herseyden onemli benim icin. Umarim aydinlik,bereketli ve sevgi dolu gelecegimiz olur,tum sekerleri ve annelerini opuyorum,
Benim memeler yumuşadi sağdiğimda esskisi gibi süt gelmiyor yeniden artirabilir miyim.yardımci olllurmusunuz....
Buarada ben hiç kilo boy güncellemesi yapmadım bizim bızdıgın boyu 67 kilosuda 7.500 olmuş
Evet calisiyorumson 2 3 gündür bende farkettim takipteyim ama doktora gidemedim. Eğer masaj yapıp uyarılırsa o şekilde sertlik oluşabilirmiş. İlk doğduğu zamanlar kv yıkarken memelerini ovaliyordu meğer yapılmamalıymış. Teyzem uyarmıştı. Ama uzun zamandır yapılmadığı için ondan kaynaklı değildir diye de düşündüm. Doktora gidince sonucu yazar misin canm. Bizde de var.
herşeyin hayırlısı canım inşallah gönlünden geçen olur
sadece sağmak zorunda kaldığın için azalıyor olabilir tatlim. Miktar azalmasaydı terbiye olmuştur derdim ama hic bi pompa emzirmek kadar etkili değilmiş. Emzirmeyi yeniden denedin mı? Ten tene temas falan yeniden denesen? Çalışıyor musun?
Maşallah canım koca adam olmuş seninki de :)
bu arada geçmiş olsun inşallah deneyeceklerin bas ağrıma iyi gelir.
Offf 1 gr uykum yok,3 ten beri 6 defa uyandi,birde baktim ki ikina ikina terlemis cocuk,derdi buyuk kaka,koyverdo rahatladi,okey rahatladida dun gecede boyle yapmisti,bucocuun duzeni niye bozulduki yaaa 3 gundur bir enteresan derken ne kadar buyuk esseklik ettigimi ferkettim,3 gun once kehribar kolyesino yikamak icin cikarmistim,ve takmayi unuttum,ondan sonra sonuc bu!
Kizlar gercekten reklam yapmiyorum ama bizzat yasadim ne oldugunu,bagirsak problemi ceken hatunlar napin edin kehribar kolye ve bileklik alin deneyin bakalim faydasi olacak mi?duZenli taktigimiz icin,duzen olusturmus vucutta,cikrinca vucudu sapitti,buyuk muciZeymis,uzun sure kaka yapamayan bebegede iyi gelecegine eminimmm.kahvetelvesi canim seen mutlaka almalisin!
Canım 9. aydan sonra adım adım büyüyoruz seti var ya onu almayı düşünüyorum . sanırım o setlerin içinde renkler hayvanlar vs gibi kitaplar da çıkıyor. ben de şimdi aldsm mı bir şey bilemedim bizimkinin henüz pek ilgisini çekmiyor büyük ihtimal kitabı diş kaşıyıcı olarak kullanmaya kalkar şu anKizlar bebislere kitapa başladınız mi. Hangisini onerirsiniz? Minik bol resimli cirken ördek aldim. Ama oyle dokun hisset tarzi degil. Ona ragmen cok sevdi bizim ki. Ben okudum sayfalari beraber cevirdik baya ilgimizi cekti. Kitap falan alcam oneriniz var mi ?
Ben de doğumdan beri emzirme sütyeni kullanıyorum ebebekten almıştım. ama ucu belli olmasın diye göğüs pedi takıyorum ayrıca :)Ben dogumdan beri anne sudyeni kullanıyorum. hani desteksiz duz atlet gibi varya. dedigin gibi hop indiriyorum emziriyorum kaldiriyorum cokta rahat gogus ucuda belli etmiyo
Canım benim ne kadar da zzor Allah sabrını versin eminim tarifi imkansızdr yaşamayan bilemez ama sabah sabah ağlattın beniBen uyuyamadım 2 buçukta da elifi doyurup uyumaya çalıştım ama dönüp durdum.
Aksam dayımlara gitmiştik. Eski fotoğraflara baktık. Kuzenlerin küçüklüklerine. Zamanın gectigini, değişen şeylerin daha bi farkına varıyor insan. Annemin o gülen yüzü.. Kardeşimle her fotoğrafta annem var mi diye baktık resmen. Bi fotoğrafta arkadan el sallamış. Kalbim hızlı çarptı onu görünce. Sanki ordan iyiyim ben der gibi. Kardeşim de aynı şeyi hissetti ki abla gördün mü dedi.
Öyle bisey ki sanki hala köyde de hic bisey olmamış gibi. Ama babamı veya anneannemleri arayıpta konuşurken farkına varıyorum yokluğunun. Sesini duyamayacagimın.. Konuşurken sona doğru ağlamaklı oluyorum kısa kesmeye çalışıyorum ağlarsam üzerim onları da diye. Geçen babam anneannenleri aramıyorsun diye söyleniyordu. Arasam da konuşamıyorum kibu aralar özlemim daha bi arttı galiba. Biliyorum vardir burda da anne hasreti çeken. Zaman herşeye iyi gelebilir ama dolduramaz eksikliklerimizi.
Yazıyorum da kızlar yanıt vermek zorunda hissetmeyin. İçimi dökme ihtiyacı duyuyorum sadece. Hepinizi yanımda hissediyorum iyi geliyorsunuz..
Belki simdi uyuyabilirim.
Masallahhh minik kusaaKızlar evde iç çamaşırı hala emzirme sütyeni mi giyiyorsunuz. Hayatımıza renk katacak emzirirken rahat olabileceğimiz bir model keşfeden var mı aramızda?
Önden kopçalı modeller rahat olur mu ki, artık eskisi gibi sık emzirmiyoruz sonuçta. Bu arada söyledim mi benim kız 4. Ayında 400 gr alıp 5200 kilo olmuş. Minnak kızım diye diyw minnak ettim kızı :)) bu günlerde gülerken çığlık atmayı öğrendi öyle güzel oluyor ki alıp ciğerime katasım geliyor :) yerim onu ben :) Eki Görüntüle 1917785
Ay bu ne maşallah kızlar nereden buluyorsunuz ya bu güzellikleri?Bizim oğlanlarada güzel tulumlar var niye öyle diyosun annesi :)
Allah sizi çocuklarınızın başından, çocuklarınızı sizden eksik etmesin.Ben uyuyamadım 2 buçukta da elifi doyurup uyumaya çalıştım ama dönüp durdum.
Aksam dayımlara gitmiştik. Eski fotoğraflara baktık. Kuzenlerin küçüklüklerine. Zamanın gectigini, değişen şeylerin daha bi farkına varıyor insan. Annemin o gülen yüzü.. Kardeşimle her fotoğrafta annem var mi diye baktık resmen. Bi fotoğrafta arkadan el sallamış. Kalbim hızlı çarptı onu görünce. Sanki ordan iyiyim ben der gibi. Kardeşim de aynı şeyi hissetti ki abla gördün mü dedi.
Öyle bisey ki sanki hala köyde de hic bisey olmamış gibi. Ama babamı veya anneannemleri arayıpta konuşurken farkına varıyorum yokluğunun. Sesini duyamayacagimın.. Konuşurken sona doğru ağlamaklı oluyorum kısa kesmeye çalışıyorum ağlarsam üzerim onları da diye. Geçen babam anneannenleri aramıyorsun diye söyleniyordu. Arasam da konuşamıyorum kibu aralar özlemim daha bi arttı galiba. Biliyorum vardir burda da anne hasreti çeken. Zaman herşeye iyi gelebilir ama dolduramaz eksikliklerimizi.
Yazıyorum da kızlar yanıt vermek zorunda hissetmeyin. İçimi dökme ihtiyacı duyuyorum sadece. Hepinizi yanımda hissediyorum iyi geliyorsunuz..
Belki simdi uyuyabilirim.
Ya ben korkuyorum ondan boyna dolanma ihtimali falan yok değil mi?Offf 1 gr uykum yok,3 ten beri 6 defa uyandi,birde baktim ki ikina ikina terlemis cocuk,derdi buyuk kaka,koyverdo rahatladi,okey rahatladida dun gecede boyle yapmisti,bucocuun duzeni niye bozulduki yaaa 3 gundur bir enteresan derken ne kadar buyuk esseklik ettigimi ferkettim,3 gun once kehribar kolyesino yikamak icin cikarmistim,ve takmayi unuttum,ondan sonra sonuc bu!
Kizlar gercekten reklam yapmiyorum ama bizzat yasadim ne oldugunu,bagirsak problemi ceken hatunlar napin edin kehribar kolye ve bileklik alin deneyin bakalim faydasi olacak mi?duZenli taktigimiz icin,duzen olusturmus vucutta,cikrinca vucudu sapitti,buyuk muciZeymis,uzun sure kaka yapamayan bebegede iyi gelecegine eminimmm.kahvetelvesi canim seen mutlaka almalisin!
Totsandmore diye bir site, orjinal kehribarlarCanim sen nereden aldin kehribar kolyesini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?