2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Uykum kaçti iyice dondurucudan süt çikardim.minişim uyuyor ama benim uykum gelmiyor ne kadar taktim kafama
Neden bu kadar taktın ki ben önceki yazılanları görmedim sütün azaldığını neden hissediyorsun yani Bebek çok mu ağlıyor ya da hiç çiş ve kaka yapmıyor mu ..eğer sütün varsa bile olumsuz düşünürsen gider tatlım

Ben emziremedim hep sağarak verdim.gelen miktari hep gördüm göğüslerim bikaç gündür yumusak ve gelen süt miktarinin da hep azaldigini görüyorum.

He ya :/ napalım kısmet gününüzün güzel geçmesşnr sevindim. Yozgattaydım ben de işte :/ ben kendimi fotoşok licam o fotoya :))

sen öyle diyince aklıma geldi. Bi gün ofiste topluca fotoğraf cektik. Ama bi kişi cekmek zorunda olduğu için cekenle başkası yer değiştirdi. Bende güzel photoshop yaparım :) farklı yerde ve arkada durdukları içinde kolay ve kusursuz olmuştu. Fotoğrafı düzenleyip herkese gönderdim. Ama söylemek de aklıma gelmedi. Çekilen anda karışık bi an olduğu için sonradan bi kişi farkedip diğerleri ne sormuş bu fotoğrafı kim çekti diye bende genelde yerimde durmadigim için aksama kadar düşünmüşler o hallerine çok gülmüştüm

Babasi altını degisirken mutfağa kadar gittim arkamdan nasil ağladı oglum. Gelip elini tutunca sakinledi:)) Ayy cok guzel bi duygu ya :) Cok mutlu oldum valla:))

elifte artik tanımaya başladı bizimki benden sıkılıyor galiba aksam babası gelip te kapıyı acınca gülüyor
Bu aksam dışardan geldik emmek istiyordu. Bende yatağın üzerine bırakıp üzerimi değiştirecektim soyununca kahkahalar atmaya başladı :) bana değilde memelere daha çok ilgisi varmış onu anladım

Canım sütyenin balensiz olması şart ben bi gün balenleri çıkmış pamuklu bi sütyenim vardı. Onun zararı olmaz heralde diye giydim çünkü kıyafet yakışmıyor emzirme sütyeni ile. Mastite 5 kalayı yaşadım sisti hemen. Eve gelince sağma dan da geçmedi. Ama h&mde bi model var. Aslında ben iyi bi sutyen markasında çalışıyorum tasarımcı olarak fakat yeniliklere pek açık değillerdi. Bunu yeniden gündeme getireceğim.
Sevdaya kırmızı çok yakismis. Maşallah ona

Bizim oğlanlarada güzel tulumlar var niye öyle diyosun annesi :)

katılıyorum coook seker olmuş

son 2 3 gündür bende farkettim takipteyim ama doktora gidemedim. Eğer masaj yapıp uyarılırsa o şekilde sertlik oluşabilirmiş. İlk doğduğu zamanlar kv yıkarken memelerini ovaliyordu meğer yapılmamalıymış. Teyzem uyarmıştı. Ama uzun zamandır yapılmadığı için ondan kaynaklı değildir diye de düşündüm. Doktora gidince sonucu yazar misin canm. Bizde de var.

herşeyin hayırlısı canım inşallah gönlünden geçen olur

Benim memeler yumuşadi sağdiğimda esskisi gibi süt gelmiyor yeniden artirabilir miyim.yardımci olllurmusunuz....

sadece sağmak zorunda kaldığın için azalıyor olabilir tatlim. Miktar azalmasaydı terbiye olmuştur derdim ama hic bi pompa emzirmek kadar etkili değilmiş. Emzirmeyi yeniden denedin mı? Ten tene temas falan yeniden denesen? Çalışıyor musun?

Buarada ben hiç kilo boy güncellemesi yapmadım bizim bızdıgın boyu 67 kilosuda 7.500 olmuş

Maşallah canım koca adam olmuş seninki de :)
bu arada geçmiş olsun inşallah deneyeceklerin bas ağrıma iyi gelir.

Ben uyuyamadım 2 buçukta da elifi doyurup uyumaya çalıştım ama dönüp durdum.
Aksam dayımlara gitmiştik. Eski fotoğraflara baktık. Kuzenlerin küçüklüklerine. Zamanın gectigini, değişen şeylerin daha bi farkına varıyor insan. Annemin o gülen yüzü.. Kardeşimle her fotoğrafta annem var mi diye baktık resmen. Bi fotoğrafta arkadan el sallamış. Kalbim hızlı çarptı onu görünce. Sanki ordan iyiyim ben der gibi. Kardeşim de aynı şeyi hissetti ki abla gördün mü dedi.
Öyle bisey ki sanki hala köyde de hic bisey olmamış gibi. Ama babamı veya anneannemleri arayıpta konuşurken farkına varıyorum yokluğunun. Sesini duyamayacagimın.. Konuşurken sona doğru ağlamaklı oluyorum kısa kesmeye çalışıyorum ağlarsam üzerim onları da diye. Geçen babam anneannenleri aramıyorsun diye söyleniyordu. Arasam da konuşamıyorum ki bu aralar özlemim daha bi arttı galiba. Biliyorum vardir burda da anne hasreti çeken. Zaman herşeye iyi gelebilir ama dolduramaz eksikliklerimizi.

Yazıyorum da kızlar yanıt vermek zorunda hissetmeyin. İçimi dökme ihtiyacı duyuyorum sadece. Hepinizi yanımda hissediyorum iyi geliyorsunuz..
Belki simdi uyuyabilirim.

Offf 1 gr uykum yok,3 ten beri 6 defa uyandi,birde baktim ki ikina ikina terlemis cocuk,derdi buyuk kaka,koyverdo rahatladi,okey rahatladida dun gecede boyle yapmisti,bucocuun duzeni niye bozulduki yaaa 3 gundur bir enteresan derken ne kadar buyuk esseklik ettigimi ferkettim,3 gun once kehribar kolyesino yikamak icin cikarmistim,ve takmayi unuttum,ondan sonra sonuc bu!
Kizlar gercekten reklam yapmiyorum ama bizzat yasadim ne oldugunu,bagirsak problemi ceken hatunlar napin edin kehribar kolye ve bileklik alin deneyin bakalim faydasi olacak mi?duZenli taktigimiz icin,duzen olusturmus vucutta,cikrinca vucudu sapitti,buyuk muciZeymis,uzun sure kaka yapamayan bebegede iyi gelecegine eminimmm. kahvetelvesi canim seen mutlaka almalisin!

Evet calisiyorum

Bir insan bir haftada iki kere serum yermi arkadaş doğum yaptım Bir sürü bir şeyler çıktı safraya bakıyorlar temiz midede sorun vardır diyorlar endoskopi yapılsın onu da nerede yaptıracağım bilmiyorum Ne oldu bana böyle nazaramı geldim bilmiyorum sinirlerim çok bozulmaya başladı

Canim sen nereden aldin kehribar kolyesini?

Kizlar benim
Kiz kulaginin ustune uyuyor kepce olmaya basladi sanki onunla
Alkasi varmi bir yerde genetik onla
Alakasi yok yaziyordu sapka kulanmak istemiyor bi aparat varmis kulaga takilan ise yararsa almak istiyorum.

Canım 9. aydan sonra adım adım büyüyoruz seti var ya onu almayı düşünüyorum . sanırım o setlerin içinde renkler hayvanlar vs gibi kitaplar da çıkıyor. ben de şimdi aldsm mı bir şey bilemedim bizimkinin henüz pek ilgisini çekmiyor büyük ihtimal kitabı diş kaşıyıcı olarak kullanmaya kalkar şu an

Ben dogumdan beri anne sudyeni kullanıyorum. hani desteksiz duz atlet gibi varya. dedigin gibi hop indiriyorum emziriyorum kaldiriyorum cokta rahat gogus ucuda belli etmiyo
Ben de doğumdan beri emzirme sütyeni kullanıyorum ebebekten almıştım. ama ucu belli olmasın diye göğüs pedi takıyorum ayrıca :)

Canım benim ne kadar da zzor Allah sabrını versin eminim tarifi imkansızdr yaşamayan bilemez ama sabah sabah ağlattın beni Rabbim kimseyi annesiz babasız bırakmasın evlat acısı göstermesin ((((

Masallahhh minik kusaa
Tatlim yanliz degilsiniz benim kizimda cok minnak 3 aylik ve 4700 gr cik

Allah sizi çocuklarınızın başından, çocuklarınızı sizden eksik etmesin.
Şükür ki kavuşacak yer var.

Ya ben korkuyorum ondan boyna dolanma ihtimali falan yok değil mi?
Diş çıkarırken de çok rahat geçiriyorlar falan deniyor ya.
Ticari bulmakla beraber denemekten ne çıkar diyorum ama boynuna bi şey takmaya korkarım ben.
Bağırsaklara etkisini bilmiyordum.
Nerden aldın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…