- 30 Ocak 2016
- 826
- 1.767
- 33
- 36
Annem bana göğüslerini ovalar çocuğun şişer derdi ağrı yapar derdi ama niye olur bilmem bende ara ara ovaladim şükür olmadı birşey geçer inşallah canımYa ben bugün fark ettim
Eşim iki gündür vardı azdı emin değildim bugün dahada şişti diyor, offf yarın ilk işim doktoru aramak olucak zatende inşallah kötü bişi değildir
Canim biraz baktimda kiz bebeklerde olurmus. sen genede gotur. seninki biraz buyuk cunku yenidogan diyo ama olagan durum diye yazmislar cogunluk. ve sag gogus diye gordum bende her okudugumda forumlarda. ovalamayin dus ve sicak kompreks iyi gelir diyolar sen genede mudahale etme doktora gotur .Ya ben bugün fark ettim
Eşim iki gündür vardı azdı emin değildim bugün dahada şişti diyor, offf yarın ilk işim doktoru aramak olucak zatende inşallah kötü bişi değildir
Canım sut toplamıştır oyle derler genelde normalde ovmayın derler ama sutu dagıtmak için ovman gerekebılırr aglıyor mu ovdugunda? Kotu dusunme canımmmKızlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir
Acil girdim çünkü sizlere bir sorum var. Bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.
Nevşinin sağ meme ucu bildiğiniz şişkinlik sertlik var ,hani ergen kızlarda sertleşir ya fındık kadar öyle olmuş bir memesi. Elleyince sanki içinde fındık gibi sert bişi yani.
Bunu yaşayan oldumu aramızda yada bilgisi olan?
Sabah doktorumuzu aricam ama ben şimdi bütün gece kurarım kafamda bu nedir diye ya
Annem bana göğüslerini ovalar çocuğun şişer derdi ağrı yapar derdi ama niye olur bilmem bende ara ara ovaladim şükür olmadı birşey geçer inşallah canım
Canim biraz baktimda kiz bebeklerde olurmus. sen genede gotur. seninki biraz buyuk cunku yenidogan diyo ama olagan durum diye yazmislar cogunluk. ve sag gogus diye gordum bende her okudugumda forumlarda. ovalamayin dus ve sicak kompreks iyi gelir diyolar sen genede mudahale etme doktora gotur .
Ayyy ne guzel olur haftasonu nerde olursunuz semt olarak ayarlayıp gelmeyı cooook ısterımmmmHarikasınız kızlar yaa. Bende eşimi ikna ettim haftaya haftasonu izmirdeyiz. @bluetweetyservey ne dersiniz buluşalım mı?
İkisi de olur canım. Ama kaynar olmasın su ılık olsun.
Canım sut toplamıştır oyle derler genelde normalde ovmayın derler ama sutu dagıtmak için ovman gerekebılırr aglıyor mu ovdugunda? Kotu dusunme canımmm
hayalimsin1 canım yanıltmış olmayayım ama süt bezlerinden kaynaklı olur diye biliyorum çok bastırmadan masaj yap demişti bize doktor eşimdede var hormonel bir şey diye acıklamışlardı aklına kötü şeyler getirme ama yarın kendi dr görüş tabi inş o senın içini rahatlatır bizede yaz lütfen
Canım o yontemı okudum o donemde bahsedersın kısmen de olsa uygularımmmOh oh masallah hep iştahlı olur inşallah.
Canim ben 6. Ayda blw ile başlayacağım.
Ay inşallah ya.
Sut toplandıgında canı acır derler normalde goguslerını ovmak uyarıcı etkı yarattıgından ovmayın derlerrrr kotu bısey degıldır rahat ol yag bezesıdır belkıServey ağlamıyor dokunduğumda ama ben dokunmayada korktum zaten ellemiceğim.
Aytunagvn muhakkak yazarım canım ,sizlerde bunu bilmiş duymuş olursunuz , benimde başıma ilk kez geliyor diğer çocuklarımda olmadı böyle bişi
Sut toplandıgında canı acır derler normalde goguslerını ovmak uyarıcı etkı yarattıgından ovmayın derlerrrr kotu bısey degıldır rahat ol yag bezesıdır belkı
Kızlar evde iç çamaşırı hala emzirme sütyeni mi giyiyorsunuz. Hayatımıza renk katacak emzirirken rahat olabileceğimiz bir model keşfeden var mı aramızda?
Önden kopçalı modeller rahat olur mu ki, artık eskisi gibi sık emzirmiyoruz sonuçta. Bu arada söyledim mi benim kız 4. Ayında 400 gr alıp 5200 kilo olmuş. Minnak kızım diye diyw minnak ettim kızı :)) bu günlerde gülerken çığlık atmayı öğrendi öyle güzel oluyor ki alıp ciğerime katasım geliyor :) yerim onu ben :) Eki Görüntüle 1917785
Bizim oğlanlarada güzel tulumlar var niye öyle diyosun annesi :)
Yok canim daha baslamadik,aralik 15 ten sonra baslarim buyuk ihtimal,nasil birsey yapacagimi bilmiyorum annem ben yaaparim diyor,doktordan kasik mama onerisi isteyebilirim,kasik mamasini sadece gece yatarken vericem,gunduz ek gida diye dusunuyorum,bakalim nasil olacak heyecanliyim cok,nymeria-burcu kaşık mamasina basladiniz mi? Hangisiyle baslayacaksin yoksa kendin mi hazirlayacaksin?
Çok saol Allah razı olsun Can'ım benim çok teşekkür ederimSelam kizlar gecmisi okuya okuya geldim,tempolu bir hafta gecirdim,okudum ama cok yazma firsatim olmadi,cetrina canim gecmis olsun insallah bas agrin gecer biran once,o kadsr temponun icine burde bu eklendi,migren diri diri oldurur derler cok zor anam,guZel dualarimi gonderiyorum sanan,allahim sen biz kk annelerine bol bol sabirlar ve enerjiler ver,amin. Pisikedii canim seninde zor bir haftan gecmis sanirim,buyukle basin derte gibi gorunuyor,allahim hepimizin sonunu hayir etsin, sabir cek allahim vardir bunlardada bir bildigi diyorum. Bir yavru hayata tutunup koklenip buyurkene,bir ana da bozulup curuyormus. Olsun onlar iyi olsunda,nabalim.
Bu hafta zayiflama maceram cok kotuydu,hic spor edemedim,daha cok kebaplari goturdum,ama tatli cok yemedim,ve sonuc verdigim 1,400 gr tekrar yerlesti, F Ftszynp
Ankara grubu bulusmalarinizi yerim,cok tatliydiniz sik sik bir araya gelicez bizde anadolu grubu olarak,guzel dostluklar kurduk burda hepberaber, cocuklarimiza oyun arkadaslari simdiden hazir bile,paylasacagimiz seylerin daha daa cogalmasi dilegiyle.
kelebek.hill canim benim inan cok sevindim,senin odunun dize gelmesine,alahim ayni aydinligi bizimkinede nasip eyle,gun gectikce ona sabir gostermem cok cok zor hale geliyor,bir gun pes edip pilimi pirtimi toplayip gitmektrn cok korkuyorum. Gozum karadir yaparim yaptimda,sacimin telini bulamaz sonra.beni buna cok zorluyor bu aralar. Bu kadsr anlayissiz bencil olamaz ki bir insan,sabirsiz ben artik sabir tasina dondum. Allahim sonumuzu hayir etsin insallah,
Ay kizlar oglumi birakmak istemiyordum belki ucretsiz izin daha alirim diyordum ama cok iyi bir is teklifi aldim,hem kazanci iyi h yapacagim is daha verimli olacak, insalah olur,yada hayirlisi olsun diyim,bana dua edin olur mu? Bu cok guzel bir firsat oldu benim icin,sanirim oglumun ksimeti uzerime yagiyor.allahim utandirmasin,hersey onun gelecegi icin insalah,cok zorlanicam belki ama motivasyonum oglummmm,onun iyi olmasi herseyden onemli benim icin. Umarim aydinlik,bereketli ve sevgi dolu gelecegimiz olur,tum sekerleri ve annelerini opuyorum,
Saol Can'ım ya zaten bana tek koyan bu işte yalnızlık bazen isyan ediyorum neyime benim gurbete evlenmek diye ..ama herkes kısmetini yiyor işte Allah bize annesiz babasız kardeşsiz kimsesiz uzakta olanlara yardım etsinNelere seviniyoruz yarabbim :)
Sormaa beynim basim catliyo
Mado da bulustuk tatlim :) a city
Ya cok uzuluyorum sana cidden ben boyle aglama krizlerine giriyosam cocuk agliyo durmuyo diye sen iyi kendini oldurmuyosuncok ciddiyim yani. Elimden keske birsey gelse. Bende tek cocukla bi basimayim sen de iki cocukla. Anlayabiliyorum yani.
Valla bugun keske evlenmeseydim otursaydim evimde ne vardi cocuk yaptim cocuk benim neyimee .. herseyi saydim o aglarken bende agla agla agla sinirden kendime geldim sonra ama bu sefer o ben agliyorum bana bakiyo gulesim geliyo
Cocuk bakmak cok zor ama ne bilim gulunce geciyo butun sinirim ya
Bu arada 7100 gram 100 grami unutmayalimaralik 5 onemli bakalim kac gram almis olcak son tartildigindan bu yana 12 gunde :)
Saol tatlım bazen isyan ediyorum zaten Buda mı eksikti diye yoruldum çünkü sonra toparlıyorum evlatlarım onlar bu yolu ben seçtim mecburum diyip yeniden başlıyorum ama en çok ta anneme olan özlemim koymaya başladıcetrina bitanem çok çektin ne zamandır. İnşallah bir anda feraha ulaşırsın migrenin de kalıcı değildir stresten yorgunluktan ortaya çıkmıştır minnaklar uslanınca o da geçecek inşallah. Allah sesini daha çok duymak istediği kuluna verirmiş derdi. Duaların tez vakitte kabul olsun inşallahhh. Duaedensmiley
Maşallah 41 kere maşallah çok güzel olmuş bu ya annesiKızlar evde iç çamaşırı hala emzirme sütyeni mi giyiyorsunuz. Hayatımıza renk katacak emzirirken rahat olabileceğimiz bir model keşfeden var mı aramızda?
Önden kopçalı modeller rahat olur mu ki, artık eskisi gibi sık emzirmiyoruz sonuçta. Bu arada söyledim mi benim kız 4. Ayında 400 gr alıp 5200 kilo olmuş. Minnak kızım diye diyw minnak ettim kızı :)) bu günlerde gülerken çığlık atmayı öğrendi öyle güzel oluyor ki alıp ciğerime katasım geliyor :) yerim onu ben :) Eki Görüntüle 1917785
Amin Amin tatlım Allah razı olsun senden de yüreğine sağlık bu güzel dua içinCnm çok geçmiş olsun inş bi an önce ağrıların diner oğlunda inş uslu mu uslu bi oğlan olur çıkar
Ayyyyy bir yakışıklı var burda maşallah Paşa'yaBizim oğlanlarada güzel tulumlar var niye öyle diyosun annesi :)
Benim göğüslerimde yumuşadı artık terbiye oldular şöyle düşün yumuşadılar ama bebeğe yetecek süt var ha birde sağınca sütüm artık az çıkıyor ama Bebek emince hayli hayli yetiyor ..meyve olarak hurma ye bol bol üstüne de en az yarım litre su iç su içmen çok önemli birde bol bol üzüm ye faydası çokBenim memeler yumuşadi sağdiğimda esskisi gibi süt gelmiyor yeniden artirabilir miyim.yardımci olllurmusunuz....
Uykum kaçti iyice dondurucudan süt çikardim.minişim uyuyor ama benim uykum gelmiyor ne kadar taktim kafamaBenim göğüslerimde yumuşadı artık terbiye oldular şöyle düşün yumuşadılar ama bebeğe yetecek süt var ha birde sağınca sütüm artık az çıkıyor ama Bebek emince hayli hayli yetiyor ..meyve olarak hurma ye bol bol üstüne de en az yarım litre su iç su içmen çok önemli birde bol bol üzüm ye faydası çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?