2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ya ben bugün fark ettim
Eşim iki gündür vardı azdı emin değildim bugün dahada şişti diyor, offf yarın ilk işim doktoru aramak olucak zatende inşallah kötü bişi değildir
Annem bana göğüslerini ovalar çocuğun şişer derdi ağrı yapar derdi ama niye olur bilmem bende ara ara ovaladim şükür olmadı birşey geçer inşallah canım

Ya ben bugün fark ettim
Eşim iki gündür vardı azdı emin değildim bugün dahada şişti diyor, offf yarın ilk işim doktoru aramak olucak zatende inşallah kötü bişi değildir
Canim biraz baktimda kiz bebeklerde olurmus. sen genede gotur. seninki biraz buyuk cunku yenidogan diyo ama olagan durum diye yazmislar cogunluk. ve sag gogus diye gordum bende her okudugumda forumlarda. ovalamayin dus ve sicak kompreks iyi gelir diyolar sen genede mudahale etme doktora gotur .

Canım sut toplamıştır oyle derler genelde normalde ovmayın derler ama sutu dagıtmak için ovman gerekebılırr aglıyor mu ovdugunda? Kotu dusunme canımmm

hayalimsin1 canım yanıltmış olmayayım ama süt bezlerinden kaynaklı olur diye biliyorum çok bastırmadan masaj yap demişti bize doktor eşimdede var hormonel bir şey diye acıklamışlardı aklına kötü şeyler getirme ama yarın kendi dr görüş tabi inş o senın içini rahatlatır bizede yaz lütfen

Annem bana göğüslerini ovalar çocuğun şişer derdi ağrı yapar derdi ama niye olur bilmem bende ara ara ovaladim şükür olmadı birşey geçer inşallah canım

Şimdi bende Google amcadan inceledim
Bir yerde şöyle diyor
Genelde 40 haftayı geçen gebeliklerde yani geç doğan bebeklerde anne karnındayken anneden aldığı bir takım kadınsı hormanlar yapabilir en geç iki haftaya kadar geçer normaldir diyor
Kesinlikle masaj yapıp dokunmayın yada sıkmaya çalışmayın diyor bakalım yarın doktoru arıyayım ne diyecekler
Evet fındık kadar inşallah geçer yazıldığı gibi

Canım sut toplamıştır oyle derler genelde normalde ovmayın derler ama sutu dagıtmak için ovman gerekebılırr aglıyor mu ovdugunda? Kotu dusunme canımmm

Servey ağlamıyor dokunduğumda ama ben dokunmayada korktum zaten ellemiceğim.
Aytunagvn muhakkak yazarım canım ,sizlerde bunu bilmiş duymuş olursunuz , benimde başıma ilk kez geliyor diğer çocuklarımda olmadı böyle bişi

Sut toplandıgında canı acır derler normalde goguslerını ovmak uyarıcı etkı yarattıgından ovmayın derlerrrr kotu bısey degıldır rahat ol yag bezesıdır belkı

Maşallah bu kızçeyeee bayılıyorum senin bu kızın saçlarına maşallah ya
Allah uzun ömürler yazsın bütün miniklere

Bizim oğlanlarada güzel tulumlar var niye öyle diyosun annesi :)

Maşallah tulumun içindeki yakışıklı delikanlıyada tü tü tü
Çok şeker ya maşallah

nymeria-burcu kaşık mamasina basladiniz mi? Hangisiyle baslayacaksin yoksa kendin mi hazirlayacaksin?
Yok canim daha baslamadik,aralik 15 ten sonra baslarim buyuk ihtimal,nasil birsey yapacagimi bilmiyorum annem ben yaaparim diyor,doktordan kasik mama onerisi isteyebilirim,kasik mamasini sadece gece yatarken vericem,gunduz ek gida diye dusunuyorum,bakalim nasil olacak heyecanliyim cok,

Selam kizlar gecmisi okuya okuya geldim,tempolu bir hafta gecirdim,okudum ama cok yazma firsatim olmadi, cetrina canim gecmis olsun insallah bas agrin gecer biran once,o kadsr temponun icine burde bu eklendi,migren diri diri oldurur derler cok zor anam,guZel dualarimi gonderiyorum sanan,allahim sen biz kk annelerine bol bol sabirlar ve enerjiler ver,amin. Pisikedii canim seninde zor bir haftan gecmis sanirim,buyukle basin derte gibi gorunuyor,allahim hepimizin sonunu hayir etsin, sabir cek allahim vardir bunlardada bir bildigi diyorum. Bir yavru hayata tutunup koklenip buyurkene,bir ana da bozulup curuyormus. Olsun onlar iyi olsunda,nabalim.

Bu hafta zayiflama maceram cok kotuydu,hic spor edemedim,daha cok kebaplari goturdum,ama tatli cok yemedim,ve sonuc verdigim 1,400 gr tekrar yerlesti, F Ftszynp

Ankara grubu bulusmalarinizi yerim,cok tatliydiniz sik sik bir araya gelicez bizde anadolu grubu olarak,guzel dostluklar kurduk burda hepberaber, cocuklarimiza oyun arkadaslari simdiden hazir bile,paylasacagimiz seylerin daha daa cogalmasi dilegiyle.

kelebek.hill canim benim inan cok sevindim,senin odunun dize gelmesine,alahim ayni aydinligi bizimkinede nasip eyle,gun gectikce ona sabir gostermem cok cok zor hale geliyor,bir gun pes edip pilimi pirtimi toplayip gitmektrn cok korkuyorum. Gozum karadir yaparim yaptimda,sacimin telini bulamaz sonra.beni buna cok zorluyor bu aralar. Bu kadsr anlayissiz bencil olamaz ki bir insan,sabirsiz ben artik sabir tasina dondum. Allahim sonumuzu hayir etsin insallah,

Ay kizlar oglumi birakmak istemiyordum belki ucretsiz izin daha alirim diyordum ama cok iyi bir is teklifi aldim,hem kazanci iyi h yapacagim is daha verimli olacak, insalah olur,yada hayirlisi olsun diyim,bana dua edin olur mu? Bu cok guzel bir firsat oldu benim icin,sanirim oglumun ksimeti uzerime yagiyor.allahim utandirmasin,hersey onun gelecegi icin insalah,cok zorlanicam belki ama motivasyonum oglummmm,onun iyi olmasi herseyden onemli benim icin. Umarim aydinlik,bereketli ve sevgi dolu gelecegimiz olur,tum sekerleri ve annelerini opuyorum,

hayalimsin1 tatlım duş aldırırsın falan hiç masaj yapar gibi ovaladın mı onu fazla yapmak göğüste şişliğede neden olabiliyor inşallah hiç bir şeyi Yok yarın sabah doktora sorduğunda haberdar et olur mu Kötü şeyler de şünöe Allah ın izniyle kötü bir şey Yok

Çok saol Allah razı olsun Can'ım benim çok teşekkür ederim

Saol Can'ım ya zaten bana tek koyan bu işte yalnızlık bazen isyan ediyorum neyime benim gurbete evlenmek diye ..ama herkes kısmetini yiyor işte Allah bize annesiz babasız kardeşsiz kimsesiz uzakta olanlara yardım etsin

Saol tatlım bazen isyan ediyorum zaten Buda mı eksikti diye yoruldum çünkü sonra toparlıyorum evlatlarım onlar bu yolu ben seçtim mecburum diyip yeniden başlıyorum ama en çok ta anneme olan özlemim koymaya başladı

Maşallah 41 kere maşallah çok güzel olmuş bu ya annesi

Cnm çok geçmiş olsun inş bi an önce ağrıların diner oğlunda inş uslu mu uslu bi oğlan olur çıkar
Amin Amin tatlım Allah razı olsun senden de yüreğine sağlık bu güzel dua için

Bizim oğlanlarada güzel tulumlar var niye öyle diyosun annesi :)
Ayyyyy bir yakışıklı var burda maşallah Paşa'ya

Benim memeler yumuşadi sağdiğimda esskisi gibi süt gelmiyor yeniden artirabilir miyim.yardımci olllurmusunuz....
Benim göğüslerimde yumuşadı artık terbiye oldular şöyle düşün yumuşadılar ama bebeğe yetecek süt var ha birde sağınca sütüm artık az çıkıyor ama Bebek emince hayli hayli yetiyor ..meyve olarak hurma ye bol bol üstüne de en az yarım litre su iç su içmen çok önemli birde bol bol üzüm ye faydası çok

Uykum kaçti iyice dondurucudan süt çikardim.minişim uyuyor ama benim uykum gelmiyor ne kadar taktim kafama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…