Canim bagirsak etkisi icin ayak bilegine takiyorsun,kolyeyi ikiye dolayip,bilekligide koluna takiyorum,bende sahsen boynuna takmayi dusunmuyorum. Bizim kolik sancilarimizada cok iyi gelmisti,takmadigim gunler docuk patlicak gibi oliyordu,orjinal sattigina eminim bizim eniste anlar kontrol ettirdim. Totsandmore sitesi var ordan. Haftasa bir su altinda tutup notrlemen gerekiyor. 1 haftada bagirsaklari duzene sokuyor bizzat yasadimAllah sizi çocuklarınızın başından, çocuklarınızı sizden eksik etmesin.
Şükür ki kavuşacak yer var.
Ya ben korkuyorum ondan boyna dolanma ihtimali falan yok değil mi?
Diş çıkarırken de çok rahat geçiriyorlar falan deniyor ya.
Ticari bulmakla beraber denemekten ne çıkar diyorum ama boynuna bi şey takmaya korkarım ben.
Bağırsaklara etkisini bilmiyordum.
Nerden aldın canım?
İcim cız etti okuyunca. Düşünmesi zor yaşaması daha da zor olmalı canım ya. Allah yavruları anasız anaları yavrusuz bırakmasın. Umarım annen çok iyidir ve sizleri görüyordur.Ben uyuyamadım 2 buçukta da elifi doyurup uyumaya çalıştım ama dönüp durdum.
Aksam dayımlara gitmiştik. Eski fotoğraflara baktık. Kuzenlerin küçüklüklerine. Zamanın gectigini, değişen şeylerin daha bi farkına varıyor insan. Annemin o gülen yüzü.. Kardeşimle her fotoğrafta annem var mi diye baktık resmen. Bi fotoğrafta arkadan el sallamış. Kalbim hızlı çarptı onu görünce. Sanki ordan iyiyim ben der gibi. Kardeşim de aynı şeyi hissetti ki abla gördün mü dedi.
Öyle bisey ki sanki hala köyde de hic bisey olmamış gibi. Ama babamı veya anneannemleri arayıpta konuşurken farkına varıyorum yokluğunun. Sesini duyamayacagimın.. Konuşurken sona doğru ağlamaklı oluyorum kısa kesmeye çalışıyorum ağlarsam üzerim onları da diye. Geçen babam anneannenleri aramıyorsun diye söyleniyordu. Arasam da konuşamıyorum kibu aralar özlemim daha bi arttı galiba. Biliyorum vardir burda da anne hasreti çeken. Zaman herşeye iyi gelebilir ama dolduramaz eksikliklerimizi.
Yazıyorum da kızlar yanıt vermek zorunda hissetmeyin. İçimi dökme ihtiyacı duyuyorum sadece. Hepinizi yanımda hissediyorum iyi geliyorsunuz..
Belki simdi uyuyabilirim.
Reklam yapsan ne olur güzelim sanki sen mi satıyorsun? Ne güzel işte deneyim paylaşıyorsun. Bende diş için almayı düşünüyorum. Umarım işe yarar da kuzum çok zorlanmadan çıkarır.Offf 1 gr uykum yok,3 ten beri 6 defa uyandi,birde baktim ki ikina ikina terlemis cocuk,derdi buyuk kaka,koyverdo rahatladi,okey rahatladida dun gecede boyle yapmisti,bucocuun duzeni niye bozulduki yaaa 3 gundur bir enteresan derken ne kadar buyuk esseklik ettigimi ferkettim,3 gun once kehribar kolyesino yikamak icin cikarmistim,ve takmayi unuttum,ondan sonra sonuc bu!
Kizlar gercekten reklam yapmiyorum ama bizzat yasadim ne oldugunu,bagirsak problemi ceken hatunlar napin edin kehribar kolye ve bileklik alin deneyin bakalim faydasi olacak mi?duZenli taktigimiz icin,duzen olusturmus vucutta,cikrinca vucudu sapitti,buyuk muciZeymis,uzun sure kaka yapamayan bebegede iyi gelecegine eminimmm.kahvetelvesi canim seen mutlaka almalisin!
Ayağına da takabiliyorsun canım.Allah sizi çocuklarınızın başından, çocuklarınızı sizden eksik etmesin.
Şükür ki kavuşacak yer var.
Ya ben korkuyorum ondan boyna dolanma ihtimali falan yok değil mi?
Diş çıkarırken de çok rahat geçiriyorlar falan deniyor ya.
Ticari bulmakla beraber denemekten ne çıkar diyorum ama boynuna bi şey takmaya korkarım ben.
Bağırsaklara etkisini bilmiyordum.
Nerden aldın canım?
Biz de aktif bebek kullanıyoruz kesinlikle daha iyi.Bu arada bizim oğlan evveli gün kakasını yaptıktan sonra dün de iki defa yaptı.
Şaşkın ve mutluyum.
İyi ki tekrar tekrar doktora koşturmamışız.
Bugün de yapacak mı bakalım.
Kızlar ben bu bezlerinin üzerindeki kg sınırlarından hiçbir şey anlamadım.
Normalde yazandan 1 kilo önce geçiyorum beze ama 3 numarayı çok rahatsız kullandık, daha 7 kilo bile değil 4e geçtik biz hatta daha önce geçmeliydik.
Premium care'den de aktif bebeğe geçtik, şimdilik sızdırma yok.
Ne kadara almıştın Burcu?Canim bagirsak etkisi icin ayak bilegine takiyorsun,kolyeyi ikiye dolayip,bilekligide koluna takiyorum,bende sahsen boynuna takmayi dusunmuyorum. Bizim kolik sancilarimizada cok iyi gelmisti,takmadigim gunler docuk patlicak gibi oliyordu,orjinal sattigina eminim bizim eniste anlar kontrol ettirdim. Totsandmore sitesi var ordan. Haftasa bir su altinda tutup notrlemen gerekiyor. 1 haftada bagirsaklari duzene sokuyor bizzat yasadim
Canim bileklik ve kolye ikisi 120 lira geldi,hemen ertesi gun grldiAyağına da takabiliyorsun canım.
Biz de aktif bebek kullanıyoruz kesinlikle daha iyi.
Ne kadara almıştın Burcu?
Birsuru çeşit var seninki hangisi? Ben şu orjinal renkte olanı beğendim anne bebek takım var. Bir de mozaik olanlar hoşuma gitti.Canim bileklik ve kolye ikisi 120 lira geldi,hemen ertesi gun grldi
Mozaik sanirim cnmBirsuru çeşit var seninki hangisi? Ben şu orjinal renkte olanı beğendim anne bebek takım var. Bir de mozaik olanlar hoşuma gitti.
Maşallah alp beye. Pek yakışmış.Eki Görüntüle 1918074
Mozaik sanirim cnm
Kendinede aliyorsun yaniii,o zaman pahaliya geliyor evetMaşallah alp beye. Pek yakışmış. Eki Görüntüle 1918075
Ben de bunu beğendim. Yalnız 260 tl. Bakalım eşim ne diyecek.
Kızlar geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir
Acil girdim çünkü sizlere bir sorum var. Bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.
Nevşinin sağ meme ucu bildiğiniz şişkinlik sertlik var ,hani ergen kızlarda sertleşir ya fındık kadar öyle olmuş bir memesi. Elleyince sanki içinde fındık gibi sert bişi yani.
Bunu yaşayan oldumu aramızda yada bilgisi olan?
Sabah doktorumuzu aricam ama ben şimdi bütün gece kurarım kafamda bu nedir diye ya
Ee ıslanmıyo mu üstün başınEsime diyorum ayaklarini kessem nolur bu tulumlarin oda guluyo bana cok guzel tulumlar almistim kravatli papyonlu hicbirini giydiremedim olmuyooayaksizlar cok iyi onlar oluyo bayada olur bize daha. Bundan sonra hep ayaksiz alcam zaten bisi aldigim zaman azda buyuk alcam.
Ben gogus pedide kullanmiyorum balim beni kasindiriyo rahatsiz ediyo boyle cok rahatim :)
Tsk ederim sen nasılsın cnm ?Maşallah bu kızçeyeee bayılıyorum senin bu kızın saçlarına maşallah ya
Allah uzun ömürler yazsın bütün miniklere
Maşallah tulumun içindeki yakışıklı delikanlıyada tü tü tü
Çok şeker ya maşallah
acity mado da buluştuk canım@goooody nasil uyutabildin cok meraklandim dogrusu? Nasil yapiyorsun bir de ne kadar uyuyor?
Ankara grubu cok tatlisiniz :) nerde bulustunuz?
Çok heyecanlandi bizim kiCanım 9. aydan sonra adım adım büyüyoruz seti var ya onu almayı düşünüyorum . sanırım o setlerin içinde renkler hayvanlar vs gibi kitaplar da çıkıyor. ben de şimdi aldsm mı bir şey bilemedim bizimkinin henüz pek ilgisini çekmiyor büyük ihtimal kitabı diş kaşıyıcı olarak kullanmaya kalkar şu an
Dokun hisset diye bulsum.dr de bir iki kitap onlari siparis vermeyi dusunuyorum.canim bende..Renkli resimli bu aldığım oyle dokunmali falan degil. Ama baya sevdi heyecanlandi. Sayfalari beraber ceviriyoruz. Bir iki dk sonra.ağzina.almaya çalıştı.ama olsun.aşinalık iyidir simdiden :)İcim cız etti okuyunca. Düşünmesi zor yaşaması daha da zor olmalı canım ya. Allah yavruları anasız anaları yavrusuz bırakmasın. Umarım annen çok iyidir ve sizleri görüyordur.
Reklam yapsan ne olur güzelim sanki sen mi satıyorsun? Ne güzel işte deneyim paylaşıyorsun. Bende diş için almayı düşünüyorum. Umarım işe yarar da kuzum çok zorlanmadan çıkarır.
@caspe_r bende istiyorum ya kitap almak. Bizim kıza da dergi gösteriyorum ben bakıyor baya. Ama su kumastan hışır hışır kitaplardan bulamadım bir türlü. Ne diye arasam bilemedim. Dokunsa falan oynasa çok mutlu olurum.
Allah ahiretinizicennet bahçelerinde bir etsin.tvde mi gördüm bi yazıda mı okudum hatırlamıyorum.bir bayan anlatıyor.aslında te çocuğum olsun.ona en güzel şartlarda özene bezene bakayım diyordum.ve birgün annemi kaybettim.herkes gelip sarılıp teselli etmeye çalıştı.birtek kardeşim ve ben birbirimizi teselli etmedik.çünkü aynı acıyı en derinde sadece ikimiz yaşıyorduk.ogünden sonra 2 çocuk yapmaya karar verdim.ki birgün bu dünyada yalnız kalmasın...diye anlatıyordu.Ben uyuyamadım 2 buçukta da elifi doyurup uyumaya çalıştım ama dönüp durdum.
Aksam dayımlara gitmiştik. Eski fotoğraflara baktık. Kuzenlerin küçüklüklerine. Zamanın gectigini, değişen şeylerin daha bi farkına varıyor insan. Annemin o gülen yüzü.. Kardeşimle her fotoğrafta annem var mi diye baktık resmen. Bi fotoğrafta arkadan el sallamış. Kalbim hızlı çarptı onu görünce. Sanki ordan iyiyim ben der gibi. Kardeşim de aynı şeyi hissetti ki abla gördün mü dedi.
Öyle bisey ki sanki hala köyde de hic bisey olmamış gibi. Ama babamı veya anneannemleri arayıpta konuşurken farkına varıyorum yokluğunun. Sesini duyamayacagimın.. Konuşurken sona doğru ağlamaklı oluyorum kısa kesmeye çalışıyorum ağlarsam üzerim onları da diye. Geçen babam anneannenleri aramıyorsun diye söyleniyordu. Arasam da konuşamıyorum kibu aralar özlemim daha bi arttı galiba. Biliyorum vardir burda da anne hasreti çeken. Zaman herşeye iyi gelebilir ama dolduramaz eksikliklerimizi.
Yazıyorum da kızlar yanıt vermek zorunda hissetmeyin. İçimi dökme ihtiyacı duyuyorum sadece. Hepinizi yanımda hissediyorum iyi geliyorsunuz..
Belki simdi uyuyabilirim.
Goguslerde buyume oldu mu canim. Bende hic kullanmadim ped. Ama tabi hic akma yasamadim. Bir sefer oldu. :) Gecen gun anneme bıraktık oğlumu sinemaya gittik. Gitmeden de uyuyordu emmesi flaan neyse 5 saat emme fasli olmadi ona ragmen akmadi. Bazen diyorum sutum yok ondan mi olmuyor bu akma diye. Sonra hemen vazgeciyorum.:)Ee ıslanmıyo mu üstün başın
Ben çok severim taki ama şimdi takmıyorum. Bu da hoşuma gitti anne kız takarız diye.Kendinede aliyorsun yaniii,o zaman pahaliya geliyor evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?