2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bu arada bizim oğlan evveli gün kakasını yaptıktan sonra dün de iki defa yaptı.
Şaşkın ve mutluyum.
İyi ki tekrar tekrar doktora koşturmamışız.
Bugün de yapacak mı bakalım.

Kızlar ben bu bezlerinin üzerindeki kg sınırlarından hiçbir şey anlamadım.
Normalde yazandan 1 kilo önce geçiyorum beze ama 3 numarayı çok rahatsız kullandık, daha 7 kilo bile değil 4e geçtik biz hatta daha önce geçmeliydik.
Premium care'den de aktif bebeğe geçtik, şimdilik sızdırma yok.

Canim bagirsak etkisi icin ayak bilegine takiyorsun,kolyeyi ikiye dolayip,bilekligide koluna takiyorum,bende sahsen boynuna takmayi dusunmuyorum. Bizim kolik sancilarimizada cok iyi gelmisti,takmadigim gunler docuk patlicak gibi oliyordu,orjinal sattigina eminim bizim eniste anlar kontrol ettirdim. Totsandmore sitesi var ordan. Haftasa bir su altinda tutup notrlemen gerekiyor. 1 haftada bagirsaklari duzene sokuyor bizzat yasadim

İcim cız etti okuyunca. Düşünmesi zor yaşaması daha da zor olmalı canım ya. Allah yavruları anasız anaları yavrusuz bırakmasın. Umarım annen çok iyidir ve sizleri görüyordur.
Reklam yapsan ne olur güzelim sanki sen mi satıyorsun? Ne güzel işte deneyim paylaşıyorsun. Bende diş için almayı düşünüyorum. Umarım işe yarar da kuzum çok zorlanmadan çıkarır.

@caspe_r bende istiyorum ya kitap almak. Bizim kıza da dergi gösteriyorum ben bakıyor baya. Ama su kumastan hışır hışır kitaplardan bulamadım bir türlü. Ne diye arasam bilemedim. Dokunsa falan oynasa çok mutlu olurum.

Ayağına da takabiliyorsun canım.
Biz de aktif bebek kullanıyoruz kesinlikle daha iyi.
Ne kadara almıştın Burcu?

Canım süt toplanması derler ama bilemedimki tıbbi açıklaması nedir, hatta ellemeyin masaj yapmayın ovmayın denir, eğer olursa kendiliğinden geçer demişti bise ebemiz.

Ben sütyen kullanmıyorum hiç evdeyken atlet giyorum yetiyor dışarı çıkıncada yarım badi giyorum rahat geliyor şişko olduğum içim üstüme hep bol kıyafetler tercih ediyorum belli olmuyor

Ee ıslanmıyo mu üstün başın

Çok heyecanlandi bizim ki beraber actik sayfalari okudum. Tabi 1-2 dk sonra ağzını açmaya basladi.:))) ama.olsun.simdiden göz aşinali guzel olur diyorum :)

Dokun hisset diye bulsum.dr de bir iki kitap onlari siparis vermeyi dusunuyorum.canim bende..Renkli resimli bu aldığım oyle dokunmali falan degil. Ama baya sevdi heyecanlandi. Sayfalari beraber ceviriyoruz. Bir iki dk sonra.ağzina.almaya çalıştı.ama olsun.aşinalık iyidir simdiden :)

Allah ahiretinizicennet bahçelerinde bir etsin.tvde mi gördüm bi yazıda mı okudum hatırlamıyorum.bir bayan anlatıyor.aslında te çocuğum olsun.ona en güzel şartlarda özene bezene bakayım diyordum.ve birgün annemi kaybettim.herkes gelip sarılıp teselli etmeye çalıştı.birtek kardeşim ve ben birbirimizi teselli etmedik.çünkü aynı acıyı en derinde sadece ikimiz yaşıyorduk.ogünden sonra 2 çocuk yapmaya karar verdim.ki birgün bu dünyada yalnız kalmasın...diye anlatıyordu.

Ee ıslanmıyo mu üstün başın
Goguslerde buyume oldu mu canim. Bende hic kullanmadim ped. Ama tabi hic akma yasamadim. Bir sefer oldu. :) Gecen gun anneme bıraktık oğlumu sinemaya gittik. Gitmeden de uyuyordu emmesi flaan neyse 5 saat emme fasli olmadi ona ragmen akmadi. Bazen diyorum sutum yok ondan mi olmuyor bu akma diye. Sonra hemen vazgeciyorum.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…