canim hosgeldin, e bu benim kiz:) tipkisinin aynisi.. Hatta benim mesai onceden 11 dibu hafta 2 ler 3 ler 7 ler oldu.. Bugun bi avm ye gidim, esimle biraz insan icine cikalim dedim 30 dk anca durdu. Asansorde oyle bir agladiki teyzelerin hepsi ay nesi var diye sordu otoparkta mememi acip vercektim oderece eve aksam 7 de geldik su saate kadar emiyo demin yine yesil yapti ondan mi acaba,allah yardimcimiz olsun ne diyim seni cok iyi anliyorum. Buaradademin bi umut emzik denedim okdr bitkinimki alsinda uyuyim dedim yok emzogi isiriyor emmiyor simdi geceyi bekliyorumSelam kizlar, ben de ağustos annesiyim. 29 ağustosta 5 gun gecikmeli sezeryan oldum. sizi hamilelikten beri takip ediyorum, sapık gibi oldum:) ama bi türlü üye olup yazamadim.. bugüne kısmetmiş, ben de samimiyetinize guvenip yazmak istedim, birbirinizle paylasimlariniz çok hoşuma gidiyor, hem bilgilendim sizi okurken, hem rahatladim, benim gibi olanlar var diyerek..sagolun varolun:))
hamilelik çok zor geçti benim, bi de bebişimin bebekligi daha zor. Doğduğundan beri agliyor, hic kucaktan, memeden inmiyor, hicbirsey yapamaz haldeydim aylardir. Şuan gece uyuyor ama gündüz geceye kadar 5 dk uyumuyor, uyumadigi her an sızlaniyor, oyun oynuyoruz 5 dk dayanıyor, şarkı söylüyorum 10 dk.. dönence eğitici oyuncaklar falan ne varsa aldım oynatıyorum, egleniyor da ama en fazla 10 dk. Sonra sıkılıyor. Bi eğitimci olarak ne yapacagimi şaştım. Sabah 8 aksam 11 kesintisiz mesai. Yardim edenim de olmadı.
Sezeryanli iken dikiş ağrısı ile sabaha kadar tek baktım. (İlk doğduğunda gece uyumuyordu.) Öyle ki dikişleri zorlamışım, 30 gün kanadı sonra.. Esim ailesi pek bakmadı. Benim de annem yok kızkardeş, kuzen falan yok. Saçımı başımı yollarken bebeye gözüm gibi bakmaya çalıştım artik elimden geldigince. Boyle boyle 3 ayı devirdik
Daha bugun arkadaslarimla kafede beni yarim saat oturtmadi. 3 kız kucaktan kucaga oyaladik, arabasında gezdirdik, emzirdim yok. Çeşit çeşit emzik verdim almadı, Eti kesilmiş gibi ağladı. Herkes bize bakti, iki kelime konusamadan eve geldik.
Boyle bi bebişim var benim. Gelişimi kilosu iyi ama gündüz uyumadigi için efsane huysuz. Bazen tuvalete giremiyorum evin içinde. Ve tabi yrmek, ev isi hak getire..
Uyusun diye hep memede turuyorum, bu yüzden yeşil yapıyor kakayi. Sadece memede uyuyor malesef. Ne denediysek olmadi
Son bi senedir 10 yıl yaşlanmış gibi hissediyorum kendimi..
Yine de seviyorum yavrumu ama çok yoruldum. Bi nefes almak için dışarı çıkalım dedim. Açık havayı görünce uyudu. 5 dk sonra kalktı ve başladı saz çalmaya:)
Bana anirani denk geldi:)
Moral bozucu bi yazı oldu ilk yazıdan bismillah diyip bıraktım derdimi buraya:) kusura bakmayın :/
Allah hepinizin yavrularını ve sizi korusun
Hosgeldin,yasadiklarina cok uzuldum,bizde hemen hemen bu durumlari ilk 3 ay yasadik,sonra duzene girdi derkrn atak haftalari mahfoldum,3 gundurde gece gunduz uykumuz yok maalesef,ama bu gece rahat uyusun diye anason verdim,yarim saattir ses gelmedi sasirdim,biz acliga dayanamiyoruz gece gundu s1,5 saatte bir mama yiyoruz. Gece o kadar zorki,etinden et kopariyorlar gibi agliyor,ve hala gazini tam atabilmis degil,gece gazi eldimi yine ciglik cigliga,sende anason ver istersen en azindan,10 ile 2 arasinda gece dengeli uyursa buyume hormonuna faydasi olur.Selam kizlar, ben de ağustos annesiyim. 29 ağustosta 5 gun gecikmeli sezeryan oldum. sizi hamilelikten beri takip ediyorum, sapık gibi oldum:) ama bi türlü üye olup yazamadim.. bugüne kısmetmiş, ben de samimiyetinize guvenip yazmak istedim, birbirinizle paylasimlariniz çok hoşuma gidiyor, hem bilgilendim sizi okurken, hem rahatladim, benim gibi olanlar var diyerek..sagolun varolun:))
hamilelik çok zor geçti benim, bi de bebişimin bebekligi daha zor. Doğduğundan beri agliyor, hic kucaktan, memeden inmiyor, hicbirsey yapamaz haldeydim aylardir. Şuan gece uyuyor ama gündüz geceye kadar 5 dk uyumuyor, uyumadigi her an sızlaniyor, oyun oynuyoruz 5 dk dayanıyor, şarkı söylüyorum 10 dk.. dönence eğitici oyuncaklar falan ne varsa aldım oynatıyorum, egleniyor da ama en fazla 10 dk. Sonra sıkılıyor. Bi eğitimci olarak ne yapacagimi şaştım. Sabah 8 aksam 11 kesintisiz mesai. Yardim edenim de olmadı.
Sezeryanli iken dikiş ağrısı ile sabaha kadar tek baktım. (İlk doğduğunda gece uyumuyordu.) Öyle ki dikişleri zorlamışım, 30 gün kanadı sonra.. Esim ailesi pek bakmadı. Benim de annem yok kızkardeş, kuzen falan yok. Saçımı başımı yollarken bebeye gözüm gibi bakmaya çalıştım artik elimden geldigince. Boyle boyle 3 ayı devirdik
Daha bugun arkadaslarimla kafede beni yarim saat oturtmadi. 3 kız kucaktan kucaga oyaladik, arabasında gezdirdik, emzirdim yok. Çeşit çeşit emzik verdim almadı, Eti kesilmiş gibi ağladı. Herkes bize bakti, iki kelime konusamadan eve geldik.
Boyle bi bebişim var benim. Gelişimi kilosu iyi ama gündüz uyumadigi için efsane huysuz. Bazen tuvalete giremiyorum evin içinde. Ve tabi yrmek, ev isi hak getire..
Uyusun diye hep memede turuyorum, bu yüzden yeşil yapıyor kakayi. Sadece memede uyuyor malesef. Ne denediysek olmadi
Yine de seviyorum yavrumu ama çok yoruldum. Bi nefes almak için dışarı çıkalım dedim. Açık havayı görünce uyudu. 5 dk sonra kalktı ve başladı saz çalmaya:)
Moral bozucu bi yazı oldu ilk yazıdan bismillah diyip bıraktım derdimi buraya:) kusura bakmayın :/
Hosgeldin arkadasim. Aramizda 3 gun var sanirsam yakip ettigine gore bizleri az cok taniyorsuundur. Yazdin mi cok detayli okumadim daSelam kizlar, ben de ağustos annesiyim. 29 ağustosta 5 gun gecikmeli sezeryan oldum. sizi hamilelikten beri takip ediyorum, sapık gibi oldum:) ama bi türlü üye olup yazamadim.. bugüne kısmetmiş, ben de samimiyetinize guvenip yazmak istedim, birbirinizle paylasimlariniz çok hoşuma gidiyor, hem bilgilendim sizi okurken, hem rahatladim, benim gibi olanlar var diyerek..sagolun varolun:))
canim hosgeldin, e bu benim kiz:) tipkisinin aynisi.. Hatta benim mesai onceden 11 dibu hafta 2 ler 3 ler 7 ler oldu.. Bugun bi avm ye gidim, esimle biraz insan icine cikalim dedim 30 dk anca durdu. Asansorde oyle bir agladiki teyzelerin hepsi ay nesi var diye sordu otoparkta mememi acip vercektim oderece eve aksam 7 de geldik su saate kadar emiyo demin yine yesil yapti ondan mi acaba,allah yardimcimiz olsun ne diyim seni cok iyi anliyorum. Buaradademin bi umut emzik denedim okdr bitkinimki alsinda uyuyim dedim yok emzogi isiriyor emmiyor simdi geceyi bekliyorum
Hosgeldin,yasadiklarina cok uzuldum,bizde hemen hemen bu durumlari ilk 3 ay yasadik,sonra duzene girdi derkrn atak haftalari mahfoldum,3 gundurde gece gunduz uykumuz yok maalesef,ama bu gece rahat uyusun diye anason verdim,yarim saattir ses gelmedi sasirdim,biz acliga dayanamiyoruz gece gundu s1,5 saatte bir mama yiyoruz. Gece o kadar zorki,etinden et kopariyorlar gibi agliyor,ve hala gazini tam atabilmis degil,gece gazi eldimi yine ciglik cigliga,sende anason ver istersen en azindan,10 ile 2 arasinda gece dengeli uyursa buyume hormonuna faydasi olur.
Hosgeldin arkadasim. Aramizda 3 gun var sanirsam yakip ettigine gore bizleri az cok taniyorsuundur. Yazdin mi cok detayli okumadim dacinsiyeti ne yavrunun. boy kilo kac ne kadar dogdu vs ogrenebilirmiyim. Her zamanki gibi kiyaslama timee
Saka saka merak ettim sadece
Masallah canim iyi gitmis. Mama mi anne sutumuHosbuldum::''))
Beni de o gittiğim cafeden atacaklar yakında, öyle bi bakıyorlar ki, içlerinden ne gectigini suratlarından okuyorum
Benimki gece uykusunda 3 saatte bir emdiği için sari yapiyo, gündüz saat başı emince yeşil yapio, ordan bence çok emdiği için yeşil oluyor. Çünkü iskillenip kaka örneği verdim doktora ama bisey çıkmadı.
Doktor da emmesi azalsın diye ıhlamur çayı falan önerdi ,belki uyur diye ama uyumadı veletus
Ay maşallah anason iyi geliyorsa çok güzel. Ben hepsini denedim de pek faydasını görmedim. Bi de pis bi huyum var, denedim olmadı mi bırakıyorum belki bi daha denemeliyim
Senin yavrun için çok üzülmüştüm ameliyat olunca.. çok dua ettim. Allah kotu durumlardan korusun bebisi, yavrum kıyamadim hic off..Allah bagislasin bebelerimizi..
Erkek :)
Obur olur dediler de inanmadım inmiyo memeden
Benimki 3900 doğdu, doğmayınca gününde tabi bi doğdu ki sakalları çıkmış
Boyunu unuttum simdi kocama sordum 51 dedi . 2 aylıkken 6400, 64 cm idi . 3 aylık kontrol zamanı geçti gidemedik, çok fena hasta oldum, kendimi iyileştirdmn, pazartesi gidecez bakalım ne olmuş dana...
Bi de bol kepçe aglamasi var. kıyas kabul etmez, paha biçilemez
Masallah canim iyi gitmis. Mama mi anne sutumu
Kakayi bilemiyorum ama el agizda bizim de ve cok tukuruk yapiyor. oyle ki bazen parmagini cok sokmaktan öğuruyor sipaOyyy sonunda uyudu yaa. Yerine koymaya korkuyorum uyanacak diye.
Kizlar bizim oğlanın kakasi değişik iki gündür. Salya gibi birsey var bide tuaf kokuEli agzindan de cıkmıyo kasiniyor sanki. Birde aşırı tukruk cikariyor bu ara.
Bu yaşadığımız atak mı, dişler mi başladı anlamadım.
Geçmişi okuyamıyorum nelerden bahsediyorsunuz bilmiyorum.
Evimizde de değiliz biz.
Çok zorlanıyorum.
Anne sütü şuana kadar.kilosuna ragmen tombul degil hic. boyuna gitti hep.
merakla takip ediyordum hangi ay kac olacak diye ama artik takip etmiyoum.
daha çok bilissel psikomotor gibi gelisimlerine bakiyorum, onlar da iyi gibi
Seninki de tosuncuk sanirim masallah:)) Allah nazardan saklasin:)
Bazrn oyle damarlari tutuyorki,verdigin doz yeterli olmuyo,miktari artir biraz istersen,ben 20/30 cc araliginda veriyorum,ya su gibi eriyorum yada mamaya karistiriyorum. Cok zorlandigimda veriyorum. Faydasi oldu bizde,alah razi olsun dualarin icin,cok acayip gunler atlattik,cok sukur ki sadece virusmus,karacigerdr problem var sanip cok kafayi bozmustum,hastanede yatma surecimiz falan,alah kimeye yasatmasin,cok zorlu bir sinavdi,allahim yavrularimiza saglik sihhat versin,hep yanimizds olsinlar.Kakayi bilemiyorum ama el agizda bizim de ve cok tukuruk yapiyor. oyle ki bazen parmagini cok sokmaktan öğuruyor sipa
Evde olmadigi icindir belki , ben de baska yerde kaldigimda kendi duzenim olmayinca cocuga da duzen verememis gibi hissettim kendimi. cok uzmeyin kendinizi
Aman ya hiç sevmiyorum bu misafir olaylarını Allah affetsin kim ne derse desin gözleri değiyor arkadaş yaYok tatlım Free çıldırdı öyle kuru kuru. İnsan atak olunca atak geçecek falan diyor ama o neydi anlamadım. Herhalde nazara geldi kızım. Bir gün öncesi misafir olduk bir eve. Çok sevdiler kızımı sevgi nazarı da olur derler bizde. Okudum falan sonra rahatladı.
Her gün bir önceki günü arıyorumAyy canm geçmiş ola
Aynısını yaşıoz canm bnm saç baş yoolmuşluğumuz var
Enes uyanıklen bol bol seviorm onu yatırıorm evirip cevirp öpüyrm kokluorm bn ona doknurm o bana dokunuo şebeklikler falan sonra kucağmda gezdirşom hoppidi hoppidi ayna karşısına geceriz kısır döngü böle gecio :)) üst değiş alt değiş yuvarlan öylee :))
Tatlım kucağında bıraksaydın keşke uyanmasın diye ben artık kucağımda bırakıyorum yoksa yarım saat bile yatmıyor. Yatağına koyduğum gibi kalkıyor yaramazOyyy sonunda uyudu yaa. Yerine koymaya korkuyorum uyanacak diye.
Kizlar bizim oğlanın kakasi değişik iki gündür. Salya gibi birsey var bide tuaf kokuEli agzindan de cıkmıyo kasiniyor sanki. Birde aşırı tukruk cikariyor bu ara.
Yok kiz benimkide oyle yumuk yumuk degil gostermiyoAnne sütü şuana kadar.kilosuna ragmen tombul degil hic. boyuna gitti hep.
merakla takip ediyordum hangi ay kac olacak diye ama artik takip etmiyoum.
daha çok bilissel psikomotor gibi gelisimlerine bakiyorum, onlar da iyi gibi
Seninki de tosuncuk sanirim masallah:)) Allah nazardan saklasin:)
Beyefendi bu saate kadar uyumadı gazını çıkaramıyor minik Adam en son içinde ne var ne Yok hepsini kustu halıya bir yandan onu sildim bir yandan bebişi sakinleştirdim şimdide kucağımda etrafı izliyor sanki bütün o rezilliği yapan kendi değilmiş gibi kuzum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?