Ya devlet hastanesindeki dr her gidişimde bi saçmalık söylüyor psikolojimi alt üst ediyor! Bir daha götürmeyecem iştePisikedii okurken tahmin ettim ama var ya. Bunlar nasil dr bilmiyorum. Neyse ki cok şükür sıkıntınız yok.
nymeria-burcu masallah Alpcige :) yurutec icin yine de bana erken geldi ama canım. Mama sandalyesi siparisi vericem bende. Benim cadı oturmak istiyo madem alalim bakalim :) sen memnun musun
Ya kabahat işleyip sonra kucakta sakin masum duruşları yok muBeyefendi bu saate kadar uyumadı gazını çıkaramıyor minik Adam en son içinde ne var ne Yok hepsini kustu halıya bir yandan onu sildim bir yandan bebişi sakinleştirdim şimdide kucağımda etrafı izliyor sanki bütün o rezilliği yapan kendi değilmiş gibi kuzum ya
O zaman baya bi rahatlatacaz Allah'ın izniyle işte. Benim 1 numara bir yeri ağırsa bir şey olsa söylüyor. Ama Bebek öyle mi? Acep orası mı ağırıyor burası mı? Diye düşün gitAyy kuzum yaa, bi büyüyüpte dertlerini anlatabilselerdi yavrularımız.
Ay o çirkinin de nesini paylaşmıyosanOyy teyzesinin kuzusu masallah nasilda guzel tu tu tu Allah'im nazarlardan sakinsin. Canim ben burda paylasmiyorum yaa maalesef :) malum giren cikan belli değil bizimkide cirkinin teki hemen nazara geliyo
Ohh sefanız olsun:)Bugün çekirdek ailemle kahvaltıya gittik, uykusu geldi minnoşun emzirdim uyudu rahat rahat kahvaltımızı ettik sonra da çıktık pazara gittik ohh miss hava aldı kızım, heee bi de ilk defa pazara götürdü babamız kızımızı, cesaret etti sonunda
Hoşgeldinnn :)Hosbuldum::''))
Beni de o gittiğim cafeden atacaklar yakında, öyle bi bakıyorlar ki, içlerinden ne gectigini suratlarından okuyorum
Benimki gece uykusunda 3 saatte bir emdiği için sari yapiyo, gündüz saat başı emince yeşil yapio, ordan bence çok emdiği için yeşil oluyor. Çünkü iskillenip kaka örneği verdim doktora ama bisey çıkmadı.
Doktor da emmesi azalsın diye ıhlamur çayı falan önerdi ,belki uyur diye ama uyumadı veletus
Ay maşallah anason iyi geliyorsa çok güzel. Ben hepsini denedim de pek faydasını görmedim. Bi de pis bi huyum var, denedim olmadı mi bırakıyorum belki bi daha denemeliyim
Senin yavrun için çok üzülmüştüm ameliyat olunca.. çok dua ettim. Allah kotu durumlardan korusun bebisi, yavrum kıyamadim hic off..Allah bagislasin bebelerimizi..
Erkek :)
Obur olur dediler de inanmadım inmiyo memeden
Benimki 3900 doğdu, doğmayınca gününde tabi bi doğdu ki sakalları çıkmış
Boyunu unuttum simdi kocama sordum 51 dedi . 2 aylıkken 6400, 64 cm idi . 3 aylık kontrol zamanı geçti gidemedik, çok fena hasta oldum, kendimi iyileştirdmn, pazartesi gidecez bakalım ne olmuş dana...
Bi de bol kepçe aglamasi var. kıyas kabul etmez, paha biçilemez
Geçmiş olsun canım. Herhangi bir gıda verdin mi ondan olmuş olabilir. İnşallah sonuçlarınız temiz çıkarKizlar kizimin bu hafta adiri huysuzlugu,yesil,mukuslu ve pul biberden daha kucuk kanli noktaseklinde diskilamasi,surekli elini yemesi,asiri salyagibi nedenlerden bugun dr a gittim. Dr um alt damakta dislerin cikmaya hafiften basladigini soyledi.buarada pzrts 3,5 aylik olacagiz. Diger problemler icin idrar ve kaka ornegi istedi.idrari verdik kakayi yrb vercez orda bekledikbekledik yapmadi:) kilo alimida 15 gunde 300 gr misrefluden supheleniyorduk sonuclara gore gastreontoloji bolumune gidecegiz.
Selam kizlar, ben de ağustos annesiyim. 29 ağustosta 5 gun gecikmeli sezeryan oldum. sizi hamilelikten beri takip ediyorum, sapık gibi oldum:) ama bi türlü üye olup yazamadim.. bugüne kısmetmiş, ben de samimiyetinize guvenip yazmak istedim, birbirinizle paylasimlariniz çok hoşuma gidiyor, hem bilgilendim sizi okurken, hem rahatladim, benim gibi olanlar var diyerek..sagolun varolun:))
hamilelik çok zor geçti benim, bi de bebişimin bebekligi daha zor. Doğduğundan beri agliyor, hic kucaktan, memeden inmiyor, hicbirsey yapamaz haldeydim aylardir. Şuan gece uyuyor ama gündüz geceye kadar 5 dk uyumuyor, uyumadigi her an sızlaniyor, oyun oynuyoruz 5 dk dayanıyor, şarkı söylüyorum 10 dk.. dönence eğitici oyuncaklar falan ne varsa aldım oynatıyorum, egleniyor da ama en fazla 10 dk. Sonra sıkılıyor. Bi eğitimci olarak ne yapacagimi şaştım. Sabah 8 aksam 11 kesintisiz mesai. Yardim edenim de olmadı.
Sezeryanli iken dikiş ağrısı ile sabaha kadar tek baktım. (İlk doğduğunda gece uyumuyordu.) Öyle ki dikişleri zorlamışım, 30 gün kanadı sonra.. Esim ailesi pek bakmadı. Benim de annem yok kızkardeş, kuzen falan yok. Saçımı başımı yollarken bebeye gözüm gibi bakmaya çalıştım artik elimden geldigince. Boyle boyle 3 ayı devirdik
Daha bugun arkadaslarimla kafede beni yarim saat oturtmadi. 3 kız kucaktan kucaga oyaladik, arabasında gezdirdik, emzirdim yok. Çeşit çeşit emzik verdim almadı, Eti kesilmiş gibi ağladı. Herkes bize bakti, iki kelime konusamadan eve geldik.
Boyle bi bebişim var benim. Gelişimi kilosu iyi ama gündüz uyumadigi için efsane huysuz. Bazen tuvalete giremiyorum evin içinde. Ve tabi yrmek, ev isi hak getire..
Uyusun diye hep memede turuyorum, bu yüzden yeşil yapıyor kakayi. Sadece memede uyuyor malesef. Ne denediysek olmadi
Son bi senedir 10 yıl yaşlanmış gibi hissediyorum kendimi..
Yine de seviyorum yavrumu ama çok yoruldum. Bi nefes almak için dışarı çıkalım dedim. Açık havayı görünce uyudu. 5 dk sonra kalktı ve başladı saz çalmaya:)
Bana anirani denk geldi:)
Moral bozucu bi yazı oldu ilk yazıdan bismillah diyip bıraktım derdimi buraya:) kusura bakmayın :/
Allah hepinizin yavrularını ve sizi korusun
ev kalktı gidiyor koliler bi yanda diğer yanda dağınıklık. Belirsizlik ne kötü şey :Ç
Canim korkma arada bir disari muhakkak ciksr,gunduz gezmekten bakmaktan yorulduklari icin gece guzel uyuyorlar ,bizde hep sokaktayiz o yuzdenNasılsınız kızlar? günaydın :)
Dünüm cok yoğundu. Gezdik gezdik gezdikkk :) Annemlere gitmiştik ablamla, onlarla beraber bi çıktık gezmeye ohhh :) kızıma ve yegenime onlar baktı bizde gezdik arada epey dellendi falan ama cok şükür iyiydi cok yordu sipa kosusturmaktan ama iyi geldi bana. Yeni ciciler aldim kendime kitap aldim ohhh :) daha alacaklarim da vardi ama durmuyordu artık mecbur emzirme odasına gittik sonra da eve. Bu gece yoruldu diye mi bilmem daha rahattik.
Ohh sefanız olsun:)
Sorma canım ya yatağına koyar koymaz uyandi. Kucakta kalsa daha iyiymis kendine gelirdi en azindan. Agla agla hali kalmadi sonrada. Pis atak git artik oglusumdan.Tatlım kucağında bıraksaydın keşke uyanmasın diye ben artık kucağımda bırakıyorum yoksa yarım saat bile yatmıyor. Yatağına koyduğum gibi kalkıyor yaramaz
İste cirkin nesini paylasayim adi ustundeAy o çirkinin de nesini paylaşmıyosan
Ya ev buldunuzmu lojman mi ayarladiniz naptinizev kalktı gidiyor koliler bi yanda diğer yanda dağınıklık. Belirsizlik ne kötü şey :Ç
Kiz benimkide yalandan ciglik ata ata agliyo bu neymis lanet sey biktirdi beni kac gundur.Sorma canım ya yatağına koyar koymaz uyandi. Kucakta kalsa daha iyiymis kendine gelirdi en azindan. Agla agla hali kalmadi sonrada. Pis atak git artik oglusumdan.
Canim nasıl oldu başin. Baş parmakla isaret arasina masaj yapiyormusun ihmal etme agridiginda el degmiyor o kisma resmen.
Makikason bacim afiyet olsunTeşekkür ederim tatlım :)
ysagol canim, cok pimpirikliyim zaten anne sutu harici hirbirsey vermiyorum. Dr da anane babanne gizlice verir oyle bi durum olmadi dimi dedi yok evde teror estiriyorum,benden korkarlar dedim:)Geçmiş olsun canım. Herhangi bir gıda verdin mi ondan olmuş olabilir. İnşallah sonuçlarınız temiz çıkar
Herhalde ondan.Evde olmadigi icindir belki , ben de baska yerde kaldigimda kendi duzenim olmayinca cocuga da duzen verememis gibi hissettim kendimi. cok uzmeyin kendinizi
Teşekkür ederiz teyzesiMaşallah o zaman ata bebeğe çok tatlıydi o resim hala aklimda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?