2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ya devlet hastanesindeki dr her gidişimde bi saçmalık söylüyor psikolojimi alt üst ediyor! Bir daha götürmeyecem işte

Ya kabahat işleyip sonra kucakta sakin masum duruşları yok mu Tokmak kafalar yaaa

Ayy kuzum yaa, bi büyüyüpte dertlerini anlatabilselerdi yavrularımız.
O zaman baya bi rahatlatacaz Allah'ın izniyle işte. Benim 1 numara bir yeri ağırsa bir şey olsa söylüyor. Ama Bebek öyle mi? Acep orası mı ağırıyor burası mı? Diye düşün git

Hoşgeldinnn :)

Geçmiş olsun canım. Herhangi bir gıda verdin mi ondan olmuş olabilir. İnşallah sonuçlarınız temiz çıkar

hoş geldin :)
3. Ay bitmiş inşallah yavaş yavaş düzene girer. Cetrinanin bebeği de öyleydi biraz hafifledi. Seninki de koliktir belki. Dışarıda sakinlestiyse günlük giydirip çıkar bi nefes alin ikinizde. Hep kucaktaysa sling kullanmak da iyi gelirdi aslında. Ama senin bebişin de maşallahı varmış artik sling küçük gelebilir.

ev kalktı gidiyor koliler bi yanda diğer yanda dağınıklık. Belirsizlik ne kötü şey :Ç

tatlım taşınmak çok zor. Her koliye yaz hangi odaya gideceğini yerleşmek çok daha zor geldi bana. 2 ay olacak hala düzenim oturmadi..

Canim korkma arada bir disari muhakkak ciksr,gunduz gezmekten bakmaktan yorulduklari icin gece guzel uyuyorlar ,bizde hep sokaktayiz o yuzden

Tatlım kucağında bıraksaydın keşke uyanmasın diye ben artık kucağımda bırakıyorum yoksa yarım saat bile yatmıyor. Yatağına koyduğum gibi kalkıyor yaramaz
Sorma canım ya yatağına koyar koymaz uyandi. Kucakta kalsa daha iyiymis kendine gelirdi en azindan. Agla agla hali kalmadi sonrada. Pis atak git artik oglusumdan.
Canim nasıl oldu başin. Baş parmakla isaret arasina masaj yapiyormusun ihmal etme agridiginda el degmiyor o kisma resmen.

Kiz benimkide yalandan ciglik ata ata agliyo bu neymis lanet sey biktirdi beni kac gundur.

Geçmiş olsun canım. Herhangi bir gıda verdin mi ondan olmuş olabilir. İnşallah sonuçlarınız temiz çıkar
ysagol canim, cok pimpirikliyim zaten anne sutu harici hirbirsey vermiyorum. Dr da anane babanne gizlice verir oyle bi durum olmadi dimi dedi yok evde teror estiriyorum,benden korkarlar dedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…