2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Bizde oyleyiz cnm o zaman sorun bende degil :) uyanıyor emziriyorum sonra gaz cikartmak icin dolaşıyoruz. Sonra alt degistirme ana kucagina koyup oynuyorum ona uzattigim oyuncaklari eliyle tutmaya calisiyor ama hep diger elini tutuyor oyuncak yerine :) benim kizin problemi cok cabuk sıkılıyor herseyden ve asla kendi kendine durmuyor

Ayy Tugba ya senin mesajlar benim moralimi yerine getiriyor çok tatli bir üslubun var :) hele o mezarimi kazayim mesajina çok güldüm :) biz de ayniyiz canim ya bugun 12+1 ama geçmedi bir türlü benim de beynim delinmiş gibi ağrıyor eşim de sağ olsun gunduz evde gece çalışıyor. Gündüz de hep kendine bir iş bulup kaçıyor tüm iş üstümde neyse geçecek insallah ağlasa da gülse de uyuyacak yani kaçışı yok öyle düşün canim

Ne kadarlıktını senn beybiiii

QAyyy süpersiniz aman foto unutmayın haaa :)) ay biz bebeleri zapdetmktn cok bebeleri yan yana getiremedikk kalabalıktk aynı zamnda 3 kuzuyu yanyana koyunda bi fıto cekin kızlarr
Çekeriz çekeriz zaten sakin bi Avm seçtik buluşma için kovulursak falan az kişiye rezil olalım diye

Kizlar kizimin bu hafta adiri huysuzlugu,yesil,mukuslu ve pul biberden daha kucuk kanli noktaseklinde diskilamasi,surekli elini yemesi,asiri salyagibi nedenlerden bugun dr a gittim. Dr um alt damakta dislerin cikmaya hafiften basladigini soyledi.buarada pzrts 3,5 aylik olacagiz. Diger problemler icin idrar ve kaka ornegi istedi.idrari verdik kakayi yrb vercez orda bekledikbekledik yapmadi:) kilo alimida 15 gunde 300 gr mis refluden supheleniyorduk sonuclara gore gastreontoloji bolumune gidecegiz.

Aaa gecmis olsun canim yaa. Ben kaka nedir unuttum yaptigi bir damla bisi. Oda degisik parcaciksiz. Ama sari yapiyo hala kan manda yok sukur. Acaba ne sonuc gelcek bi haber et buraya.
Balim valla benim stilim bu
Sorma ayni durumdayiz 3 gundur fenalari oynuyoruz. Bu fragman olmasinda beterin beteri var napalim. Bunada sukur.(bebe daha yeni uyudu o yuzden bu kadar rahat konusuyorum yoksa cildirmak uzereydim yani )

sagol cnm benim kizda yesili 2 defa yapti sonra hep sarida killandim bi kere bide boyle aglama yok ya nefesi kesiliyo, oksuruyo arada dedigin gibi atak kutak hersey birbirine karisti:) m.alinin foti yok mu ya, bu da benim zeynep sudem kısaca ceycey:)

Eklentiler

• IMG-20161203-WA0056.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 102
Maşallah guzelime gözlere bak cipil cipil.

Döndüm canım evet, yolunda sayılır canım. Dikkat etmeye çalışıyoruz. İnşallah devam eder bu şekilde, çok beklentiye sokmuyorum artık kendimi zaten.
Sen nasılsın canm??

Süper cnm benim kiz hala uyumadi

Masallah prensese ya esmer güzeli :)

Oyy teyzesinin kuzusu masallah nasilda guzel tu tu tu Allah'im nazarlardan sakinsin. Canim ben burda paylasmiyorum yaa maalesef :) malum giren cikan belli değil bizimkide cirkinin teki hemen nazara geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…