- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 36
Ayy canm geçmiş ola
Aynısını yaşıoz canm bnm saç baş yoolmuşluğumuz var
Enes uyanıklen bol bol seviorm onu yatırıorm evirip cevirp öpüyrm kokluorm bn ona doknurm o bana dokunuo şebeklikler falan sonra kucağmda gezdirşom hoppidi hoppidi ayna karşısına geceriz kısır döngü böle gecio :)) üst değiş alt değiş yuvarlan öylee :))
Tmm cnm bende 24 gidixemde merak ettimAyin 10 nunda gidicem canim doktora, liste vercekmis o zaman baslicaz
Y yapayalniz1 kardisim ben bittim ben tukendim. Bu neymis boyle ensemi tersten gordum resmen. Agla agla aglaa ne kafa kaldi ne pskoloji. Uyumuyo bebe ya uyumuyo vallahi gozlerini ovusturuyo yerinden cikicak artik gozleri kayiyo tam uyicak diyorum agliyoooooo Allah'immmm sen biz atakli bebeleri olan analara yardim et yarabbiiiiyyyyy
Evet canım yaa oğlum da çok heyecanlı iki güzel kızla tanışacak diye
Evet tatlım doğru hatırlıyorsun işte o benim oğlumduOvv şanslı erkek :) ata bebeğin daha önce resmini atmıştın dimi canım yanlış mi hatırlıyorum? Böyle oyuncak bebek gibiydi çok tatliydi mevlüt resmiydi sanırım?
Ne kadarlıktını senn beybiiiiBizde oyleyiz cnm o zaman sorun bende degil :) uyanıyor emziriyorum sonra gaz cikartmak icin dolaşıyoruz. Sonra alt degistirme ana kucagina koyup oynuyorum ona uzattigim oyuncaklari eliyle tutmaya calisiyor ama hep diger elini tutuyor oyuncak yerine :) benim kizin problemi cok cabuk sıkılıyor herseyden ve asla kendi kendine durmuyor
QAyyy süpersiniz aman foto unutmayın haaa :)) ay biz bebeleri zapdetmktn cok bebeleri yan yana getiremedikk kalabalıktk aynı zamnda 3 kuzuyu yanyana koyunda bi fıto cekin kızlarrÇok heycanlıyummm yarın Ata ve Neva bebekle tanışcak Ela kuzusuuu
Çekeriz çekeriz zaten sakin bi Avm seçtik buluşma için kovulursak falan az kişiye rezil olalım diyeQAyyy süpersiniz aman foto unutmayın haaa :)) ay biz bebeleri zapdetmktn cok bebeleri yan yana getiremedikk kalabalıktk aynı zamnda 3 kuzuyu yanyana koyunda bi fıto cekin kızlarr
Hehehhe aynen. Umarım bebekler de biz kadar isteklidir buluşmaya.Çekeriz çekeriz zaten sakin bi Avm seçtik buluşma için kovulursak falan az kişiye rezil olalım diye
Kafamda vardı ucunu yanyana cekmekkkQAyyy süpersiniz aman foto unutmayın haaa :)) ay biz bebeleri zapdetmktn cok bebeleri yan yana getiremedikk kalabalıktk aynı zamnda 3 kuzuyu yanyana koyunda bi fıto cekin kızlarr
Aaa gecmis olsun canim yaa. Ben kaka nedir unuttum yaptigi bir damla bisi. Oda degisik parcaciksiz. Ama sari yapiyo hala kan manda yok sukur. Acaba ne sonuc gelcek bi haber et buraya.Kizlar kizimin bu hafta adiri huysuzlugu,yesil,mukuslu ve pul biberden daha kucuk kanli noktaseklinde diskilamasi,surekli elini yemesi,asiri salyagibi nedenlerden bugun dr a gittim. Dr um alt damakta dislerin cikmaya hafiften basladigini soyledi.buarada pzrts 3,5 aylik olacagiz. Diger problemler icin idrar ve kaka ornegi istedi.idrari verdik kakayi yrb vercez orda bekledikbekledik yapmadi:) kilo alimida 15 gunde 300 gr misrefluden supheleniyorduk sonuclara gore gastreontoloji bolumune gidecegiz.
Balim valla benim stilim buAyy Tugba ya senin mesajlar benim moralimi yerine getiriyor çok tatli bir üslubun var :) hele o mezarimi kazayim mesajina çok güldüm :) biz de ayniyiz canim ya bugun 12+1 ama geçmedi bir türlübenim de beynim delinmiş gibi ağrıyor eşim de sağ olsun gunduz evde gece çalışıyor. Gündüz de hep kendine bir iş bulup kaçıyor tüm iş üstümde neyse geçecek insallah ağlasa da gülse de uyuyacak yani kaçışı yok öyle düşün canim
Aaa gecmis olsun canim yaa. Ben kaka nedir unuttum yaptigi bir damla bisi. Oda degisik parcaciksiz. Ama sari yapiyo hala kan manda yok sukur. Acaba ne sonuc gelcek bi haber et buraya.
Balim valla benim stilim bu
Sorma ayni durumdayiz 3 gundur fenalari oynuyoruz. Bu fragman olmasinda beterin beteri var napalim. Bunada sukur.(bebe daha yeni uyudu o yuzden bu kadar rahat konusuyorum yoksa cildirmak uzereydim yani)
Maşallah guzelime gözlere bak cipil cipil.sagol cnm benim kizda yesili 2 defa yapti sonra hep sarida killandim bi kere bide boyle aglama yok ya nefesi kesiliyo, oksuruyo arada dedigin gibi atak kutak hersey birbirine karisti:) m.alinin foti yok mu ya, bu da benim zeynep sudem kısaca ceycey:)
@hayalimsin1 tatlum nasılsın nası gidiyor sonçlar cıktı mı ?gecmişi okuyamadım
@cetrina tatlım sen nasılsın biraz sakinledi mi bebeler dinlenebildin mi birazz??kelebek.hill canım döndünmü herşey yokunda inşallah ??
Aaa gecmis olsun canim yaa. Ben kaka nedir unuttum yaptigi bir damla bisi. Oda degisik parcaciksiz. Ama sari yapiyo hala kan manda yok sukur. Acaba ne sonuc gelcek bi haber et buraya.
Balim valla benim stilim bu
Sorma ayni durumdayiz 3 gundur fenalari oynuyoruz. Bu fragman olmasinda beterin beteri var napalim. Bunada sukur.(bebe daha yeni uyudu o yuzden bu kadar rahat konusuyorum yoksa cildirmak uzereydim yani)
sagol cnm benim kizda yesili 2 defa yapti sonra hep sarida killandim bi kere bide boyle aglama yok ya nefesi kesiliyo, oksuruyo arada dedigin gibi atak kutak hersey birbirine karisti:) m.alinin foti yok mu ya, bu da benim zeynep sudem kısaca ceycey:)
Ne kadarlıktını senn beybiiii
Oyy teyzesinin kuzusu masallah nasilda guzel tu tu tu Allah'im nazarlardan sakinsin. Canim ben burda paylasmiyorum yaa maalesef :) malum giren cikan belli değil bizimkide cirkinin teki hemen nazara geliyosagol cnm benim kizda yesili 2 defa yapti sonra hep sarida killandim bi kere bide boyle aglama yok ya nefesi kesiliyo, oksuruyo arada dedigin gibi atak kutak hersey birbirine karisti:) m.alinin foti yok mu ya, bu da benim zeynep sudem kısaca ceycey:)
Evet tatlım doğru hatırlıyorsun işte o benim oğlumdusağol teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?