2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Yok canım sen atakları 4 gün önce karşılıyorsun. Demek sessiz sedasız geçip gitmiş .
Evet ataklı bebeler kulübüne hosgeldiniz. tam olarak bu bir de emme reddi oluyor bazı ataklarda.

4 yaş ideal diyorsun o zaman ya o profilde ki elif hanım mi? Yarabbim masallah barekallah. Sen bunu yat kalk oku yaa.

Sanirim onlardan kaynakli o zaman balim acaip durumdayim bazen hafifliyo ama bazen dayanilmaz oluyo bunlar ne zaman yuricek ya
Yürüyüncede bitmiyoki.ya koşa koşa tehlikeye gidiyolar.yada taşı beni diye ayağının üstüne oturuyolar.bizim büyük oğlan 2.5 yaşına kadar taşıttı kendini.şu ergonomik kangurulardan da haberim yoktu.hamal etti bizi kendine

12.hafta atagi yasayanlar ne zaman bitiyor bu atak basim catliyor resmen. Uyutamiyorum bu çocuğu ben. Kendimi sorguluyorum neyi yanlis yapiyorum diye bi de sizler bebeginiz uyanikken nasil vakit geciriyorsunuz onerilere ihtiyacim var?
Canım sende öğretmensin galiba. Bende sonıf öğretmeniyim. Geçen sene çocuklarla sürekli kırmızı balık şarkısını söylüyorduk artık gınaa geliyodu. Uzun süre bu kırmızı balığı duymak istemiyorum diyordum ama kızımla bir gün oynarken bu şarkıyı söyledim ve bana kahkahalarla güldü bana yine bu sene bu şarkıyı sürekli kızıma söylemek düştü,birde ceviz adam,ali babanın çiftliği,five little monkeys şarkıları kızımın gülerek dinlediği favori şarkıları. Ben söylüyorum onunda elini tutup hareketlerini yaptırıyorum. Hoşuna gidiyor. Birde oyun halısında,yatağında dönencesini izleyerek vakit geçiriyoruz. Konuşuyorum ona her yaptığım işi anlatıyorum. Öğrencileriöe hazırladığım hafıza kartlarım vardı onları gösterip tanıyorum. Emmek ve uyumak dışında biz böyle vakit geçiriyoruz. Kucakta da geziyoruz tabi bol bol

canım öyle güzel yazmissin ki bu ara hepimizin ihtiyacı var kendimize vakit ayirmaya. Bırakıp gidemiyoruz ama en azından geçirdiğimiz vakti güzelleştirelim.
İçin de olunca farkedemiyoruz bazen ama boyle yazılar okuyunca bi silkeleniyor insan

az da olsa miktar önemli değil sık sık sağ mutlaka canım özelden sana bi yazı göndereceğim faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Burda küçük çıkıyor okunmuyor.
Sonuçların temiz çıksın da Allah'in izniyle. Denk gelmesi neymiş sen gel biz sana denk geliriz :) hala buluşmalara katılamadım ama yapicam inşallah sen oralardan gelirsin de ben burdan gelemem mi

yerim boncuk gözlerini ya maşallah
Çok güzel olmuş canim. Bu modeli dışa dönük de kullanilir yapmışlar ama öne doğru önerilmiyor. Galiba sende babywearing turkiye takipcisisin orda yazmışlardı yüzü sana doğru kullanılınca bir problem yokmuş, ergonomikmis.
Ben penye bere var onu takıyorum ama sıcaklık hissedince çıkarıyorum. Tabi bizimki keldi o ara

Kızlar merhaba çok oldu girmeyeli bugün kontrolumuz vardı oğlum sadece 400 gr almış mama ya da ek gıda için doktor bi 15 gun sonra getir bi daha bakalim dedi siz ne dersiniz mama takviye etsem mi tavsiyeye ihtiyacım var

doktorun da söylediği gibi canım 15 gün bekle mutlaka. Bana sağlık ocağı da 400 gr anne sütü alan bebekte normal altına düşmedikçe demişti. Doktor da sadece anne sütun alan bebeklerde kilosu yerindeyse almasa da problem değil demişti. Yazmissin zaten zayıf bi bebek de değilmiş maşallah

@La Lune @servey @bluetweety kızlar foto isteriz. Unutmayın sakin

Yok canım sen atakları 4 gün önce karşılıyorsun. Demek sessiz sedasız geçip gitmiş .

Evet ataklı bebeler kulübüne hosgeldiniz. tam olarak bu bir de emme reddi oluyor bazı ataklarda.
Ayy cnm yaaa resmen ekstra sabir isteyen donemler bunlar ilk defa boyle olunca bi telaslandim sonradan haaaaaa atak dedikleri bu olsa gerek dedim :) demekki biz onceki atakları hafif atlatmisiz:)

12.hafta atagi yasayanlar ne zaman bitiyor bu atak basim catliyor resmen. Uyutamiyorum bu çocuğu ben. Kendimi sorguluyorum neyi yanlis yapiyorum diye bi de sizler bebeginiz uyanikken nasil vakit geciriyorsunuz onerilere ihtiyacim var?
Ayy canm geçmiş ola
Aynısını yaşıoz canm bnm saç baş yoolmuşluğumuz var
Enes uyanıklen bol bol seviorm onu yatırıorm evirip cevirp öpüyrm kokluorm bn ona doknurm o bana dokunuo şebeklikler falan sonra kucağmda gezdirşom hoppidi hoppidi ayna karşısına geceriz kısır döngü böle gecio :)) üst değiş alt değiş yuvarlan öylee :))

Y yapayalniz1 kardisim ben bittim ben tukendim. Bu neymis boyle ensemi tersten gordum resmen. Agla agla aglaa ne kafa kaldi ne pskoloji. Uyumuyo bebe ya uyumuyo vallahi gozlerini ovusturuyo yerinden cikicak artik gozleri kayiyo tam uyicak diyorum agliyoooooo Allah'immmm sen biz atakli bebeleri olan analara yardim et yarabbiiiiyyyyy

Tıbis anason ver niras maliye belki iyi gelir ben günde 30cc veriyom rahatlatiyi çocuğumu

Tıbis anason ver niras maliye belki iyi gelir ben günde 30cc veriyom rahatlatiyi çocuğumu
Verdim adas annem hatirlatti verdim 2 cay kasigi daha da costu bebe kafam varya nasil agriyo anlatamam sanaa cetrina gibi oldum ama ben sacimi basimi yolmaktan aglamaktan cekiyorum agriyi heralde dusun pskolojimi

Verdim adas annem hatirlatti verdim 2 cay kasigi daha da costu bebe kafam varya nasil agriyo anlatamam sanaa cetrina gibi oldum ama ben sacimi basimi yolmaktan aglamaktan cekiyorum agriyi heralde dusun pskolojimi
dellendinmi arkadaş yolma saçını başıni atakdamisiniz elhamdülillah bizimki atakları sakin atltito ama sinirli bizimki de istediği olmadimmi vay halime ağzını bir açıyor susturamitom

dellendinmi arkadaş yolma saçını başıni atakdamisiniz elhamdülillah bizimki atakları sakin atltito ama sinirli bizimki de istediği olmadimmi vay halime ağzını bir açıyor susturamitom
Heralde ataktayiz cunku ben 3 aydir boyle birsey gormedim kardisim. Boyle bi kendini yirtma sekli yok. Ciglik ata ata agliyo bide. bagiriyo yani sonra oksuruyo bi es veriyo grri basliyo sen iyiki yasamamissin cok sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…