Yok canım sen atakları 4 gün önce karşılıyorsun. Demek sessiz sedasız geçip gitmiş .La Lune kıııız şimdi senin hesaba göre Ata zaten 40+4te doğdu ya ben 4 gün sonra bi daha mı 17. Hafta atağı yaşayacağım ben diyorum bak dikkatini çekerim bebek değil ben daha çok yaşıyorum atağı o sadece ağlıyor huysuzlanıyor kucağıma alıyorum geziyorum oynuyorum sakinliyo sma bana gelenler geliyo
Evet ataklı bebeler kulübüne hosgeldiniz.Kizlar bu atak dediginiz sey suan benim basimda olan mi acaba 3 gecedir uyu 2 dk sonra uyan seklinde gece 3u ediyoruz ki normalde tas catlasin en gec 12 de uyuyan çocuktu annemgile geldik yer mi yadirgiyo dedim de sonra aklima atak geldi boyle miz miz sebepsiz aglio gibi ne yaptigini kendi de bilmio hallerinde daha once hic boyle olmamisti bi iki kez 1 e dogru uyumustu ama boyle miz miz değildi
4 yaş ideal diyorsun o zamanBebek kokusuu miss gerçektenn ya... bazen düşünüyorum çok çok şükür bir de 4 yaşında oğlum var konuşuyor, oynuyor artık bir birey ve bir yandan da bakıyorum bebeğim var hala bana muhtaç miss kokulu attığı ilk kahkahaya, ilk oturma çabalarına, deli gibi sevinen ben... aynı duyguları, özlediğim duyguları tekrar yaşıyorumm bu gerçekten çokk çok güzell
Evet canımm alt mesaj oydu 3.5 4 yaş bırakın bebeğii özleyinn4 yaş ideal diyorsun o zamanya o profilde ki elif hanım mi? Yarabbim masallah barekallah. Sen bunu yat kalk oku yaa.
Yürüyüncede bitmiyoki.ya koşa koşa tehlikeye gidiyolar.yada taşı beni diye ayağının üstüne oturuyolar.bizim büyük oğlan 2.5 yaşına kadar taşıttı kendini.şu ergonomik kangurulardan da haberim yoktu.hamal etti bizi kendineSanirim onlardan kaynakli o zaman balim acaip durumdayim bazen hafifliyo ama bazen dayanilmaz oluyobunlar ne zaman yuricek ya
Canım sende öğretmensin galiba. Bende sonıf öğretmeniyim. Geçen sene çocuklarla sürekli kırmızı balık şarkısını söylüyorduk artık gınaa geliyodu. Uzun süre bu kırmızı balığı duymak istemiyorum diyordum ama kızımla bir gün oynarken bu şarkıyı söyledim ve bana kahkahalarla güldü12.hafta atagi yasayanlar ne zaman bitiyor bu atakbasim catliyor resmen. Uyutamiyorum bu çocuğu ben. Kendimi sorguluyorum neyi yanlis yapiyorum diye bi de sizler bebeginiz uyanikken nasil vakit geciriyorsunuz onerilere ihtiyacim var?
Canım benim arkadaşların da dediği gibi biz anneyiz süper güçleri olan bi kahraman değil lunecim ne güzel demiş süpermen hiç değiliz. Elimizden gelenin fazlasıyla yavrularımıza yetmeye çalışıyoruz ve bunu yaparken ev işi yemek yapmak vs aksayabilir sosyal hayatımoz bir nebze de olsa sekteye uğrayabilir ama ne olursa olsun eşinle keyifli saatler geçirmeye bakın bu elbette birlikte sinemaya gitmek olmayabilir bir süre hatta evde çocuk uyusun bir film izleyelim diyemeyebilirsiniz ama mesela yere bi battaniye serin alın kuzunuzu aranıza hepiniz yüzüstü yüzlerinizi görecek şekilde agucuk bugucuk yapın, bebeğinizin banyosunu eşinizle birlikte eğlenceye dönüştürerek yaptırın hep birlikte kaliteli zaman geçirmeye çalışın. Planlara hep kuzunu dahil ettim de anladığım kadarıyla düzenli uyuyup size vakit bırakan bi bebek değil o yüzden böyle dedim yoksa o uyusun siz açın bi film film izleyin. Bunun dışında sakın kendime bakamıyorum falan deme al bebeğini karşına durmuyor mu? Aç altını (genelde severler) seni görebileceği bi yere yatır aş basit bi maske sür yüzüne bunu yaparken bebeğinle agulaş keyifle basit bi maske yap kendine ne bileyim normal akışı keyifli hale getirmeye çalış canım benim mutlaka psikolojine yansıyacaktır. Ama sakın ve sakın yetmiyorum yetemiyorum deme bu dönemler de gelip geçici tek değilsin bak hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz. Çoğumuz iş hayatında ve sosyal hayatta aktifken birden evde aktif olmaya başladık ve hepimiz benzer boşluğa düşüyoruz çoğu zaman. Bu arada yemekli misafirler de kusura bakmasın da bi zahmet bebekli eve geldiklerini hatırlasınlar. Bu sürede sakın onu kırmayayım buna ayıp olmasın diye bebeğin ve eşinden ayrıca kendinden ödün verip insanları mutlu etmeye çalışma.
Sağolun kızlar tşk
@La Lune sanırım zaten sağıp sağıp dökülmesi gerekiyor ilaç temizlensin diye
Öncesindende sağıp dolaba kaldırmayı düşünüyorum ama süttümde öyle stoklayacak gibi değil bakalım ,elimden geleni yapacağım artık ne çıkarsa
@elffth3 neden olmasın tatlım
İnşallah geldiğimde, bulaşmalara denk gelirde bende uğrar katılırım :)
Kizlar ergobaby 360 almistim hic kullanmamistim dun gece 3 e kadar uyumadigindan bi deneyeyim dedim . Oncelikle oturmasi dogru mu? Birde diyelim boyle kisin avm ye gittik, avm de basina bere takiyo musunuz benimki cok sacli cok terledgnden klima carpar mi diyom. Bide hamileyken atip tutuyodum kizimi rus gibi soguga dayanukli yetistrcem diyodum. Sirtinda yelegi,patigiyle haminne yolunda ilerliyo. Yasasin turk anneleri ahaha
Kızlar merhaba çok oldu girmeyeli bugün kontrolumuz vardı oğlum sadece 400 gr almış mama ya da ek gıda için doktor bi 15 gun sonra getir bi daha bakalim dedi siz ne dersiniz mama takviye etsem mi tavsiyeye ihtiyacım var
Ayy cnm yaaa resmen ekstra sabir isteyen donemler bunlar ilk defa boyle olunca bi telaslandim sonradan haaaaaa atak dedikleri bu olsa gerek dedim :) demekki biz onceki atakları hafif atlatmisiz:)Yok canım sen atakları 4 gün önce karşılıyorsun. Demek sessiz sedasız geçip gitmiş .
Evet ataklı bebeler kulübüne hosgeldiniz.tam olarak bu bir de emme reddi oluyor bazı ataklarda.
Ayy canm geçmiş ola12.hafta atagi yasayanlar ne zaman bitiyor bu atakbasim catliyor resmen. Uyutamiyorum bu çocuğu ben. Kendimi sorguluyorum neyi yanlis yapiyorum diye bi de sizler bebeginiz uyanikken nasil vakit geciriyorsunuz onerilere ihtiyacim var?
Tıbis anason ver niras maliye belki iyi gelir ben günde 30cc veriyom rahatlatiyi çocuğumuY yapayalniz1 kardisim ben bittim ben tukendim. Bu neymis boyle ensemi tersten gordum resmen. Agla agla aglaa ne kafa kaldi ne pskoloji. Uyumuyo bebe ya uyumuyo vallahi gozlerini ovusturuyo yerinden cikicak artik gozleri kayiyo tam uyicak diyorum agliyoooooo Allah'immmm sen biz atakli bebeleri olan analara yardim et yarabbiiiiyyyyy
Verdim adas annem hatirlatti verdim 2 cay kasigi daha da costu bebeTıbis anason ver niras maliye belki iyi gelir ben günde 30cc veriyom rahatlatiyi çocuğumu
Verdim adas annem hatirlatti verdim 2 cay kasigi daha da costu bebekafam varya nasil agriyo anlatamam sanaa cetrina gibi oldum ama ben sacimi basimi yolmaktan aglamaktan cekiyorum agriyi heralde dusun pskolojimi
Heralde ataktayiz cunku ben 3 aydir boyle birsey gormedim kardisim. Boyle bi kendini yirtma sekli yok. Ciglik ata ata agliyo bide. bagiriyo yani sonra oksuruyo bi es veriyo grri basliyodellendinmi arkadaş yolma saçını başıni atakdamisiniz elhamdülillah bizimki atakları sakin atltito ama sinirli bizimki de istediği olmadimmi vay halime ağzını bir açıyor susturamitom
Şükür cnm inşallah geçer hemen ataklarinizHeralde ataktayiz cunku ben 3 aydir boyle birsey gormedim kardisim. Boyle bi kendini yirtma sekli yok. Ciglik ata ata agliyo bide. bagiriyo yani sonra oksuruyo bi es veriyo grri basliyosen iyiki yasamamissin cok sukur.
Çok heycanlıyummm yarın Ata ve Neva bebekle tanışcak Ela kuzusuuuBiz İzmir yolundayız kızlar. Herkese mutlu bebelere bol uykulu haftasonlari olsun.servey bluetweety
Evet canım yaa oğlum da çok heyecanlı iki güzel kızla tanışacak diyeÇok heycanlıyummm yarın Ata ve Neva bebekle tanışcak Ela kuzusuuu
Ayin 10 nunda gidicem canim doktora, liste vercekmis o zaman baslicaznymeria-burcu canım sninkide benimki gibi sadece mama alıyordu dr ek gıdaya başlattılar mi sizi neler veriyosin başladıysan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?