2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canım 6 aylığına hörevlendirme[diye. Gönderiyorlat önce o yüzden lojman çıkmaz bize zaten tayin 6 ay sonra aynı yere çıkıyormuş %90 ama %10 başka yere de çıkanikirmiş QUOTE="tugbayhan, post: 49142425, member: 739326"]İste cirkin nesini paylasayim adi ustunde

canım daha gidemedi eşim. Lojmanda kalmayacağız heralde bi gitsin o ayarlayacak her şeyi öyle bi belirsizlik içetsindeyiz daha.[/QUOTE]

Valla kucağında kızçen varken merak etme o analık güdüsüyle korku morku kalmaz sende

6 aylığına mi gidiyorsunuz cnm
Canım şöyle uzun uzun anlatayım

6 aylık diye önce bir görevlendirme çıkarıyorlar 6 ayın sonunda da aynı yere tayin çıkarıyorlar 4-5 senelik. Tayin %90 aynı yere çıkıyor ama ya çıkmazsa diye acaba eşyalatı eşimin memleketine mi götürsek biz apartta mı kalsak diye düşünüyoruz bi yandan da zaten oraya çıkar diye eşyaları da mı oraya götürsek diyoruz.

Çok karışık olaylar işte.

Bir yandan da okulda öğretim görevlisi kalmadı ikinci dönem okulu açacaklar acaba geri çağırırlar mı diyoruz.

Çıkamıyoruz işin içinden

Ya deme!!!

Benim elim de çok yavaştır 2 ayda yerleşirsem iyi

Canım bu Tracy bi harika yaa. Çok şey öğrendim uyguladım ve oldu cidden. Ha hepsi de hemencik yoluna girmedi ama mesela gündüz uykularımız sıkıntılıydı bizim de ve bir haftadır easy ile yoluna koyduk sayılır

Yok kiz benimkide oyle yumuk yumuk degil gostermiyo 3.ay ptesi kontrol benimde bakalim :)
Benimki de pazartrsiye kaldi, bebeleri kafa kafaya tokustururuz artik yarin hehe

Hosbuldum:')
Boba diye bi kanguru kullaniyodum aslinda effsane bi kanguru, cok rahat ama pahali, 380 lira verdim, 2.5 aya kadar kullandim iki haftadir tasiyamiyorum, belim kopuyor valla. o kanguru ile avm felan geziyoduk, uyuyodu, cok rahatti, simdi artik etrafa bakicam diye deliriyor. bebe arabasi aldik mecbur beyfendiye

Ben onu cok merak ediyorum, ben de uyutamuyorum gunduz, easy de yemek ile uyku arasina aktivite koymus galiba ama meme disinda uyumuyo

Kullanmıyorsan hemen sat onu canım hemen sat bu bebeler onu mu sever bunu mu diye bir sürü para harcıyoruz valla ben öyle yapıyorum baktım işim bitti sat gitsin :) gerçi ikinciyi düşündüğümden çoğu şey duruyor da :)")")

Ben onu cok merak ediyorum, ben de uyutamuyorum gunduz, easy de yemek ile uyku arasina aktivite koymus galiba ama meme disinda uyumuyo
Evet canım ama aktivite derken ben de kitabını okumadan önce aktivite yapacak diye deli gibi oynuyordum çocukla öyle değilmiş okuyunca fark ettim ki önce besle sonra uyusa bile kucağında gaz çıkarır gibi omzuna al uyanıyor zaten sonra koy oyun halısına veya ana kucağı gibi bişeye yani nereyi seviyorsa biraz takılsın zaten 15 dk yarım saate kadar uyku belirtisi veriyor hemen al yatağına götür hafif bi müzik aç istersen ninni söyle pışpış patpat falan daldırmaya çalış uyuyup kısa zaman sonra uyandığında hemen tekrar patpat pışpış tekrar daldırmaya çalış baktın ağlıyo al kucağına pışpış devam tekrar koy yatağına bu arada ben bunları yaparken odasında nöbet tuttum adeta. İlk uyanma hareketinde hemen başladım pışpışlara bu arada emzik alıyor mu? O çok rahatlatıyor bu durumu

Benim kızın öğlen uyku saatleri 15 20 dk easy i uyguluyorum bende. Eskiden hic uyumazdi şimdi anca bu kadar. Tracy abla sallamayin diyor gerçi ama ben salliyorum uyutuyorum 15 20 dk sonra uyanıyor salliyorum pispisliyorum ama dalmiyor tekrar. Bu süreçte kucagima almiyorum. Kucagima alip pispislayip sonra tekrar yatirsam uyur mu acaba?

Izmir grubu cok tatlisiniz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…