- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Canım 6 aylığına hörevlendirme
Hem de teee Erzurum.
O değil de ben uçakla nasıl gideceğim onu düşünüyorum yükseklik korkum var benim 4. Kattan bilr bakınca bacaklarım titriyo korkudan bide kızçemle yanlız gideceğiz eşim arabayla önden gidecek. Kara kara onu düşünüyorum
Canım şöyle uzun uzun anlatayım6 aylığına mi gidiyorsunuz cnm
Valla kucağında kızçen varken merak etme o analık güdüsüyle korku morku kalmaz sende
Aa canım Balıkesir şurası ya bi dahaki buluşmaya atla gel sen de :):):)
Eneeem senin işin de zor valla kraliçe arım. Bakalım bize neler yapacak sıpalar
Ay canım valla Allah yardımcın olsun ne zordur taşınmak hele ki başka şehre
hoş geldin :)
3. Ay bitmiş inşallah yavaş yavaş düzene girer. Cetrinanin bebeği de öyleydi biraz hafifledi. Seninki de koliktir belki. Dışarıda sakinlestiyse günlük giydirip çıkar bi nefes alin ikinizde. Hep kucaktaysa sling kullanmak da iyi gelirdi aslında. Ama senin bebişin de maşallahı varmış artik sling küçük gelebilir.
tatlım taşınmak çok zor. Her koliye yaz hangi odaya gideceğini yerleşmek çok daha zor geldi bana. 2 ay olacak hala düzenim oturmadi..
GebzeKızlaaar bebişlerinizede size de maşallah ne iyi etmişsinizBende çok özendim Kocaeli de oturan yok muuuuu
Edersin edersin biz kadınlardan korkulur yeter ki isteyelimKocişkom ikna olursa inşallah :))
Canım bu Tracy bi harika yaa. Çok şey öğrendim uyguladım ve oldu cidden. Ha hepsi de hemencik yoluna girmedi ama mesela gündüz uykularımız sıkıntılıydı bizim de ve bir haftadır easy ile yoluna koyduk sayılırAh benim minik melegimmm... emzigi birakti hic almaz oldu benmkii. Memede uyumak istiyorrr devamlii devamliiii... ben yokken napcak onu kafama taktimminsallah bu huyumuz kalici degildirrr. Uyku egitimi de vermeye calisicam biraz biraz okuyorm bu ara Tracy yi ama hayirlisi bakalmm.
Benimki de pazartrsiye kaldi, bebeleri kafa kafaya tokustururuz artik yarin heheYok kiz benimkide oyle yumuk yumuk degil gostermiyo3.ay ptesi kontrol benimde bakalim :)
Hosbuldum:')hoş geldin :)
3. Ay bitmiş inşallah yavaş yavaş düzene girer. Cetrinanin bebeği de öyleydi biraz hafifledi. Seninki de koliktir belki. Dışarıda sakinlestiyse günlük giydirip çıkar bi nefes alin ikinizde. Hep kucaktaysa sling kullanmak da iyi gelirdi aslında. Ama senin bebişin de maşallahı varmış artik sling küçük gelebilir.
tatlım taşınmak çok zor. Her koliye yaz hangi odaya gideceğini yerleşmek çok daha zor geldi bana. 2 ay olacak hala düzenim oturmadi..
Ben onu cok merak ediyorum, ben de uyutamuyorum gunduz, easy de yemek ile uyku arasina aktivite koymus galiba ama meme disinda uyumuyoCanım bu Tracy bi harika yaa. Çok şey öğrendim uyguladım ve oldu cidden. Ha hepsi de hemencik yoluna girmedi ama mesela gündüz uykularımız sıkıntılıydı bizim de ve bir haftadır easy ile yoluna koyduk sayılır
Benimki de pazartrsiye kaldi, bebeleri kafa kafaya tokustururuz artik yarin hehe
Hosbuldum:')
Boba diye bi kanguru kullaniyodum aslinda effsane bi kanguru, cok rahat ama pahali, 380 lira verdim, 2.5 aya kadar kullandim iki haftadir tasiyamiyorum, belim kopuyor valla. o kanguru ile avm felan geziyoduk, uyuyodu, cok rahatti, simdi artik etrafa bakicam diye deliriyor. bebe arabasi aldik mecbur beyfendiye
Evet canım ama aktivite derken ben de kitabını okumadan önce aktivite yapacak diye deli gibi oynuyordum çocukla öyle değilmiş okuyunca fark ettim ki önce besle sonra uyusa bile kucağında gaz çıkarır gibi omzuna al uyanıyor zaten sonra koy oyun halısına veya ana kucağı gibi bişeye yani nereyi seviyorsa biraz takılsın zaten 15 dk yarım saate kadar uyku belirtisi veriyor hemen al yatağına götür hafif bi müzik aç istersen ninni söyle pışpış patpat falan daldırmaya çalış uyuyup kısa zaman sonra uyandığında hemen tekrar patpat pışpış tekrar daldırmaya çalış baktın ağlıyo al kucağına pışpış devam tekrar koy yatağına bu arada ben bunları yaparken odasında nöbet tuttum adeta. İlk uyanma hareketinde hemen başladım pışpışlara bu arada emzik alıyor mu? O çok rahatlatıyor bu durumuBen onu cok merak ediyorum, ben de uyutamuyorum gunduz, easy de yemek ile uyku arasina aktivite koymus galiba ama meme disinda uyumuyo
Benim kızın öğlen uyku saatleri 15 20 dkKullanmıyorsan hemen sat onu canım hemen satbu bebeler onu mu sever bunu mu diye bir sürü para harcıyoruz valla ben öyle yapıyorum baktım işim bitti sat gitsin :) gerçi ikinciyi düşündüğümden çoğu şey duruyor da :)")")
Evet canım ama aktivite derken ben de kitabını okumadan önce aktivite yapacak diye deli gibi oynuyordum çocukla öyle değilmiş okuyunca fark ettim ki önce besle sonra uyusa bile kucağında gaz çıkarır gibi omzuna al uyanıyor zaten sonra koy oyun halısına veya ana kucağı gibi bişeye yani nereyi seviyorsa biraz takılsın zaten 15 dk yarım saate kadar uyku belirtisi veriyor hemen al yatağına götür hafif bi müzik aç istersen ninni söyle pışpış patpat falan daldırmaya çalış uyuyup kısa zaman sonra uyandığında hemen tekrar patpat pışpış tekrar daldırmaya çalış baktın ağlıyo al kucağına pışpış devam tekrar koy yatağına bu arada ben bunları yaparken odasında nöbet tuttum adeta. İlk uyanma hareketinde hemen başladım pışpışlara bu arada emzik alıyor mu? O çok rahatlatıyor bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?