Yerim o bocegi ben :)hahaha o böcek tuttu onları
[/QUOTE]Canım 6 aylığına hörevlendirme[diye. Gönderiyorlat önce o yüzden lojman çıkmaz bize zaten tayin 6 ay sonra aynı yere çıkıyormuş %90 ama %10 başka yere de çıkanikirmiş QUOTE="tugbayhan, post: 49142425, member: 739326"]İste cirkin nesini paylasayim adi ustunde
canım daha gidemedi eşim. Lojmanda kalmayacağız heralde bi gitsin o ayarlayacak her şeyi öyle bi belirsizlik içetsindeyiz daha.
Kiz bendede emzik reddi var titmuyo bebeAh benim minik melegimmm... emzigi birakti hic almaz oldu benmkii. Memede uyumak istiyorrr devamlii devamliiii... ben yokken napcak onu kafama taktimminsallah bu huyumuz kalici degildirrr. Uyku egitimi de vermeye calisicam biraz biraz okuyorm bu ara Tracy yi ama hayirlisi bakalmm.
Hadi bakalim yazisiriz burayaBenimki de pazartrsiye kaldi, bebeleri kafa kafaya tokustururuz artik yarin hehe
Hosbuldum:')
Boba diye bi kanguru kullaniyodum aslinda effsane bi kanguru, cok rahat ama pahali, 380 lira verdim, 2.5 aya kadar kullandim iki haftadir tasiyamiyorum, belim kopuyor valla. o kanguru ile avm felan geziyoduk, uyuyodu, cok rahatti, simdi artik etrafa bakicam diye deliriyor. bebe arabasi aldik mecbur beyfendiye
Kizlar sutum azaldi yetmiyor diyenlere bir tavsiyem var, yegenimin yedi aylik bir kizi var dun ondaydim bir bitkisel karisim cay almis birlikte ictik. Bu gun gozlerime inanamadim, uzun zamandir yumusayan memelerim doldu hatta Alp birini emerken digerinden sut damladi inanamadimbu gun acik aktar bulup hemen aldim, adi naturpy milk tea.
Her gun duzenli tahin pekmez yerim, humana still tea ve rezene kimyon cayini icerim, lactamil icerim, beyaz uzum yerim, incir havuc kuru yaptim ama bunun gibisini hic gormedim.
Benim dolaba atacak kadar sutum iki aydir yok, heleki aksam bu saatte ogluma yetmiyor normalinde sutum, az once tek memeden 100 cc sagdim aglayacaktim neredeyse mutluluktan
Birbucuk ay sonra tekrar bobrek ameliyati olacagim, bir hafta emziremeyebilirmisim, kara kara dusunuyordum nasil sut biriktirecegim diye o kadar mutluyum ki su an anlatamam
Bu iki saati hep pispislayip mi basariyorsun peki?
Bende 2 ay sallamadim cok huysuz bir bebeğim var 2 aydan sonra başladım artık. Bazen en azından aglamiyor sallanırken. Yoksa agla aglaa hem o hem biz helak oluyorduk. Bu niye agliyo diyenlerde cabası
Hem de teee Erzurum.
O değil de ben uçakla nasıl gideceğim onu düşünüyorum yükseklik korkum var benim 4. Kattan bilr bakınca bacaklarım titriyo korkudan bide kızçemle yanlız gideceğiz eşim arabayla önden gidecek. Kara kara onu düşünüyorum
Ya deme!!!
Benim elim de çok yavaştır 2 ayda yerleşirsem iyi
Benimki de pazartrsiye kaldi, bebeleri kafa kafaya tokustururuz artik yarin hehe
Hosbuldum:')
Boba diye bi kanguru kullaniyodum aslinda effsane bi kanguru, cok rahat ama pahali, 380 lira verdim, 2.5 aya kadar kullandim iki haftadir tasiyamiyorum, belim kopuyor valla. o kanguru ile avm felan geziyoduk, uyuyodu, cok rahatti, simdi artik etrafa bakicam diye deliriyor. bebe arabasi aldik mecbur beyfendiye
Kizlar merhaba. Canim cok sikkin. Bebegim 5. Ayinin icerisinde. ilk aylarda hergun kakasini yaparken sonralari haftada bir yapmaya basladi.Ama en son 17 gun once yaptibisiklet cevirme hareketi yaptirdim, su verdim, aci elma yagiyla masaj yaptim, fitil denedim sonuc yok malesef suana kadar bebegim gaz cikariyor ama kaka yapmadigi icinde bir sikintisi yok cok sukur. Fakat 17 gunde cok fazla bir surebebegi 12 gun falan yapmayan arkadaslar olmustu sanirim. Sizler ne yaptiniz tecrubelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.
Bende bi hasta olmusum bi hasta olmusummmm sormayın a dostlar
Her yerim agriyo saç tellerimden taa parmak ucuma kadar hemde
@karpuz_suyu iyi ki hamile değiliz bacım@karpuz_suyu nickin beni deldi geçti gece gece var ya canım çok kötü fena karpuz cekti
@karpuz_suyu iyi ki hamile değiliz bacımbak senin yüzünden umma olacaz şişecek memeler her okuduğumda bi yutkunma oluyor
geçmiş olsun cnm ihmal etme imkan varsa baktır kendine dinlenmem lazim yorgunluktan beden zayıf düşüyor
Keşkeeeeee bende ki iki yaşında oldu haşa derdini anlatamıyor üstüne bu yüzden beni dövüyor
Çizgi film izliyor ama öyle tüm gün değil onunla konuşurken göz hizasına gelip konuşuyorum ama pek oralı olmuyor ..bu hafta oğlumla barıştık resmen..kardeşini doğurduktan sonra bana küsmüştü yazmıştım buraya sadece onun işlerini halleden bir hizmetçiymişim gibi davranıyordu bana ..ama bu hafta gelip öptü beni sardı kokladı barıştı benimle auyyy ağlıcaktım resmen Allah ıma şükürler olsun bari bunu düzelttikBademciklerim de agriyo usuttum herhalde ya ıhlamur iciyorum şimdilik inşallah hemen geçer
Biri dursa biri durmuyor hiç dinlenmeye vakit birakmiyolar
Çizgi film çok izliyor mu?
Bizim bi akraba var üc yaşında oğlu anne baba bile demiyor
çizgi film izletme, göz hizasına inerek göz teması kurarak konuş demiş Doktoru. İlerleme var diyordu...
Çok geçmiş olsun var mı sana bakabilecek kimse yardımcı olacak birileri bol bol sıcak şeyler tüketBende bi hasta olmusum bi hasta olmusummmm sormayın a dostlar
Her yerim agriyo saç tellerimden taa parmak ucuma kadar hemde
TTlım bi doktora götürsen belki bi fitil verir bebeğeKizlar merhaba. Canim cok sikkin. Bebegim 5. Ayinin icerisinde. ilk aylarda hergun kakasini yaparken sonralari haftada bir yapmaya basladi.Ama en son 17 gun once yaptibisiklet cevirme hareketi yaptirdim, su verdim, aci elma yagiyla masaj yaptim, fitil denedim sonuc yok malesef suana kadar bebegim gaz cikariyor ama kaka yapmadigi icinde bir sikintisi yok cok sukur. Fakat 17 gunde cok fazla bir surebebegi 12 gun falan yapmayan arkadaslar olmustu sanirim. Sizler ne yaptiniz tecrubelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.
Ellerine sağlık ellerin dert görmesin tatlım kolaylamana sevindim ..inşallah kolaycacık taşınır yerleşirsin keşke orda olsaydım yardımım dokunsaydı ..valla Can'ım geçen hafta büyük çaplı bi kriz geçirdim eşim de bunun üzerine gitti özel kreşe başvurdu ona bile yer yokmuş 15 gn sonra size haber verecez yer açılabilir dediler bekliyoruzSağol bidenem yavaş yavaş topluyorum evş sevda uyuduktan sonra. Bu hızda gidersem bir haftaya bitiririm heralde bisürü cakumlu poşet aldım çeyizcazlarımı kıyafetleri bide yastık yorganı vakumlicam çoğu şeyi de koliledik
Haber gelmedi mi hala kreşten canım. Cetrinamız elimizden gidecek yoksa
Yerim o bocegi ben :)
Anladim canim hayirlisi olsun haakkinizda
Kiz bendede emzik reddi var titmuyo bebeille meme olcak o zamanda cok kusuyo.
Hadi bakalim yazisiriz buraya
Çizgi film izliyor ama öyle tüm gün değil onunla konuşurken göz hizasına gelip konuşuyorum ama pek oralı olmuyor ..bu hafta oğlumla barıştık resmen..kardeşini doğurduktan sonra bana küsmüştü yazmıştım buraya sadece onun işlerini halleden bir hizmetçiymişim gibi davranıyordu bana ..ama bu hafta gelip öptü beni sardı kokladı barıştı benimle auyyy ağlıcaktım resmen Allah ıma şükürler olsun bari bunu düzelttik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?