2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
hahaha o böcek tuttu onları
Yerim o bocegi ben :)
[/QUOTE]
Anladim canim hayirlisi olsun haakkinizda
Kiz bendede emzik reddi var titmuyo bebe ille meme olcak o zamanda cok kusuyo.
Hadi bakalim yazisiriz buraya

Evet muhteşem bisey o çay
Bende buraya yazmıştım ilk günler kullanın diye
Şiddetle tavsiye ederim bendee

Ya sallamadan büyuyen çocuk var mı ki valla hayal bile edemiyorum ne öyle oyuncak bebek gibi, biraz şöyle ugrasacaksin o bağıracak sen ter dokeceksin gözlerinden uyku akacak o çipil çipil bakarken, wcye zor gideceksin falan, böyle çıkar yani anneligin tadı boşver sen

Bende bi hasta olmusum bi hasta olmusummmm sormayın a dostlar
Her yerim agriyo saç tellerimden taa parmak ucuma kadar hemde

Canım bende balkon, pencereden filan bakamam ama uçakta hic öyle olmuyor geçen biri daha seyahat etmişti o da rahat gitti. Hic korkma.

Ya deme!!!

Benim elim de çok yavaştır 2 ayda yerleşirsem iyi

yaa gözünü korkutmak istemedim tatlım bizim ivir zivirimiz çok fazlaymış onu farkettim. Son zamanlarda çocuk da olunca az eşya çok huzur moduna girdim elime geleni atıyorum yine de bitmiyor.

sizi boba paklamadiysa gerisi teferruat satmak istersen de babywearing turkiye sayfasinda mutlaka alıcısı çıkar aklında bulunsun.

sadece anne sütün de bile 10 gün normal olan canım 17 çok uzun bir süre. Doktora bi görünün bence

@karpuz_suyu iyi ki hamile değiliz bacım bak senin yüzünden umma olacaz şişecek memeler her okuduğumda bi yutkunma oluyor

aynen ya eşime desem şimdi karpuz çekti canım diye adam düşer bayılır herhalde üçüncü mü geliyor diye

geçmiş olsun cnm ihmal etme imkan varsa baktır kendine dinlenmem lazim yorgunluktan beden zayıf düşüyor

Bademciklerim de agriyo usuttum herhalde ya ıhlamur iciyorum şimdilik inşallah hemen geçer
Biri dursa biri durmuyor hiç dinlenmeye vakit birakmiyolar

Keşkeeeeee bende ki iki yaşında oldu haşa derdini anlatamıyor üstüne bu yüzden beni dövüyor

Çizgi film çok izliyor mu?
Bizim bi akraba var üc yaşında oğlu anne baba bile demiyor
çizgi film izletme, göz hizasına inerek göz teması kurarak konuş demiş Doktoru. İlerleme var diyordu...

Çizgi film izliyor ama öyle tüm gün değil onunla konuşurken göz hizasına gelip konuşuyorum ama pek oralı olmuyor ..bu hafta oğlumla barıştık resmen..kardeşini doğurduktan sonra bana küsmüştü yazmıştım buraya sadece onun işlerini halleden bir hizmetçiymişim gibi davranıyordu bana ..ama bu hafta gelip öptü beni sardı kokladı barıştı benimle auyyy ağlıcaktım resmen Allah ıma şükürler olsun bari bunu düzelttik

TTlım bi doktora götürsen belki bi fitil verir bebeğe

Ellerine sağlık ellerin dert görmesin tatlım kolaylamana sevindim ..inşallah kolaycacık taşınır yerleşirsin keşke orda olsaydım yardımım dokunsaydı ..valla Can'ım geçen hafta büyük çaplı bi kriz geçirdim eşim de bunun üzerine gitti özel kreşe başvurdu ona bile yer yokmuş 15 gn sonra size haber verecez yer açılabilir dediler bekliyoruz

Yerim o bocegi ben :)

Anladim canim hayirlisi olsun haakkinizda

Kiz bendede emzik reddi var titmuyo bebe ille meme olcak o zamanda cok kusuyo.

Hadi bakalim yazisiriz buraya

Napacaz biz bu yaramazlarlaaaa

Ay me güzel haberrr çokk sevindim büyükle barış imzalamanızaaa ohhh

OrganikParasetamoL dimiii sallanmadan cocuk mu büyür tesellim ise biz sallanmisiz da ne olmuş kızını hiç sallamamis bir arkadaşım vardı bana hep destek olurdu ipek'in cadiliklarini anlatip ben dayanamiyorum artik dedigimde hak vermişti salla yapcak birşey yok demişti bana
Cok geçmiş olsun. Ihlamur, soğan, sarımsak oneririm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…