- 21 Mart 2011
- 69
- 176
- 93
Ay o yatirip kaldirmayi gece saatlerce denedim, sadece daha cok agladi ve yorduKullanmıyorsan hemen sat onu canım hemen satbu bebeler onu mu sever bunu mu diye bir sürü para harcıyoruz valla ben öyle yapıyorum baktım işim bitti sat gitsin :) gerçi ikinciyi düşündüğümden çoğu şey duruyor da :)")")
Evet canım ama aktivite derken ben de kitabını okumadan önce aktivite yapacak diye deli gibi oynuyordum çocukla öyle değilmiş okuyunca fark ettim ki önce besle sonra uyusa bile kucağında gaz çıkarır gibi omzuna al uyanıyor zaten sonra koy oyun halısına veya ana kucağı gibi bişeye yani nereyi seviyorsa biraz takılsın zaten 15 dk yarım saate kadar uyku belirtisi veriyor hemen al yatağına götür hafif bi müzik aç istersen ninni söyle pışpış patpat falan daldırmaya çalış uyuyup kısa zaman sonra uyandığında hemen tekrar patpat pışpış tekrar daldırmaya çalış baktın ağlıyo al kucağına pışpış devam tekrar koy yatağına bu arada ben bunları yaparken odasında nöbet tuttum adeta. İlk uyanma hareketinde hemen başladım pışpışlara bu arada emzik alıyor mu? O çok rahatlatıyor bu durumu
Benim kızın öğlen uyku saatleri 15 20 dkeasy i uyguluyorum bende. Eskiden hic uyumazdi şimdi anca bu kadar. Tracy abla sallamayin diyor gerçi ama ben salliyorum uyutuyorum 15 20 dk sonra uyanıyor salliyorum pispisliyorum ama dalmiyor tekrar. Bu süreçte kucagima almiyorum. Kucagima alip pispislayip sonra tekrar yatirsam uyur mu acaba?
Izmir grubu cok tatlisiniz :))
Canım benim memede uyuyakaldığı için yatağına koyunca kısa süre sonra bi bakıyo ki ben memedeydim şimdi neden burdayım o yüzden ağlıyor. Memede uyuyakalsa da al kucağına sırtını sıvazla zaten o derin uykuda değil o sırada. Kısa süre sonra koy yatağına evet biraz zor böyle anlatırken kolay gibi ama ne bileyim işte inşallah yardımı olur. Bu arada mutlaka kitabını al çok daha detaylı ve sorularına yanıt bulursunAy o yatirip kaldirmayi gece saatlerce denedim, sadece daha cok agladi ve yorduemzik de cesit cesit renk renk ama cigneyip atiyor agzindan .. gel ablaaa geell sali pazari gibi ev
Cok salladik ama uyumadi, battaniyeye alisir battaniyede sallamayin dediler, ona bile alismadi yav.. soyle anlatayim; kucagimda memede uyumasi bile 1 saat suruyor ama uyudu ve besige en minimal adimlarla koydum diyelim, yada baska yere en yakin, ki bazen birakirken uyaniyor, birakinca 5 dk sonra ce eee diye aciyor gozu.. ay bi de bi geriniyor bi gevsiyor, sanki 5 saat uyumus gibi gulucukler falan..ık mik etse besikte salliyorum yok illa meme.. ben iptal tabi
Gece ise besikte takla attir, ac degilse uyanmaz. boyle bi acaip bebis
Gunduz uykusunu uzatmak icin uyandikca meme veriyorum bari uyusun diye yoksa cildiriyor uykusuzluktan hep mi sizlanir bi cocuk.. oyh ne zaman buyucen diyom suratina her gun
Cnm ben ilk günden beri sütüm yetmiyor mama takviyesi yapıyorum , yarın ilk işim bunu almak bakayım inş yarar bana. Ben şuan günde 350 CC civarı takviye mama veriyom 24 saat boyunca.Kizlar sutum azaldi yetmiyor diyenlere bir tavsiyem var, yegenimin yedi aylik bir kizi var dun ondaydim bir bitkisel karisim cay almis birlikte ictik. Bu gun gozlerime inanamadim, uzun zamandir yumusayan memelerim doldu hatta Alp birini emerken digerinden sut damladi inanamadimbu gun acik aktar bulup hemen aldim, adi naturpy milk tea.
Her gun duzenli tahin pekmez yerim, humana still tea ve rezene kimyon cayini icerim, lactamil icerim, beyaz uzum yerim, incir havuc kuru yaptim ama bunun gibisini hic gormedim.
Benim dolaba atacak kadar sutum iki aydir yok, heleki aksam bu saatte ogluma yetmiyor normalinde sutum, az once tek memeden 100 cc sagdim aglayacaktim neredeyse mutluluktan
Birbucuk ay sonra tekrar bobrek ameliyati olacagim, bir hafta emziremeyebilirmisim, kara kara dusunuyordum nasil sut biriktirecegim diye o kadar mutluyum ki su an anlatamam
Fiyatı nedir çay gibi bişeymi yoksa bi içimlikmi günde kaç kez içiliyo yarın işe başlıyorumda sütüm sağınca azKizlar sutum azaldi yetmiyor diyenlere bir tavsiyem var, yegenimin yedi aylik bir kizi var dun ondaydim bir bitkisel karisim cay almis birlikte ictik. Bu gun gozlerime inanamadim, uzun zamandir yumusayan memelerim doldu hatta Alp birini emerken digerinden sut damladi inanamadimbu gun acik aktar bulup hemen aldim, adi naturpy milk tea.
Her gun duzenli tahin pekmez yerim, humana still tea ve rezene kimyon cayini icerim, lactamil icerim, beyaz uzum yerim, incir havuc kuru yaptim ama bunun gibisini hic gormedim.
Benim dolaba atacak kadar sutum iki aydir yok, heleki aksam bu saatte ogluma yetmiyor normalinde sutum, az once tek memeden 100 cc sagdim aglayacaktim neredeyse mutluluktan
Birbucuk ay sonra tekrar bobrek ameliyati olacagim, bir hafta emziremeyebilirmisim, kara kara dusunuyordum nasil sut biriktirecegim diye o kadar mutluyum ki su an anlatamam
Bu iki saati hep pispislayip mi basariyorsun peki?Canım ben de sallamıyorum. Yanından ayrılmadan en ufak bi kıpırtısında hemen pipişlemeye başlıyorum. Eğer odada değilsen ve uyanmışsa tekrar daldırmak çok zorluyor. Mesela geçen gün ütüm vardı Ata'nın odasında yaptım. Pişpişle dalmıyor ve ağlıyorsa hemen kucağa alıp uykusunun dağılmasına fırsat vermeden yine pişpişliyorum ama kucakta çok uykuya daldırmadan sadece sakinleşince tekrar yatağına koyup pişpişe devam. Tekrar arıza yaparsa tekrar kucağa böyle böyle hem o ağlamıyo çok hem ben de uyumadı diye stres yapmadan decam ettirmeye çalışıyorum uykusunu zaten 1 haftada çok yol katettik. En fazla 20 dk uyurken 2 saate çıkardım
Anne sütü mu alıyor? Ek gidaya başladınız mi?Kizlar merhaba. Canim cok sikkin. Bebegim 5. Ayinin icerisinde. ilk aylarda hergun kakasini yaparken sonralari haftada bir yapmaya basladi.Ama en son 17 gun once yaptibisiklet cevirme hareketi yaptirdim, su verdim, aci elma yagiyla masaj yaptim, fitil denedim sonuc yok malesef suana kadar bebegim gaz cikariyor ama kaka yapmadigi icinde bir sikintisi yok cok sukur. Fakat 17 gunde cok fazla bir surebebegi 12 gun falan yapmayan arkadaslar olmustu sanirim. Sizler ne yaptiniz tecrubelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.
Slm kızlar umarım herkes Bebişi ile çok ama çok iyidir :) ben çoktandır giremiyorum girsemde biraz okuyup kaçıyordum , inanın zaman artık bana yetmiyor emzirme ev işleri yemek temizlik falan bir türlü zaman olmuyo girmeye. Bebislerde maşallah büyüdüler :)
Cnm ben ilk günden beri sütüm yetmiyor mama takviyesi yapıyorum , yarın ilk işim bunu almak bakayım inş yarar bana. Ben şuan günde 350 CC civarı takviye mama veriyom 24 saat boyunca.
Kutusunu 20 liraya aldim, kup seker gibi bitkileri sikistirmislar bir bardak sicak suya atip karistiriyorsun. Kutu'da 50 pirsiyon icerir yaziyor. Gunde 3-4 bardak yaziyor uzerinde ama ben sadece bir bardak ictim ve bu hale geldi, insallah senin sutunde cok cok artsinFiyatı nedir çay gibi bişeymi yoksa bi içimlikmi günde kaç kez içiliyo yarın işe başlıyorumda sütüm sağınca az
Ablam kullanmıştı küp şeker gibi bir şey. Evet çay.Fiyatı nedir çay gibi bişeymi yoksa bi içimlikmi günde kaç kez içiliyo yarın işe başlıyorumda sütüm sağınca az
Mutfagim saka gibi tezgahin bir kismi sirf sut arttiricilarla dolu ben buna ragmen zar zor doyuruyorum oglumu, bu gun yasadigim sok ve mutluluk tarifsizdellaturgen sen yazinca benim de alasim geldi valla. Ben humana kullanmistim. Boşu boşuna para vermişim diye düşünüyorum. O kadar methediyorlar bende hiç işe yaramadı 2 kutu duruyo evde. Tadi da pek iyi değil zaten.
ya herseyıyke mi aynı olur sanki ben yazmışım gibi okudum:) peki sizin bebede algısı açık,iletişimi g0çlü müAy o yatirip kaldirmayi gece saatlerce denedim, sadece daha cok agladi ve yorduemzik de cesit cesit renk renk ama cigneyip atiyor agzindan .. gel ablaaa geell sali pazari gibi ev
Cok salladik ama uyumadi, battaniyeye alisir battaniyede sallamayin dediler, ona bile alismadi yav.. soyle anlatayim; kucagimda memede uyumasi bile 1 saat suruyor ama uyudu ve besige en minimal adimlarla koydum diyelim, yada baska yere en yakin, ki bazen birakirken uyaniyor, birakinca 5 dk sonra ce eee diye aciyor gozu.. ay bi de bi geriniyor bi gevsiyor, sanki 5 saat uyumus gibi gulucukler falan..ık mik etse besikte salliyorum yok illa meme.. ben iptal tabi
Gece ise besikte takla attir, ac degilse uyanmaz. boyle bi acaip bebis
Gunduz uykusunu uzatmak icin uyandikca meme veriyorum bari uyusun diye yoksa cildiriyor uykusuzluktan hep mi sizlanir bi cocuk.. oyh ne zaman buyucen diyom suratina her gun
Doğru sekerımmmmOh masallah sizeee supersiniz kizlar ve bebislerinizzzortadaki bluetweety soldaki servey sagdaki La Lune olmaliii
ıslık ıslık çok ama çok tatlısınuZ maşallah:) bizim kız
Tesekkur ederim canim amin. Gunde bir defa mama veriyorum onun disinda anne sutuyle besliyorum. Henuz ek gidaya gecmedik canim.Anne sütü mu alıyor? Ek gidaya başladınız mi?
Benim pek bi bilgim yok arkadaşm malesef. Ayşe öner miydi kimdi hatirlamiyorum ama onun masaj hareketlerini yapmisligim var. Ama hic o kadar uzun süre yasamadik bu durumu. Allah kolayliklar versin
Tesekkur ederız teyzesıııslık ıslık çok ama çok tatlısınuZ maşallah:) bizim kızbluetweety in oğluna vurulmuş, agu agu dedi:) nasıl biblo gibi ya 41 kere maşallah. La Lune cnm neva nasıl tontik,nasıl şaşkın:) maşallah annesi. Ayrıca senin copy paste miş:)
servey maşallah kuzuna, boylu poslu esmer güzeli :) tekrar nazar değmesin maşallah
Valla dogru bıldın canımmmMaşallah maşallah maşallah (burda bisürü kalp var)
servey biliyorum en sondaki seninle Ela kuzusu, ortadaki sarışın prens Ata bey ve bluetweety , sondaki de luneciğimle Neva fıstığı:))
Allah muhabbetinizi artırsın çok hoş olmuşsunuz :)
Köşeler ters oldu sekerrrBi baştaki Lune, ortadaki bluetwety, öteki baştaki sen, doğru mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?