2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kizlar sutum azaldi yetmiyor diyenlere bir tavsiyem var, yegenimin yedi aylik bir kizi var dun ondaydim bir bitkisel karisim cay almis birlikte ictik. Bu gun gozlerime inanamadim, uzun zamandir yumusayan memelerim doldu hatta Alp birini emerken digerinden sut damladi inanamadimbu gun acik aktar bulup hemen aldim, adi naturpy milk tea.
Her gun duzenli tahin pekmez yerim, humana still tea ve rezene kimyon cayini icerim, lactamil icerim, beyaz uzum yerim, incir havuc kuru yaptim ama bunun gibisini hic gormedim.
Benim dolaba atacak kadar sutum iki aydir yok, heleki aksam bu saatte ogluma yetmiyor normalinde sutum, az once tek memeden 100 cc sagdim aglayacaktim neredeyse mutluluktan
Birbucuk ay sonra tekrar bobrek ameliyati olacagim, bir hafta emziremeyebilirmisim, kara kara dusunuyordum nasil sut biriktirecegim diye o kadar mutluyum ki su an anlatamam

Ay o yatirip kaldirmayi gece saatlerce denedim, sadece daha cok agladi ve yordu emzik de cesit cesit renk renk ama cigneyip atiyor agzindan .. gel ablaaa geell sali pazari gibi ev
Cok salladik ama uyumadi, battaniyeye alisir battaniyede sallamayin dediler, ona bile alismadi yav.. soyle anlatayim; kucagimda memede uyumasi bile 1 saat suruyor ama uyudu ve besige en minimal adimlarla koydum diyelim, yada baska yere en yakin, ki bazen birakirken uyaniyor, birakinca 5 dk sonra ce eee diye aciyor gozu.. ay bi de bi geriniyor bi gevsiyor, sanki 5 saat uyumus gibi gulucukler falan..ık mik etse besikte salliyorum yok illa meme.. ben iptal tabi
Gece ise besikte takla attir, ac degilse uyanmaz. boyle bi acaip bebis

Gunduz uykusunu uzatmak icin uyandikca meme veriyorum bari uyusun diye yoksa cildiriyor uykusuzluktan hep mi sizlanir bi cocuk.. oyh ne zaman buyucen diyom suratina her gun

Canım ben de sallamıyorum. Yanından ayrılmadan en ufak bi kıpırtısında hemen pipişlemeye başlıyorum. Eğer odada değilsen ve uyanmışsa tekrar daldırmak çok zorluyor. Mesela geçen gün ütüm vardı Ata'nın odasında yaptım. Pişpişle dalmıyor ve ağlıyorsa hemen kucağa alıp uykusunun dağılmasına fırsat vermeden yine pişpişliyorum ama kucakta çok uykuya daldırmadan sadece sakinleşince tekrar yatağına koyup pişpişe devam. Tekrar arıza yaparsa tekrar kucağa böyle böyle hem o ağlamıyo çok hem ben de uyumadı diye stres yapmadan decam ettirmeye çalışıyorum uykusunu zaten 1 haftada çok yol katettik. En fazla 20 dk uyurken 2 saate çıkardım

Canım benim memede uyuyakaldığı için yatağına koyunca kısa süre sonra bi bakıyo ki ben memedeydim şimdi neden burdayım o yüzden ağlıyor. Memede uyuyakalsa da al kucağına sırtını sıvazla zaten o derin uykuda değil o sırada. Kısa süre sonra koy yatağına evet biraz zor böyle anlatırken kolay gibi ama ne bileyim işte inşallah yardımı olur. Bu arada mutlaka kitabını al çok daha detaylı ve sorularına yanıt bulursun

Slm kızlar umarım herkes Bebişi ile çok ama çok iyidir :) ben çoktandır giremiyorum girsemde biraz okuyup kaçıyordum , inanın zaman artık bana yetmiyor emzirme ev işleri yemek temizlik falan bir türlü zaman olmuyo girmeye. Bebislerde maşallah büyüdüler :)

Cnm ben ilk günden beri sütüm yetmiyor mama takviyesi yapıyorum , yarın ilk işim bunu almak bakayım inş yarar bana. Ben şuan günde 350 CC civarı takviye mama veriyom 24 saat boyunca.

Kizlar merhaba. Canim cok sikkin. Bebegim 5. Ayinin icerisinde. ilk aylarda hergun kakasini yaparken sonralari haftada bir yapmaya basladi.Ama en son 17 gun once yapti bisiklet cevirme hareketi yaptirdim, su verdim, aci elma yagiyla masaj yaptim, fitil denedim sonuc yok malesef suana kadar bebegim gaz cikariyor ama kaka yapmadigi icinde bir sikintisi yok cok sukur. Fakat 17 gunde cok fazla bir surebebegi 12 gun falan yapmayan arkadaslar olmustu sanirim. Sizler ne yaptiniz tecrubelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.

Fiyatı nedir çay gibi bişeymi yoksa bi içimlikmi günde kaç kez içiliyo yarın işe başlıyorumda sütüm sağınca az

Bu iki saati hep pispislayip mi basariyorsun peki?
Bende 2 ay sallamadim cok huysuz bir bebeğim var 2 aydan sonra başladım artık. Bazen en azından aglamiyor sallanırken. Yoksa agla aglaa hem o hem biz helak oluyorduk. Bu niye agliyo diyenlerde cabası

dellaturgen sen yazinca benim de alasim geldi valla. Ben humana kullanmistim. Boşu boşuna para vermişim diye düşünüyorum. O kadar methediyorlar bende hiç işe yaramadı 2 kutu duruyo evde. Tadi da pek iyi değil zaten.

Anne sütü mu alıyor? Ek gidaya başladınız mi?
Benim pek bi bilgim yok arkadaşm malesef. Ayşe öner miydi kimdi hatirlamiyorum ama onun masaj hareketlerini yapmisligim var. Ama hic o kadar uzun süre yasamadik bu durumu. Allah kolayliklar versin

İnsallah sende de ise yarar canim

Fiyatı nedir çay gibi bişeymi yoksa bi içimlikmi günde kaç kez içiliyo yarın işe başlıyorumda sütüm sağınca az
Kutusunu 20 liraya aldim, kup seker gibi bitkileri sikistirmislar bir bardak sicak suya atip karistiriyorsun. Kutu'da 50 pirsiyon icerir yaziyor. Gunde 3-4 bardak yaziyor uzerinde ama ben sadece bir bardak ictim ve bu hale geldi, insallah senin sutunde cok cok artsin

Mutfagim saka gibi tezgahin bir kismi sirf sut arttiricilarla dolu ben buna ragmen zar zor doyuruyorum oglumu, bu gun yasadigim sok ve mutluluk tarifsiz
Bunun tadi da guzel, al ic valla sekerim azsa sutun

ya herseyıyke mi aynı olur sanki ben yazmışım gibi okudum:) peki sizin bebede algısı açık,iletişimi g0çlü mü

Tesekkur ederim canim amin. Gunde bir defa mama veriyorum onun disinda anne sutuyle besliyorum. Henuz ek gidaya gecmedik canim.

Tesekkur ederız teyzesıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…